günaydınnnnnnnn
bugün son iş günüm..
sabah sabah hemen kayınvalide konuları açılmış..
ben onu bunu bilmem.. insan zor durumda kalmadıkça eşinden başka hiç kimseyle gitmemeli..
ben bütün kontrollerime kocişimle gittim.. ankaradan bi doktor randevusu için gelip 3-4 saat kalıp gittiğini bilirim aşkımın..
bu aradaaa.........
kocişimin görevi bitti.. bu gece inşallah evinde olacak.. geçti gitti valla 2 ay.. şaka gibi..
günaydınnnnnnnn
bugün son iş günüm..
ben onu bunu bilmem.. insan zor durumda kalmadıkça eşinden başka hiç kimseyle gitmemeli..
ben bütün kontrollerime kocişimle gittim.. ankaradan bi doktor randevusu için gelip 3-4 saat kalıp gittiğini bilirim aşkımın..
bu aradaaa.........
kocişimin görevi bitti.. bu gece inşallah evinde olacak.. geçti gitti valla 2 ay.. şaka gibi..
amaaann.. çatlamıştır evde kalınca o.. onu da alıp gitseydin pasta yemeğe böyle olmazdı..canım çok sevindim senin adına,gözün aydın,Allah bidaha ayırmasın
bu arada kayınvalideme çok ama çok sinirliyim,kadın 2 haftadır bizde,sıkıldım artık onu görmekten dişi bitti salı günü şimdide hava kötü diye kalıyo,bu arada hem benim evimde,hemde biz akşam eşimle 9 gibi gittik eve arkadaşlarımla birlikte pasta yiyip gittik,onada bişeyler götürdük,bana bi doğum günün kutlu olsun demedi,sinirden uyuyamadım sabaha kadar,ben onun herşeyini kutlarım,kandillerde elini öperim,ararım,insan yalandanda olsa der di mi
canım benim 5. aya kadar durumum tam tersiydi.. inanılmaz kilo aldım.. hele 1 ayda 6 kilo alma rekorum var.. hatta 5. ayda alyansımı çıkardım ben düşün.. yani sizlerde yeni yeni olan ödem problemini ben 3 aydır çekiyorum.. toplamda 16 kilo aldım bunun 6 sını 1 ay içinde aldım.. ama şimdi durdu.. resmen 1 ayda gram alıyorum.. kişisel galiba biraz bu durumlar..günaydın kızlar.2 gün önce dr gittim ödem ve bel ağrısı için tahlil verdi çok şükür temiz çıktı.bol sıvı tüketecekmişim artık nasıl tüketeceksem damacana ile gezeceyimdiyorum dün kayın babaya adam güldü.bebek 1750 miş ben çok kg almışım ama dr bu ödemdende olur dedi ama morelim çok bozuldu açıkcası.dogum içinde gün verdi sayılır allahtan bir sıkıntı oluşmasa 14 nisan benim dogum günüme geliyor buda beni mutlu ettisezeryan olunca gün belli olabiliyor.ellerim çok şiş şurda az kaldı doguma ama son aylar kg alınıyormus benım ilk aylar sorun hiç yoktu sayılır ama şimdi ne olduysa ataga geçtim sizde durum ne benim gibi olan varmı.
çok sağol tatlım.. yeğenin nassıGunaydinlarrrrr dostlarrrrr...
Kayinvalidelere diorumki
Mavilefcim simdiden gozun aydin tatlim..
amin canım.. allah kimseyi eşinden sevdiğinden ayrı koymasın..ne güzel cnm , inşallahh kavuiun babanısa :)
Masallah cnm bebegine...bu su olayi nedir ya...banada dr bol su dio...diom sadece su 2 lt iciom zaten damacanaylami gezcez yani...bide tuvalet olayi var yanigünaydın kızlar.2 gün önce dr gittim ödem ve bel ağrısı için tahlil verdi çok şükür temiz çıktı.bol sıvı tüketecekmişim artık nasıl tüketeceksem damacana ile gezeceyimdiyorum dün kayın babaya adam güldü.bebek 1750 miş ben çok kg almışım ama dr bu ödemdende olur dedi ama morelim çok bozuldu açıkcası.dogum içinde gün verdi sayılır allahtan bir sıkıntı oluşmasa 14 nisan benim dogum günüme geliyor buda beni mutlu ettisezeryan olunca gün belli olabiliyor.ellerim çok şiş şurda az kaldı doguma ama son aylar kg alınıyormus benım ilk aylar sorun hiç yoktu sayılır ama şimdi ne olduysa ataga geçtim sizde durum ne benim gibi olan varmı.
Günaydın herkese haftanın son iş gününden oh beee :119:
petuşum gözün aydın ablanlar gelmiş
Masallah cnm bebegine...bu su olayi nedir ya...banada dr bol su dio...diom sadece su 2 lt iciom zaten damacanaylami gezcez yani...bide tuvalet olayi var yani
Saol bebemmmm...evimiz cok senlikli, ismail yk alioz sbh 7 de damardan:)))
amaaann.. çatlamıştır evde kalınca o.. onu da alıp gitseydin pasta yemeğe böyle olmazdı..
neden ciddiye alıyorsun ki yaa.. neden sinirleniyorsun... uykusuz halinde iş yerinde nasıl dayanacaksın..
saçma bence.. kayınvaliden kutlasa ne kutlamasa ne.. o seni sallamıyorsa sen hiiiç sallama.. yokmuş gibi davran..
tadını çıkar kuzucum yeni yaşının.. burada tanımadığın bissürü gadın kutladık senin doğum gününü.. kayınvaliden de eksik olsun..
boşver.. demek ki neymiş sen de onun kutlamazsın bişeylerini.. hem deseydin ya içinde tutacağına.. bugün benim doğum günüm iyi doğmuşum değil mi anneciğim.. ben olmasam oğlunun kim bilir ne halde olurdu..
