görürsün mutlaka canım.çok güzel bi duygu. hayret ediyor insan. bende 2 hafta sonra 2 li teste gidicem o zamana kadar iyice büyür galiba. şimdi sıpladı elini ayağını salladı o zman takla atar bebişkom. seninde sağlıklı haberlerini alırız inşallah canım
rabbim birdaha üzüntü yaşatmasın canım. ilki sağlıklı değilmiş demekki öyle düşün. bak bu sağlıklı ki kesesini göstermiş. bidaha kendini görürsün el sallar anneciğine.
gözün aydın canım adına çok sevindim için rahatladı ne güzel
çok memnun olan var gökalp beyden gatadan gelmiş hadi bakalım kısmetse artık sadece sanalda değil reel de de görüşürüz aramız 1 hafta seninle
maşalah canım yaa eline ayağına kurban olsunlar onun Allahım nazarlardan saklasıninş. 2li testin sonuçlarıda çok iyi çıkarr..inş. darısıda başıma zaman geçiversee bi sıkıntı olmadan başka isteğim yok valla
Ben egepole 10 dk.lık yürüme mesafesindeyim sen ne tarafta oturuyorsun
maşalah canım yaa eline ayağına kurban olsunlar onun Allahım nazarlardan saklasıninş. 2li testin sonuçlarıda çok iyi çıkarr..inş. darısıda başıma zaman geçiversee bi sıkıntı olmadan başka isteğim yok valla
bende karabağlarda oturuyorum canım
sen hiç kötü bişey düşünme. herşey çok güzel olur. ben korktum felan diyince doktorum kızıyo. önce şu kafandaki sigortaları gevşet herşey iyi olacak dedi.
heyooooo söyledik patrona hayırlı olsun demiş, bişi demedi, kızmadı, kovmadı beni
kutlamaya gidyoz, tatlı ısmarlicim.....
yemekden gelim hemen face den eklicem grub
heyooooo söyledik patrona hayırlı olsun demiş, bişi demedi, kızmadı, kovmadı beni
kutlamaya gidyoz, tatlı ısmarlicim.....
yemekden gelim hemen face den eklicem grub
aslında varya doktor en doğrusunu sölemiş ama işte bizim gibi pimpirikliler için ne mümkün..hele ben 1-2 ay daha geçmeden içim rahatlamıcak sanırım ilk bebeğimi kaybettiğimden dolayı..ama Allahım korucak bebişlerimizi inş.iyi düşünelim herşey iyi olsun
oradaki tarih kısmına bebeğin tahmini doğum tarihi yazılıyordu yanlış hatırlamıyorsam canım
inşallah canım buda yaramazlık yaptı beni biraz korkuttu bakalım gidince görcez ama şuan Allahıma çok şükür iyiyim bide şuna inanıyorum burda birbirimizi tanımayan bir sürü insanız ve karşılıksız birbirimiz için dua ediyoruz ve bence en güzelide bu Allahım hepimizin dualarını kabul etsin
arkadaşlar size bi sorum var.. ikili testi yaptırmasak nolur??? yani sonuca göre yapılabilecek bişe varmı ki?? kafam karıştı...
inşş tüm bebiş bekleyeneler hayırlısıyla sağ salim bebişini kucağına alırrrr
arkadaşlar size bi sorum var.. ikili testi yaptırmasak nolur??? yani sonuca göre yapılabilecek bişe varmı ki?? kafam karıştı...
inşş tüm bebiş bekleyeneler hayırlısıyla sağ salim bebişini kucağına alırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?