2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar..sabahdan beri iş güç yoruldum valla...bir sürü ütüm vardı hepsini halledip geldim. şu an kanal d'de evim şahane diye bir programda bebek odası yapıyorlar..ona bakıyorum.evde olanlar izleyebilir.

izledim yaa süper yaptılar... ne şanslı bebekler var deim hatta

ya kızlar bişi sorcam şimdi bu rahim açıklığı fln bayaa bi muhabbeti geçiyo.
doktor mutlaka bakıyo mu onun açıklığına??
alttan mı bakıyo???
nst sonucuna göre fln mı bakıyo yoksa haftaya göre mi bakıyo???
haftaya göreyse kaçıncı haftada bakıyo???

ne çok soru sordum pazartesi randevum var alttan bakarsa sinir olurum ben yaa

Bu cmt degil haftaya cmt gidcez cnm..37+2 de olcaz kismetse..

hg cnmm...nasılda helecan yaptırdı bu cadı kısssın aman sen yınede haldır huldur hareket etme....sezaryen tarihine kadar 3500 olur olmasada oncelikle saglıklı olsunda 3000 ustu tamamlar gibi...ablan bekliyor mu gidecek mi?benım annem de maşallh doguma yakın gelecek nerdeyse daha fazla yanımda kalmak için babam huysuz bii adam oldugu için ptesi gelecem uskudara kontrol için araıcam senı musait olursan inersin üsküdara ...

Cnm artik hafta itibarile alttan bakarsa vs. Sinir olamaya gerek yok hazirlikli olmakta fayda var..
Bi skayetin yoksa bakmaz ama alattan yani kasilma sanci vs. Yoksa acilma varmi die bakmiolar bildigim kadariyle...tabi cati muayenesi yapmazsa:))

İns. Cnm. Bakalim...ablam cuma gidcek...annem pzt gelecek...ben yalniz kalmayi istiorum bi sure ama esim izn vermio malesef..illa evde biri olmaliymis...annem pzr aksam bincek pzt burda olcak kismetse

ohh ohh cok iyiii yalnız kalıp ne yapcan 1 senedir gormuyon gadını ztn...sana da iyiii gelir ....benimde gecen cuma dişim agrısı tuttu kanal tedavisi yapılması gerekmiş ...ama yaptıramıyorum dr antibiyotikle bastıcaz bu durumu dedi....kan sulandırıcı ıgne yaptıgım çiin kan kaybı olasılıgı yuksek dıe dogumdan sonrayı beklemek zorrundayım amannn dotuummun agrısı dişimin agrısı yanmalar olmaya basladı dıe...aaaaaaaaaaaa biide 3 gundur sabahları kahvaltıdan sonra mıdem fena kalkıyor wc ye zor yetişiyorum...

canım yeni doğan bebek için çok alçak beşik iyi değil diyolar bunun alçaklığı ne kadar,netten belli olmuyor?

canım mama sandalyesi olarakta kullanılıyo ya normal bi sandalye boyutunda sanırım ben daha almadım ama gidip baktım,bide ayarlanabilir bişey,kumandalı falan sallanıyo, birsürü fonksiyonu var,ürünü incele de int.de orda yazıyo fonksiyonları,ama alçak değil....

Gecmis olsun Cnm dis agrisi normalde zor yani bide oyle caresiz oldugnu dusunnce dahada zor
Bende kan hapi icioz ya ac karnina tabi evde hic ac durmuom. İsteki gibi olmuo..
Dedim sbh 5 de falan wc ye gidince iciom...aaa resmen bulantiyla uyaniom..ondan oluo sanirim...

heee mantıklı..bende de antibiyotik yapıo o zmn....

benim kız sag tarafımdan çıkmaya çalışıyo galibayani birazdaha zorlasa çıka bilir okadarki canım yanıyo :26:

petuş canım birşey sorcam, pazartesi çok ağrım vardı nstye girdim 2 dakikada bir 80 i bulan sancılar çıktı, doktor alttan muayene etti canım çıktı resmen (hatırlamak bile istemiyorum) açılma yok yumuşama var dedi. doğum olabilir hazırlıklı ol dedi. salı tekrar nst ye girdim. yine sancılı çıktı ama düzensiz, bebek hareketleri yavaşlar, kanamam suyun gelirse hemen gel dedi. neyse sorum şuki o günden beri adet olacakmışım gibi belim çok ağrıyor. doktor rahim kendini doğuma ahzırlıyor dedi. sen de de varmı ağrı?

pijama dünyasından pijama alan varmı kızlar bitane begendim ama korkuyom beden ve kalite konusunda fikir vere bilirmisiniz

kızlarrr tansiyonlarınız ne alemdeeee bu gün benim 11 9 dedi yaa çok korktum ama çok yorulmuştum merdiven çıkmaktan ondan mı oldu ki ?

sonra sağlık ocağında ölçtüler 10 6 dedi ama korktum ben yinede yarin yine gidicem

Gecmis olsun cnm...benimde sanci kismi anen dediin gibi
Bende bel agrisi yok cnm...onceki gun boyle adet agrisi gibi bisi oldu ama direk belim degildi karnim belim ve bacagim seklindeydi...ama devamli ve duzenli bi agri degildi..

11-9 kotu degil cnm
Benimde genelde 12-9 falan cikio.

ciddi misin petusss yüksek gibi geldi bana ay rahatladım şimdi saol canım benim

çok sıkıldım bugün eşimde yok abisi anju oldu onun yanında kalacakmış

kızlar bugün dr kontrole gittim bebegim boynuna kordon dolamış dr sorun olmaz normal dogumuda engellemez dedi ama yinede biraz tedirginim benim gibi olan varmı ben şuan 35+1 haftalık hamileyim bebegimin kilosuda 2.503 gr dedi kordonu bebek açabiliyormuş inşallah açar diye ümit ediyorum

pijama dünyasından pijama alan varmı kızlar bitane begendim ama korkuyom beden ve kalite konusunda fikir vere bilirmisiniz

Ben aldım canım, ama her markanın kalitesi aynı olmayabilir benim ki halukbayram kumaşı kesimi cok guzel geldi. Ertesi gün de geldi.

Migi, cnim ya senin o ilacin adini gunde ne kadar aldigini yazar misin? Doktora sorim kullanaym mi diye belki sezeryan derse sorun yasamim bari, az önce de sezeryanda birnci ulke turkiye haberi gecti, erken alinmasi riskmis, dogum basladiginda alinmaliymis kasintilar bitsin bari kullanayim da, degil mi? Normal olsun ya en iyisi korktm ben yine sezeryndan

birde o ilacın adını yazar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…