2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bilmiorum ki ikisindende korkuorum ...kime sorsam farklı cvp verior sezeryan ii diyen var normal ii diyen var ilk doğum olcak benmde bilmiorum en isi doktora bıraktım bende suniden korkuorum ama duyduklarımdan:18:
bnm ara ara sancım oluo bakalım ne kladar dayancak oluşummmmm:))) bakalım hangimizinki hızlı

Ben Ferrum forta 6. ayımda başladım. Normalde tuvalete çok düzenli çıkarım ilk başladığımda 2-3 gün hafif kabız gibi oldum düzenim şaştı sonra hemen düzeldi ve aylardır bir sıkıntı yaşamıyordum. Yoğurt çok bol yiyorum saol canım.

Ben de çok fena olmadım ama hani biraz ishal yapacak bişeyler yesem fena olacak gibiyim karnımda sırtımda bir hassasiyet var ve bu dönemde ishal olmak beni korkutuyor. Doktorumu arama şansım var aslında ama bugün yeni başladı yarınki durumuma bakıp aramayı düşünüyorum artık.

Ya ben de yediklerimi düşünüyorum ishal yapıcak birşey yemedim üşüttüğümü de sanmıyorum. İlacı kesince düzelip başlayınca yine bozulunca ona bağladım belki de yanılıyorum. 2 tane çokmuş ya seninki ilaçtan olabilir. Çünkü gerçekten bağırsakları etkiliyorlar.

Belki dediğin gibi salgın varsa sebze meyveden geçen birşey olabilir. üşütmüşüm gibi gelmiyor. Kahve limon normalde bende işe yaramamıştı daha önceki denememde ama yine denerim saol canım. Normalde çok hassas bir bünyem var kesin hamileliğim boyunca grip falan olurum diyordum. Maşallah 35. haftaya kadar sıfır hastalıkla geldim
Şimdi son dk golü olmaz umarım bu durum ve hemen iyileşirim.

Maşallah dün yıkadın herşeyi bugün ütüledin çantanı bile hazırladın. Benim günler sürmüştü :)

Bebek için 2 takım kıyafet az bence. Çünkü alt değiştirirken mama yerken hemen batırabiliyorlar. Bence 4 takım almalısın zaten küçücükler yer kaplamazlar. Bez de az almışsın. Benim sezaryen olacak 20 tane koydum. 2 gün hastanede kalacağımız için. 2 tane önlük de koy istersen.

canım ben eleviti 4.ayda bıraktım.kan ilacı ise bende aksine bağırsak tembelliği yaptı.üşütmediğin sürece sorun yok bence düzelirsin inşallah.bence bu haftalarda kabız olmak daha fena bir durum.ben sürekli yaşıyorum çok zor.geçmiş olsun

Canm hayirlisi hakkimizda.ben allahtan birsey olmazsa normal dusunuyorm.bakalim gorucez...normal gibisi yok bence.korku bendede var ama korkunun ecele faydasi yok!:))

Dun gece ruyamda suyumun geldigini ve benim hic bir seyimin hazir olmadigini gorunce canim hemen butun herseyi hazir ettim.kafam rahat simdi.
Demek 2 takim az olur.dogumum normal olursa ins 1 gun kalacagim yeter diye dusunmustm.ama genede 2 takim daha koyaym tedbiren.bide onluk ne isi yaricak.bebek battaniyeye sarili olmucakmi

Son düzenleme:

Mama yedirmek durumunda kalırsan üstü batmasın diye önlük kullanırsın.

selam kızlar nasılsınzı?
bizim yarın kont var çok heyecanlıyız
doğum şeklimiz belli olucak dua edin benm
için çatım dar olmasın da normal doğum
yapabileyim. Allah herkesin kalbine göre
versin inş. hayırlısıyla

yeterli bence 2 tane bende öyle düşünüyorum daha hazırlamadım ama 2 tane alacam yanıma takımların içinde önlük oluyo onuda koy kusarsa filan kıyafet değiştirmez önlügünü degiştirirsin mama vermek zorundada kalmayız umarım şimdiden mamyı düşünmek istemiyorum ilk kızım meme emmedi mama çok zor gece kalkıp mama hazırlamak çok zor ısıt sogut bisürü dert inşallah emerde mamayla filan ugraşmayız

hakında hayırlısı olsun canım ama kafana takma sana ve bebişine bişe olmasında ister sezeryan ister normal olsun ben ilk gebeligimde ısrarla normal olsun dedim onca sancıyı cektikten sonra bebeğin kalp atışları yavaşladıgı için sezeryana aldılar cektigimde yanıma kaldı

bende 2 tane koydum canım
netteki listeler her ihtimale karşı
diye yazılmış bence 1-2 kişinin
yaşadığı prob birleştirince baya
kalabalık oluyor ben koyduklarımın
çoğunu ellemeden getireceğimi
düşünüyorum ama yine hazırladım
ne olur ne olmaz diye

