- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
ben geldim kızlar
dün doktora gitmiştim tarihimiz belli oldu 21 martta sezeraynala dunyaya gelicek kızım
3 kilo 67 gr 50 cm olmş yavrum 15 inde alalım dedi ama ben birazdaha attım ileri gelişimini tatamlasın inşallah ozmana kadar sancım felan tutmaz:))
sizlerde nevar ne yoooook
biz geldikkk gecmişi okuduk anca geldik sabah iş gördüm ögleden sonrada doktora gittik kızım 31+3 de 1700 gr olmuş normal dedi kan ilacına vitamine devam artık hızlı gelişmeye başlıyo dengeli beslen dedi 9 kilo aldım çokmu dedim yok 12 kiloyla doguma gidersin dedişimdilik bizden bu kadar
aynıyız ikimizde demekki :)
bende pzrtesi gidicem bakalım bizim bebiş için nasıl dicek
offf nasıl bir ağırlık çöktü anlatamam...
uyumuş kalmışım hatta
benimde konturolum pazartesiydi kasılmalarım oldugu için erkene aldım 15 gün önce 1300 dü senin en son ne kadardı bebişin
1150 demişti 9 şubatta gittiğimde,merak ediyorum şimdi ne diyecek
herkes dinlenmeye çekildi sanırsampek kimse yok heralde nerde bu millet acep:)
maşallah canım kızına allah hayırlısını nasip etsinben geldim kızlar
dün doktora gitmiştim tarihimiz belli oldu 21 martta sezeraynala dunyaya gelicek kızım
3 kilo 67 gr 50 cm olmş yavrum 15 inde alalım dedi ama ben birazdaha attım ileri gelişimini tatamlasın inşallah ozmana kadar sancım felan tutmaz:))
ben evet giyicem dogumdan sonra sezeryan olucam...kızlar dogum sonrası korse kullanmayı düşünüyormusunuz ?????
maşallah maşallah canım bebişinede sanadaBiz geldikkk gecmişi okuduk anca geldik sabah iş gördüm ögleden sonrada doktora gittik kızım 31+3 de 1700 gr olmuş normal dedi kan ilacına vitamine devam artık hızlı gelişmeye başlıyo dengeli beslen dedi 9 kilo aldım çokmu dedim yok 12 kiloyla doguma gidersin dedişimdilik bizden bu kadar
ben 16 gitmiştim en son artık 15 de gidicem benim sezeryan olacak 23 nisan senin bellimi
benim normal diye düşünüyoruz dr um sezeryana karşı olanlardan bende pek istemiyorum açıkçası ama son anda nolur bilinmez.
Sen kendinmi istedin sezeryanı?
yok canım benim ikinci bebek ilkide sezeryandı ondan mecburiyetten
hmm anladım doğru o zaman mecbur tutuyolar elden gelen bişi yok
hayırlısı olsunda sağlıklı olalım hepimiz ve bebişlerimizde yeter
cinsiyeti ne bebeğin?
kız seninkinin biz isim olarak ahsen yüsra düşünüyoruz ya siz
herkes dinlenmeye çekildi sanırsam
maşallah canım kızına allah hayırlısını nasip etsin
ben evet giyicem dogumdan sonra sezeryan olucam...
maşallah maşallah canım bebişinede sanada
bizimde kız biz isim konusunda çok kararsısız babası diyo tek isim olcak şuanlık elif bende diyom yanına nisa yı da ekleyelim elif nisa olsun ama istemiyo, elif e kadarda çok isim değiştirdiğimiz için artık o zaman nolur bilmem şuanlık hala elif :)
ahsen yüsra güzelmiş :)
bizde çok kararsıdık eşimde tek ahsen olsun diyo ama bende yüsra ismini çok seviyorum sizin bebişin ismide çok güzelmiş ablamın kızının ismide elif
aslında bu seneki zeynep modasına bende giricektim ama eltimde hamile o benden önce biz zeynep koyucaz dediği için o kaldı şimdi düşün dur :)
ben geldim kızlar
düşünüyorummm,ama zaman ne gösterir bilinmezkızlar dogum sonrası korse kullanmayı düşünüyormusunuz ?????
Biz geldikkk gecmişi okuduk anca geldik sabah iş gördüm ögleden sonrada doktora gittik kızım 31+3 de 1700 gr olmuş normal dedi kan ilacına vitamine devam artık hızlı gelişmeye başlıyo dengeli beslen dedi 9 kilo aldım çokmu dedim yok 12 kiloyla doguma gidersin dedişimdilik bizden bu kadar
aslında bu seneki zeynep modasına bende giricektim ama eltimde hamile o benden önce biz zeynep koyucaz dediği için o kaldı şimdi düşün dur :)
hayırlı olsun balımmm
bu arada herkes mart annesi olcak heralde topiğin adınımı değiştirsekkk
düşünüyorummm,ama zaman ne gösterir bilinmez
maşallah canım..
aynı bizim gibi olmuş...zeynep koycaktık,eşimin kuzeni bizden önce davrandı
ama benim kızımın adı da EZGİ olcakk
sagolezgide güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?