2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
amin inşallah allah herkesin bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin...diğer ölçümlerinin hepsi haftasıyla uyumlu fakat 1 aydır karın çevresi hep 3 hafta geri çıkıyor.doppler yapıldı herşeyin yolunda olduğunu söylediler ama tedirgin olduk yinede..

nasilsiniz insallah hepiniz ve bebisleriniz iyidir. ben 33.haftalik hamisim. sizlere 1.sey sorucam: yaklasik 1.aydir sag kalcama kramp giriyor ama bu gece krampi deyil ve diger kramplara benzemiyor. rahim ve bebek sinirlere baski yapiyor, ve sag ayagima vuruyor artik topalliya topalliya yürüyorum, penguen oldum. bu hep var yani kalcamda hep 1.sey var gitmiyor, büyük adimlar atamiyorum, bazen ayagima sizliyor ayagimi zor sürüyorum. buna alistim ama bazen siddetleniyor öyleki, oldugum yerde kaliyorum, o.an ayagimin üstüne bazen basiyorum basincada yeni dogan atlar olurya ayaginin üstüne basar olmaz basar olmaz sonra ayaginin üstünde durmayi basarir iste öyle oluyor. icinizde öyle olan varmi, ne tavsiye edersiniz.

burda çogumuzda kramplar oluyor canım doktorlarda magnezyum veriyor ama bunlar gebelik krampları..senin durumun gibi durumlar kimsede okumadım ama bence bel fıtıgı olabilir ve baskı yapıyordur bacagına bence bunu doktoruna anlat ve muayene ol

kordonu 2 kez dolanan arkadaş vardı cnm açılmış o anki pozisyon öenmli yani esnek bişey srn değil doğum anında dolanma yoksaa srn olmaz cnmm

merhaba cnm benim bebğiminde 2 tane kordon dolanması var bende çok korkuyorum hiçbirsey olmaz fdiyor doktorum normal doğum riskli diyor ama normal doğuranda var diyor 2 haftadır bütün hayatım durdu hergün hareketlerini sayıyorum allah can sağlığıyla kucağımıza aldırır inşallah

iyi geceler guzel hamisler buyuk ihtimalle herkes guzel guzel uyuyo su saatte.ama ben bu gece pek bi rahatsiz oldum.bebis her yerden baski yapio sanki vucuduma.uyandim simdi de uyku tutmuyo.bakalim ne zaman uyuyaabilicem.herkese tatli ruyalar:))

benimde begendigim halukbayram beden nasıl oldu canım

60-70kg s beden, 70-80 m seklinde. Ben Maximum. Doğumda 70 olurum diye s. Aldım. çünkü doğumdan hemen sonra da en az 5 kg gitse diye 65 civariyken giyerim dedim. Ne ince hesap değil mı tam oldu diyebilirim, üst kısmın kol boyu milim kısa gibi ama sabahlik , pijama tam oldu. M alsam bu sefer onlar çuval gibi olacaktı. Neyse en güzeli beden uymazsa kargoya yollayıp değiştirme sansin var canım. 30 derece yıkadım çekmedi bir de.

kalıplarımı çok geniş benim boyum uzun zayıfım ama kolar bacaklar kısa gelmesin ilgin içinde çok teşekkürler habire soruyorum kusura bakma

Dr un verdigi sezeryan tarihine bile 20 gun kaldi...
Kizim son bogurtlenini yemek uzere:))))
Hem cok az kaldi....hemde daha cooooooookkkk var

günaydın
petuş artık günleri saymaya başladık iyice
benimde 35 günüm kaldı.
zaten bu ağrılar iyice zorlamaya başladı. e hazırlıklarda bitti gibi.bi büyük ev temizliği halıları yıkatmak kaldı
onun dışında gelsin artık bebişim

Evet cnm ya..
Su kuku kisminda kafalarinin verdigi agirlikla hissedilen agirlik dayanilmaz ama cok sukur yinede..
Evet 3-4 hafta icinde tek tek basliycaz kismetse bugun ben dogurdum bugun ben dogurdm die yazmaya
Benimde butun hazirliklar bitti
Temizlikte bitti herseyiyle...bi halilar kaldi..guya mart basinda vercektim...erken dogum riski cikinca ya pit die gelirse diyip guvenip veremedm....simdide muallaktayim ama sanirm vemiycem halilari ben yaza birakcam gibi...

