benim o avuc kadar dedigin akintim oluyor bir anda ama bildigin beyaz losyon gibi :26: ozellikle idrara sıkısınca veya idrardan 2-3 dk sonra geliyor bir anda...yaaa su gibi akıntınız oluyomu sürekli,bişey geldiğini hissediorum ama az değil yani bi avuç kadar ıslaklık yapıo ama yapış yapış değil bildiğin kokusuz su gibi:26:
yaaa su gibi akıntınız oluyomu sürekli,bişey geldiğini hissediorum ama az değil yani bi avuç kadar ıslaklık yapıo ama yapış yapış değil bildiğin kokusuz su gibi:26:
günlük tutan varmı yaa ben pek beceremem böyle şeyleri hatta bugün farkettimde hamileliğim boyunca hiç fotoğraf çekinmemişim,acilen fotoya ihtiyacım var
benim o avuc kadar dedigin akintim oluyor bir anda ama bildigin beyaz losyon gibi :26: ozellikle idrara sıkısınca veya idrardan 2-3 dk sonra geliyor bir anda...
evet oluyor cnm.günlük ped kullanmadığım için günde 3-4 kez çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum bu yüzden.ama dr suyu normal diyor.suyu zaten 4 günde bir yenilenirmiş ya demek ki birazı böyle gidiyor:)
yaaa su gibi akıntınız oluyomu sürekli,bişey geldiğini hissediorum ama az değil yani bi avuç kadar ıslaklık yapıo ama yapış yapış değil bildiğin kokusuz su gibi:26:
bende ilk hamileligimde bi albüm dolusu cekmişim ama bunda siz söyleyince düşündüm benimde hiç yok
bugün ele alıcam bu olayı,2-3 farklı resim organizasyonu yapıcam doğuma kadar..olmadı gider fotoğrafçıya çektiririm:44:
MÜJDELER OLSUN OĞLUM GELDİİİİİİİİ
evet salı günü sezeryan olacaktım biliyosunuz ama oğlum süpriz yaptı cumartesi günü sabah ezanları okunurken suyum geldi apar topar hastaneye gittik 3 santim açıklık olduğunu söylediler ve hemen doğumun olması lazım dediler sabah 8,30 da 3,5kilo 50 cm boyunda muhammed emirim geldi anlatılmaz bi duygu annelik 3 gündür 1 saat uykuyla duruyorum uyuduğunda bile onu seyretmekten uyumuyorum bugün topuk kanı alındı hüngür hüngür ağladım acıtmayın diye öyle masumki sevmeye kıyamıyorum oda annesinin koynunda hasret gideriyoruz öpüp kokluyorum bol bol allahım olmayanlara en kısa zamanda versin inşallah evimize geldik şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyo ayrıntıları doğum hikayeleri bölümüne yazarım şimdi uyansın koklaşalım oğlumla
evet salı günü sezeryan olacaktım biliyosunuz ama oğlum süpriz yaptı cumartesi günü sabah ezanları okunurken suyum geldi apar topar hastaneye gittik 3 santim açıklık olduğunu söylediler ve hemen doğumun olması lazım dediler sabah 8,30 da 3,5kilo 50 cm boyunda muhammed emirim geldi anlatılmaz bi duygu annelik 3 gündür 1 saat uykuyla duruyorum uyuduğunda bile onu seyretmekten uyumuyorum bugün topuk kanı alındı hüngür hüngür ağladım acıtmayın diye öyle masumki sevmeye kıyamıyorum oda annesinin koynunda hasret gideriyoruz öpüp kokluyorum bol bol allahım olmayanlara en kısa zamanda versin inşallah evimize geldik şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyo ayrıntıları doğum hikayeleri bölümüne yazarım şimdi uyansın koklaşalım oğlumla
hadi gözün aydın canımMÜJDELER OLSUN OĞLUM GELDİİİİİİİİ
merhaba bayanlar nasılsınız
ben temizlik yapma düşüncesindeyim ama icraat yok malesef
hadi gözün aydın canım sağlıklı bir ömür dilerim bebeğine
merhaba bayanlar nasılsınız
ben temizlik yapma düşüncesindeyim ama icraat yok malesef
benimde oluyor canım aynen dediğin gibi geliyor sanki regli de olur ya ayağa kalkınca birden gelir öle geliyo. bende dr sordum. koyu renkli, kokulu, pıhtı pıhtı ve kaşıntısız ise temizdir normaldir dedi.. hamilelikte herşey normal zaten onu öğrendik :)))))))))yaaa su gibi akıntınız oluyomu sürekli,bişey geldiğini hissediorum ama az değil yani bi avuç kadar ıslaklık yapıo ama yapış yapış değil bildiğin kokusuz su gibi:26:
güsel doğum haberleriyle sevinioz, maşallah diyelim doğum yapan annelerimize:)
ben dün gece 5e kadar uyuyamadım kızlarkarnım hep taş gibi oldu oldu durdu, çoğu zaman kısmi, kimi zaman da tüm karnım sertti.. ne ki bu artık bıdıklar gelioz mu dio ne oluo acaba, ilk doğum olunca çmez çömez bakıoz kalıoz:) iyi kalktım çok şükür..
çarşb randevum var bakalım ne dicek doktorumuz..
ben çarşamba sabahı hastaneye yatıyorum, öğleden sonra da sezeryan olacak. son 2 günüm
38 bitti, çarşamba günü 38+3 olacak.cnm sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.ne güzel az kaldı meleğine kavuşmana.kaçıncı haftadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?