2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bnmde normal dogum düsünülüyor ama sezeryanada döners dr sende yapısıklık vr eger genel anestezi olursda 4 dk da bebege ulasmm lazım risk edemm dedi
bu sitede cok iyi anlatmıslar asamalarını okuyun isterseniz EPDURAL ANESTEZ

günaydın canım hoşgeldin,çek teşekkür ederim
artık topikten 1 saat ayrıl bissürü şey oluyo valla aslıtcim,heyecanlı günler başlıyo artık
sanada geçmiş olsun bu arada:2::2:

Gerçekten öyle... Benim daha çantam bile hazır değil, petuşla aynı haftadayız, her şeyin hayırlısı daha nice sevinçlere birlikte şahit olacağız. Hem duygulandım, hem mutlu oldum her şey gönlümüzce olur inşallah... 12'sinde 37 haftayı dolduruyorum nerdeyse 1 hafta erken çıkayım diyorum hiçbir şey hazır değil daha bebeğin kıyafetlerini bile yıkayamadım oda takımı yeni geldi hasta olduğumdan göremedim bile pazartesi izne ayrılayım diyorum o kadar çalıştım sonuçta gerekirse ücretsiz izin kullanırım bizden daha değerli değil ya... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Paris doğum yaptı mı??

günaydın güzel annişler
gosenaycım nice mutlu güzel günlere inş iyi ki doğmuşsun iyi ki bizim arkadaşımızsın...
aslit ciğim çok geçmiş olsun annelerimizin Allah yokluğunu göstermesin herşeyimiz onlar..
benim de kız kardeşim geldi öyle mutluyum ki o gelmeeden doğuracağım gibi gelmişti haaa unutmadan kuzumun cicileri makinada
yıkanıyor artık biz de hazırlanıyoruz herkes çoktan çantasını hazırlamıştı ben telaşlanmıştım

paris doğum yapmadı cnm tetikte bekliyo ama sen de artık çantanı hazırla bak petuş çalışıyoken bi anda girdi sancı az daha doğuracaktı bu işi baya erkene al çocuğun odası fln neyse hallolur ama bunu ihmal etme bi anda tutarsa nolcak sonra

çok iyi yapmışsın cnmm zira hiç belli olmuyo çalışmaya devam ederken sancısı devam edenler bile var aramızda

nice yıllara cnmm
teşekkür ederim canım

çok teşekkür ederim canım benim,sizlerde iyiki benim arkadaşımsınız
seninde gözün aydın bu arada,ne güzel insanın bi yakının yanında olması
canım paris daha doğum yapmadı, hala hastanede yatıyo...
sende bi an önce bitir canım hazırlıklarını,benimde daha hiç bişeyim hazır değil,odamızı aldık daha gelmedi,perde dikiliyor,halıyı almadık daha,hastane çantamız hazır değil,ama benim daha var onun için biraz daha rahat davranıyorum,gerçi ne olur bilemiyoruz ama....

herkese günaydın.. hava atmak gibi olmasın da biz daha yeni kalktık
dün rüyamda suyum geldi ya ama nasıl su bilidiğiniz şerbet
dokunmaya çalışıyom yapış yapış tatlı bir suydu
eşimi arıyorum işim var gelemem diyo babamı arıyorum arkadaşı bekliyorum diyo
sonuç olarark bir türlü hastaneye gidemedim..

canm doğum günün kutlu olsun..
ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle
bu arada 31 hiç göstermiyorsun

hayır olsun cnm

bende gece öle bi rüya gordumki tadı damagımda kaldı valla uzun zamnadır yapamadıgım seyi akşam rüyamda eşimle çok ateşli bi şekilde yapıyorduk sabah uyandıgımda hayal kırıklıgı oldu tabe ruya diye

canım çok teşekkür ederim,bu arada yaşımı göstermediğimi söylediğin için ayrıca teşekkür edip kocamaaaan öpüyorum seni

akşamları konuşuyosunuz böle şeyleri sonra tabi rüyanıza girer,akşam hürremi izlerken yine bu muhabbetler vardıyaaa ama benim hiç aklıma gelmiyo,bende bi problemmi var acaba:44::44::44::44:

