günaydın kızlar......
ohhhh be şubatıda bitirdik,marta girdik, bu arada bugün benim doğum günüm vay beeeee 31 oldum,ama ben kendimi hala 21 hissediyorum gerçekten
bu arada ben son günlerde nefrazeni görmüyorum sanki,bilgisi olan varmı
kolay gelsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruzgüzel annne adayları ben kaçıyom açıktık biz biraz temizlikte yapacam ögleden sonra doktor randevum var bi sorun cıkmaz inşallah sizleri duydukca doktora korka korka gidiyom ortalıgı toparlıyayım bide dogurup gelirim filanşaka bi tarafa benim daha çok erken ama iki gündür kasılmalarım çok oluyo o yüzden randevumu erkene aldım bişey yoktur umarım
geçmişler olsungünaydın kıssslarr.dün akşam acildeydik.öğlen bir mide bulantısı kusma sonra başım dönmeye başladı.kalbim nasıl çarpıyodu varya nefesim kesiliyodu nerdeyse.eşimi aradım geldi.hemen gitmedim.saat 9 gibi dayanamıyorum gidelim dedim.gittik tahlildi falan sonra nst ye bağladı doktor.sonrada kasıklarıma bir ağrı girdi yok böyle bişey ağlaya ağlaya mahvoldum.serum taktılar bittikten sonra rahatladım biraz.kasık ağrım gitti en azından.ben nst deyken 2 tane doğuracak geldi.biri diyo hemşireye suyum geldi oturuyoduk.ben çok korkuyorum nasıl olcak şimdi diye.bi an yerinde olmayı istemedim değil:)
nice mutlu sağlıklı yıllara ailenle tatlımgünaydın kızlar......
ohhhh be şubatıda bitirdik,marta girdik, bu arada bugün benim doğum günüm vay beeeee 31 oldum,ama ben kendimi hala 21 hissediyorum gerçekten
selam allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsn bebişinimrb nisan anneleri nasılsınız heyecan dorukta tabii bende haziran annesiyim haziranın 4 'ü doğum ...
alışverişler doruk noktadadır şimdi sizde...
Aranızda Antalyadan olanlar varmı ?
nice mutlu yıllara cnm yas bu gidiyo sen hangi yasta hissediyosun önmli olan o
Günaydınlar
kolay gelsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
geçmişler olsun
nice mutlu sağlıklı yıllara ailenle tatlım
selam allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsn bebişini
günaydınnn herkeseee.... Ben ve kızım artık evimizdeyiz
Sabah mümkün olduğu kadar geç kalkmaya çalıştım :))) kahvaltımızı ettikkk, minnaakk kuşumun cicilerini makinaya attık.. Koca bi fincan magnezyumumuzu aldık doktorumu izliyoruzzz... Ekşimeyen yoğurt sağlıksızmışNe kaa mutluyummm yaaa yaşasınn evdeyimmmm
Günaydınlar
kolay gelsin canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
geçmişler olsun
nice mutlu sağlıklı yıllara ailenle tatlım
selam allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsn bebişini
doğum günün kutlu olsun nice seneleregünaydın kızlar......
günaydın kıssslarr.dün akşam acildeydik.öğlen bir mide bulantısı kusma sonra başım dönmeye başladı.kalbim nasıl çarpıyodu varya nefesim kesiliyodu nerdeyse.eşimi aradım geldi.hemen gitmedim.saat 9 gibi dayanamıyorum gidelim dedim.gittik tahlildi falan sonra nst ye bağladı doktor.sonrada kasıklarıma bir ağrı girdi yok böyle bişey ağlaya ağlaya mahvoldum.serum taktılar bittikten sonra rahatladım biraz.kasık ağrım gitti en azından.ben nst deyken 2 tane doğuracak geldi.biri diyo hemşireye suyum geldi oturuyoduk.ben çok korkuyorum nasıl olcak şimdi diye.bi an yerinde olmayı istemedim değil:)
teşekkür ederim cnm
seninde inş. doğuma az kaldı sizlerin ne güzel bize daha çok var...
normal doğummu düşünyosun yoksa sez.mı doktor bişi dedimi?
gunaydın herkese,
bir gunu daha geri de bıraktık...petussscuuus geceyi sorunsuz geri de bırakmıssın sevındım..ne heyecnlı ablanda geliyooo ....ohh simdi mersinden neler neler koymustur annen sanatadını cıkartın iki bacıı su bekleme suresinin...ben fenalardayım...ayıptır soylemesi kabızlıktan yana cok cekıyorum basurum , kasıklarımdakı baskı gece kafayı yıyorumm..allahtan masalım la konusuyorum tepki veriyoda acıları unutuyorum..yemekten korkar oldum valla:18:
bir mart sabahından merhabalar günaydınlar kızlar.
gosenay doğum günün kutlu olsun.nize sağlıklı mutlu bebişinle uzun ömürlü yıllara inşallah.
işten ayrılmama 3,5 hafta kadar varçalışmak iyi geliyor da bir de akşam eve gidince sırt ağrıları,kasık ağrıları olmasa...
doğum günün kutlu olsun nice senelere
geçmiş olsun canım
şimdi iyiisn değil mi
sancı çıktı mı ntsde
bende çokkk heyecanlıyım vallla
yarın bakalım anlıyacaz benimkinin sıkıntısı neee
cumartesi oğlumun doğum günü yarın anneme gideceğim 1 hafta yokum
gelemeyebilirim 1 hafta cepten okurum ama
Ayyy cnm ya annem hic bisi koyamamis...cnku dun ogleden sonrahbr vdim yasadiklarmi, aksaminada bindi otobuse, hic bi hazirlik yapamadilar..annem gelirken getirir artik.. Bugunlerde en cok dusundugum mevzuuu ya simdi rahim acik zaten, oyle ikinmak zorunda kalirsam felan nolurki aceba:)))
ayy yapma bence öyle şeyler sen..Ayyy cnm ya annem hic bisi koyamamis...cnku dun ogleden sonrahbr vdim yasadiklarmi, aksaminada bindi otobuse, hic bi hazirlik yapamadilar..annem gelirken getirir artik.. Bugunlerde en cok dusundugum mevzuuu ya simdi rahim acik zaten, oyle ikinmak zorunda kalirsam felan nolurki aceba:)))
canım ben sezeryan olucam günümüzü bile aldık 4 nisan inş bi aksilik olmazsaherhangi bi zorunluluktan dolayı sezeryan olmuyorum tamamen kendi istegim oldugu icin epidurel olmamı onerdi doktorum bende hem fikirdim zaten..
Anladım epidural sez. fiyatı ne verdiler genelde değişiyor tabideee peki korkuyormusun doğum yaklaştıkça...
Bide epidural sez.riski felan varmı bişi annattımı doktor nekdar sürüyor?
Herkese günaydın!!
Neler kaçırmışım nelerr... 3-4 Gündür yoktum rahatsızlığım sebebiyle öksürük, grip bitkinlik derken ancak kendime gelebildim annemde kaldım birkaç gün, anne şevkati ayrı tabi bir kez daha anladım...
Petuşş neler oluyor geçmiş o kadar fazla ki tam çözemedim durumu yağmur erken mi gelecek??
Bu arada Paris nasıl?? hiç haberim yok(
Gosenay nice yaşlara.
Diğer arkadaşlar sizler nasılsınız??
günaydın canım hoşgeldin,çek teşekkür ederim
artık topikten 1 saat ayrıl bissürü şey oluyo valla aslıtcim,heyecanlı günler başlıyo artık
sanada geçmiş olsun bu arada:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?