2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım sezeryanda da az da olsa karnında iz kalmıcakmı...hem ben de 20 yaşımda doğum yaptım normaldi ve hiç dikişim yoktu.zamanla topladım kendimi orası için bence hiç kaygılanma

hıı normal mi pırtlat yani diosun. bebek tehlikeye girebilir derse napiim sence o kadar karıştım ki böyle olucamı tahmin etmemeiştim hazır deilmişim sanırım doğuma

yok canım,zaten ben onun hayalindeki gelin değilim..2 yıldır evinin temizliğine yardım etmişliğim yok..ama bakarsan ondan önceki 3 yıl da yerinden kaldırmadım onu herşeyini yaptım..sonunda bana ne yaptın diyince,mademm makbule geçmiyor yapmam daha iyi dedim ve bitirdim...bakma böle arada bi iyliğim tutuyo onda da hemmen suistimal ediliyorum

iki bulaşık koydum makineye yoruldum yaaaaa

aynen bende öyleyim..10:30 da oğlumla kahvaltı yapıp oturduk daha da kalkamıozz

hıı normal mi pırtlat yani diosun. bebek tehlikeye girebilir derse napiim sence o kadar karıştım ki böyle olucamı tahmin etmemeiştim hazır deilmişim sanırım doğuma

bak sen bi normali dene,zaten bebeğin başına bişi gelirse hemn sezeryna alır doktor canım..ben olsam yerinde öyle denerdim çünkü normal doğum bi mucize bence bebek kendi yolunu buluyor dışardan müdahele olmadan..mecburi sezercik olursa neysede herkes hayatında bi kere normal doğumu tatmalı diye düşünüyorum

yaff kızlar aile hekimliğinden çağırdılar beni gelin bebeğin kalp atışlarına bakaım die...gitsemmi sizce hem yürüyüş yaparım azcık hemde bebeğimin kalp atışlarını duymuş olurum ne diosunuz..hiç kalkasım yok ama offffff

bencede düşünme 2. Yi şimdi, zaman geçince hepimiz unutacağız.
Dr diyorsa vardır birşey ama ben hiç duymadım 4 kilo çocuk doğuranlardan çok kötü bi hal aldı diye o bi şekilde toparlıyodur kendini
benim anladığım kadarıyla sen sezeryanı onaylanmışsın dert etme bu kadar sezeryan olan çok insan var
rahatlat biraz kendini kısmetinde sezeryan varsa yapacak bişey yok
bende normal diyorum ama o an kimbilir nolur bilinmez

sağolun kızlar bilmiyorum ne olacak muammalardayım valla doğuma kaldı maksimum 3
hafta ne olcak hiç bilmiyorum ilk olunca herşey korkutuor beni

hava güzelse yavaş yavaş git canım temiz hava alırsın bi değişiklik olur hemde

Biz geldik kizlarrrr...yegenimle parkta guneslendik 3-4 saat kadar:)))
Dogurmadim hala, hicde niyeti yok benm yavrunun dogmaya..beklioz bakem.
yani gıcıklarr yaaa..
biz de küsüz kaynanamla
annem bana geldi temizlik yaptı diye trip yapıyor
annem kimmişte bana gelip temizlik yapıyomuş
sahipsizmiymişim ben ...

Zeyneppppp höstttttt dieilirmiyim....
Masallah cnm....herseyin yolunda olmasida cok gzl

Dr una birak terihi cnm bence...
Bide dr un sezeryan diosa aten bi sekilde alir sezeryana...cektigin sanciyla kalirsn yani

diebilirsin guzummmmm

hoşgeldinnnnnn
petuş naptın bu kadar saat parkta,çocuk iyice yorulsunda erkenden uyusun diyemi yaptın,öyle yaparlar ya

hoşgeldinnnnnn
petuş naptın bu kadar saat parkta,çocuk iyice yorulsunda erkenden uyusun diyemi yaptın,öyle yaparlar ya

Ha haaa dusunmedim degil...bi ara dedim zaten miss gibi guneslendik mayistik iice gidince bide uyuruz dimi dedim..
Yemedi yok ben uyumam dedi walla:))) neyse gnduz uyumazsa aksam erken yatio o tarafindan bakiom..
Ablam koltuklari siliodu evde kalabalik etmeyelim die bayagi uzun kaldik

öyle tabi

sağolun kızlar bilmiyorum ne olacak muammalardayım valla doğuma kaldı maksimum 3
hafta ne olcak hiç bilmiyorum ilk olunca herşey korkutuor beni

akışına bırak datlum,normal olacağı varsa olur zaten sezeryanda öyle

hava güzelse yavaş yavaş git canım temiz hava alırsın bi değişiklik olur hemde

hava çok güzelde de bende o enerji yok ama toparlanmam lasım dimi,çocuqlarım için

slm kızçeler.biz geldik..
gece bayağa bi kasılmam oldu dedim bu gece doğuruyorum kanımca ama olmadı

canım sen kaç haftalıksın?
birde kordonda düğümlenme var mı?
kordon bebeğin gelişimine engel olmaz düğüm olursa bi nebze demişti dr.
bence sıkıntı yapma bi sorun yok
ayyy çok sinirlendim
karılara bak az yiyin de kendinize hizmetçi tutun
kimseye iyilik yapmıcan ya
yani gıcıklarr yaaa..
biz de küsüz kaynanamla
annem bana geldi temizlik yaptı diye trip yapıyor
annem kimmişte bana gelip temizlik yapıyomuş
sahipsizmiymişim ben ...

annen kimmiymiş
allahım böyle insanların saçlarını çintip çintip sokağa salmak istiyorum

aynen canım
yada bana sabır taşı muamelesi yapıyor bu hayat :)))

benim oğlumda erken uyur ama gün içinde yatmaz...
onuda götürsem parka evde çok sıkıldı ama ben sitede oturmuyorum burda da düzgün bi park yok
senin kont. yarındı dmi

slm kızçeler.biz geldik..
gece bayağa bi kasılmam oldu dedim bu gece doğuruyorum kanımca ama olmadı

ayyy çok sinirlendim
karılara bak az yiyin de kendinize hizmetçi tutun
kimseye iyilik yapmıcan ya

ahhh bebem ahhh...şu duruma sinir olduğumu sadece size söylüyorum burda anlatınca terapi oluyo içimi boşaltıorm..rahatlıyorum biraz..yoksa anneme bile anlatmam problemlerimi üzülmesin,kafası aklı bende kalmasın dieçünkü genelde bişeylerin üstesinden tek başıma gelmeye alışığım tıpkı kola faciasında olduğu gibi..onlar kalkmadı bende kalkın demedim hiç birine

ben gidip biraz tamiz hava alayım hemde s.ocağına uğrarım kızlar ...grşrz byby

anlatma zaten canım..
bende bi sıkıntım olduğunda hiç anlatmıyorum bidaha kurar kafasında sürekli üzülür durur..
eşinde kabahat hadi anası düşünmüyo eşin niye kalkıp bi bez alıvermiyo
bidahada bulurlar pasta filan düşüncesiz olcan herkese laf sokcan öyle kıymet bilion bu devirde iyilik yapmıcan

anlaşılan öyle olmak gerekiyormuş..insanı zorla vicdansız yapıyolar işte,ufff çok sıkıldım zaten üstüste oturmaktan..imkanım olsa gidicem buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…