Az kalmis cnm...allah kavustursun...eve cikar cikmaz internet balat emi..ozletme kendinigünaydın hepicinizeeee..
kaldı son 4 gün.. sonra ben de petuş gibi başlarım sızlanmaya ama olsun
evde olmak istiyorum.. bu arada kocişimin de gelmesine 4 gün kaldı...
günaydın sonunda bende rüyalarımda sacmalamaya başladım rüyamda lavoboda kapıyıda kapatmışım kimse görmesin diye sabunla çikolatayı karıştırmış onu yiyiyodunbide böyle dudagımın kenarında kalmış onuda parmagımla yalıyom ziyan olmasın diye
Ayyyyy o keyfi bende cok yapardim ya...offf offff artik cok zorrrrr...
Bide sorular cok guzel:)))) ben yapmyinca perde hli bilemedim...ama simdi paketten cikarttigim cibinligi bile yikadim..
Perde haliida yikarmiydim acaba? Haliyi sil bence havi gitsin biraz....yikama..
Perdede stor falan degilse kolaysa yikamasi yika gitsin 2 dk lik mevzu icin rahat eder..
günaydın hepicinizeeee..
kaldı son 4 gün.. sonra ben de petuş gibi başlarım sızlanmaya ama olsun
evde olmak istiyorum.. bu arada kocişimin de gelmesine 4 gün kaldı...
missaltinnnnn
canım senin doğum iznin ne zaman bitiyo, yıllık izninle birlikte?
Canım şimcik;
Eğer bebeğim 20 nisan gibi doğarsa yani geç kalırsa yıllık izinle birlikte 30 Temmuz oluyor. Ama ben rapor falan ayarlayabilirsem Ramazan bayramından sonra başlıcam.
Senin de mi öyle?
yaa ben yanlışmı hesaplıyorum anlamadım, şimdi benim 30 martta iznim başlıyo 30 marttan itibaren 13 hafta sayıyorum bide 2 hafta yıllık izin sayıyorum 16 temmuz işe başlama tarihim görünüyo......
yaa ben yanlışmı hesaplıyorum anlamadım, şimdi benim 30 martta iznim başlıyo 30 marttan itibaren 13 hafta sayıyorum bide 2 hafta yıllık izin sayıyorum 16 temmuz işe başlama tarihim görünüyo......
Günaydın güzel anneler. Biz hasta oldukeve gitmek istiyorum uyumak istiyorum off of
Tatlım 13 haftayı bebeğin doğum tarihinden sonraya ekliyosun.
Cnm basladigi taihden itibaren saymiycan...dogurdugun tarihden itibaren basliycak iznin...30 martta cikcan ya..sonra devlet babadan dogana kadar iznlisin..bebegin dogdugu tarihden sonra basliycak 13 haftalik iznin:))
ya varya ağzınızdan bal akıyorrr bal, dileyin benden ne dilersenizbenimde galiba %3 kalan kısım oldu,başım ağrıdı ya hesap yaparken, çok seviyom sizi valla çok seviyom
Günaydın güzel anneler. Biz hasta oldukeve gitmek istiyorum uyumak istiyorum off of
günaydınnnn
zabahın 6'sından beri ayaktayım asker gibi,uykum var ama uyyamıyorum ben yaaf
geçmiş olsun gülüm
bilyana
geçmiş olsun cnm
o halde 21 nisanda doğum yaparsam 2 hafta yıllık iznimle birlikte 6 ağustos işe başlama tarihim oluyo 2 haftada raporla bayramı bitirip öyle işe başlamış olurummmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrr
Bende ilk basta senin gibi biliodum cnm...ssonra bunu ogremdim diodum ins. Yagmur 41. Haftada falan gelir:)))ya varya ağzınızdan bal akıyorrr bal, dileyin benden ne dilersenizbenimde galiba %3 kalan kısım oldu,başım ağrıdı ya hesap yaparken, çok seviyom sizi valla çok seviyom
o halde 21 nisanda doğum yaparsam 2 hafta yıllık iznimle birlikte 6 ağustos işe başlama tarihim oluyo 2 haftada raporla bayramı bitirip öyle işe başlamış olurummmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrr
moralini bozmak gibi olmasın emmeeeeee
çat diye 1 nisanda gelirse bebikin ne olcek hıı.. sözleşme yapılmıyo ki keratalarla..
geçmiş olsun cnm
ahh ahh ne uyurdum haftasonları... şimdi nerdeeeeee bundan kelli de uyuyamayzzz zatii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?