ya doktor alışkındırda bizler alışkın değiliz napcezJilet risk ya heran olabilir en isi sir dayancaz napalım canm ya
bende nasıl gidicem derken zar zor gittim ve çok rahatladım inanın o an acısını çekiyosun. Ama kuaför dedi sen yine ii dayandın dedi ay sonu yine gidicem sonra son bi doğum öncesi daha ama napalım temiz oluyo ya jilet gibi değil
haklısın cnm bi an önce gitmek lazım ...düşünmesi bile sıkıntı verioerkeklerin işi ne rahat ya
ya bayanlar bugün cok halsizim ben ev dandini iş yapmam lazım elim bile agrıo hiç halim yok
haklısın cnm bi an önce gitmek lazım ...düşünmesi bile sıkıntı verioerkeklerin işi ne rahat ya
ya bayanlar bugün cok halsizim ben ev dandini iş yapmam lazım elim bile agrıo hiç halim yok
arkadaşlar çikolatayolla.com'dan çikolata sipariş eden oldu mu?ya da birilerinden olumlu yorum duyan?bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
canım ben 2 sini de kullanıyorum ama tam tersi kabızlık yaşıyorum, özellikle ferrum fort ciddi bir şekilde kabız yapıyor. Bence ya yediklerinden ya da üşütmeden kaynaklı olabilir. Bana doktor özellikle ferrum fortu almam gerektiğini söylemişti. Geçmiş olsun canım, yoğurt ye o da ishali kesiyorKızlar ben 3-4 gün önce bağırsaklarımı bozdum 1 gün sürdü ama iyileşmek için çok dikkat ettim o gün yağlı hiçbirşey yemedim patates ve muzla geçirdim neredeyse günümü ve ertesi gün düzeldim. O gün demir hapı da içmedim belki o da etkiler diye. Düzelince demir hapına yeniden başladım şimdi yine bozmuşum bağırsakları acaba demir hapı yapıyor olabilir mi ya da elevit? Aylardır içiyorum hiçbir yan etkisi olmadı ama farklı birşeyde yemiyorum acaba ilaç fazlamı gelmeye başladı diyorum. Aranızda Ferrum fort ya da elevitten dolayı ishal durumu yaşayan var mı? Almaya 1 hafta falan ara versem olur mu? Doktorlarınız doğuma kadar mutlaka almanız gerekiyor gibi birşey dedi mi?
ya doktor alışkındırda bizler alışkın değiliz napcezjilet risk ya heran olabilir en isi sir dayancaz napalım canm ya
Ooh cok sukur kizimn elbiselerini utuleyip dolabina yerlestirdm.ama epey bir yoruldum.ufak tefek olunca dahada oyaliyor insani.hastaneye goturecegm seyleride ayirdm benimkilerde dahil.bitek valize koymasi kaldi.ha daha ben bez,ped,islak mendil onlarida almadm.ama haftasonu cikip alacagim.onun disinda bir yok.banada prensesimi beklemek kaliyo.
Ooh cok sukur kizimn elbiselerini utuleyip dolabina yerlestirdm.ama epey bir yoruldum.ufak tefek olunca dahada oyaliyor insani.hastaneye goturecegm seyleride ayirdm benimkilerde dahil.bitek valize koymasi kaldi.ha daha ben bez,ped,islak mendil onlarida almadm.ama haftasonu cikip alacagim.onun disinda bir yok.banada prensesimi beklemek kaliyo.
Kızlar ben 3-4 gün önce bağırsaklarımı bozdum 1 gün sürdü ama iyileşmek için çok dikkat ettim o gün yağlı hiçbirşey yemedim patates ve muzla geçirdim neredeyse günümü ve ertesi gün düzeldim. O gün demir hapı da içmedim belki o da etkiler diye. Düzelince demir hapına yeniden başladım şimdi yine bozmuşum bağırsakları acaba demir hapı yapıyor olabilir mi ya da elevit? Aylardır içiyorum hiçbir yan etkisi olmadı ama farklı birşeyde yemiyorum acaba ilaç fazlamı gelmeye başladı diyorum. Aranızda Ferrum fort ya da elevitten dolayı ishal durumu yaşayan var mı? Almaya 1 hafta falan ara versem olur mu? Doktorlarınız doğuma kadar mutlaka almanız gerekiyor gibi birşey dedi mi?
