2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ben de aynı durumdayım yalnız benim ailem Ank.da , ben İzmirdeki doktorumdan ve hastaneden memnunum o yüzden Ank.da yapmaya cesaret edemedim.Tüm ailem orda aslında orda doğursam ailem iyi bakar ama, orda yeni bir doktor yeni bir hastane arayışına girmek istemiyorum şimdi doğumuma son aylar kala.

bence kesinlikle yanında en fazla kim olacaksa orda yap yani istanbulda.ben olsam bende memleketimde yapardım ama kocam izin vermiyor.gelip gitmesi çok masraflı olur diyor.eğer senin böyle bir engelin yoksa yap istanbulda,güzel güzel baksınlar sana.biraz toparlanıncada dönersin evine.istanbuldada bulursun iyi doktor.sanırım anadolu yakasındasın.anadolu yakasında doktora giden arkadaşlara bir sor bakalım.kesinlikle ailenin yanında olmanı destekliyorum....

bn ismimi yolladım cnm eklersin olurmu
Cnm tugba senmisn...ekledim bi tugba ama kim bilmom..seni dusunerek ekledim:)))
Burada alnti yapilabilio ya en guseli o:)))
Masallah cnm o kadar durulabiliomu demek..bizmki kapilati bayagi zorluo dr max. 1 hafta 10 gun dedi, akisina biraktik...hayirlisi artik..
bişey sorcamda gülmeyin sakın
bu açıklık olayını ultrasonla bakıncamı görüyorlar yoksa alttan muayenemi oluyor
ben ilk gebeliğimde hiç alt muayenesi olmadan sezeryan olmuştum.
Ayyy sbl alttan eliyle muayene edio cnm....dun aksam gittigimde erkek bi dr vardi..
Elleri kurek gibiydi sanirim...soktu bide salladi falan cok kotuydu..bugun kendi dr eline eldiveni giyinde ayyy dun aksamin aisi hala icimde dedim dedi deniz bein elleri buyukyur, benimkiler kucuk korkma:))) gercekten kucukmus bu cok rahattai
Sbh dr a giderken ilk kioloma baktim...cunku gelincedebyapacagim ilk sey bu:)))
Kızlar tartılmaktan bahsetmişinizde kaç kilo aldınız şu zamana kadar??

Olabilir....bu gun kontrolde dr afikliga bakarken hissediomusn elimi dedi evet dedim...su anda elime degen sey bebegin kafasi dedi...yani kafasina eli degiyosa heralde patlatadabilirdi...
Prima premium care aldim
petuuşşş gelmişsin kuzum noldu geçmiş olsun
Geldim cnm cok saol...evdeyim artik...sipamizin gelmesini bekliycaz....
katılım çoğaldı ama herkes geçmişi okuyo heralde,fırtına öncesi sessizlik gibi geliyo bana hemen bi çay kapıp geliyim sanki biraz sonra sayfalara yetişemiycem

yepppp bis geldik sonunda gecmiside okuduk..
Kizlar ii dileklerde bulunan bizi merak eden hkese slm olsun:))))
İiyiz evimizdeyiz....kizimiz bekliycez 1 hafta 10 gun gibi dr um..ama belli olmazmis....rahimde 2 cm acilma olmus...nişanda geldi..su gelirse ani bi kanama olursa sanci olursa dr a gidcez, haricinde evmizde bekliycez...

yağmur hanımda balık olcek, petuşşş babasının doğum tarihine ayarlarken bence yağmur 9 martta gelip annesine en güzel hediyeyi vercek,ne güzel olur dimi

evet tugba bnm saol etli kanlı canlı görmek konustklarını baska oluyomus saal olmaktan cıktınz bnm için masallh ne cici annelr varmıs toplanmıssınız resmleriniz vr kıskandm valla yazın bnde katılırım o toplanmalara insalhhh

petuşum canım çok geçmiş olsun..
hayırlısı olsun tatlım.. yağmur kız duramıyo belli de.. ne yapmayı düşünüyorsun bu süreçte.. anneni ya da kayınvalideni çağıracak mısın

Cnm benim ist. Da esimden ve arkadaslarimdan baska kimsem yok ama hic dusunmedin annemlerin yaninda dogum yapmayi....kizimiz dogunca kendi evine kendi yatagina alissin istiyorum...mumkunse bakacak olanlar bize gelsin:))) bide baamiz max. 1 hafta izin alanilir..1 hafta sonra o burda ben baska yerde olmazzzzzzz....benim bu konudaki dusuncem bu....medipolded bi arkadasim dogum yapti sanki...dur bi arayip sorim...dr onerisi varsa yazarim sana..
yağmur hanımda balık olcek, petuşşş babasının doğum tarihine ayarlarken bence yağmur 9 martta gelip annesine en güzel hediyeyi vercek,ne güzel olur dimi
evet ya...way arkadas ne aceleciymis...diorum kime cekmis....aaaa amcasi 26 hafalik, cok gormemek gerek kizima...dr a oyle dedim 28 mart babasina hediye olmayaakta 9 marti eklse bana hediye olsa bari:))) dr dedi 28 marti unut...9 martta neden olmasin:))
Saol cnm..ins.

