2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
zeynep çok güzel ama bizim sülalede nerdeyse herkesin kızı zeynep artık ben çok sıkıldım degişik kimsede olmayan ism olsun dedik en son bu iki isimde karar veerdik diger kızımın ismide şevval fikir olsun

düşünelim :)
ama geçici bişi olsa kolay olurdu da şimdi o yüzden çok zor geliyo

kızlaR benim bikaç gündür belime öyle bi ağrı giriyo ki sanki adet olacam size de böyle oluyo mu yalancı doğum kasılmaları mı yoksa bir de ben normal doğumdan korkuyorum evet annelerimiz yapmış ama çok ağrılı ve zor bi süreç gibi ya ıkınamazsam ya bişey olursa şimdi de bebeğim sağlıklı mı korkusu sardıbir de alttan 3 5 dikiş değil bazılarında 20 tane falan oluyomuş siz olsanız korkar mıydınız

Bebegimin kiyafetlerini yikadim bugun :) hastane cantasini hazirlicam artik, bende korkuyorum martta gelcek bebisim die :18: erken riskimiz var.. Hayirlisi bakalim
Bizde bebisimizin adini ahmed talha olarak dusunduk son dk degisiklik olmazsa

Bebegimin kiyafetlerini yikadim bugun :) hastane cantasini hazirlicam artik, bende korkuyorum martta gelcek bebisim die :18: erken riskimiz var.. Hayirlisi bakalim
Bizde bebisimizin adini ahmed talha olarak dusunduk son dk degisiklik olmazsa

Aynen bende çantayı ve eşyaları yıkadım. sonra da hastane çantamı hazırlıcam inşallah.
Adı ile yaşasın cnm inşallah.

slm kızlar
bugün giremedik..
kimse doğurmamış daha
merakla bekliyorum..
belim kopuyo bugün fıtığım azdı gene ooof of

kızlar çok kötüyüm bronşit olmuşum 1 haftadır kustum öksürdüm şimdi iğne oluyorum çok korkuyorum bebeğe birşey olacak diye

kızlar çok kötüyüm bronşit olmuşum 1 haftadır kustum öksürdüm şimdi iğne oluyorum çok korkuyorum bebeğe birşey olacak diye

cok gecmis olsun canim, doktorun kullanabilecegin bi igne vermistir korkma.iyilesmen icinde gerekli ama. allahin izniyle bisey olmaz insallah

kızlar ben kafayı yiyicem ya....bugün doktora gittim bebeğim 36 cm 1900 grammış ....bi ara haftama göre bile uzun sayılırdı ama şimdi herkesinkine bakıyorum kısa kalıyor sanki...doktoruma sordum normal dedi durulması kiloya gider bazen boya dedi ama takıldı kafama bi kere ....kıyamam ben bebişime ya

boşuna üzülme canım bence gayet normal kilosuda iyi benim bebişim 31+3 de 1700 gayet normal dedi doktor

GÜNAYDINLAR
nasılsınız
bugün o kadar yoğun ve heyecanlıyım ki
doktotra gideceğim
izne ayrılacağım
yeni evimin banyo fayanslarını seçeceğim
annemde 1 hafta kalacağım
oooooo
dünya iş var

dua edin kızlar

günaydın kızlar... hayırlı cumalar.
gösenay doğum günün kutlu olsun. biraz gecikmeli oldu kusura bakma...
bugün istirahatimi açtırıyorum.
bide doktoruma gitcem. nst gircem. bebişin kalp atışlarına göre 37.hafta sezeryan olacağım. bu arada 34.haftam bugün itibariyle bitti 35 e girdim. sanırım herkes mart annesi olcak bu gidişle...
bugün doktora gidecekler inşalah güzel haberlerle dönerler.
bu haftayıda sorunsuz kapatalım inşallah.
hastaneye hiç görümcesi ve kayınvalidesiyle giden oldu mu? Ben gitmek istemiyorum çünkü.

Son düzenleme:
günaydın herkeseee,yine hava buz gibi...
bugün cuma yine bi haftayı daha bitirdik,izne kaldı 4 hafta

canım çoook teşekkür ederim
doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah
ben hiç gitmedim kayınvalidemle canım,bi kere eşim annesine sende gel bebeği görürsün dedi,bende aaa biz kadın doğum doktoruna gidiyoruz farkındamısın ben rahat edemem dedim,kayınvalidemde haliyle yok ben gelmeyim dedi

Günaydınnnn gene en erkenci benim

günaydınnn, erkenci anne. Çalışıyor muydun cnm?

ay ne güzel bende banyomu yaptırmak istiyorum ama ahhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhh....
Kolay gelsin cnm çok yorma ama kendini :)

Gitmedim cnm onları bırak, annemle bile. Ama haftalık kontrollerde gitmek zorunda kalacağım sanırım.
Bana o an çok özel geliyo, sadece ben ve eşim olmak isterim açıkçası...

Gitmedim cnm onları bırak, annemle bile. Ama haftalık kontrollerde gitmek zorunda kalacağım sanırım.
Bana o an çok özel geliyo, sadece ben ve eşim olmak isterim açıkçası...[/QUOTE]

ben hiç gitmedim kayınvalidemle canım,bi kere eşim annesine sende gel bebeği görürsün dedi,bende aaa biz kadın doğum doktoruna gidiyoruz farkındamısın ben rahat edemem dedim,kayınvalidemde haliyle yok ben gelmeyim dedi

bende çok özel olduğunu hissediyorum ve sadece eşimle gitmek istiyorum. ama işyeri uzakta gelemiyor. ya dua edin ben için.

günaydınnnnnnnn
bugün son iş günüm..
sabah sabah hemen kayınvalide konuları açılmış..
ben onu bunu bilmem.. insan zor durumda kalmadıkça eşinden başka hiç kimseyle gitmemeli..
ben bütün kontrollerime kocişimle gittim.. ankaradan bi doktor randevusu için gelip 3-4 saat kalıp gittiğini bilirim aşkımın..
bu aradaaa.........
kocişimin görevi bitti.. bu gece inşallah evinde olacak.. geçti gitti valla 2 ay.. şaka gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…