2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
arkadaşlar çikolatayolla.com'dan çikolata sipariş eden oldu mu?ya da birilerinden olumlu yorum duyan?bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim

ya doktor alışkındırda bizler alışkın değiliz napcez Jilet risk ya heran olabilir en isi sir dayancaz napalım canm ya

bende nasıl gidicem derken zar zor gittim ve çok rahatladım inanın o an acısını çekiyosun. Ama kuaför dedi sen yine ii dayandın dedi ay sonu yine gidicem sonra son bi doğum öncesi daha ama napalım temiz oluyo ya jilet gibi değil

haklısın cnm bi an önce gitmek lazım ...düşünmesi bile sıkıntı verioerkeklerin işi ne rahat ya

ya bayanlar bugün cok halsizim ben ev dandini iş yapmam lazım elim bile agrıo hiç halim yok

haklısın cnm bi an önce gitmek lazım ...düşünmesi bile sıkıntı verioerkeklerin işi ne rahat ya

ya bayanlar bugün cok halsizim ben ev dandini iş yapmam lazım elim bile agrıo hiç halim yok

ah o halsizlikler yokmu zaten bi ton işin var ama yapasın gelmez , yapmak istersin çok bu seferde vaktin olmaz zor iş zorr

ah o halsizlikler yokmu zaten bi ton işin var ama yapasın gelmez , yapmak istersin çok bu seferde vaktin olmaz zor iş zorr

Aynen ben de çok halsizim, yerimden kalkacak gücüm yok ve sürekli uyuyorum sanki antidepresan almış gibi birşey düşünecek halim bile yok, ne oldu bana böyle, bundan 3 hafta filan önce gayet enerjiktim şimdi yemek yapmak bile işkence. Bu arada kızlar ben de buralarda yabancıyım ve hamilelikten önce lazer epilasyon yaptırıyordum ama ara vermek zorunda kaldım çok seyrek ama tüyler uzadılar. Mecburen ağda yaptırmak zorunda kalacam. Bizim burada bir avm var, 2 seçeneğim var ya kuaförde yaptıracam ya da tırnakçı diye bir güzellik salonu var oradada. Sizce hangisi daha temiz ve güvenilirdir.

Kızlar ben 3-4 gün önce bağırsaklarımı bozdum 1 gün sürdü ama iyileşmek için çok dikkat ettim o gün yağlı hiçbirşey yemedim patates ve muzla geçirdim neredeyse günümü ve ertesi gün düzeldim. O gün demir hapı da içmedim belki o da etkiler diye. Düzelince demir hapına yeniden başladım şimdi yine bozmuşum bağırsakları acaba demir hapı yapıyor olabilir mi ya da elevit? Aylardır içiyorum hiçbir yan etkisi olmadı ama farklı birşeyde yemiyorum acaba ilaç fazlamı gelmeye başladı diyorum. Aranızda Ferrum fort ya da elevitten dolayı ishal durumu yaşayan var mı? Almaya 1 hafta falan ara versem olur mu? Doktorlarınız doğuma kadar mutlaka almanız gerekiyor gibi birşey dedi mi?

Ooh cok sukur kizimn elbiselerini utuleyip dolabina yerlestirdm.ama epey bir yoruldum.ufak tefek olunca dahada oyaliyor insani.hastaneye goturecegm seyleride ayirdm benimkilerde dahil.bitek valize koymasi kaldi.ha daha ben bez,ped,islak mendil onlarida almadm.ama haftasonu cikip alacagim.onun disinda bir yok.banada prensesimi beklemek kaliyo.

canım ben 2 sini de kullanıyorum ama tam tersi kabızlık yaşıyorum, özellikle ferrum fort ciddi bir şekilde kabız yapıyor. Bence ya yediklerinden ya da üşütmeden kaynaklı olabilir. Bana doktor özellikle ferrum fortu almam gerektiğini söylemişti. Geçmiş olsun canım, yoğurt ye o da ishali kesiyor

ya doktor alışkındırda bizler alışkın değiliz napcez jilet risk ya heran olabilir en isi sir dayancaz napalım canm ya

Ahhh canm ahhh agda yapabilsem hic jiletle ugrasirmiym.onceden beri jilet kullaniyorm ben malesef.agda yapmaya kalksam acillik olurm heralde acidan:))
Bu arada 1 gun var sadece seninle aramizda.bakalim hangimiz once pirtlicak.normalmi olacak dogumun??

