günaydın canım hoşgeldin,çek teşekkür ederim
artık topikten 1 saat ayrıl bissürü şey oluyo valla aslıtcim,heyecanlı günler başlıyo artık
sanada geçmiş olsun bu arada:2::2:
Gerçekten öyle... Benim daha çantam bile hazır değil, petuşla aynı haftadayız, her şeyin hayırlısı daha nice sevinçlere birlikte şahit olacağız. Hem duygulandım, hem mutlu oldum her şey gönlümüzce olur inşallah... 12'sinde 37 haftayı dolduruyorum nerdeyse 1 hafta erken çıkayım diyorum hiçbir şey hazır değil daha bebeğin kıyafetlerini bile yıkayamadım oda takımı yeni geldi hasta olduğumdan göremedim bile pazartesi izne ayrılayım diyorum o kadar çalıştım sonuçta gerekirse ücretsiz izin kullanırım bizden daha değerli değil ya... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Paris doğum yaptı mı??
günaydın güzel annişler
gosenaycım nice mutlu güzel günlere inş iyi ki doğmuşsun iyi ki bizim arkadaşımızsın...
aslit ciğim çok geçmiş olsun annelerimizin Allah yokluğunu göstermesin herşeyimiz onlar..
benim de kız kardeşim geldi öyle mutluyum kio gelmeeden doğuracağım gibi gelmişti haaa unutmadan kuzumun cicileri makinada
yıkanıyor artık biz de hazırlanıyoruz herkes çoktan çantasını hazırlamıştı ben telaşlanmıştım
teşekkür ederim canımnice yıllara cnmm
günaydın güzel annişler
gosenaycım nice mutlu güzel günlere inş iyi ki doğmuşsun iyi ki bizim arkadaşımızsın...
aslit ciğim çok geçmiş olsun annelerimizin Allah yokluğunu göstermesin herşeyimiz onlar..
benim de kız kardeşim geldi öyle mutluyum kio gelmeeden doğuracağım gibi gelmişti haaa unutmadan kuzumun cicileri makinada
yıkanıyor artık biz de hazırlanıyoruz herkes çoktan çantasını hazırlamıştı ben telaşlanmıştım
canım paris daha doğum yapmadı, hala hastanede yatıyo...Gerçekten öyle... Benim daha çantam bile hazır değil, petuşla aynı haftadayız, her şeyin hayırlısı daha nice sevinçlere birlikte şahit olacağız. Hem duygulandım, hem mutlu oldum her şey gönlümüzce olur inşallah... 12'sinde 37 haftayı dolduruyorum nerdeyse 1 hafta erken çıkayım diyorum hiçbir şey hazır değil daha bebeğin kıyafetlerini bile yıkayamadım oda takımı yeni geldi hasta olduğumdan göremedim bile pazartesi izne ayrılayım diyorum o kadar çalıştım sonuçta gerekirse ücretsiz izin kullanırım bizden daha değerli değil ya... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Paris doğum yaptı mı??
günaydın kızlar......
ohhhh be şubatıda bitirdik,marta girdik, bu arada bugün benim doğum günüm vay beeeee 31 oldum,ama ben kendimi hala 21 hissediyorum gerçekten
bu arada ben son günlerde nefrazeni görmüyorum sanki,bilgisi olan varmı
herkese günaydın.. hava atmak gibi olmasın da biz daha yeni kalktık
dün rüyamda suyum geldi ya ama nasıl su bilidiğiniz şerbet
dokunmaya çalışıyom yapış yapış tatlı bir suydu
eşimi arıyorum işim var gelemem diyo babamı arıyorum arkadaşı bekliyorum diyo
sonuç olarark bir türlü hastaneye gidemedim..
canm doğum günün kutlu olsun..
ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle
bu arada 31 hiç göstermiyorsun
canm doğum günün kutlu olsun..
ailen ve sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle
bu arada 31 hiç göstermiyorsun
hayır olsun cnm
bende gece öle bi rüya gordumki tadı damagımda kaldı valla uzun zamnadır yapamadıgım seyi akşam rüyamda eşimle çok ateşli bi şekilde yapıyorduksabah uyandıgımda hayal kırıklıgı oldu tabe ruya diye
paris doğum yapmadı cnm tetikte bekliyo ama sen de artık çantanı hazırla bak petuş çalışıyoken bi anda girdi sancı az daha doğuracaktı bu işi baya erkene al çocuğun odası fln neyse hallolur ama bunu ihmal etme bi anda tutarsa nolcak sonra
teşekkür ederim canım
çok teşekkür ederim canım benim,sizlerde iyiki benim arkadaşımsınız
seninde gözün aydın bu arada,ne güzel insanın bi yakının yanında olması
canım paris daha doğum yapmadı, hala hastanede yatıyo...