şakayla karışık verseydin ayarı.. ama üzülmeseydin..
canım benim 5. aya kadar durumum tam tersiydi.. inanılmaz kilo aldım.. hele 1 ayda 6 kilo alma rekorum var.. hatta 5. ayda alyansımı çıkardım ben düşün.. yani sizlerde yeni yeni olan ödem problemini ben 3 aydır çekiyorum.. toplamda 16 kilo aldım bunun 6 sını 1 ay içinde aldım.. ama şimdi durdu.. resmen 1 ayda gram alıyorum.. kişisel galiba biraz bu durumlar..
çok sağol tatlım.. yeğenin nassı
amin canım.. allah kimseyi eşinden sevdiğinden ayrı koymasın..
canım benim 5. aya kadar durumum tam tersiydi.. inanılmaz kilo aldım.. hele 1 ayda 6 kilo alma rekorum var.. hatta 5. ayda alyansımı çıkardım ben düşün.. yani sizlerde yeni yeni olan ödem problemini ben 3 aydır çekiyorum.. toplamda 16 kilo aldım bunun 6 sını 1 ay içinde aldım.. ama şimdi durdu.. resmen 1 ayda gram alıyorum.. kişisel galiba biraz bu durumlar..
ya insanın moreli çok bozuluyor ellerimi kapatamıyorum bacaklarım hele çorap nasıl iz yanıyor.hayırlısıyla bır kucagımıza bır alsak...
Masallah cnm bebegine...bu su olayi nedir ya...banada dr bol su dio...diom sadece su 2 lt iciom zaten damacanaylami gezcez yani...bide tuvalet olayi var yani
3 saatte bir amniyo değişiyormus o yüzden bol sıvı tüketin deniyor bırde n ekadar cok sıvı alırsak hem kg sorunu daha az oluyor hemde vücut su tutmuyormus ya:
günaydın kızlar... hayırlı cumalar.
gösenay doğum günün kutlu olsun. biraz gecikmeli oldu kusura bakma...
bugün istirahatimi açtırıyorum.
bide doktoruma gitcem. nst gircem. bebişin kalp atışlarına göre 37.hafta sezeryan olacağım. bu arada 34.haftam bugün itibariyle bitti 35 e girdim. sanırım herkes mart annesi olcak bu gidişle...
bugün doktora gidecekler inşalah güzel haberlerle dönerler.
bu haftayıda sorunsuz kapatalım inşallah.
hastaneye hiç görümcesi ve kayınvalidesiyle giden oldu mu? Ben gitmek istemiyorum çünkü.
günaydınnn, erkenci anne. Çalışıyor muydun cnm?
ay ne güzel bende banyomu yaptırmak istiyorum ama ahhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhh....
Kolay gelsin cnm çok yorma ama kendini :)
Gitmedim cnm onları bırak, annemle bile. Ama haftalık kontrollerde gitmek zorunda kalacağım sanırım.
Bana o an çok özel geliyo, sadece ben ve eşim olmak isterim açıkçası...
çok geçmiş olsun cnm ya dikkat et .. korkma doktorun ona gore ılac vermıstır allah korusun bebişinikızlar çok kötüyüm bronşit olmuşum 1 haftadır kustum öksürdüm şimdi iğne oluyorum çok korkuyorum bebeğe birşey olacak diye
sabah sabah moralim çok bozukkkk
günaydın herkese.ya topic artık çok sessiz.ben okurken yetişemezdim.iş yerinde olduğum için gelen gidenden takip zor olurdu,şimdi sayfalar hemen bitiveriyor.herkes izine ayrıldıda evde yatıyor mu ne
HERKESE HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUM
SİZLER BENDEN DAHA ÜSTATSINIZ HAMİLELİK KONUSUN SİZE BİRŞEY DANIŞACAĞIM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ
ben rüyamda bir yaz meyvesinin çekirdeklerini temizliyodum(yenilmiş çekirdekleri kalmış) yengeme o meyveden varmı canım çekti dedim. o bakalım eğer kalmadıysa çekirdeklerini ye canın çektiği için dedi ve ben bişey yiyemeden uyandım.(o meyvenin ismini biliyomda canınız istemesin diye söylemiyorum) şimdi ben bu meyveyi yemem lazımmı şuan aslında canım çekmiyor ama rüya zihnime kazındı
günaydın kızlar... hayırlı cumalar.
gösenay doğum günün kutlu olsun. biraz gecikmeli oldu kusura bakma...
bugün istirahatimi açtırıyorum.
bide doktoruma gitcem. nst gircem. bebişin kalp atışlarına göre 37.hafta sezeryan olacağım. bu arada 34.haftam bugün itibariyle bitti 35 e girdim. sanırım herkes mart annesi olcak bu gidişle...
bugün doktora gidecekler inşalah güzel haberlerle dönerler.
bu haftayıda sorunsuz kapatalım inşallah.
hastaneye hiç görümcesi ve kayınvalidesiyle giden oldu mu? Ben gitmek istemiyorum çünkü.
günaydınnnnnnnn
bugün son iş günüm..
bu aradaaa.........
sabah sabah moralim çok bozukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?