izmirli82
canım sendemi nisan annesi olcaksın ben seni burda sürekli görüyorum ama hiç yazmıyosun heralde
kızlar günaydın herkese biri vardı aramızda kaşıntıdan dolayı kontrole giden kimdi hatırlayan var mı ? yada bu kaşıntı için ben daha önce cildiyeye gitmiştim kan tahlili yaptı neye baktı bilmiyorum ama karaciğerden gelmediğini değerlerimin normal olduğunu söyledi. acaba yanlış doktora mı gittim ben ?
çünkü ellerim ayaklarım falanda kaşınmaya başladı korkuyorum açıkcası. bu konuda fikri olan var mıııı ?
Kaşıntı için karaciğer enzimlerine bakılıyor, cildiye doktoru da bu degerlerine bakmıs olmalı. Endişe etmene gerek yok bence
Hemen hbr verrim canlarim...10 da randevum...cikarim birazdan..
İns. Bi katakulliye gelir, hade hade doguma der dr:)))Psikiolojik olarak cok hazirim bugun dogurmaya
Kızlar bende 20 nisanda doğum yapacağım kısmetse, yalnız sizde de oluyor mu kaburgalarıma batıyor resmen bebeğin kesesi, ağrılarım çok oluyor, sizde de oluyor mu batmalar
30. haftamda gitmiştim 34 e girdim şimdi değişmiş olabilir mi değerlerim tekrar baktırmalı mıyım ?
Tatlım bu konuda bisey diyemem. Kaşıntın dayanılmayacak kadar coksa doktoruna danıs istersen
Kızlar merhaba,
34.haftamdayım, bebeğimin hareketleri 2 gündür baya az. Çok hafif ve derinden hissediyorum. Sadece en belirgin sağ kaburgamda baskı hissediyorum ama başka bişey net değil. Bişey olabilir mi? Yeri daraldığı için mi acaba azaldı hareketler? Fikri olan var mı acaba?
Tatlım bu konuda bisey diyemem. Kaşıntın dayanılmayacak kadar coksa doktoruna danıs istersen
petusu arayan var mı??
10 daydı randevusu canım 1 saaat daha bekleyelim haber gelmezse ben arıcam belki doktordan çıktığında biyere uğramış olabilir yada anca geliyodur..
kızlarr biz geldik..
temizlik yapıyoruz annişimle..
geçmişi okuyamadım yine var mı doğuran.. özledik sizi.. şu temizlik işleri bitsin daha aktif katılacağız inşallah o zaman.
selam
sabahın nerdeyse 5 inden beri uyanığım.
zaten zor uykuya dalıyorum.uyanıncada tekrar uyumak ne mümkün
dün akşam kızımın giysilerini yıkadım.yıkama işlemim böylece bitti.
eşyaları çok renkliydi.bi ara ayırmayı denedim başedemedim.şöyleki hastane çıkışı beyaz fakat etrafındaki biyeleri şeftali rengi, iç zıbınları beyaz etrafındaki işlemeleri sarı ve pembe olanları var
sonunda tüm eşyaları koydum makineye bi tanede renk koruyucu mendil attım dedim allah kerim bakalım
bi çıkardım mis gibi olmuşlar hiç biri birinin rengini almamış.çok mutlu oldum.yoksa herhalde 5 makine yapardım
Evet canım kısmetse ben de nisan annesi olacağım. Siteye telefondan giriyorum ve yazması cok zor oluyor ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. Bir de telefonun tarayıcısında bu sayfa hep acik kaliyor sanırım ondan hep burdaymısım gibi gözüküyor.
kızlarr biz geldik..
temizlik yapıyoruz annişimle..
geçmişi okuyamadım yine var mı doğuran.. özledik sizi.. şu temizlik işleri bitsin daha aktif katılacağız inşallah o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?