yine kıskandım bak...
Ben varım
Ayrıca bugün doktor randevum var heyecanlıyım ve dakikaları sayıyorum
sanada hayırlı cumalar canım bak bu linke tıkla ben burdan yaptım..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
kızlaaaarrrr
doktordan geldim şimdi. bebişim iyiymiiişş.ben boşuna sıkıntı yapmışım huzursuzlanmışım. ilk defa gördüm bebeğimiiiiiel salladı annesineee bide ayaklarını oynatıp zıplıyoduuu
doktor bi önceki gittiğimde benim sat a göre hesapladığımdan 3 gün fazla söylemişti. şimdi tam sat a göre çıktı. 10+1 . 2 hafta sonra gel ikili testini yapalım dedi. çok şükür bebişim iyiymiiişşş. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiinn.
kızlaaaarrrr
doktordan geldim şimdi. bebişim iyiymiiişş.ben boşuna sıkıntı yapmışım huzursuzlanmışım. ilk defa gördüm bebeğimiiiiiel salladı annesineee bide ayaklarını oynatıp zıplıyoduuu
doktor bi önceki gittiğimde benim sat a göre hesapladığımdan 3 gün fazla söylemişti. şimdi tam sat a göre çıktı. 10+1 . 2 hafta sonra gel ikili testini yapalım dedi. çok şükür bebişim iyiymiiişşş. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiinn.
canım mrh hangi doktora gidiyorsun
kizlar sizlerdede oluyormu.benim acayip uykum geliyo.aksamlari erkenden yatiyorum.sabah esimi ise gonderip gene yatiyorum.ama halen doyamiyorum uykuya.bir arkadasim simdi bol bol uyu bebek gelince zor uyursun demisti.bende o yuzden uykum geldikce basima yastiga koyuyormee bide evde olunca
amin canım çok sevindim bebişini gördüğüne bende salı günü gidip görücem hayırlısıyla
Egepolden Gökalp Beyle ilk randevumuz olacak bugün.Yoğun olduğu için 1 ay öncesinden bugüne randevu vermişlerdi.Ben de bugüne kadar Doruk tıptan AYŞE İNMEZ'E gitmek gibi bir hata yaptım.Şu an için sadece işini sevmeyen yapmasın diyorum,daha sonra size detaylarını anlatmayı düşünüyorum.Hemen hemen herkes Gökalp Beyden memnun kalmış inşallah ben de memnun kalırım.
Sen hangi doktora gidiyorsun?
kızlaaaarrrr
kızlaaaarrrr
senin bebişinde sana el sallasın annesiiiiçok acayip bi his yaa. kalbinin hareketini bebişin göğsünde gördüm yaa ağlayacaktım.
canim maasallah.cok sevindim herseyin yolunda olmasina.insan doktora gitmeyince ici rahat etmiyo.bende oyleyim.rabbim saglicakla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin(amin)
gözün aydın canımm yerim ben onun elini aağını inşallahh ikili testlerinizde güzel sonuçlar çıkar
aminnn inşallahhh canımmmmmmmmm
kızlaaaarrrr
bende salı günü gölkalp beye gidicem desene aynı hastanedeyiz :))bende geçen ay zar zor randevu aldım arkadaşım onda doğum yaptı çok memnun kaldı bende onu tercih ettim o yüzden
ayyyy çok güzel ya maşalah canımm Allahım nazarlardan korusun..bende 2 hafta sonra gidicem ozaman 10+3 olacak benimde acaba bende hareket ettiğini görebilirmiyim ki heyecan yaptımm :)) ne güzel bi duygudur dimi Allahım herkese yaşatsın inş. Allahım hepimizin bebişlerini korusun
canım benim inşallah hep sağlıklı haberlerini alırız böyle ben daha önce düşük yaptım ozaman keseyi bile görmek nasip olmamıştı valla bunda keseyi gördüm ağlamaya başladım Allahım hepimize dileyen her kadına bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah
Burdan Gökalp Beye giden baya var sanırım hastanede de kulubü kurarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?