Selam canlar

iyi günlerde kullanın cnm herşeyinizi
hadi gelmiş geçmiş olsun canım kesinlikle katılıyorum hiç bi dogum birbirine benzemezmiş
tebrik ediyorum cnm allah analı babalı buyutsun bebegini
nisan anneleri olarak çok dirençliyiz,listede 2 sezeryan 4 normal doğum var tebrik ediyorummm:13:
dur dur hele cnm sezercikler arka arkaya gelmeye başlıcak henuz girmedik nisana hem
günlük tutan varmı yaa ben pek beceremem böyle şeyleri hatta bugün farkettimde hamileliğim boyunca hiç fotoğraf çekinmemişim,acilen fotoya ihtiyacım var
:26: benimde gunluk olayı cok sonradan aklıma geldi ama tutmadım foto bol var nede olsa ilk hamilelik
canımcım selam öncelikle hayırlısı olsun bebişin ... suyun geldiğinde bacaklarından 1 lt su dokulmuş gibi olurmus ve tutamazmışın ciş gibi drum bole anlatmıstı
yaaa su gibi akıntınız oluyomu sürekli,bişey geldiğini hissediorum ama az değil yani bi avuç kadar ıslaklık yapıo ama yapış yapış değil bildiğin kokusuz su gibi:26:
bnm hamileliğimin en başından beri var geçmedi gitti ne idrar yolları enfeksiyonu ne mantar artık tınnnnnnnnnnnnn diyorum
ben çarşamba sabahı hastaneye yatıyorum, öğleden sonra da sezeryan olacak. son 2 günüm
saglıkla bebegini kucagına al cannım allh yardımcn olsun
günaydın güzel ve tombiş anneler valla sizi bilmem ama tobiş olma yolunda hızla ilerliyorum başta nerdeyse hiç kilo almadım am son iki ayda sınırları zorluyorum
evde olunca insan malesef ben alıcagımı aldıgım için kilo almam durdu hatta 2 kilo verdim dogum yaklaştıgı için mi acaba diyorum bide hamıleligım boyunca bnm ne sacım uzadı ne kıllarım uzadı hersey dondu sankı... ama şu sırada sankı hormonlarım birden calısmaya baslamıs gibi hersey hızla uzadı kaşlarımda dahil şaşırdım cidden :26:

hayırlı dogumlar diliyorum canım inş hersey yolunda gider sagsaglım alırsın bbegini kucagına

yok ben diretmiyorum dr güveniyorum
ama o anı yaşamak istiyorum eğer
sezeryan olursam birdaha normal doğumu
tadamıcam o olcak

yok ben diretmiyorum dr güveniyorum
ama o anı yaşamak istiyorum eğer
sezeryan olursam birdaha normal doğumu
tadamıcam o olcak

hiç sormadım bile acaba normal olurmu ikincidiye benim ardan zamanda gecti ama doktor teklifbile etmedi acaba olmuyomu benimde gözüm korkuyo zaten

hiç sormadım bile acaba normal olurmu ikincidiye benim ardan zamanda gecti ama doktor teklifbile etmedi acaba olmuyomu benimde gözüm korkuyo zaten

oluyormuş ama hastaneler drlar tek başlarına sorumlulukk
aldıkları için tercih etmiyorlarmış böyle bir talebiniz olursa
üni hastaneleri tercih edin çünkü onlar 10 kişilik ekip şeklinde
giriyorlarmış doğuma ve hatta böyle gebelikleride istiyorlarmış

elevitte kan hapıda kabız yada ishal yapabiliyor.ben sürekli ishal oldum 6.ayda hapları bıraktımda rahatladım valla sadece kan hapı alıyorum şimdi..doktor ara ver geri başlaa demişti elevite ama başlamadım hem kilo yapıyordu hemde ishal bıraktım dediğim gibi..hapların kesinlikle bağırsakları bozduğuna eminim ..

ben de bazen kabızlık yaşıyorum bazen de ishal oluveriyorum anlamıyorum gün içerisinde değişiveriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…