MERHABA kızlar geçmişe bakamadım
yani petuş seni okuyunca ayzayım dedim
noldu kuzum ya
nişan da mı geldi
hayırlısı olsun
bebeğin kafasına mı dokundu doktor alla alla ya
canım bol bol yat dinlen

sen kendini çok yordun değil mi
inan ben doktora gitmeye korkuyorum
beni endişelendirecek diye
cuma sabah gideceğim inşallah
belden giren sancı
inceden inceye bir ağrı

kız bu arada normal mi doğuracan sen :)

ya kızım kıpır kıpır kıpırdanıyoo doğurunca nolcak ya nassı kapanacak bu boşluk dokunuyom ayakları dokunuyom poposu hehee
acaba yaş aralığı olarak düşündüğün 2 yaşı 1 e mi indirsem
bunu kızım doğunca da düşünecekmiyim bilmiyorum ama

petuşum 10 güne bebeğini kucağına alacaksın ay çok heyecanlandım:18:
bende doğurayım artık diyorum

petuşum canım çok geçmiş olsun..
hayırlısı olsun tatlım.. yağmur kız duramıyo belli de.. ne yapmayı düşünüyorsun bu süreçte.. anneni ya da kayınvalideni çağıracak mısın
Cnm ablam bu aksam yada yrn aksam binip gelecek..o gelince k. Validem dedi siz hastaneye gidince gelirim ben hemen..annemde oyle yapacak..ev kucuk...ablamda gelince onlar rahatladilar...saol cnm..

Evet cnm nişanmis gelen..ama ben bildim ben bildimmmm:))) hic panik olmadim gorunce...
Evet cnm ben biraz fazla hareketli gecirmisim sanirim az daha sakin olmakta fayda varmis...dinleniorum cnm simdi..saolasin

petuşum 10 güne bebeğini kucağına alacaksın ay çok heyecanlandım:18:
bende doğurayım artık diyorum
Kismet ins. Cm...saglikla gelsinlerde...bizm riskli gulerimiz gecti cok skur..35. Haftamiz doluo..organlari vs. Gelismis zaten..kilosuda ii haftasina gore cok sukur...o nedenle gelirse basimizin ustunde yeri var:))) hazirliklatimizda tmm olunca kafamda rahat cok sukur..
birileri beni de facebook a eklermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,huhuuuuuuu sesimi duyan varmııııııııııı seyda tokmak topçu
Duuve bakem 2 dk..cabaliycam eklemeye ben...
bu arada nişan nasıl bişeymiş petu:44:

igrenc bi tabirla anlatcam...boyle sumuk/ balgam kivaminda sumuksu bisi..kanli..kukunu silince peceteyi doldurcak kadar bisi....cok igrencti dimi:))))

off benim cnm hiç birşey yapmak istemiyor ya...benmi tembelleştim yoksa ağrılar falanmı bu hale getiriyor insanı bilemedim.

İğrenç miğrenç elbet görücez canım, tanımak daha makbul...

ben o nişan gelince hemen doğum oluyo sanıyodum yani suyun gelmesi gibi bişey zannediyodum,zaten nişanıda burda duydum ilk...

biz de geldik..... evimizi süpürdük sildik 10 dk temzlik yapıp aralarda yatınca ancak bitti
ben tam süpürge yaparken yan komşu gelmş eşim açtı kapıyı
kadın gülben ne yapıyo demş kızgın br ifadeyle
eşim de evi süpürüyo ama ben de vileda yapıyom demiş
sonra gttm yanına kızdıı bana neden yatmıyon sen çocuğun kilo alacağı zamanlar bunlar dinlen dedi.:26::26:
biraz mahcup olduk haliyle..

ama eşime çok güldüm garibim kendini kötü adam gibi hissedip
hemen savunmaya geçmş ben de vileda yapıyom ama diye

ya lollypopum, hazarsu çok sağolun, ben de evime çok düşkünümdür, hatta izmir'deyken eşim çoğunlukla şehir dışında olmasına, izmir de olduğunda da geç saatlere kadar çalışmasına rağmen hiç şikayetçi olmadım yalnızlıktan, ki evimiz urla'da izmir'e doktora da uzağız, tek başıma hallettim her şeyi, doktorumu da seviyorum ama doğum olayı, bebek farklı bir şey sanki tecrübeli biri yanımda olsa hiç olmazsa bi bayan rahat edermişim gibi geliyor şimdi düşününce, bilemedim yahu :44:

Canım teşekkürler, eşim önerdi zaten bunu, o ben bi uçakla 2-3 saat sonra burdayım diyor çağırdığında. bi de kendi pek yanımda olmadığı için burda nasıl iyi bakıldığımı görünce vicdan yaptı sanırım ben anadolu yakasındayım canım doktor tavsiyesi olan varsa sevinirim gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…