2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maşallah sanaa brn hep yan gel yat yaptım hala da devam daha önceki kilo neydi pekii

valla kilo hepimizin derdi canım ama bari biz kilo alırken bebişlerede yarasın ..demir ilacını ben yatmadan önce içiyorum artık iyi oluyor o şekilde hem kalsiyumla ilaç arasında 2 saat ara olması yeterli...

bu listeyi ben daha önce defalarca verdim cnmmm ha kendim uymadım o ayrı ama uymaya çalıştığım bi dönemde de cidden kilo almadım kendim

maşallah sanaa brn hep yan gel yat yaptım hala da devam daha önceki kilo neydi pekii

58 kiloydum kumsalım. Çok alsam da üzülmezdim vereceğimi biliyorum çünkü... Doğum kolaylaşsın diye yürüyüşlere de başlayacağım bakalım... Vereceğiz ama söyleyeyim size ben çok inanıyorum...

duruuuunn ,,nayır nolamaz ,nitiraf ediyorum bende 64 le başladım şuan tok karına 83 görünüyorum yani 19 kilo civarı aldımmmamaaann boşver canım yaa sağlıklı olalımda ben çok badireler atlattım sağlık konusunda oyüzden hiiç takmıyorum.bebişimizde bizde sağlıklı olalımda doğumdan sonra allah kerim

sağol canım inşallahhhh

En önemlisi onların sağlığı...

cnm çok yemiyorsun ama az da değil yani
doktorun bana verdiği diyet listesini şimdi buraya uzun uzun yazmıcam bende gebelik diyeti çıktı. ama söylediği bazı şeyleri paylaşmak isterim.
örneğin sabah kahvaltıda içtiğin çayda şeker çok fazla. bunu şekersiz bitkisel çaya değiştirebilirsin.
1.ara öğününde yediğin meyvenin yanında 1 bardak süt ekleyebilirsin.
öğlen yemeğine 1 kase yoğurt eklemelisin.
2. arada ekmek yemek yerine yine meyve ve süt olmalı. gün boyu çok fazla ekmek olmuş...
akşam da et tavuk balık gibi protein ve salata almalısın. gevrek fln da fabrikasyon sonuçta..

ben bayaadır diyetteyim 6 öğün yiyorum ve her öğün arası 2-2,5saat koyuyorum. 58 ile başlamıştım 33+5deyiz şu an 70 kiloyum..

bu menüde de yumurta yanına süt vermiş. süt ve yoğurt demirin emilimini engelliyo.
benim doktorum eleviti aldıktan sonra süt yoğurt alma en az 1 saat koy araya demişti.
sabah 8 gibi eşimi yollarken içiyorum eleviti, kahvaltıda yumurta yediğim için sütü yoğurdu taaa kahvaltıdan soraki 1. arada yiyorum..

valla canım bence boşuna stres yapıyosun benim kuzenimde 21 kilo almıştı,veririz canım biz bu kiloları yine taş gibi hatunlar oluruz hiiiiiç sıkma canını

korkma canım şeker sadece gebelik şekeride oluyomuş sonra düşüyomuş
inş canım
maşallah sana
ayy kıyamammm üzülme ya bu kadar emzirince takır takır gider inşallah yaaa
bi de sigaraya başlayınca zaten insanın iştahı çok kpanıyo ee al sana koskoca iki nedenn

bebeklerin sağlıklı olmaları tartışmasız 1. sırada zaten bebegim saglıklıyken benım bukadar saglıksız fazla gereksiz kılo almama uzulmem kdar dogal bişi yok sanırım .. daima dua ederken once bebegim icin saglık sonra kendim icin dua ediyorum.. Ben kendimi iyi hissedicem ki bebegime bi okadar yararlı faydalı olayım
sagol canım paylasım icin yararlı bilgiler vermişsin not ettim..
valla canım bence boşuna stres yapıyosun benim kuzenimde 21 kilo almıştı,veririz canım biz bu kiloları yine taş gibi hatunlar oluruz hiiiiiç sıkma canını
:2:

herkese selam kızlar. bu gün kayın validem haş haşlı kek yapmıştı iki üç dilim yedim hamilelikte haş haş yemek zararlıymış nette öyle yazıyo. yiyen var mı aranızda haş haşlı börek çörek vs. korktum yaa onu okuyunca dr a sormalı mıyım ?

Allah Allah niye zararlıymışki bende haşhaşlı ekmek yedim bi kaç kere,ne diyo nette merak ettim

Allah Allah niye zararlıymışki bende haşhaşlı ekmek yedim bi kaç kere,ne diyo nette merak ettim

Hamilelikte haşhaş yenir mi
Gebelikte Haşhaş yenir mi

Haşhaş, kafa kısmından afyon tohumlarından da haşhaş yağı çıkartılır. Afyon haşhaş meyvesinin özel bir bıçakla çizilmesiyle akan süttür. Sıvının güneşte katılaşmış ve esmerleşmiş şeklidir. İçinde morfin, kodein, tabain, papa verin, narkotin gibi maddeler bulunur. Zehirli ve uyuşturucudur. Ev ilaçlarında kullanılmaması gerekir.

Bu yüzden hamileler haşhaş yememelidir.

bu yazı :18::18::18:

cnm bi kaç dilimdn bişi olacagını dusunmuyorum ama yeme daha fazla

bnde yedim vallaaa arkadasın annesi yapmıstı bide güzel yedmki sormayın

hımmmm ama ben en son 1 hafta önce yemiştim,zehirlenmedim şimdiye kadar,amaaaan o çok tüketince oluyodur, öyle ara sıra yiyince bişey olmuyodur,ben ayda yılda bir yerim

pazar günü yedim ben de arkadaşta
hem de baya yedim çok da güzeldi

Hayırlı cumalar herkese....
En dertli olduğumuz konu kilo konusu açılmış yine.Ben artık hiç düşünmüyorum kendi kilomu kaç gündür tartıya bile çıkmıyorum kilo konusunu düşünmemeye çalışıyorum çok fazla.Bebeğimin kaç kilo olduğunu merak ediyorum daha çok önemli olan da bu.Canım ne isterse yiyorum hiç düşünmeden ama son zamanlarda iştahım kesildi benim karnımda şişlik hissediyorum çok fazla,gaz sıkıntısı çekmeye başladım bu yüzden de fazla yemek yiyesim gelmiyor önceki haftalara göre.Siz de gaz sıkıntısı yaşıyor musunuz doğru düzgün uyuyamıyorum bile ben artık koskoca karınla...

gaz problemim yok canım ama uyku problemim fazlasıyla var,şu an işteyim,gözlerim kapanıyo uykusuzluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…