2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ben de aldım karına takılan korseden. Diğerleri için korktum biraz tayt gibi olandan. İnşallah faydasını görürüm zararı olmas değil mi

Tayt şeklinde olanlara gerek yok bence önemli olan göbek ve bel çevresi.Ben göbek kalmasından çok korkuyorum.Korse kullananlar çok faydalı olduğunu söylüyorlar.Ama tabi normal doğum olursa kullanabiliriz onu da

bi de arkadaşım normal doğum yaptı,açılma kontrolü yaparlarken rahim süpürülmesi mi öyle bişi,tam hatırlamıyom şimdi,ona da bakıyomuş ebeler,artık daha derine mi sokuyolar parmaklarını bilmiyorum bir de arkadaşımın doğum günü dolduğu için suni sancıyla başlamıştı,suyu da gelmemişti,doktor eliyle patlatmış suyunu

11 aldım. Canım 15 gündür sabit duruyor, aynıyım.

ben de 9.5-10 arası aldım,bu hafta benim de sabit kilom,normal yiyorum halbuki,bebek kilo mu almıyo diye düşünüdüm bi ara,sabah aç karnına hep 60.5-60.7 arası çıkıoyurm,neden sabit kalıyo acaba?

ben de 9.5-10 arası aldım,bu hafta benim de sabit kilom,normal yiyorum halbuki,bebek kilo mu almıyo diye düşünüdüm bi ara,sabah aç karnına hep 60.5-60.7 arası çıkıoyurm,neden sabit kalıyo acaba?

Tayt şeklinde olanlara gerek yok bence önemli olan göbek ve bel çevresi.Ben göbek kalmasından çok korkuyorum.Korse kullananlar çok faydalı olduğunu söylüyorlar.Ama tabi normal doğum olursa kullanabiliriz onu da

Yinede doktora sormak lazım. İlk kontrolümde soracağım doktoruma kullanmalımıyım doğumdan ne kadar süre sonra takmalıyım diye,Bende zaten göbek vardı daha fazlasını düşünemiyorum bile

Kızlar tartılmaktan bahsetmişinizde kaç kilo aldınız şu zamana kadar??

10 kilo aldım cnm şu ana kadar.

Ben hamilelğim süresinde de dayanamadım bir iki kez pizza menüsü yedim bir ikiden bir şey olmaz dedim.
Eve gelince de tabi ki ilk iş tartıya çıkmak olacak

bende yedim pizza hamburger...ama napayım başka kötü alışkanlığım yok..cnm çekince yedim bende o yüzden.

benim o alttan bakılmaktan ödüm kopuyorrrrr..hiç bakılmadı her gittiğimde doktoraaa açda bakalım diyecek diye ödüm kopuyor petuş paris arkadaşların durumlarıda beni iyice gerdi vaalla heran bende doğurcam gibi hissediyorum yaaaa...alllahım bize yardım etsinn..

bnde 12 kilo oldım 48 le basladım simdi 60 ım bakalım kacla bitecek ama bnmde 15 gündr fln aynı kilom gecen 15 gündede yarım kilo almıstım bnm kilo alma yavasladı gibi

10 kilo aldım cnm şu ana kadar.

bende yedim pizza hamburger...ama napayım başka kötü alışkanlığım yok..cnm çekince yedim bende o yüzden.

Afiyet olsun canım bir ikiden bir şey olmaz hem canımız pizza hamburger çekemez mi?Biz de onlara aşermişiz ne olmuş yani

son haftalarda bakılıyomuş diyolar. Ama rahat ol zamanla alışıyosun :)
ben geçen sene nisan sonu düşük yapmıştım orda içimi temizlemişlerdi ona katlandıysam o hiç bişeydir diye düşünüyorum :)

ne güzel 5 saatte evdesin..benim doktorumda bebekler genelde gece doğar eğer normal olursa ben seni öğlene çıkarırım zaten dedi.keşke o kadar kolay olsa ne iyi olur

günlerce yatan insanlara Allah sabır versin,insan bi süre sonra boğuluyor hastanede

Kızlar tartılmaktan bahsetmişinizde kaç kilo aldınız şu zamana kadar??

14 kiloo

bende hemen karnıma bakcam aynada çok merak ediyom havası gitmiş balon gibimi olcek acaba

çatlak patlak yoksa hiç korkma...aklıma geldi bak şindiii normal doğumdan sonra içi temizlensin die muayne arasında karnıma hemşire bastırıyordu o baya yakmıştı canım

aynenn...benimde doğum günümdü,3cm açıklık varmış çatı muaynesinde suyumu patlattı salak doktor onu hiç affetmicem
sonrada suni sancı verdi 9 saat çektim..ondan diyorum sancıyı evde çekmeden gitmem artıkın gerekirse ebe gelsin eve
rahim süprülmesimi:44:
onu ilk defa duyyomda canım,kuzene kordon sertliği için alttan ilaç veriolardı

sancıyı evde çekmemi doktorumda söyledi.korkupda hemen gelme dedi.doğum öyle kolay bir olay değil sen evinde sancıyı ne kadar çok çekersen hastanede işin o kadar kolay olur dedi.ya evde doğurursam dedim ben göbeği kesmeye gelirim diyo benim doktor biraz çatlak sanırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…