evet senin negüzel ablan filan yaptı değilmi yanlış hatırlamıyorsam
ben kadın tutacağım mecbur evimde çok büyük
3 ü büyük 9 pencere bide komple pimapenli bi balkon var düşün
kadın bile 2 gün gelmeli sanırım
halıyıda bence ver yıkamaya bi sudan geçsin.daha sonra bebeği görmeye gelenler gidenler bitince bikere daha verirsin mis gibi olur

cnm meraktan soruyorum sen mi tercih ettin sezeryanı,tıbbi zorunluluk mu yoksa?ben normali çok istiyorum fakat yaklaştıkça korkmaya başladım

Cnm benim plesenta asagida, rahim agzini cok az da olsa kapatio..dogum aninda normal olursa kanama olurmus bu nedenle sezeryan demisti dr um bastan buyana....bende ok dedim..gecen hafta benim erken dogum riskim ortaya cikti rahimde 2 cm acilma oldu...ama kanamam vs. Olmadi dr umda ben kanama bekliodum senden ama 2 cm acildi bi kanama olmadi, hersey normal dogumu gosterio istersen normal dogum planlayalim dedi...bende ok bana uyar dedim...dr simdi gidisata gore karar vercek...

Bence kendini her iki dogum seklinede hazirla cnm..sezeryan planlioduk ama normal yapabilirsin deyince hic itiraz etmedim...sezeryandada ayni sekilde...dr uma bu konuda guveniorum- guvenmek istiyorum...hic normal olursa nasil olur sezeryan olursa nasil olur dusunmuyorum, cunku iksininde artisida var eksiside var..dr uma dedim kizimin ve benim sagligim riske edilmedigi surece her iki yontemede ok im..

Gunaydinlarrrrrr

Kadinlar gunumuzde kutlu olsunnnnnn

Sağol cnm Türkiye gibi bi yerde ne kadar kutlu olur bilmiyorum ama neyse !
Müdürüm elinde beyaz karanfillerle geldi bu sabah ofiste 2 bayanız bize verdi karanfilleri:)
Geçen sene de yapmıştı aynısını sağolsun.

Dr un verdigi sezeryan tarihine bile 20 gun kaldi...
Kizim son bogurtlenini yemek uzere:))))
Hem cok az kaldi....hemde daha cooooooookkkk var

Ay o böğürtlenleri yer biz onu :)
Bizimde 1,5 ay gibi. İnşallah çok bekletmez paşam bizi.
Zamanlı zamanlı gelsin :)

aynen günde 3-4 kez olduğum yerde kitleniyorum. Malum yerden kasıkalara ordan karnıma doğru elektrik çarpıyomuş gibi oluyor.
20 sn falan sürüyo sonra geçiyo. Petuş sen buna benzer bişi hissetmişmiydin?

Benimde annemle kayınalidem gelicek yapıcaklar sağolsunlar...
Bana kalırsa....

Evet cnm ya ablam dogum olcak die geldi apar topar:)) saolsun her gun bi yei temizledi bitirdi..
Benim ev kucuk zaten cnm ablam dio kassam 5 saatte biter herseyi bu evin:))
Camlarimda kucuk....bide cam silmek cok yorucu ve sıkıci ya...hicde kendim silemem zaten korkarim..
O pimapenleri silmek cam silmektende beter...bide cam slinmeince temzilik yapilmamis gibi gelir ya..yani illa silinecekler..
Walla cok niyetleniom ama ya bu gece dogurursam fikrinide bi turlu aklimdan kovamiom:)))

kesinlikle haklısın,hayırlısı olsun.Aslında normal doğum deyip de geçmemek lazım onunda sonrası zor geçebiliyormuş kesi yüzünden,dikişlerin iyileşmesi falan zor olabiliyormuş.benim de 7 nisan muhtemel doğum tarihim,fazla kilo aldım şimdiden 16 kilo:)normal doğurup korse takmak istiyorum çok,sezeryanda pek mümkün değilmiş korse takmak.ay bir doğursaydık yaaaaaaaaa:)

Evet cnm hayirlisisi artik...herkesin bi dogum anisi var..ayni hamilelik gibi...hani kimimiz bulantidan cok muzdaip olduk kimimiz hic hissetmedik bile aynen oyle...normal dogurup aninda ayaklanan normal dourup gnlerce kalkamayan, sezeryan yapip hastaneden bebegi kucaginda cikan yada gunlerce kalkamayan var..ben bu konuda tamamen dr uma uycam:))

Korseyide aldim....hemen giyilmeyi beklio:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…