2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

maşalah canım yaa eline ayağına kurban olsunlar onun Allahım nazarlardan saklasın inş. 2li testin sonuçlarıda çok iyi çıkarr..inş. darısıda başıma zaman geçiversee bi sıkıntı olmadan başka isteğim yok valla

rabbim birdaha üzüntü yaşatmasın canım. ilki sağlıklı değilmiş demekki öyle düşün. bak bu sağlıklı ki kesesini göstermiş. bidaha kendini görürsün el sallar anneciğine.

inşallah canım buda yaramazlık yaptı beni biraz korkuttu bakalım gidince görcez ama şuan Allahıma çok şükür iyiyim bide şuna inanıyorum burda birbirimizi tanımayan bir sürü insanız ve karşılıksız birbirimiz için dua ediyoruz ve bence en güzelide bu Allahım hepimizin dualarını kabul etsin

sen hiç kötü bişey düşünme. herşey çok güzel olur. ben korktum felan diyince doktorum kızıyo. önce şu kafandaki sigortaları gevşet herşey iyi olacak dedi.

sen hiç kötü bişey düşünme. herşey çok güzel olur. ben korktum felan diyince doktorum kızıyo. önce şu kafandaki sigortaları gevşet herşey iyi olacak dedi.

heyooooo söyledik patrona hayırlı olsun demiş, bişi demedi, kızmadı, kovmadı beni

kutlamaya gidyoz, tatlı ısmarlicim.....

yemekden gelim hemen face den eklicem grub

aslında varya doktor en doğrusunu sölemiş ama işte bizim gibi pimpirikliler için ne mümkün..hele ben 1-2 ay daha geçmeden içim rahatlamıcak sanırım ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı..ama Allahım korucak bebişlerimizi inş. iyi düşünelim herşey iyi olsun

heyooooo söyledik patrona hayırlı olsun demiş, bişi demedi, kızmadı, kovmadı beni

kutlamaya gidyoz, tatlı ısmarlicim.....

yemekden gelim hemen face den eklicem grub

yehuuuuu hadi gözün aydın şekerim çok sevindimm tatlııııııııııııııııııııııı bende istiyorum bu arada senin randevunda yarındı dimi??

allaha emanet bebişlerimiz tabiki. bende enson 3 hafta önce gitmiştim kontrole. 3 hafta sonra gel dediğinde nasıl geçer 3 hafta dedim. ki nitekimde öyle oldu 3 hafta boyunca içim içimi yedi. iyimi ben kustukçaona bişey mi oldu. büyüyo mu. büyüyemedi mi. öyle korktum ki. ama hepimiz için iyi olacak inşallah.riskli dönemlerimizi atlatmış oluyoruz 10 hafta bitince zaten. kafanı rahat tutmaya çalış canım.
sigortaları gevşetelim yani hep birlikte

arkadaşlar size bi sorum var.. ikili testi yaptırmasak nolur??? yani sonuca göre yapılabilecek bişe varmı ki?? kafam karıştı...

inşş tüm bebiş bekleyeneler hayırlısıyla sağ salim bebişini kucağına alırrrr

bebişin çok iyi bence göreceksin annesi. hiç merak etme. rabbim onu sana bağışlayacak. hepimizin meleklerini verecek kucağımıza inşallah. sağlık merakı var hep içimizde yakında cinsiyet merakıyla yanıp tutuşuruz artık

sonuca göre bişe yapılm ıyor, zaten bazı drlar 4lü test yaparız onda herşey çıkar dıy gerek görmuyolar bile amma velakin ben yapılmasından yanayım doğdugunda bi şok yaşamıyım ona hazırlıklı olayım o hastalıkla ılgılı bılgı edıneyım neler yapılabılır onu araştırayım diye ki inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde dunyaya gelirler rabbim korusun onları rabbim hepsini sağlıklı akıllı hayırlı birer evlat eylesin

sonuca göre bişe yapılm ıyor, zaten bazı drlar 4lü test yaparız onda herşey çıkar dıy gerek görmuyolar bile amma velakin ben yapılmasından yanayım doğdugunda bi şok yaşamıyım ona hazırlıklı olayım o hastalıkla ılgılı bılgı edıneyım neler yapılabılır onu araştırayım diye ki inşallah hepsi sağlıklı bi şekilde dunyaya gelirler rabbim korusun onları rabbim hepsini sağlıklı akıllı hayırlı birer evlat eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…