2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlaaaaaaar bi müjdeli haber de ben vereyim
Elçin arkadaşımız 16 mart sabahı sezeryanla 2880 gr 50 cm oğluşunu doğurmuş

kızlar nisan bebişleri nisanı beklemeden tek tek gelmeye başladı.Rabbim herkesi hayırlarla sağlıkla ve zamanında kuzularına kavuştursun...

kolestaZIN temel belirtisi eller ve ayakların hatta avuç içi ya da ayak tabanlarının bile ,özellikle gece kaşınması,döküntü vs olmuyo,alerji gibi de değil,sürekli kaşınıyosun,için rahat etsin istersen tahlil yaptrı,değerlerin normal çıkarsa sorun yoktur zaten

kızlar bugün 2 saat sandalyede oturdum,sağ kasığımın üstü yürürken felaket batıyo,geçen hafta sağlık ocağındaki muayenede de sedyeden kalkarken zorladımışım heralde bi kaç saat boyunca yine sağ tarafım böyle batmıştı,komple batma ya da ağrı olsa sancı dicem ama sanırım kasları zorladım farkında olmadan,kramp tarzı bişi olsa gerek,oturunca bişi yok,yürürken zor yürüyorum batmasından,ağrısından

canım benim de aynen sağ kasığım.yedi bitirdi beni yaaahayırlısıyla kucağımıza alsaydık meleklerimizi inşallah

Arkadaşlar şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih kısmını nasıl yapıyosunuz . Bende yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih kısmını nasıl yapıyosunuz . Bende yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih kısmını nasıl yapıyosunuz . Bende yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz.Bu arada kaç kişi doğum yaptı. Sizi uzun süredir takip edemiyorum.

çok teşekkür ederim cevabın için...sanırım bu belirtiler bende yok,son 1 haftadır griple boğuşuyorum,mecburen antibiyotik almak zorunda kaldım,anladığım kadarıyla gribin yan etkilerini yaşıyorum...çok ağrım var,feci haldeyim,bebeğim ve benim için dualarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih kısmını nasıl yapıyosunuz . Bende yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz.Bu arada kaç kişi doğum yaptı. Sizi uzun süredir takip edemiyorum.

canım profiline giriyosun orda bebeğin doğacağı muhtemel tarih kısmı var orayı doldurunca otomatik olarak sayfanda görünüyo...

günaydın güzel ve tombiş anneler valla sizi bilmem ama tobiş olma yolunda hızla ilerliyorum başta nerdeyse hiç kilo almadım am son iki ayda sınırları zorluyorum

kızlar bademcigim agrıyor iki gündür doktora gideyimmi yoksa bikaç gün idare ediyim gecermi acaba çok kötü degil ama pazar günü dondurma yedim hep ondan oldu :18:

güneşli ve çooook güzel bir bahar sabahından herkese günaydınnnnn
bugün uyyamadım ne güzel hava var çıkıp papatya toplayasım geldi valla

herşey normal dimi,o face grubunuda çok pis patlatgasım var yani

ben çarşamba sabahı hastaneye yatıyorum, öğleden sonra da sezeryan olacak. son 2 günüm
sağlıklı doğumlar diliyorum tatlım
allaaaaammmm
zabah zabah ne güzel haberler bunlar böleeeee,teprik ederim elçini
günaydın güzel ve tombiş anneler valla sizi bilmem ama tobiş olma yolunda hızla ilerliyorum başta nerdeyse hiç kilo almadım am son iki ayda sınırları zorluyorum
daha nerene alıcan şekerim,bitti işte artık bebek alyooo kiloyu..hatta ben az önce açken çıktım basküle 66 gösterio 1 kilo vermişim

kızlar bademcigim agrıyor iki gündür doktora gideyimmi yoksa bikaç gün idare ediyim gecermi acaba çok kötü degil ama pazar günü dondurma yedim hep ondan oldu :18:

tek aşerdiğim şey o yaaaaaaaa
doktora git bence daha kötü hasta olma canım

tek aşerdiğim şey o yaaaaaaaa
doktora git bence daha kötü hasta olma canım

valla benimde içim yanıyo sanki eşimi fırsatlayınca yiyi veriyorum ama bademçik kötü oldu bide benim canım başka bişey aşeriyo adını söylemiyeyim daha çıkmadı gece rüyama bile girmeye başladı

kııızzzzzzzzzz naberrr görüşemioz hiç
bi giriom sayfaya 20 kişi okuyo konuyu ama 15'i misafir,eskisi gibi değil buralarr
Cnm ya iim cok saol...evde bi turlu organize edemiyorum kendimi
Tv izlesem buraya yazamiom, buraya yazsam tv iZleyemiom:)))
Cok zormus ev hanimligi coookkk:))
Sen nasilsin

ben çarşamba sabahı hastaneye yatıyorum, öğleden sonra da sezeryan olacak. son 2 günüm
Cnm saflikla bebegini alirsin kucagina ins.
bi masallahda burdan dielim o minnak oglana..masallahhhh
9. Bebegimizde geldi, bakalim 10 numara kim olcak:)))
Gecmis olsun

Gunesmi.......hani nerde nerde......Uskudarda kapali hava(

Gunaydinlarrrrrrrrr

Aaaa sbh kadrosundan biri daha:))) nassinizzzz iykum hn nasillar efendimm

iyiyiz petuş teyzesi canımız çok sıkılıyo ama..
cidden ev hanımlığı çok zormus..
yağmur kızın pek gelesi yok herhalde..
sen nasılsın kuzucum.. doğurmak istiyorum ben artık sıkıldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…