2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar ya ben daha bebek bezi almadım daha çnce forumda konuşulmuştur mutlaka ama ben kaçırmışım.Hangi bebek beziyle başlamayı düşünüyorsunuz?Doktorlar hangisiyle başlarsanız onunla devam edin diyrlar sonradan değiştirmek istemiyorum.Prima mı yoksa başka marka mı araştırdınız mı hiç?Prima olursa da premium care mı yoksa pampers mı?

aynen ya banada çevreden öle diyolar çoğu sancıyı evde çekte orda suni ye kalmasın işim diye ama ya evde doğum olursa :)
k.validemin korkusuna kocam evde doğmuş zaten ayy bizimkide olmasın

ben prima aldım hem premium hemde diğerinden karışık kullanıcam çünkü bazı bebek seçici oluyomuş çok nazlılar çok :)

Afiyet olsun canım bir ikiden bir şey olmaz hem canımız pizza hamburger çekemez mi?Biz de onlara aşermişiz ne olmuş yani

evet evet aşermiştim

aynen ya banada çevreden öle diyolar çoğu sancıyı evde çekte orda suni ye kalmasın işim diye ama ya evde doğum olursa :)
k.validemin korkusuna kocam evde doğmuş zaten ayy bizimkide olmasın

evde doğum yapanlar kolay doğuranlarmış...keşke evde pırt diye doğursak...
babaannem evde ıh demeden doğurmuş..hatta k.validemde öle.normal doğum yapmış hemde dikişsiz falan evde...umarım onlara çekerim..

ben prima aldım hem premium hemde diğerinden karışık kullanıcam çünkü bazı bebek seçici oluyomuş çok nazlılar çok :)

Evet canım prima bile pişik yapabiliyormuş bazı bebeklere.Ben de bir paket alıcam önce deniycem bir sorun çıkmazsa ondan devam ederim

katılım çoğaldı ama herkes geçmişi okuyo heralde,fırtına öncesi sessizlik gibi geliyo bana hemen bi çay kapıp geliyim sanki biraz sonra sayfalara yetişemiycem

hoşbulduk canım sen Şerife missin :)) of of uzun süre ayrı kaldım bugünde izne ayrılıyorum diye kaytarayım dedim ama bu isimleri öğrenmek zor olcak

Evet canım ben de daha çok facebooktan takip ediyordum bugün buraya bakayım bi dedim.Haydi hayırlı olsun iznin dinlen artık bol bol.Evde otururken tek işin forum takip etmek olacak merak etme öğrenirsin tüm isimleri başka yapacak bir şey yok çünkü

seninkiler şanslı olanlardanmış bizimkini hiç sölemesem daha ii suyu bitmiş yırtarak ve zeytinyağıyla çıkarmışlar çocuğu bide hala yırtıkmış.
Umarım ben de çekmem :)

Uzun zamandır telden bağlandığım için kk ne giremiyordum. Benim sizin tavsiyenize çok ihtiyacım var.
Eşimin işi dolayısıyla bir haftalığına istanbula geldik bende ailemin yanında kaldım, yollar kapalı olduğu için iki gündür dönemedik izmir'e. Eşim bu sabah"istersen doğumu istanbul'da yapalım dedi. Kafam çok karıştı. İzmr'de kimsem yok doğum olursa da anca doğumdan sonra annem izin alıp gelebilir bir haftalığına,herkes ablamlar görümcem vs çalışıyor burda.İstanbul'da olursa herkes yanımda olabilecek, eşim de doğum yaklaşınca gelecek izmir'den.izmir'de doğuracağıma yalnız da olsam başarabileceğime çok inandırmıştım kendimi, ayrıca ordaki doktorum da çok iyi çok memnunum, şimdi bu haftadan sonra burda doktor nerden bulucam ben nasıl alışıcam ? Medipol istiyoruz ama doktorları tanımıyoruz, kabul ederler mi iyiler mi vs..:18: napayım ki ben ya??

ya kızlar yaa.. iki de bir atıyor bu kk beni..
sürekli giriş yapmamı istiyor anlamadım ki neden yapıyor.. offff,,,

canım izmirde yapman dogumu daha mantıklı degılmı ? senin evin barkın izmirde degilmiy di ? ailenle olacan diye cocugunun duzenını niye bozasın onların izmire gelmesi daha normal geliyor bana.. zaten zorluk 1-2 hafta sonrasında kendın hakkından gelırsın bebişin annenlerin izmire gelmesi daha mantıklı valla :d koskoca hamile kadın evini doktorunu herseyı bırakıp onlar orda dıye dogum yapması mantıksız geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…