Kızlar ben 3-4 gün önce bağırsaklarımı bozdum 1 gün sürdü ama iyileşmek için çok dikkat ettim o gün yağlı hiçbirşey yemedim patates ve muzla geçirdim neredeyse günümü ve ertesi gün düzeldim. O gün demir hapı da içmedim belki o da etkiler diye. Düzelince demir hapına yeniden başladım şimdi yine bozmuşum bağırsakları acaba demir hapı yapıyor olabilir mi ya da elevit? Aylardır içiyorum hiçbir yan etkisi olmadı ama farklı birşeyde yemiyorum acaba ilaç fazlamı gelmeye başladı diyorum. Aranızda Ferrum fort ya da elevitten dolayı ishal durumu yaşayan var mı? Almaya 1 hafta falan ara versem olur mu? Doktorlarınız doğuma kadar mutlaka almanız gerekiyor gibi birşey dedi mi?
canım bu aralar salgın var herhalde herkes ishal ben elevit ve ferrum kullanıyorum ferrumu bırakmıyorum ama eleviti gün aşırı alıyorua ma beni ishal yapmadı bence haplar yapmamıştır ayaklarını falan üşütmüş olabilir misin kahveye limon sıkmak da iyi geliyo canım bi dene istersenKızlar ben 3-4 gün önce bağırsaklarımı bozdum 1 gün sürdü ama iyileşmek için çok dikkat ettim o gün yağlı hiçbirşey yemedim patates ve muzla geçirdim neredeyse günümü ve ertesi gün düzeldim. O gün demir hapı da içmedim belki o da etkiler diye. Düzelince demir hapına yeniden başladım şimdi yine bozmuşum bağırsakları acaba demir hapı yapıyor olabilir mi ya da elevit? Aylardır içiyorum hiçbir yan etkisi olmadı ama farklı birşeyde yemiyorum acaba ilaç fazlamı gelmeye başladı diyorum. Aranızda Ferrum fort ya da elevitten dolayı ishal durumu yaşayan var mı? Almaya 1 hafta falan ara versem olur mu? Doktorlarınız doğuma kadar mutlaka almanız gerekiyor gibi birşey dedi mi?
selam güzel hamişler
ne güzel bebişler birer ikişer doğmaya başladı.
benimde 3-4 gündür durumum çok iyi.gece rahat kalkıyorum.gün içinde hiç ağrım filan yok
yani bi göbeğimi görünce hamişliğim aklıma geliyo
sabahtan beri bi ton temizlik yaptım
(kendi kendime nazar etcem şimdi he)
havada ne güzel değilmi.
bebişe banyo kovası,sabun,bez ve 2-3 şapka almam lazım.onlarıda alsam rahatlayacağım artık
kızlar mrb..
ağda konuşmuşsunuz günler yaklaştıkça bakıyorumda tutuştu etekler
ben 2 hafta önce eldiven ve epilatöre halletmiştim o işi henüz pek bişi çıkmadı,c.tesi geceside düzenli kasılmalardan korkup
gecenin 3'ünde jiletledim bacakları yaa
halbuki onlar için farklı planlarım vardı ama doğuma kadar uzarsa ki benim hamilelikten dolayı uzamıyor tüylerim uzarsa yine ağda yaptırırım bakalım artık
banada öyle bi dirilik geldi bu aralar,hatta pazar günü teyzemlerle annemler gelcek die cuma günü bahar temizliği yaptım sayılır
dolapları,camları,kapıları,yerleri,mobilyaları sildim,balkonu ve tuvaleti fayanslarıyla beraber hortum ve fırçayla yıkadım hatta halıya bile gözüm kaydıda karnımdan eğilebileyydim onuda silcektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?