Ellerine sağlık canım, güle güle kullanın, ben de çok yorulmuştum zaten ütü yapmayı hiç sevmem, küçük parçalar çok oyalıyor. Ben de banyo küveti ve sebamed ürünlerini alacam. Bu günlerde herkes doğuruyor ya sokağa çıkmaktan korkmaya başladım. Acayip ağrılarım oluyor özellikle alt kısımlarda ve bebeğim maşallah çok oynuyor. Ama okuduğuma göre doğuma yakın amniyo sıvısı azaldığından bebek az hareket edermiş. Nereden baksam 2 haftası daha vardır

eline sağlık cnm bu işler bittikçe insan rahatlıyor.odanın fotoğraflarını isteriz ama:)ben de ilk yıkadıklarımı ütülemeden aman küçük bunlar hemen biter demiştim.aksine daha zormuş küçük eksikleri kalmış artık.onlar da yavaş yavaş alınır.ben bugün marketten yenidoğan maması aldım.süt gelmezse hastanede hazır bulunsun diye:))

ben ferrum fortu da eleviti de kullanıorum ama eleviti düzenli kullanmıyorum kullansam ii olacak ama unutuyorum
ferrum fortu kansız olduğum için doğumdan sonra bile bi kaç ay kullanacakmışım öyle söylediler
açıkçası onlardan mı bilmiyorum ama kabız olmadım pek normal geliyo arada bi isal gibi olsada hani çok fenayım isal olmuşum diye hiç düşünmedim.
ama bünyeden bünyeyede değişebilir dr unu arayıp sorsan daha ii olur arama şansın varsa

Merhaba canım...
Bende ferrum fort ve elevit kullanıyorum.Günde 1 tane demir hapı aldığım zamanlar hergün düzenli wc ye çıkıyordum.
Geçen ay kanım düşünce günde 2 tane düzenli kullanmaya başladım ve şuan günde 3-4 kere çıkıyorum wc ye ve hep hafif ishal gibiyim.
Ben de düşünmeye başladım artık acaba demir hapı mı yapıyor yoksa elevit mi yapıyor diye...

canım bu aralar salgın var herhalde herkes ishal ben elevit ve ferrum kullanıyorum ferrumu bırakmıyorum ama eleviti gün aşırı alıyorua ma beni ishal yapmadı bence haplar yapmamıştır ayaklarını falan üşütmüş olabilir misin kahveye limon sıkmak da iyi geliyo canım bi dene istersen

kızlar mrb..
ağda konuşmuşsunuz günler yaklaştıkça bakıyorumda tutuştu etekler
ben 2 hafta önce eldiven ve epilatöre halletmiştim o işi henüz pek bişi çıkmadı,c.tesi geceside düzenli kasılmalardan korkup
gecenin 3'ünde jiletledim bacakları yaa
halbuki onlar için farklı planlarım vardı ama doğuma kadar uzarsa ki benim hamilelikten dolayı uzamıyor tüylerim uzarsa yine ağda yaptırırım bakalım artık

banada öyle bi dirilik geldi bu aralar,hatta pazar günü teyzemlerle annemler gelcek die cuma günü bahar temizliği yaptım sayılır
dolapları,camları,kapıları,yerleri,mobilyaları sildim,balkonu ve tuvaleti fayanslarıyla beraber hortum ve fırçayla yıkadım hatta halıya bile gözüm kaydıda karnımdan eğilebileyydim onuda silcektim

ooooo maşşallah ben artık yemek yapmaya bile eriniyorum kendimi çok halsiz hisediyorum ögleden sonra bi yürüyüş yaptım dayak yemiş gibiyim hava çarptı galiba

Sonunda hastane valizimide hazirladm.artk rahat rahat dogurabilirim:))kizlar bisey sorucam bebek icin 2 takim kiyafet koydum yetermi siZce.yurtdisindayim burda ole hastane cikisi filan yok.2 battaniye sarmak icin,2 corap,baslik,6 tane bez,islak mendil.bu kadar azmi olmus sizce.
Sampuan ve havlu koymadim cunku yikatmayi dusunmuyorm hastanede.uzmanlar dogduktan sonra hemen yikamayi tavsiye etmiyor.vucudunu saran kremsi bir sey varya adi vernix.o cok faydaliymis vucud icin.Butun vucudun emmesi gerekiyomus.bide gobek dusmedende yikamak iyi degilmis enfeksiyon kapmamasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…