Kızlar tartılmaktan bahsetmişinizde kaç kilo aldınız şu zamana kadar??
Ben de aldım karına takılan korseden. Diğerleri için korktum biraz tayt gibi olandan. İnşallah faydasını görürüm zararı olmas değil mi
alttan iki parmağını birleştirip sokuyo,içerde açıyo parmakları..ama parmaktan parmağa fark edio sanırım
kuzenim doğum yaparken hemşire gelip gidip 5 cm diodu doktor bi geldi 7-8cm açıklık var yarım saate doğar dediydi
selaaammmm
ben ilk doğumumda gelir gelmez yatağa yatırmışlardı beni,sonra yemek hazırlayıp yatağıma getirdiler ama ne yediğimi sorma vallahi hatırlamıom..dkka başı telefon çalıyordu onla konuş bunla konuş,bir de banyo yapmıştım yemek yedikten sonra doktor eve gidince duş al sütün gelsin demişti...ben hastane de banyo yapmak istemedim zaten 5 saat sonra taburcu olmuştum
canım ben 33. haftadayım toplamda 13 kilo aldım şu ana kadar
11 aldım. Canım 15 gündür sabit duruyor, aynıyım.
canım ben 33. Haftadayım toplamda 13 kilo aldım şu ana kadar
Tayt şeklinde olanlara gerek yok bence önemli olan göbek ve bel çevresi.Ben göbek kalmasından çok korkuyorum.Korse kullananlar çok faydalı olduğunu söylüyorlar.Ama tabi normal doğum olursa kullanabiliriz onu da
Ben hamilelğim süresinde de dayanamadım bir iki kez pizza menüsü yedim bir ikiden bir şey olmaz dedim.
Eve gelince de tabi ki ilk iş tartıya çıkmak olacak
bi de arkadaşım normal doğum yaptı,açılma kontrolü yaparlarken rahim süpürülmesi mi öyle bişi,tam hatırlamıyom şimdi,ona da bakıyomuş ebeler,artık daha derine mi sokuyolar parmaklarını bilmiyorumbir de arkadaşımın doğum günü dolduğu için suni sancıyla başlamıştı,suyu da gelmemişti,doktor eliyle patlatmış suyunu
slmm herkese,uzun zaman oldu kk ya girmeyeliii
10 kilo aldım cnm şu ana kadar.
bende yedim pizza hamburger...ama napayım başka kötü alışkanlığım yok..cnm çekince yedim bende o yüzden.
benim o alttan bakılmaktan ödüm kopuyorrrrr..hiç bakılmadı her gittiğimde doktoraaa açda bakalım diyecek diye ödüm kopuyorpetuş paris arkadaşların durumlarıda beni iyice gerdi vaalla heran bende doğurcam gibi hissediyorum yaaaa...alllahım bize yardım etsinn..
ne güzel 5 saatte evdesin..benim doktorumda bebekler genelde gece doğar eğer normal olursa ben seni öğlene çıkarırım zaten dedi.keşke o kadar kolay olsa ne iyi olur
bende hemen karnıma bakcam aynada çok merak ediyom havası gitmiş balon gibimi olcek acaba
bi de arkadaşım normal doğum yaptı,açılma kontrolü yaparlarken rahim süpürülmesi mi öyle bişi,tam hatırlamıyom şimdi,ona da bakıyomuş ebeler,artık daha derine mi sokuyolar parmaklarını bilmiyorumbir de arkadaşımın doğum günü dolduğu için suni sancıyla başlamıştı,suyu da gelmemişti,doktor eliyle patlatmış suyunu
günlerce yatan insanlara Allah sabır versin,insan bi süre sonra boğuluyor hastanede
14 kiloo
çatlak patlak yoksa hiç korkma...aklıma geldi bak şindiii normal doğumdan sonra içi temizlensin die muayne arasında karnıma hemşire bastırıyordu o baya yakmıştı canım
aynenn...benimde doğum günümdü,3cm açıklık varmış çatı muaynesinde suyumu patlattı salak doktor onu hiç affetmicem
sonrada suni sancı verdi 9 saat çektim..ondan diyorum sancıyı evde çekmeden gitmem artıkın gerekirse ebe gelsin eve
rahim süprülmesimi:44:
onu ilk defa duyyomda canım,kuzene kordon sertliği için alttan ilaç veriolardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?