- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
canım sen rüyalardan bu kadar etkilenme çünkü hamilelikte çok rüya görceksin,daha yeni başlıyosun,canın istiyosa ye, ama rüyanda gördün diye yemek zorunda değilsin
canım çok sevindim senin adına,gözün aydın,Allah bidaha ayırmasın
bu arada kayınvalideme çok ama çok sinirliyim,kadın 2 haftadır bizde,sıkıldım artık onu görmekten dişi bitti salı günü şimdide hava kötü diye kalıyo,bu arada hem benim evimde,hemde biz akşam eşimle 9 gibi gittik eve arkadaşlarımla birlikte pasta yiyip gittik,onada bişeyler götürdük,bana bi doğum günün kutlu olsun demedi,sinirden uyuyamadım sabaha kadar,ben onun herşeyini kutlarım,kandillerde elini öperim,ararım,insan yalandanda olsa der di mi
günaydınlar herkese..
öf akşam hiç uyuyamadım ya sol bacağımı hissetmiyorum artık
bu arada benimde parmaklar şiş ya yüzük müzük hak getire
evet cnm çoğunluk evde şuan...ben hala işteyim 2 haftam kaldı inş.izne ayrılmama
zaman geçmek bilmiyor sankim
aynn bnde saga yatıyorum sol cok agrıyo die ama gece tuvalete kalkarken bildigin işkence sagdan sola donde kalk git ayaga kalkayım sanki bi kac sn önce agrıdan duramyan bn degişmişim gibi geciyo bide
bendede aynısı sabah bi kalkıyorum ayaga geciyo sabah eşime söyledim gece ölüyom agrıdan kasıklarım bacaklarım ayaga kalkınca geciyo diye oda dediki hareketsizlikten hani gece uyurken nekadarda dönsekte ayak sabit uzun süre duruyo banada mantıklı geldi
Gosenay, bazen belirli bir yaştan heralde ne yaptıkları belli olmuyor
Bizimki zamanında eşimin şirketinin kahvaltısına katılmıştık kayınvalidem de kendi evinde neymiş biz onu davet etmemişiz diye trip atmıştı bizeeşim de uygun açıklamayı yapmıştı boşver sen yeni yaşının tüm güzelliklerine odaklan yüce yaradan sana en güzel hediyeyi vermiş o kutlasa ne kutlamasa ne ?
kızlar çağla şikel de normal doğumla 2500 kg bi bebek doğurmuş darısı başımıza.
bendede aynısı sabah bi kalkıyorum ayaga geciyo sabah eşime söyledim gece ölüyom agrıdan kasıklarım bacaklarım ayaga kalkınca geciyo diye oda dediki hareketsizlikten hani gece uyurken nekadarda dönsekte ayak sabit uzun süre duruyo banada mantıklı geldi
dahada cok var yahuu ya zaman cabuk gecsin yada agrılar gecsin bnm psi bozuldu iyice yatmak gelmiyo içimden geciktirip duruyom iyice sıkıstrsın uykuda uyuyayım die
kızlar bu arada çağla şikel normal doğum yapmış ama kesme biçme yapmamış dr.lar benim duyduğum bütün normal doğum hikayeleri alttan dkişli.belki de o dikiş korkutuyo kesmeseler olmaz mı ya
kızlar bu arada çağla şikel normal doğum yapmış ama kesme biçme yapmamış dr.lar benim duyduğum bütün normal doğum hikayeleri alttan dkişli.belki de o dikiş korkutuyo kesmeseler olmaz mı ya
evet kadın nerdeyse 180 boy bebeiş 49 cm 2500 kg.sırf bu kesi var diye o kadar korkuyorum bebek zamanından bikaç gün önce gelmiş öyle dediler ama erken doğum demedilerevy bnde okudum acaba erken doğum mu oldu
2500kg kesi yapmazlar sanki bebek daha iri olursa
gerek duyabilirler diye düşünüyorum kadına göre ufak bi bebek değilmi
selam kızlarrr
nasılsınızzzz
4 günlük aradan sonra geldikkk
malum temizlik işlerimiz vardı
çoğu bitti çok şükür
bir tek koltuklarım kaldı silincek
3 tane kapı kaldı onlarda silinecek
bir de halılarımı vericem
sonrasındada tamammmmm
canım ben koyu renklileri ve beyaz-krem ağırlıklı ya da pastel tonda olanları ayırdım,makina dolmayınca da 2 çorba kaşığı koydum,bi de hiç giyilmediklerinden ve etiketlerde 30 derece yazdığından 30 da yıkadım,bir de 30 derecede belki erimez falan demişlerdi,o yüzden de sıcak suda su bardağında eritip su alırken makina öyle koydum,ama bence eriyo gerek yokmuş diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?