2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Siteki kuccuk ama bugun 10 kadar cocu oyalamaya yeti walla..
Evet cnm yrn zabahdan ins.

bi uyku bastıki anlatamam,nasıl bişeydir yaaa gözümü zor açıyorum
Benide aynen....evdede heryeri acinca ev buz gibi olmus
Koltuklar silinince evde ourcak yer yok..ablam yere halinin ustune yatti uyudu bile...yegenimde tv izlio...bende kucuk odadaki yatain ustune attim kendimi...uyusam uyrum ama sizi birakamiorum

benide uyku basıtrıyo ama ne gece uyuabilyorum ne gündüz

canım inşallah bebeklerimiz gelişimlerini iyi tamamlarlar fazla kilolu doğması önemli değil sağlıklı olması önmeli bende sağlığını etkiler diye tedirgin oldum içime su serptin benimde bebeğin eşi aşağıda olduğu için sezeryan cnm

sıkıntı yapma canım dr um ilk günden beri hiç sıkıntı yapmadı kordonu
hatta biyerde okumuştum dr doğum yaptırmış bebeğin boynunda 8 kez kordon dolanmış
allah bu bebeği nasip ettiyse bize hiç sorunsuz doğacaklar allahın izniyle

38 bitmiş oluyo soyle yani 37+6 bitiyo ya 38+0 yani 39 uncu haftanın ilk günü

inşallah canım allahım hepimize can sağlığıyla aldırmayı nasip etsin cnm

neden bana 40. haftadan gün alınca dedi bu adam yaaaaaaaaaaaa

yanii düşününce normal dogum tarihine giriyo sankı sana soyledgii cnm ..ama sezaryen işin tamamladıgı sure 38+0 dıe dusunuyorum bende ...birde gelişi
mine bakmak lazım 26 sında dedik ama gelişimine gore tarih değişebilirde..

canım normal bunlar bebek agrlastıkca o gerilmeler kasılmalar oluyor .. halsızlık durumu bende de mecvut hep bi uyku halım var
kaçıncı haftada kordon dolanması olmuştu yoksa yeni olan bişimi ? onemlı bisi olsaydı dr un solerdi herhalde :26:
kusura bakma ama canım sende işgüzarlık yapmısın k.validenın dogum gununu kutlatarak çok iyi niyet herzaman fayda etmiyor...
yani gıcıklarr yaaa..
biz de küsüz kaynanamla
annem bana geldi temizlik yaptı diye trip yapıyor
annem kimmişte bana gelip temizlik yapıyomuş
sahipsizmiymişim ben ...

senin kayınvalideni bana gonder sen canım ya stresimi onun ustunde atmak istiyorum ona yeri opturmek istiyorum geri z. bak ya soyledigi lafmı sımdı bu dengesizin allah ona verir hakettigini
maşallah bebegine cnmcım
nazarım hiç stres yapmana gerek yok dr un sezeryan onermiş hiç tereddut etme ol...

anladım canım aman sağ salim doğsunlarda ne zaman isterlerse o zaman doğsunlar

kızlar selammm
biz geldik kızımlaa.. annemle temizlik yapmaya başladık.. iş yerinden bi arkadaşım doğum yapmış bugün.. epidural sezaryanla olmuş..
nisan 4' tü güya doğum..
biz de dün öğleden sonra tekrar doktora gittik.. kızımın kilosuna 2550 demişti bizim doktorumuz.. kafası büyük iri bi bebek sezaryanla alırız demişti.. bu ayın sonunda alırız dedi..
ama neymiş alakası yokmuş.. 2050 grammış meğer kilosu... kafa çapı vs de haftasıyla uyumluymuş gayet.. vee herşey normalmiş normal doğum için.. sadece çatı muanesi yapmak gerek daha kesin konuşmamız için dedi
ve eğer sezaryana karar verirsek de 10 nisandan önce olmaz dedi... yani öteki doktor pisi pisine erkenden alacaktı yavrumu..
içim rahatladı azıcık.. ama son dakikada doktor değiştirdik mecburen...
konuya direk daldım.. geçmişe bakmaya fırsatım olmadı..
hepiniz iyi misiniz.. paristen haber var mı..
petuş buralarda olduğuna göre yağmur hanım henüz teşrif etmemişler..

hayırlısı olur inş. canım

evet canım zamanla geçiyor zaten öneml bişey değil..amaaaa napiim lolly yaaa,kadın anneme aldığım hediyeyi gördü ee,bu ayın 14'üne de kızkardeşimin d.günü..onlara alıyo bana almıyo demesin dedim de iştee

çok sevindim canım,maşallah kuzuya

ya bu dr. Lar yokmu nasıl güvenicez kendi dr umuza bilmiyorum insan korkuyor ister istemez
ekstra para alıyolar ya ondan sezeryanı istiyolar muhtemelen benim dr da sezeryan düşmanı
ama illa olcam dersen o sancıyla epidurali öneriyoz dedi
ama çoğu kişide epidural i tercih etmeyin diyor
zaten istemiyorum ama ya mecbur kalırsam dr.da öle dedi diye o sancıyla tamam dersem off zor bi durum

gözün aydın canım.. maşallah bebişine iyi yapmışsın doktor değiştirmekle.
seninle günümüz aynı. bakalım 10 nisana kadar dururlar inşallah
paris hala yatıyo hastanede.. doğuramadı garibim
temizlik için de kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…