2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaaa su gibi akıntınız oluyomu sürekli,bişey geldiğini hissediorum ama az değil yani bi avuç kadar ıslaklık yapıo ama yapış yapış değil bildiğin kokusuz su gibi:26:

yaaa su gibi akıntınız oluyomu sürekli,bişey geldiğini hissediorum ama az değil yani bi avuç kadar ıslaklık yapıo ama yapış yapış değil bildiğin kokusuz su gibi:26:
benim o avuc kadar dedigin akintim oluyor bir anda ama bildigin beyaz losyon gibi :26: ozellikle idrara sıkısınca veya idrardan 2-3 dk sonra geliyor bir anda...

evet oluyor cnm.günlük ped kullanmadığım için günde 3-4 kez çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum bu yüzden.ama dr suyu normal diyor.suyu zaten 4 günde bir yenilenirmiş ya demek ki birazı böyle gidiyor:)

cnm ömürlü olsun bebeğin...
Allah analı babalı büyütsün inşallah.sezaryen gününü bile beklemedi demek aceleci minik:)
senin sezaryenin olsaymış 38.haftada alacakmış bebeği dr.neden öyle erken gün vermişti tatlm?

günlük tutan varmı yaa ben pek beceremem böyle şeyleri hatta bugün farkettimde hamileliğim boyunca hiç fotoğraf çekinmemişim,acilen fotoya ihtiyacım var

bende ilk hamileligimde bi albüm dolusu cekmişim ama bunda siz söyleyince düşündüm benimde hiç yok

benim o avuc kadar dedigin akintim oluyor bir anda ama bildigin beyaz losyon gibi :26: ozellikle idrara sıkısınca veya idrardan 2-3 dk sonra geliyor bir anda...

hııı,demekki normal bişe bu,melihdora dediğin gibi belkide eski suyunu bu şekilde atıyodur:44:

sürekli bi ıslaklık var ama öyle avuçla kadar çok degil doktorun suyuna normal diyosa korkmaya gerek yok ama idrarla atanı bende duydum hiç farketmiyomuşsun

kızlar su gelmesiyle ilgili cewaplarınız aydınlatıcı oldu çok teşekkür ederim

bende ilk hamileligimde bi albüm dolusu cekmişim ama bunda siz söyleyince düşündüm benimde hiç yok

bugün ele alıcam bu olayı,2-3 farklı resim organizasyonu yapıcam doğuma kadar..olmadı gider fotoğrafçıya çektiririm:44:

bugün ele alıcam bu olayı,2-3 farklı resim organizasyonu yapıcam doğuma kadar..olmadı gider fotoğrafçıya çektiririm:44:

benimdde bişeyler yapmam lazım en acilinden bide erken olursa çok üzülürüm şimdi diyecek ablamda var bende neden yok benimde annem büyük ablamın birsürü fotoğrafı var benim en küçüklük halim 5 yaşında hep kızarım onun varda benim neden yok ben 4 numarayım önemsememişler hep üzülürüm şimdi ben aynısını kızıma yapıyorum

canım allah uzun ömürler versin bebeğine darısı başımıza

Masallah allah size bagislasin saglikli ve guzel bir omur gecirsin ins. Allahim nazarlardan korusun..Anlattiklarin ole guzel ki

merhaba bayanlar nasılsınız
ben temizlik yapma düşüncesindeyim ama icraat yok malesef
hadi gözün aydın canım
sağlıklı bir ömür dilerim bebeğine

hadi gözün aydın canım sağlıklı bir ömür dilerim bebeğine

valla benimde aklımda tek temizlik aniden gelirde işler kalır diye korkuyorum ama daha erken nisan başı gibi düşünüyom halıları filan gönderecem yıkamaya benim daha sezeryaana 35 gün var 1 hafta kala işler bitse iyi olur onada çok varkendimi avutuyom dolap filan dökülecek onu kadın yapamaz bi ara onları haledersem iyi olur aslında ama gözümde büyüyor

Herkesee
selammmlar güzel anneler... izne çıktık valla kk ya gelemez olduk. çalışırken yazamasak bile allta hep açık olur okurduk şimdi faceden takip ediyorum nete girdikçe..
bizde herşey şimdilik normal çok şükür, çatı muayenemizi 38.haftada olacakmışız uff oda olsa bitse çıksa aradan diyorum hep :)) yarın yine doktor kontrolumuz var nst ye giricez. bakalımmm minnak lokumum neler yapıyo :) artık ultrosonda sanki bişi anlaşılmıyor yaa dr bakıp bakıp gülüyor konuşuyo onunla ama ben pek anlayamıyorum çok fena kıskanıyorum. bu son iki hafta ben hiç kilo almadımmm yuppiiiiiiiiii :)))))

aynen canımm niyet bende de var her şey gözüme batıyoo ama yok yapamıyorum yoruluyorumm, geceleri hiç uyuyamıyorum yaaa ufff allahım gelsin artık minnak lokumlarlarrr...

benimde oluyor canım aynen dediğin gibi geliyor sanki regli de olur ya ayağa kalkınca birden gelir öle geliyo. bende dr sordum. koyu renkli, kokulu, pıhtı pıhtı ve kaşıntısız ise temizdir normaldir dedi.. hamilelikte herşey normal zaten onu öğrendik :)))))))))

sabahlara kadar uyuyamıyorum bende hep derlerdi bunlar en rahat günleriniz son günler uyuyamıyacaksınız falan die öyleymiş hakkaten gün geçtikçe zorlaşıyor..
benimde karnım ara ara taş gibi oluyor, dr gittiğimde denk gelse sertleşse bu nedir dicem yada nst de iken olsa tam olarak anlayacağız ozaman ne olduğunu ama şimdi bunee bülee diye bakıp kalıyozz :))))

maşşaalllaaahhhhhhhh, gözün aydın canım..... analı babalı sağlıklaa büyütme inşallah oğluşunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…