2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

valla bilmiyorum petuşş sıpaların ne zaman ne yapcakları belli oluyomu kisenin doğum ne zaman olcak acaba?doktor 10 gün içinde doğurursun demişti dimi?

günaydın kızlar......
ohhhh be şubatıda bitirdik,marta girdik, bu arada bugün benim doğum günüm vay beeeee 31 oldum,ama ben kendimi hala 21 hissediyorum gerçekten
bu arada ben son günlerde nefrazeni görmüyorum sanki,bilgisi olan varmı

doğum günün kutlu olsun canımmm yeni yaşın heeeeeppp güzellikler getirsin inşallah meleğinle birlikteee

Mutlu yıllar canım,sağlık sıhhat ve huzurla...

korkma petuşum hafta sonu hava düzelecekmiş o zamana kadra sabrediversin ismail abici
amanin yağmur ve ismail yk sürekli halay çekersiniz artıkın

Nice Mutlu,Sağlıklı,Huzurlu seneleree :)

valla bilmiyorum petuşş sıpaların ne zaman ne yapcakları belli oluyomu kisenin doğum ne zaman olcak acaba?doktor 10 gün içinde doğurursun demişti dimi?
Bakalim artik hayirlisi beklozzzz..1 hafta 10 gun gibi dedi..

ollyyyyyy...
Dogum gunun kutlu olsun canim...yeni yasinda hersey gonlunce olsun..minik pasan sana ugur getirsin...
Nefrazen face e yazmisi biraz once..tadilat falan ugrasio sanirim vakti olmuo cok

mrb nisan anneleri nasılsınız heyecan dorukta tabii bende haziran annesiyim haziranın 4 'ü doğum ...
alışverişler doruk noktadadır şimdi sizde...

Aranızda Antalyadan olanlar varmı ?

doğum günün kutlu olsun canımmm yeni yaşın heeeeeppp güzellikler getirsin inşallah meleğinle birlikteee

Mutlu yıllar canım,sağlık sıhhat ve huzurla...

Nice Mutlu,Sağlıklı,Huzurlu seneleree :)

gosenay
şekerim doğum günün kutlu olsun.. paşanla birlikte nice mutlu yıllara inşallah..

hepinize çok çok teşekkür ederim,bütün güzel dilekleriniz hepimiz için olsun inşallahhepinizi çok seviyorummmmm

korkma petuşum hafta sonu hava düzelecekmiş o zamana kadra sabrediversin ismail abici
amanin yağmur ve ismail yk sürekli halay çekersiniz artıkın

Ayyy evet ya korkmuyor degilim..
Ben yagmura hic muzik dinletmedim soylemesi ayiptir..
Simdi 2 gunde ismail yk ya alisir doguncada ninni olarak ismail abi ister die cok korkuyoreee

gosenaycım doğum günün kutlu mutlu olsun...
sağlıklı huzurlu ailenle bir ömür boyu mutluluklar dilerim...
:119:

nice güzel uzun senelere ailenle inşallah

Merhabalarrr
Ben sizleri okuyucu olarak takip ediyorum...birçok konuda bilgi veriyorsunuz...
ben 32. hafta iş göremezlik raporunu alacağım. sizler hangi hastanelerden aldınız? (istanbul) sgk işlerinden anlamıyorum. ve raporda hata yapmak istemiyorum.
yardımcı olusanız sevinirim...

günaydın kızlar bnm agrı esigim cok yüksek olmasına ragmn günlerdir kasık agrısı yasıyorum ve yatakta özellkle işklenceye dönüyodu tuvalete sıkısınca en cok agrıyodu dr p tesi test iştemisti bi kac tane kan idrar idrarsda kum cktı meger kum döküyomusum off bitsede kurtulsam cok kötüyüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…