[B .!.:nazarboncugu24[/B];23323807]evet hayatım karaciğerdeki enzim yükselmelerine bağlı biluribinlerde yüksekti ama sonki testte düşmülşştü hepsi normale. gebelik kolestazı deniyor tehlikesi yok dikkatli besleneceksin bol su içeceksin her yediğimiz birikiyor toksin olarak ondan oluormnuş bu durum genelde genetikmiş annede yoksada annaede oluormuş
doğumdan 2 hafta içinde kayboluor canım benim. herşey normale dönüyor yani. malüm 9* ay tek vücut iki kişi kolay deil hepimiz için. işin aslı safra asitlerinin karaciğerde birikerek toksik etki yapması. bunun sonucunda sindirim ve ayrıştırma son organı olan karaciğerden çıkan kan dolaşımı dağılınca vücuda kaşıntı yapıor ceninn sıkı takip lazım sadece. o da edilior zaten hareketleri önemli günde en az 10 kez hareket varsa korkmayın diyor.
daha dikkatliyim şimdi biraz azaldı sürekli duş vs.
nazarboncugu24
canım senin ALT ve ASt kaç çıkmıştı tahlilde,kaşıntı bende de var bendeki de karaciğerden kaynaklı çıktı,ama benim değerler 425 ve 230 lu değerler çıkınca gastroenteloji ursafolk diye bi ilaç verdi,perşembeden beri onu kullanıyorum,bu cuma bi tahlil daha yapıcak doktor değerler düşüyo mu diye,kaşınıtm sanki hafifledi,gece pek kaşınmıyorum gibime geliyo,düşüyo sanırım değerlerim,umarım tahlilde de öyle çıkar,senin demek ki zaten çok yüksek değilmiş,ilaca gerek kalmamış,internette ben de gebelik kolestazını okuyunca moralim çok bozulmuştu,sana doktorun o kadar tehlikeli değil mi dedi ?
canım senin ALT ve ASt kaç çıkmıştı tahlilde,kaşıntı bende de var bendeki de karaciğerden kaynaklı çıktı,ama benim değerler 425 ve 230 lu değerler çıkınca gastroenteloji ursafolk diye bi ilaç verdi,perşembeden beri onu kullanıyorum,bu cuma bi tahlil daha yapıcak doktor değerler düşüyo mu diye,kaşınıtm sanki hafifledi,gece pek kaşınmıyorum gibime geliyo,düşüyo sanırım değerlerim,umarım tahlilde de öyle çıkar,senin demek ki zaten çok yüksek değilmiş,ilaca gerek kalmamış,internette ben de gebelik kolestazını okuyunca moralim çok bozulmuştu,sana doktorun o kadar tehlikeli değil mi dedi ?
canım merhabalar yenii geldim geçmişi de yeni okudum o yüzden yeni yazıorum öncelikle iyisindir inşallah herkesin keyfi sağlığı bebişlrin keyifleri yerindedir inşallah. cnm bnm alt ast biri 190 larda biri 210 larda çok şükür ki düşüyor sanırım öncelikle ultrason incelemeleri yapıldı anormallik görülmedi oprganlarımda allahıma şükür sonra hepatit grubu virüslere bakılkdı onlarda negatif çıktı çok şükür. o yüzden büyük ihtimal gebelik kolestazı dendi ama nette yazanların hepsi olcak die bişi yok sonuçta hamileyiz olağan dışı bi durumdayız cnm ve son haftalarıma geldim düşün 50 sene önce kırsaldasın ne doktor ne bişi taş gibi bebeler doğuyo ama şikayetler annelerde aynı onlar bi tıpçı sonuçta her şeyi ayrıntılı incelerler ama buda robot değil insan vücudu hele gebelik hali bi anı anını tutmuyo. biraz normal akışına kbırakıp bol su içip yediklerimi seğrelttim tüm şekerlilerden nişastalı karbonhiratlardan uzak durunca düşmeye başladı sanırım şimndi az kaşınıorum uyuz gibi deil en azından. çok şükür o kadar da takma kafanı bana kalırsa ve doktorların eline o kadarda kaptırma ben geçen iki hafta yerdemi göktemiyim belli değildi sonuçlar normal çıktı torch grubunada bakalım dedi yeter artık dedim yapmadım su çiçeği teksoplazmoz vs bu testler. evimde çok daha rahatım zati demir eksikliğim var 6 tüp kan aldılar bi haftada mahvoldum kevgire çevirdiler beni. yeter daha bişi yok işte dedim evimde rahatım şimdi bebeğimi düşünüorum sadece:
bellim ağrıyor.dr aradım yarın sabah gel bir bakalım dedi.bellim ağrıyor sizde öylemisiniz
ben de martta bekliyom kendimden br performans
ben geçenlerde elmalı top yaptm canm tavsiye ederim..
çok kısa sürüyor..
3 elma rendele 1 paket de bisküvi kır çok küçük olmaasın ama yuvarlansın yeter
tarçın biraz da fındk cevz olabilir. bunları karştr top şklinde yap.