sende bi an önce bitir canım hazırlıklarını,benimde daha hiç bişeyim hazır değil,odamızı aldık daha gelmedi,perde dikiliyor,halıyı almadık daha,hastane çantamız hazır değil,ama benim daha var onun için biraz daha rahat davranıyorum,gerçi ne olur bilemiyoruz ama....
akşamları konuşuyosunuz böle şeyleri sonra tabi rüyanıza girer,akşam hürremi izlerken yine bu muhabbetler vardıyaaa ama benim hiç aklıma gelmiyo,bende bi problemmi var acaba:44::44::44::44:
fiyat hastane 1500 tl
doktor ucretim 2000tl
risksiz yontem yok canım o yuzden ben bu risklere takılmıyorum hic olacagı varsa normal dogumda da aksılık olur epidurel sezeryanda da genel anestezide de o yuzden ince detaylara cok takılmamak lazım... flç riski var deniyor epidurel anesz. icin kaç tane bole haber duyduk epidurelden felç olan ? normal popodan igne yaparken bile risk var felç olma yanlış vuruldugu vakit oda bindebir denk gelir yani .. sez. normal şartlarda bi aksilik olmazsa 45 dk surer bebek ilk 5 dk icinde çıkar sonrasında annenin karın iç temizliği dikişleri zmaan alır.
bnmde normal dogum düsünülüyor ama sezeryanada döners dr sende yapısıklık vr eger genel anestezi olursda 4 dk da bebege ulasmm lazım risk edemm dedi
bu sitede cok iyi anlatmıslar asamalarını okuyun isterseniz EPDURAL ANESTEZ
Tovbeler olsun..ayy yapma bence öyle şeyler sen..
ayy ayy allah korusun..
benim teyzem takside doğuruyormuş az daha.. çocuğun kafasını tutuyormuş eliyle düşmesin diye.. doğumhaneye bile alamamışlar.. doktor kordonunu kesmiş bi tek.. diyo zaten wc de falan bi ıkınsam çocuk düşerdi tuvalete..
ayyy allah korusun..
Herkese günaydın!!
Neler kaçırmışım nelerr... 3-4 Gündür yoktum rahatsızlığım sebebiyle öksürük, grip bitkinlik derken ancak kendime gelebildim annemde kaldım birkaç gün, anne şevkati ayrı tabi bir kez daha anladım...
Petuşş neler oluyor geçmiş o kadar fazla ki tam çözemedim durumu yağmur erken mi gelecek??
Bu arada Paris nasıl?? hiç haberim yok(
Gosenay nice yaşlara.
Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız??
yok canım ben hiç konuşmadım akşam aklımda bile yokken gordum ruyayı zaten ben hurrem ızlemiyorum.. bnm favori dizi çarşamba kuzey guney .. hamilelikte ben çok ister oldum ya yapamadıgımız icin herhalde ama gercekten aksam ruyamda gorunce cok ozledigimi farkettim ohh cok guzeldi valla
Tovbeler olsun..
Zaten gecen cuma hanimisten ciktim ya erken dr a gidim die.
Taksiye bindim, taksici basladi muhabbete, dioki gecen bi ala bindi dohuryodu, suyu geldi arabada. Koltuk falan islandi ama hadi neyse deim, bisi demedim...sonra 2. Bi taksiye bindim...aibademe gidcez dedim...adam dioki bla bayagi zenginsin heralde:))) dedim neden dioki o hastane ibrahim tatlisesi yoktan varetti ya ins. Bisi olmaz sanada ama olursada uzulme yoktan varediolar
Cnm ozetle soyle durum bizde..cumadan buyana kasilmalarimiz basladi, sali aksam artti sanki dr a gityik rahim acilmaya baslamis...dun sbh da su nişan denilen sey geldi..2 cm acik rahimle evde dogurmayi beklom..1 hafta 10 gune max. Dogurcam kismetse:)))) parisdee hastanede acikligi 5 cm ama durdurdular 5 cm de, onu eve birakmiolar gozeim alinda oda beklio gari:))) gecmis olsun cnm sanada ii bak kendine....hazirla gai su cantayi..hazirlikli olun kizlar....hazirliginiz ne kadar ok se o kadar rahat oluosunuz, daha az panik oluosunuz, dogumdan korkmuyosunuz..
hayır olsun cnm
bende gece öle bi rüya gordumki tadı damagımda kaldı valla uzun zamnadır yapamadıgım seyi akşam rüyamda eşimle çok ateşli bi şekilde yapıyorduksabah uyandıgımda hayal kırıklıgı oldu tabe ruya diye
hayır olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?