iyiyiz petuş teyzesi canımız çok sıkılıyo ama..
cidden ev hanımlığı çok zormus..
yağmur kızın pek gelesi yok herhalde..
sen nasılsın kuzucum.. doğurmak istiyorum ben artık sıkıldımmmm
Aynen cnm ya evde ne beslenme duzeni kaldi ne bisi...
Ben bide tembellik yapiom sadece..bi aksama herife yemek yaptigim tek is bu:))
Yalnizim annem prs yada cuma gelcek, k. Validemde pzr glcek.
Yagmur hn obur hafta artik dogar diye dusunuyoruz yani:)) hic gelesi yok gerci :))
Aynen bende oyle dogslarda onlarla vakit gecirsek dimi..
Okudunmu elchin de dogum yapms 16 martta 37. Haftasinda
bakkk şimdi sen söyleyince aklıma bi sürü çıkmayan meyve geldivalla benimde içim yanıyo sanki eşimi fırsatlayınca yiyi veriyorum ama bademçik kötü oldu bide benim canım başka bişey aşeriyo adını söylemiyeyim daha çıkmadı gece rüyama bile girmeye başladı
Cnm ya iim cok saol...evde bi turlu organize edemiyorum kendimi
Tv izlesem buraya yazamiom, buraya yazsam tv iZleyemiom:)))
Cok zormus ev hanimligi coookkk:))
Sen nasilsin
Gunesmi.......hani nerde nerde......Uskudarda kapali hava(
Gunaydinlarrrrrrrrr
neee yaaaa.. o da mı doğurmuş.. okumamıştım..
allah analı babalı büyütsün.. erkekti değil mi onun bebiki.. ee herkes doğuruyoo.. sen haftaya doğurabilirsin de.. benim dahaa oooooooo...
annen gelecek kayınvaliden gelecek allah sabır versin.. yalnızlığa alışkın olunca biraz zor geçiyor..
yanımızda olmaları mükemmel bişey ama iştee..
benim annem canıma okudu valla.. sen yapma diyor ama o iş yaparken benn de oturamıyorum.. onun peşinde dolanmaktan da yoruluyorum..
hergün temizlik yapılıyo evde... yani ben çalışıyorken haftada bir gün temizlik çamaşır ütü hallediyordum.. evim de gayet temizdi.. tabi ki şiimdiki gibi kusursuz değildi ama en azından çalışırken daha çok dinleniyordum..
şimdi daha yorgun hissediyorum kendimi.. ama dün isyan ettim.. artık yapmayacağım hiçbişey.. bana ne..
ben takip ediyorum zaten seni kuzucum.. arayacağım yağmurun sesini dinleyeceğim inşallah..
Evet cnm erkek masallah...crs 38 bitio:))neee yaaaa.. o da mı doğurmuş.. okumamıştım..
allah analı babalı büyütsün.. erkekti değil mi onun bebiki.. ee herkes doğuruyoo.. sen haftaya doğurabilirsin de.. benim dahaa oooooooo...
annen gelecek kayınvaliden gelecek allah sabır versin.. yalnızlığa alışkın olunca biraz zor geçiyor..
yanımızda olmaları mükemmel bişey ama iştee..
benim annem canıma okudu valla.. sen yapma diyor ama o iş yaparken benn de oturamıyorum.. onun peşinde dolanmaktan da yoruluyorum..
hergün temizlik yapılıyo evde... yani ben çalışıyorken haftada bir gün temizlik çamaşır ütü hallediyordum.. evim de gayet temizdi.. tabi ki şiimdiki gibi kusursuz değildi ama en azından çalışırken daha çok dinleniyordum..
şimdi daha yorgun hissediyorum kendimi.. ama dün isyan ettim.. artık yapmayacağım hiçbişey.. bana ne..
ben takip ediyorum zaten seni kuzucum.. arayacağım yağmurun sesini dinleyeceğim inşallah..