Haklısınız arkadaşlar bu pazartesi itibariyle izne ayrılacağım kayınvalidem annem de yanımda olacak birkaç günde bitiririz allahın izniyle dediğiniz gibi neyin ne zaman olacağı belli olmuyor bugün tam 35+0 dayım ne kaldı ki şunun şurasında eşim de çok ısrar ediyor evim işyerine çok uzak ben hadımköy yolunda oturuyorum işyerim eyüpte. Her gün git gel yapamayacağım için annem de kalıyorum annemde kalırken de hiçbir şey yapamıyorum bugün konuşayım direktörümle de ayrılayım artık... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

akşamları konuşuyosunuz böle şeyleri sonra tabi rüyanıza girer,akşam hürremi izlerken yine bu muhabbetler vardıyaaa ama benim hiç aklıma gelmiyo,bende bi problemmi var acaba:44::44::44::44:

yok canım ben hiç konuşmadım akşam aklımda bile yokken gordum ruyayı zaten ben hurrem ızlemiyorum.. bnm favori dizi çarşamba kuzey guney .. hamilelikte ben çok ister oldum ya yapamadıgımız icin herhalde ama gercekten aksam ruyamda gorunce cok ozledigimi farkettim ohh cok guzeldi valla

haklısın bazen çok korkuyorum doğumdan belki senin zmanlara gelince alışırım bende ..şimdilik normal diye düşünyorum ama doktor sez derse epidural istemeyi düşünyorum benim gittiğim hastanede 2000 TL herşeyi içinde dr. ücreti felan 2 gün kalma ve ref. ücreti bebeğin ilk aşıları...

Bende allah izin haziran 4 te doğurcam mayısta olabilir tabii...:44: topiğimiz kazen tarafından kapatıldı haziran annişleri tekrar haz. annişleri açılmış ama nedense soğudum gibi girmedim yeni topiğeee ...Diğerinde bayanlarla tartışma geçmiş kazen arasında facete toplandılar kızlar işyerinde face engelli ....

takip edemiyorum bu durum hoşumada gitmiyor herşeyi hep anne olmuş kişilere soruyorum

Tovbeler olsun..
Zaten gecen cuma hanimisten ciktim ya erken dr a gidim die.
Taksiye bindim, taksici basladi muhabbete, dioki gecen bi ala bindi dohuryodu, suyu geldi arabada. Koltuk falan islandi ama hadi neyse deim, bisi demedim...sonra 2. Bi taksiye bindim...aibademe gidcez dedim...adam dioki bla bayagi zenginsin heralde:))) dedim neden dioki o hastane ibrahim tatlisesi yoktan varetti ya ins. Bisi olmaz sanada ama olursada uzulme yoktan varediolar

Cnm ozetle soyle durum bizde..cumadan buyana kasilmalarimiz basladi, sali aksam artti sanki dr a gityik rahim acilmaya baslamis...dun sbh da su nişan denilen sey geldi..2 cm acik rahimle evde dogurmayi beklom..1 hafta 10 gune max. Dogurcam kismetse:)))) parisdee hastanede acikligi 5 cm ama durdurdular 5 cm de, onu eve birakmiolar gozeim alinda oda beklio gari:))) gecmis olsun cnm sanada ii bak kendine....hazirla gai su cantayi..hazirlikli olun kizlar....hazirliginiz ne kadar ok se o kadar rahat oluosunuz, daha az panik oluosunuz, dogumdan korkmuyosunuz..

bende normalde istekli bi kadınımdır,öle başım ağrıyo,totom ağrıyo demem,ama hamile olduğumu öğrendikten sonra en fazla 5 kere olmuştur,yapamıyoruz çünkü,annelik babalık duyguları daha ağır basıyo galiba,ara sıra geyik yapıyoz o kadar,ama 40'ımız çıkınca hürremde halvete hazırlanıyolar ya bizde öyle hazırlancaz heralde

Hadi hayırlısı canım benim ya vallahi duygulanıyorum desene 1 hafta 10 güne kalmaz kucağızda olacak dikkat et sen de kendine bol bol dinlenmeye çalış. Nişan falan daha neler göreceğiz yarabbi!! Sağol canım, haklısın bu haftasonu halledeceğim inşallah. Pazartesi de ayrılayım artık diyorum izne... Zaten kaç hafta çalıştık baksana bebiklerimizin ne zaman geleceği de belli olmuyor

amaaan boşver be gülben bilinçaltı ve korkularımız bize bu kabusları gösteriyo

dün gece kızlar beni çok gaza getirdi niyeti bozduydum valla.
ama yattım yatağa eşim de dişlerini fırçalıyodu
o gelene kadar 2dk içinde uyumuşum
hiç hatırlamıyom yattığı anı..
tamam gari bir daha da heveslenmem

anaaam yasak değilse bi deneyin diycem ama şimdi uzun zamandır yapmayınca da rüyadaki gibi çok zevk alıp erken doğuma neden olabilir onun için az kaldı sabredin
ayy bu hamileliğe rağmen devam diyenlere helal valla ya
bis öğrendik son oldu bi daha neden baksan 7.5 8 aydır unuttuk böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…