2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Benim de akıntım arttı kaşıntı da başladı .mantarmı acaba. Söylesem alttan bakar diye kotkuyorum ya

bilmiyorum canım ya ben 30. haftamda cildiyeye gitmiştim kan tahlili yapmıştı ne için olduğunu hatırlamıyorum ama değerlerim normal çıkmıştı.sence cildiyeye gitmek yanlış bi karar mıydı ? tekrar yaptırayım mı o tahlilden ?

Benim de akıntım arttı kaşıntı da başladı .mantarmı acaba. Söylesem alttan bakar diye kotkuyorum ya

kaşıntı mantar olabilir canım,söyle istersen,akıntı artışı genelde normal de kaşıntı için bişi diyemicem

selam herkesee
hava çok güzel de benim içimden sürekli bi iç çekmek offff offf dimek gelyooo
şu hafta bi bitsede,salı günü randevum var bakalım nolcekkk
heee bi de doğumum nisan 10 ya hani,ama bu ayın 13.ündede randevum var..doktor alttan muayne ederse bi de:18:
o zmn diorum ki,ben 12.sinde gidiiim kuaföre,artık bi dahakinede çıkanları aldırtırım

selam arkadaşlar bende 2 ay önce düşük yaptım adetimden sonra tekrar istiyorum dua edermisiniz bana

selam arkadaşlar bende 2 ay önce düşük yaptım adetimden sonra tekrar istiyorum dua edermisiniz bana

selam kızlar..sabahdan beri iş güç yoruldum valla...bir sürü ütüm vardı hepsini halledip geldim. şu an kanal d'de evim şahane diye bir programda bebek odası yapıyorlar..ona bakıyorum.evde olanlar izleyebilir.

o zaman ben kaça kadar bekliyim aramak için
Delummmm benimmmm
hayırlı haberlerle gel ozaman çantayı götürmeyi unutma
Walla gecede gittik bi kac kere ama hic canta goturmuoz..
Dioz geekirse gelir aliriz...hastane taksiyle 10 dk..
petusu arayan var mı??

aklım petuş ta
yağmur gelmek için çabalıyor mu acaba

kızlarrr petuşu aradımmm konuştuk..yeni gelmiş hastaneden iyiymiş yağmurumuzda iyiymiş..heyecan yapmayın doğuma almamışlar:)))
biraz sonra gelicem dedi..

eee hadı bakalım petuscuuk detayları beklyrz ..
pariste pırtlatmamıs ....sankım hiç erken dogurmıcaklar surpriz yapacak gibiii

geldikkkk kizlar geldik....bi problem yok..
Dogum yok smdilik:))) kizimizn keyfi yerindeymis bekliycez

nişan yada su gelmeden kuru sancı çekerseniz dikkatli olun kızlar bebek kanala girmeye çalışıyodur ama mutlaka dr a gidin ben 3 gün 3 gece sancı çektim ne nişan vardı ne su 3 gnün sonunda acil sezeryana alındım 5-6 cm açıklığım vardı üstelik ama bebiş çok zorlanmış, sezeryanda rahattı kendinizi 2 doğum şekline de alıştırın yoksa beim gibi üzülürsünüz

birde mutlaka kendinize süt pompası alın başta süt bol oluyo 1 aydan sonra azalırsa süt depolamış olursunuz ben yapmadığıma çok pişmanım,doğum sonrası lohusalık gelen giden eşlerin ailesinin stresi falan epey canınız sıkılabiliyo sütleriniz azalmasın

herkese sağlıklı doğumlarrr

hoşgeldin cnm..bir daha ki randevunuz ne zamana?

merhaba arkadaşlar.bende nisan annesi olucam.nisanın başı gibi doğucak oğlum.kafama takılan bir soru var oğluma bebek odası aldım.fakat ilk zamanlar yanımda yatırmak ayrıca diğer odalara götürmek için bir beşik gibi bişey almak istiyorum.ama çok kararsız kaldım.beşik mi alsam yoksa park yatak mı? yada şu ev tipi ana kucaklarından mı?gerçi ana kucağı gece yatması için uygun olmaz heralde.yardımcı olun lütfen,kafam çatlıyacak

canım ben kraft dondy alcam bi bak istersen int.den belki fikir olur,önce beşik sonra mama sandalyesi olarak kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…