2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

teşekkürler...hoşgördük canım...

canım üzülme,Allah bi kapıyı kaparken diğerini açarmış,bebekler zaten rızkıyla doğar,eminim en kısa zamanda hallolucaktır bu sıkıntın,bebişini üzme

serenay cnmmm bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler sen hiç umudunu kesme bak bi de dualarının kabul olduğu zamandasın dua et rabbim hayırlı ve bereketli kazanç sağlayacak işler versin

bi çok kişi işten ayrılınca hem katılım az oluyo hem de face de konuşmalar daha yoğun oluyo ben de bakıyom bakıyom ses seda yok halbu ki yenile dedikçe sayfalar açlırdı

iyide şimdiden böyle olursa bu topik mart ortasından sonra hiiiiç kimse olmaz,bu ne sessizlik yaaaaa

iyide şimdiden böyle olursa bu topik mart ortasından sonra hiiiiç kimse olmaz,bu ne sessizlik yaaaaa

katılıyorum canm. aslında ben burada muhabbet etmeyi daha çok seviyorum
face'de kimin ne yazdığı çok karışıyo. alıntı falan yapıyoz ya burada daha düzenli geliyo bana..
ayrıca herkes izne ayrılınca öksüz bırakmayalım hakikaten topiğimizi sahip çıkalım

yemek yapma saati akşama hazırlık bide gercekten bu saatlerde bi uyku bastırıyo

bende burda yazışmayı daha çok seviyorum,burası daha keyifli geliyo bana

ohh beeeee şöyle
aranızda yürüyüş yapan varmı,ben artık yürüyüş yapmaya başlayım diyodum ama yine kar yağıyo, olsun bu kar çok kalmaz artık akşamları bi yarım saat bile olsa yürümek istiyorum ama benim çok ağrım oluyo, belim çok ağrıyo,kasıklarımda,napcaz yinede yürüycezmi

ben de öyle cnm yürüyünce çocuğum aşağı düşecek gibi oluyo ama bel bandı var ebrumaternity de satılıyor onu takınca baya destek oluyo bele de

yemek yaptm geldm ben de bir de pasta

ahhh ne yürüyüşü canm ya ayağa kalkınca kızım düşecek gibi oluyo
max 10dk ayakta kalma sürem..
geçen arkadaşa yürüyerek gttm çok da yakın üstelk ama mahvoldum

bende burada sohbet etmeyi daha çok seviyom.. facede çok karışıyooo mesajlar... bide kim kimdi hangi nickti falan die düşün düşün

bi çok kişi işten ayrılınca hem katılım az oluyo hem de face de konuşmalar daha yoğun oluyo ben de bakıyom bakıyom ses seda yok halbu ki yenile dedikçe sayfalar açlırdı
iş devrediyorum canım ben son 15 gündür pek yalnız kalamıyorum. zati hep çok yoğundum pek aktif olamadım ama hep buradayım aslında...
neerrrrrrdeeeeeeeee... yok havalar düzelsin, yok izne çıkalım derken 2 adım yürümeden doğurcaz galibaaa

ahaa aynen elimle tutasım geliyo yürürken
akşam ben kendi hesabımı kestim zati, kocime dedim benim doğum çok uzakta değil 15-20 güne gelir gibi hissediyom dedim

canım senin ALT ve ASt kaç çıkmıştı tahlilde,kaşıntı bende de var bendeki de karaciğerden kaynaklı çıktı,ama benim değerler 425 ve 230 lu değerler çıkınca gastroenteloji ursafolk diye bi ilaç verdi,perşembeden beri onu kullanıyorum,bu cuma bi tahlil daha yapıcak doktor değerler düşüyo mu diye,kaşınıtm sanki hafifledi,gece pek kaşınmıyorum gibime geliyo,düşüyo sanırım değerlerim,umarım tahlilde de öyle çıkar,senin demek ki zaten çok yüksek değilmiş,ilaca gerek kalmamış,internette ben de gebelik kolestazını okuyunca moralim çok bozulmuştu,sana doktorun o kadar tehlikeli değil mi dedi ?

bende burada sohbet etmeyi daha çok seviyom.. facede çok karışıyooo mesajlar... bide kim kimdi hangi nickti falan die düşün düşün
:

onu ben de yapıyom ya halbuki ne gerek var demi
illa düşünüyom bu kimdi diye
daha da olmadı hemen belgeye bakıyom

yalnız solmaz atacak bizi gruptan

Son düzenleme:
onu ben de yapıyom ya halbuki ne gerek var demi
illa düşünüyom bu kimdi diye
daha da olmadı hemen belgeye bakıyom

yalnız solmaz atacak bizi gruptan

cnm ya evde biraz fenalık geçirmiş elmalar var onlarla ne yapabilirim ? geçen sen bişeyler yapıyodun... bu arada ben hala kabak tatlısı yapmadım

ahaa aynen elimle tutasım geliyo yürürken
akşam ben kendi hesabımı kestim zati, kocime dedim benim doğum çok uzakta değil 15-20 güne gelir gibi hissediyom dedim

ben de martta bekliyom kendimden br performans

cnm ya evde biraz fenalık geçirmiş elmalar var onlarla ne yapabilirim ? geçen sen bişeyler yapıyodun... bu arada ben hala kabak tatlısı yapmadım

ben geçenlerde elmalı top yaptm canm tavsiye ederim..
çok kısa sürüyor..
3 elma rendele 1 paket de bisküvi kır çok küçük olmaasın ama yuvarlansın yeter
tarçın biraz da fındk cevz olabilir. bunları karştr top şklinde yap.
üstlerine de kakaolu puding dök tamamdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…