2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Gunaydin sekerler :) bugun erkenden 5.30 da uyandik bebisimle, bidahada uyuyamadik.. Bu son haftalar gecmek bilmiyor yahuu hele bide agrilar... Ayaklarimin uzerine basamiyorum bileklerim acayip agriyooo
Ama bebisimin kipir kipr oynamasi herseyi unutturuyor.. Cok enteresan bi duygu hala inanamiyorum bi bebegim olacagina

Rabbim olmayan herkese nasip etsin insallaahhh..

amin canım ne kadar şükretsek azdır sağlıklı sıhatli kucagımıza alırız inşallah ama daha çok var 6 hafta

günaydınnnnnn
petuş hadi hayırlı haberlerle gel,mutlaka haber ver bişey olursa
kaçtaydı randevun?

günaydın annecikler....

Petuş kontrol kaçta ?

günaydınnnnnn
petuş hadi hayırlı haberlerle gel,mutlaka haber ver bişey olursa
kaçtaydı randevun?

Hemen hbr verrim canlarim...10 da randevum...cikarim birazdan..
İns. Bi katakulliye gelir, hade hade doguma der dr:)))Psikiolojik olarak cok hazirim bugun dogurmaya

izmirli82
canım sendemi nisan annesi olcaksın ben seni burda sürekli görüyorum ama hiç yazmıyosun heralde

günaydın herkese
bugün keyfim yok şu haftayı hayırlısı ile bi bitirsem of ya

kıslar internet bağnatımızda olan sorun nedeniyle dün bir endişeye sebep olmuşuz şu an için face e giremiyoruz ama kk ne girdik şimdilik
ama her an yine bağlantımız kopabilir merak etmeyinn
gün içinde tekrar girebilecekmiyim sorun nedeniyle bilmiyorum ama şu ana kadar doğum yok ve belirti yok yarın da kontrolümüz varrr
merak eden arkadaşlara duyrulurr

ben dün sabah petuşu merak ettiğimizde didim kumsalda yok didim,kumsal bizimle mesai sattinde gelirdi didimneyseki dilşah aradı aldık haberini

Kızlar merhaba,

34.haftamdayım, bebeğimin hareketleri 2 gündür baya az. Çok hafif ve derinden hissediyorum. Sadece en belirgin sağ kaburgamda baskı hissediyorum ama başka bişey net değil. Bişey olabilir mi? Yeri daraldığı için mi acaba azaldı hareketler? Fikri olan var mı acaba?

of arkadaşlar deliricem 36 haftalığım ve 16 kilo almışım ve çok dikkat ediyorum yediğme,nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum.bnm durumda olan var mı?

Kızlar bende 20 nisanda doğum yapacağım kısmetse, yalnız sizde de oluyor mu kaburgalarıma batıyor resmen bebeğin kesesi, ağrılarım çok oluyor, sizde de oluyor mu batmalar

ben dün sabah petuşu merak ettiğimizde didim kumsalda yok didim,kumsal bizimle mesai sattinde gelirdi didimneyseki dilşah aradı aldık haberini

of arkadaşlar deliricem 36 haftalığım ve 16 kilo almışım ve çok dikkat ediyorum yediğme,nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum.bnm durumda olan var mı?

34.haftadayım ve 15 kilo aldım şimdiye kadar, takma verirsin sonra... Bende aşırı bişey yemediğim halde alıyorum, bünye meselesi kimi yer almaz kimi yemez ama alır...

34.haftadayım ve 15 kilo aldım şimdiye kadar, takma verirsin sonra... Bende aşırı bişey yemediğim halde alıyorum, bünye meselesi kimi yer almaz kimi yemez ama alır...

aynen ya,hamile olmayanlardan daha az yiyiyorum ama su içsem yarıyor.doğum sonrası çok dikkat edip veririz inşllh.20 kiloyla kurtarsam sükür diyeceğim,bu arada korse aldınız mı doğum sonrası için ?ben normal doğum istiyorum da dikişler korkutuyor çoooook

canım bebkler büyüdükleri için hareket alanları kısıtlanıyormuş ya onun için olabilir,ama çok endişe ettiysen yakındaki bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinle,için rahatlamış olur

canım bende 34. haftamdayım ve toplamda 15 kilo aldım,ama takmıyorum verceğime inanıyorum,emzirirkrn veririz takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…