Yok kiz evde olmaya cok cabuk alistim:))bakkk şimdi sen söyleyince aklıma bi sürü çıkmayan meyve geldi
bademcik bende de var çocukluğumdan beri başımın belası
ben karşıdayım canım açık hava çook güzel
tv izlemeyi pek sevmiyorum,daha doğrusu tv'de izlemeye deycek mantıklı bişey bulamıyorum...onun yerine hdd'ten film izliyorum arada..sonunda beni anladınız hıı çalışan gadınlarrben evde sıkılıyorum dediğimde,ahh ah bizde evde olsak diyordunuz,çoook sıkıcııı
Walla bende bilmombebişler gelince insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor zaten..1 hafta yatarsın birilerinin sana bakması gerekli evde lazım yani,daha sonrada alışınca giderler zaten..ama petuş çalışacağı için evde sürekli biri olcak ona ne kadar katlanılır bilemem
ben çarşamba sabahı hastaneye yatıyorum, öğleden sonra da sezeryan olacak. son 2 günüm
herkese günaydınlarr
gosenayım dün hastane çıkışını bebeğime suluk falan aldım
minnak datlı
of ya öldüm yürümekten bugün onları makinaya atayım bari
Evet cnm erkek masallah...crs 38 bitio:))
Evet cnm ya yalnizliga aliskin olunca evde 2. Bi kisi cok zor....
Ablam geldi 10 gun yanimdaydi...kafayi yiyodum..aynen onun pesinde gezinirken yoruldum cok
O nedenle gelelim dilar diom dogurana kada gelmeyin
Yok kiz evde olmaya cok cabuk alistim:))
Baslarda sıkıliodumda simdi yalnizim ya cok guzel sadece naptimi bilmom b bakim aksam olmus.
Ben tv nin dibine vuryom
Fatih portakal sonra domtorum sonra gulben sonra bana hersey yakisir sonra ev tadilati olan bi program sonrra bugun ne giysem...aaaaa bi bakiom herif gelecek daha yemek yapmamisim:)))
Walla bende bilmom
Kizlar bisey sorucam yeni dogan bezi ne kadar kullaniliyo.bana primadan hediye ettilerde 33tane var icinde.1-3 aylik alayim diye dusundm.cok kucuk geldi bana yenidogan bezin boyutu.yani ben bile kullanabilrm hasta bezi niyetine:))
Kizlar bisey sorucam yeni dogan bezi ne kadar kullaniliyo.bana primadan hediye ettilerde 33tane var icinde.1-3 aylik alayim diye dusundm.cok kucuk geldi bana yenidogan bezin boyutu.yani ben bile kullanabilrm hasta bezi niyetine:))
Ben hep 3/6 kilo aldım 2 /5 almadım bende ondanmı alsam diye düşünüyom ama diger kızımı 3750 doğmuştum iyi gelmişti 3/6 eger büyük gelirse benim dogum yapacagım hastanenin yanında migros var hemen eşim alır demi eve yıgdım zaten 3/6 kiloyu bu seferde onlar elimde şişecekKizlar bisey sorucam yeni dogan bezi ne kadar kullaniliyo.bana primadan hediye ettilerde 33tane var icinde.1-3 aylik alayim diye dusundm.cok kucuk geldi bana yenidogan bezin boyutu.yani ben bile kullanabilrm hasta bezi niyetine:))
Ben hep 3/6 kilo aldım 2 /5 almadım bende ondanmı alsam diye düşünüyom ama diger kızımı 3750 doğmuştum iyi gelmişti 3/6 eger büyük gelirse benim dogum yapacagım hastanenin yanında migros var hemen eşim alır demi eve yıgdım zaten 3/6 kiloyu bu seferde onlar elimde şişecek
tamam o zman şekerim no problm
bende bazen bi bakıom kocişin gelmesinee 1 saat var allaaaam diom ne yemek yapcam ben şimdi
k.validen ya da annen gelip sürekli sende kalck ya onların bi düzeni yokmu peki kocası çocuu vs...mesela benim annem bende en fazla 1 hafta kalır çünkü evde kızkardeşim var çalışıo,k.validem alt katta olmasa o da fazla kalamaz bekar oğlu var çünkü
Gunaydinlar ...9. Bebek de dünyaya gözlerini acmış .....10 numara benim yarın bu saatlerde kızım doğmuş olr Allah'ın izniyle ...sabah 9 sezeryan....Tabiki bugün supriz yapmazsa...
Gunaydinlar ...9. Bebek de dünyaya gözlerini acmış .....10 numara benim yarın bu saatlerde kızım doğmuş olr Allah'ın izniyle ...sabah 9 sezeryan....Tabiki bugün supriz yapmazsa...
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
kaçıncı haftadaydın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?