2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Günaydınnn herkeseee.... ben ve kızım artık evimizdeyiz
sabah mümkün olduğu kadar geç kalkmaya çalıştım :))) kahvaltımızı ettikkk, minnaakk kuşumun cicilerini makinaya attık.. koca bi fincan magnezyumumuzu aldık doktorumu izliyoruzzz... ekşimeyen yoğurt sağlıksızmış ne kaa mutluyummm yaaa yaşasınn evdeyimmmm

nice mutlu yıllara cnm yas bu gidiyo sen hangi yasta hissediyosun önmli olan o

Günaydınlar

kolay gelsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
geçmişler olsun
nice mutlu sağlıklı yıllara ailenle tatlım
mrb nisan anneleri nasılsınız heyecan dorukta tabii bende haziran annesiyim haziranın 4 'ü doğum ...
alışverişler doruk noktadadır şimdi sizde...

Aranızda Antalyadan olanlar varmı ?
selam allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsn bebişini

gosenaycım doğum günün kutlu olsun tatlım... nine mutlu musmutluuuuuuuuuuu yıllaraaaaaaaaaa

nice mutlu yıllara cnm yas bu gidiyo sen hangi yasta hissediyosun önmli olan o

çok teşekkür ederim,bütün güzel dilekleriniz için

yaa çok kıskandım ben iznimi kullanmayacağım son 3 hafta kala kullanıcam daha 1 ay varr ama evde olmak gibisi yok.. Doya doya uyumak yatmak güzel güzel kahvaltı yapmak off oofff

teşekkür ederim cnm

seninde inş. doğuma az kaldı sizlerin ne güzel bize daha çok var...

normal doğummu düşünyosun yoksa sez.mı doktor bişi dedimi?

bir mart sabahından merhabalar günaydınlar kızlar.
gosenay doğum günün kutlu olsun.nize sağlıklı mutlu bebişinle uzun ömürlü yıllara inşallah.
işten ayrılmama 3,5 hafta kadar varçalışmak iyi geliyor da bir de akşam eve gidince sırt ağrıları,kasık ağrıları olmasa...

doğum günün kutlu olsun nice senelere

geçmiş olsun canım
şimdi iyiisn değil mi
sancı çıktı mı ntsde
bende çokkk heyecanlıyım vallla
yarın bakalım anlıyacaz benimkinin sıkıntısı neee

cumartesi oğlumun doğum günü yarın anneme gideceğim 1 hafta yokum
gelemeyebilirim 1 hafta cepten okurum ama

teşekkür ederim cnm

seninde inş. doğuma az kaldı sizlerin ne güzel bize daha çok var...

normal doğummu düşünyosun yoksa sez.mı doktor bişi dedimi?

canım ben sezeryan olucam günümüzü bile aldık 4 nisan inş bi aksilik olmazsa herhangi bi zorunluluktan dolayı sezeryan olmuyorum tamamen kendi istegim oldugu icin epidurel olmamı onerdi doktorum bende hem fikirdim zaten..

gunaydın herkese,

bir gunu daha geri de bıraktık...petussscuuus geceyi sorunsuz geri de bırakmıssın sevındım..ne heyecnlı ablanda geliyooo ....ohh simdi mersinden neler neler koymustur annen sana tadını cıkartın iki bacıı su bekleme suresinin...ben fenalardayım...ayıptır soylemesi kabızlıktan yana cok cekıyorum basurum , kasıklarımdakı baskı gece kafayı yıyorumm..allahtan masalım la konusuyorum tepki veriyoda acıları unutuyorum..yemekten korkar oldum valla:18:

Ayyy cnm ya annem hic bisi koyamamis...cnku dun ogleden sonrahbr vdim yasadiklarmi, aksaminada bindi otobuse, hic bi hazirlik yapamadilar..annem gelirken getirir artik.. Bugunlerde en cok dusundugum mevzuuu ya simdi rahim acik zaten, oyle ikinmak zorunda kalirsam felan nolurki aceba:)))

canım çok teşekkür ederim benimde 4 hafta var izne ayrılmama,bende hem çalışmak istiyorum,yoksa evde çok sıkılırım,hemde heryerim ağrıyo evde böle tv nin kasrşısında uzanmak istiyom

canım çok teşekkür ederim, oğluşunda doğum günü kutlu olsun şimdiden,Allah hep ama hep güzellikler tattırsın ona

aman amann sen artık sulu seyler yıyıp içecen ..acaba dıorum suu poponun içine sıkıyon vıcırtt dıe cıkıo ya bii zararı olurmu? doguma kadar parçalanacamm yanii..sen ıkınma sakın hee ben elimi tutuyorum kukuma dogru

ayy yapma bence öyle şeyler sen..
ayy ayy allah korusun..
benim teyzem takside doğuruyormuş az daha.. çocuğun kafasını tutuyormuş eliyle düşmesin diye.. doğumhaneye bile alamamışlar.. doktor kordonunu kesmiş bi tek.. diyo zaten wc de falan bi ıkınsam çocuk düşerdi tuvalete..
ayyy allah korusun..

canım ben sezeryan olucam günümüzü bile aldık 4 nisan inş bi aksilik olmazsa herhangi bi zorunluluktan dolayı sezeryan olmuyorum tamamen kendi istegim oldugu icin epidurel olmamı onerdi doktorum bende hem fikirdim zaten..

Anladım epidural sez. fiyatı ne verdiler genelde değişiyor tabideee peki korkuyormusun doğum yaklaştıkça...

Bide epidural sez.riski felan varmı bişi annattımı doktor nekdar sürüyor?

Herkese günaydın!!

Neler kaçırmışım nelerr... 3-4 Gündür yoktum rahatsızlığım sebebiyle öksürük, grip bitkinlik derken ancak kendime gelebildim annemde kaldım birkaç gün, anne şevkati ayrı tabi bir kez daha anladım...

Petuşş neler oluyor geçmiş o kadar fazla ki tam çözemedim durumu yağmur erken mi gelecek??

Bu arada Paris nasıl?? hiç haberim yok (

Gosenay nice yaşlara.

Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız??

Anladım epidural sez. fiyatı ne verdiler genelde değişiyor tabideee peki korkuyormusun doğum yaklaştıkça...

Bide epidural sez.riski felan varmı bişi annattımı doktor nekdar sürüyor?

fiyat hastane 1500 tl
doktor ucretim 2000tl

risksiz yontem yok canım o yuzden ben bu risklere takılmıyorum hic olacagı varsa normal dogumda da aksılık olur epidurel sezeryanda da genel anestezide de o yuzden ince detaylara cok takılmamak lazım... flç riski var deniyor epidurel anesz. icin kaç tane bole haber duyduk epidurelden felç olan ? normal popodan igne yaparken bile risk var felç olma yanlış vuruldugu vakit oda bindebir denk gelir yani .. sez. normal şartlarda bi aksilik olmazsa 45 dk surer bebek ilk 5 dk icinde çıkar sonrasında annenin karın iç temizliği dikişleri zmaan alır.

günaydın canım hoşgeldin,çek teşekkür ederim
artık topikten 1 saat ayrıl bissürü şey oluyo valla aslıtcim,heyecanlı günler başlıyo artık
sanada geçmiş olsun bu arada:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…