iyi geceler...çok çok geçmiş olsun,bebişe ve sana hiçbirşey olmayacak eminim...Allahım korur sizi...benim de yaklaşık 3 gündür kaşıntılarım var,böyle kaşıntı ile batma birlikte...yaygın bir kaşıntı,tüm vucucdumda hissediyorum...kolestaz olma ihtimali varmı ki...benziyo muydu sizin şikayetler de
ben çarşamba sabahı hastaneye yatıyorum, öğleden sonra da sezeryan olacak. son 2 günüm
kızlar bugün 2 saat sandalyede oturdum,sağ kasığımın üstü yürürken felaket batıyo,geçen hafta sağlık ocağındaki muayenede de sedyeden kalkarken zorladımışım heralde bi kaç saat boyunca yine sağ tarafım böyle batmıştı,komple batma ya da ağrı olsa sancı dicem ama sanırım kasları zorladım farkında olmadan,kramp tarzı bişi olsa gerek,oturunca bişi yok,yürürken zor yürüyorum batmasından,ağrısından
kolestaZIN temel belirtisi eller ve ayakların hatta avuç içi ya da ayak tabanlarının bile ,özellikle gece kaşınması,döküntü vs olmuyo,alerji gibi de değil,sürekli kaşınıyosun,için rahat etsin istersen tahlil yaptrı,değerlerin normal çıkarsa sorun yoktur zaten
Arkadaşlar şu bebeğimin doğacağı muhtemel tarih kısmını nasıl yapıyosunuz . Bende yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz.Bu arada kaç kişi doğum yaptı. Sizi uzun süredir takip edemiyorum.
sağlıklı doğumlar diliyorum tatlımben çarşamba sabahı hastaneye yatıyorum, öğleden sonra da sezeryan olacak. son 2 günüm
allaaaaammmmkızlaaaaaaar bi müjdeli haber de ben vereyim
Elçin arkadaşımız 16 mart sabahı sezeryanla 2880 gr 50 cm oğluşunu doğurmuş
daha nerene alıcan şekerim,bitti işte artık bebek alyooo kiloyu..hatta ben az önce açken çıktım basküle 66 gösterio 1 kilo vermişimgünaydın güzel ve tombiş annelervalla sizi bilmem ama tobiş olma yolunda hızla ilerliyorum başta nerdeyse hiç kilo almadım am son iki ayda sınırları zorluyorum
kızlar bademcigim agrıyor iki gündür doktora gideyimmi yoksa bikaç gün idare ediyim gecermi acaba çok kötü degil ama pazar günü dondurma yedimhep ondan oldu :18:
tek aşerdiğim şey o yaaaaaaaa
doktora git bence daha kötü hasta olma canım
Cnm ya iim cok saol...evde bi turlu organize edemiyorum kendimikııızzzzzzzzzz naberrr görüşemioz hiç
bi giriom sayfaya 20 kişi okuyo konuyu ama 15'i misafir,eskisi gibi değil buralarr
Cnm saflikla bebegini alirsin kucagina ins.ben çarşamba sabahı hastaneye yatıyorum, öğleden sonra da sezeryan olacak. son 2 günüm
bi masallahda burdan dielim o minnak oglana..masallahhhhkızlaaaaaaar bi müjdeli haber de ben vereyim
Elçin arkadaşımız 16 mart sabahı sezeryanla 2880 gr 50 cm oğluşunu doğurmuş
Gecmis olsunkızlar bademcigim agrıyor iki gündür doktora gideyimmi yoksa bikaç gün idare ediyim gecermi acaba çok kötü degil ama pazar günü dondurma yedimhep ondan oldu :18:
güneşli ve çooook güzel bir bahar sabahından herkese günaydınnnnn
bugün uyyamadım ne güzel hava var çıkıp papatya toplayasım geldi valla
herşey normal dimi,o face grubunuda çok pis patlatgasım var yani
sağlıklı doğumlar diliyorum tatlım
allaaaaammmm
zabah zabah ne güzel haberler bunlar böleeeee,teprik ederim elçini
daha nerene alıcan şekerim,bitti işte artık bebek alyooo kiloyu..hatta ben az önce açken çıktım basküle 66 gösterio 1 kilo vermişim
gunaydınlarr
Aaaa sbh kadrosundan biri daha:))) nassinizzzz iykum hn nasillar efendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?