üstlerine de kakaolu puding dök tamamdr
ben de martta bekliyom kendimden br performans
ben geçenlerde elmalı top yaptm canm tavsiye ederim..
çok kısa sürüyor..
3 elma rendele 1 paket de bisküvi kır çok küçük olmaasın ama yuvarlansın yeter
tarçın biraz da fındk cevz olabilir. bunları karştr top şklinde yap.
üstlerine de kakaolu puding dök tamamdr
cnm harikassın yaoh be fırınlık bişey yokmuş pek beceremem dicektim hemen not alıyorum akşam yapam kakaolu pudingi sıcak mı döküyoruz bilemedim bu konularda fikrim yok
zaten kilolar aldı başını gidiyo artık dert etmiyom beni gören hiç kilo almamışsın diyo aslında 9 kilo aldım ama boyum uzun ondan galiba
herkes tek karnın var diyolar
yemeye devam
zaten kilolar aldı başını gidiyo artık dert etmiyom beni gören hiç kilo almamışsın diyo aslında 9 kilo aldım ama boyum uzun ondan galiba
yemeye devam
katılıyorum canm. aslında ben burada muhabbet etmeyi daha çok seviyorum
face'de kimin ne yazdığı çok karışıyo. alıntı falan yapıyoz ya burada daha düzenli geliyo bana..
ayrıca herkes izne ayrılınca öksüz bırakmayalım hakikaten topiğimizi sahip çıkalım
koca 8 ayda bana sadece 1 kişi söledi onu hiç kilo almamışsın dedi sadece göbüş var didi nasıl mutlu oldum
yemeye devam
şunun şurasında ne kaldi zatiiii ye gitsin beaazaten kilolar aldı başını gidiyo artık dert etmiyom beni gören hiç kilo almamışsın diyo aslında 9 kilo aldım ama boyum uzun ondan galiba
yemeye devam
siz kaç kilo aldınız ben 57 başladım 66 oldum şimdi boyumda 1/70 ondan galiba boyum kaldırıyo bide kalcam filan cıkmadı vücudum hertaraftan aldı biyerde yıgılma yok göbiş hariç
canım merhabalar yenii geldim geçmişi de yeni okudum o yüzden yeni yazıorum öncelikle iyisindir inşallah herkesin keyfi sağlığı bebişlrin keyifleri yerindedir inşallah. cnm bnm alt ast biri 190 larda biri 210 larda çok şükür ki düşüyor sanırım öncelikle ultrason incelemeleri yapıldı anormallik görülmedi oprganlarımda allahıma şükür sonra hepatit grubu virüslere bakılkdı onlarda negatif çıktı çok şükür. o yüzden büyük ihtimal gebelik kolestazı dendi ama nette yazanların hepsi olcak die bişi yok sonuçta hamileyiz olağan dışı bi durumdayız cnm ve son haftalarıma geldim düşün 50 sene önce kırsaldasın ne doktor ne bişi taş gibi bebeler doğuyo ama şikayetler annelerde aynı onlar bi tıpçı sonuçta her şeyi ayrıntılı incelerler ama buda robot değil insan vücudu hele gebelik hali bi anı anını tutmuyo. biraz normal akışına kbırakıp bol su içip yediklerimi seğrelttim tüm şekerlilerden nişastalı karbonhiratlardan uzak durunca düşmeye başladı sanırım şimndi az kaşınıorum uyuz gibi deil en azından. çok şükür o kadar da takma kafanı bana kalırsa ve doktorların eline o kadarda kaptırma ben geçen iki hafta yerdemi göktemiyim belli değildi sonuçlar normal çıktı torch grubunada bakalım dedi yeter artık dedim yapmadım su çiçeği teksoplazmoz vs bu testler. evimde çok daha rahatım zati demir eksikliğim var 6 tüp kan aldılar bi haftada mahvoldum kevgire çevirdiler beni. yeter daha bişi yok işte dedim evimde rahatım şimdi bebeğimi düşünüorum sadece:
geçmiş olsun canım,benim kendi doktorum rahat bu konuda da gastroenteloji doktoru demişti,bebek gelişimin tamamladığında doğurmanı öneririm,son haftaya kadar bekleme diye,ben de doktoruma sordum ,bugüne kadar hiç bi gebeyi bunun için erken doğurtmadım,son ana kadar beklerim dedi bana,Allahtan doktorumun yaklaşımı pozitif,internette gebelik kolestazını okuyunca moralim çok bozulmuştu benim,geçen hafta 2 gün ağladım hatta ya bebeğe bişi olursa falan diye,bu hafta bi tahlil daha yaptırıcam,değerlerin düştüğünü görürsem rahatlıycam biraz daha,aslında haklısın,eskiden de oluyodur bu ama şte bu kadar tahlil vs olmadığından anlaşılmıyodur,bende de karaciğer ve diğer testler normal çıktı,şu alt ast de inerse sorun kalmıcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?