2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bellim ağrıyor.dr aradım yarın sabah gel bir bakalım dedi.bellim ağrıyor sizde öylemisiniz

o bel ağrısı olayından hiç bahsetme mahvediyo beniikasık ağrısı da ayrı dert o beni ağlatıyo yani...Allahın izniyle sağlıklı doğsunda bebişlerimiz katlanırız artıkın..

bende kuru fasulye yaptım pişiyo bide pilav yogurt yeter
benimde belim çok agrıyo özelikle çok oturunca :2:

canım çekti yahu..bende yapıyım biraz pörsümüş sarı elmalarımm varanca yiyim bende tosun oldum yaa

cnm harikassın ya oh be fırınlık bişey yokmuş pek beceremem dicektim hemen not alıyorum akşam yapam kakaolu pudingi sıcak mı döküyoruz bilemedim bu konularda fikrim yok

zaten kilolar aldı başını gidiyo artık dert etmiyom beni gören hiç kilo almamışsın diyo aslında 9 kilo aldım ama boyum uzun ondan galiba
herkes tek karnın var diyolar
yemeye devam

cnm harikassın ya oh be fırınlık bişey yokmuş pek beceremem dicektim hemen not alıyorum akşam yapam kakaolu pudingi sıcak mı döküyoruz bilemedim bu konularda fikrim yok

canm internetten de bak istersen elmalı top diye gir.
ben göz kararı yapıyom artk orada daha ölçülü bulabilirsin.
pudingi sıcak dökmen lazım. üstlerine de hndstan cevizi güzel duruyor..
istersen puding yerine çikolatalı sos da yapabillrsn

zaten kilolar aldı başını gidiyo artık dert etmiyom beni gören hiç kilo almamışsın diyo aslında 9 kilo aldım ama boyum uzun ondan galiba
yemeye devam

koca 8 ayda bana sadece 1 kişi söledi onu hiç kilo almamışsın dedi sadece göbüş var didi nasıl mutlu oldum

bir anda deli gibi kasıklarm ağrımaya başladı ya... offf hamile olmasam diyeceğim ki aha adet oldum o kadar yani.. korkmalı mıyım kızlar???
:18::18:

yemeye devam

ohhh ne güzel maşallahın var ben 47 dim hamile kalmadan önce hamilelikte iştahım açıldışuan 15 kilo almış durumdayım boy da kısa 160:)eşime diyorum bi vursan top gibii yuvarlanırım

Ben 23 MArta kadar burdayım şekerler sonra doğurana kadar katılırım herhalde.
Bende kapı süsümü kendim tasarlamaya karar verdim.
Hafta sonu annemle bir tuhafiyeye girdik her türlü süsleme malzemesi vardı.
Oraya gidip renkli renkli keçeler alıp tasarlıcam.
Annem de çok yeteneklidir bu konuda :)

koca 8 ayda bana sadece 1 kişi söledi onu hiç kilo almamışsın dedi sadece göbüş var didi nasıl mutlu oldum

siz kaç kilo aldınız ben 57 başladım 66 oldum şimdi boyumda 1/70 ondan galiba boyum kaldırıyo bide kalcam filan cıkmadı vücudum hertaraftan aldı biyerde yıgılma yok göbiş hariç

yemeye devam

ohhh ne güzel maşallahın var ben 47 dim hamile kalmadan önce hamilelikte iştahım açıldışuan 15 kilo almış durumdayım boy da kısa 160:)eşime diyorum bi vursan top gibii yuvarlanırım

yemeye devam
şunun şurasında ne kaldi zatiiii ye gitsin beaa

siz kaç kilo aldınız ben 57 başladım 66 oldum şimdi boyumda 1/70 ondan galiba boyum kaldırıyo bide kalcam filan cıkmadı vücudum hertaraftan aldı biyerde yıgılma yok göbiş hariç

62 ile başladım şuan 76 oldum boy da 1,62

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…