- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
teşekkür ederim cnm,çok çıkmıştı beyazlar kendime geldim şimdi.ya ben de 1 hafta sonra boyayacaktım doğuma 2 hafta var ama korktum ne olur ne olmaz diye,zaten ilk zamanlar boyayamayacağız dediğin gibi.bu arada çok araştırdım,en iyi organik boya bile normal boyaya yakın etki gösteriyormuş,çok bir fark yok yani...
evet oldukça kaç sayfadır dünden beri yazılanları okuyorum daha yeni bitti
ne güzel bebeği doğanlar olmuş hayırlısıyla bizde doğururuz inş.
böyle hemen hemen herkes mart annesi olcak deyince bende acabamı diyorum ama yok daha var kızım hemen gelmez daha 36 bile olmadı
evet en küçük bebişler bizimkiler daha durmaları lazım daha yeni 34 olduk dursunlar bi zahmet
sağolasın güzel dileklerin için, sezeryan olacak çünkü çatım darmışayyyyyyyyy maşallah canım sana hadi hayırlısı.allahım sağsalim seni ve bebişini kurtarsın inşallah neden sezeryan oluyorsun?
sağolasın güzel dileklerin için, sezeryan olacak çünkü çatım darmış
zamanlaman gayet iyi bence cnm 2 hafta kısa bir süre artık.normal doğum yapacaksın sanırım?ben sezaryen olacağım.14nisan gibi olacak.ben de 2 hafta önce boyatmış olacağım.bir de manikür yasak ya kendime makasını törpüsünü falan aldım.onunla yaptıracağım.en iyi kuaförlere bile gelen öyle(!) kadınlar varmış.o yüzden içim rahat etmiyecekti.her zaman da kullanırım daha hijyen olur.bakalım bugün 2. ve son parti kıyafetlerini yıkayacağım bebeğimin.sonra odası yerleşecek.onun işleri bitince kendimle ilgili olanları yapıcam.senin hazırlıklar tamamdır artık değil mi cnm?ne güzel 2 haftan kalmış
o zaman iyiki doğdun nice mutlu yıllar dilerim, sezeryan mı olacaksın
ben saat 7 de uyandım ve çoooooookkkkk uykum var göz kapaklarımda felaket bi ağırlık var ama çalışıyorumm
evet ya hastande güzel görünmek istiyorum ,dün boyadım ben de ,doktorumu aradım bir şey olmaz dedi.Allah'a emanetiz artık:)
zamanlaman gayet iyi bence cnm 2 hafta kısa bir süre artık.normal doğum yapacaksın sanırım?ben sezaryen olacağım.14nisan gibi olacak.ben de 2 hafta önce boyatmış olacağım.bir de manikür yasak ya kendime makasını törpüsünü falan aldım.onunla yaptıracağım.en iyi kuaförlere bile gelen öyle(!) kadınlar varmış.o yüzden içim rahat etmiyecekti.her zaman da kullanırım daha hijyen olur.bakalım bugün 2. ve son parti kıyafetlerini yıkayacağım bebeğimin.sonra odası yerleşecek.onun işleri bitince kendimle ilgili olanları yapıcam.senin hazırlıklar tamamdır artık değil mi cnm?ne güzel 2 haftan kalmış
Doktor evde nasıl kontrollerini yaptı. Ultrasona nasıl girdin? Perşembeye 2 gün var bence yarın çıkma birdaha Perşembe doktordan sonra gidersin.Herkese gunaydinnn ; ) bu sabahtan beri hareket ederken karnimin alt tarafinda acayip bir baski hissediyorum acaba diyorum bebek indi mi ama karnim ayni gibi sanki1 ayir ytiyorum evden disari cikmadim , kontrollerimi de her hafta evde yapti doktor. geçen hafta geldiinde, pazartesiden itibaren evde yuruyebiirsin, persmbe gunu de klinige gel dedi.
Kizlar Benim kuafore gitmem lazm artik epilsyon, kas vs icin. Yarin gitsm bişey olur mu simdi bbek surpriz yaparsa su halde olmak isymiorum, zaten dogduktan sonra cikamicam. Bir yndan da diorum persembe dokor kontrolunden sonra halledimm ssimdi ciktim diye dogmaya kalkarsa uzulurum! Siizin dusunceleriniz ndir ?
Tesekkurler
Teşekkür ederim canım evet sezaryen olacak genel anestezi.
Ben de bu sabah 6da uyandım ama neyseki çalışmıyorum şimdi sen çalışıyorum diyince üzüldüm yaa ne zaman izne ayrılacaksın?
Ben boyatmadım ben zaten 1,5 senedir saçımı boyatmıyorum kendi rengine çevirmeye çalışıyorum. Yaza aralara hafif balyaj attırıcam. Yıllarca sarışındım doğal saçıma dönmek istiyorum ama 1,5 yıl oldu hala tamamen kendi rengine kavuşamadım uçlarda boyalar duruyor. Neyseki çok renk farkı yok.
Buarada benim doktorum saçlarını boyatabilirsin demişti bir sakıncası yokmuş.
Ben maniküre her ay düzenli gidiyorum ya manikür benim vazgeçilmezim. Tanıdığım bir yere giidyorum manikürümü yapan kız da hamile :) Benim dualarımla o da hamile kaldı :) Manikür sırasında kanamazsa bir risk yok ben yıllardır düzenli yaptırdığım için de kanamıyor o yüzden rahatım. Kendi aletlerimi götürdüğümde daha zor oluyor çünkü ellerinin alışık olmadığı aletle zor yapıyorlar ve kanatabiliyorlar.
Doktor evde nasıl kontrollerini yaptı. Ultrasona nasıl girdin? Perşembeye 2 gün var bence yarın çıkma birdaha Perşembe doktordan sonra gidersin.
War cnm olmami...annem daha cok kalacak yanmda
Evde babam ve 24 yasinda calisan bekar erkek kardesm var.
Ama dedim yani ksr bakmayin yillardir size bakio azcikta bana baksin annem:)))
Ablam in evi anneme yakin, babamlarin yemek yikama vs. İslerni yapcak ablam artik katinlarinida bi sekilde doyururlar:))) sistem cokene kadar duzen bu sekilde olcak:))
napıyonuz bakalım =))) bugün bebeişimin kıyafetlerini ütülücem sonunda...benm belim sancılanıo kızlar ya ara ara karnıma sancı girio hatta dün rahmimde hissetim acı ara ara bu neye işaretttir ya tırstım...hamileliğim boyunca eve kadın cagırmamıstım artık cagırmayı düşünüorum ama erkenmi acaba diorum eşimde dedi bu cuma gelsin ne olur ne olmaz =))):18:halılarıda yıkatmaya vercem ohhh
bide agda yapamıyorm kendime bende, jilet kasındırıyor istediğim giibi olmuyor mecbur kuaföre gidicem ama hamileykende nasıl durucaz bilmiorum ben sıkıntısı girdi içime
bu arada bazı ark dogum yapmıs bile sizi gördükce sabırsızlasıorum ne güzel ya tbrk ediyommmmmm canlarım sizi
Canim bende bugn utulucem.dun yikamistim.agda isi banada buyuk stres.ben malesef jiletle aliyorm.hemenceck cikiyo sinir oluyorm.ya acil dogm baslarsa orasi temiz olmazsa diye endiseleniyorm.ama gecenlerde okudm nette.tuyleriniz konusunda hic endise etmeyin.bu durum doktorlar icin coook normaldir:))gunde kac kisiyi goruyolar.farketmezler yaziyodu.ama genede temiz gitmek en iyisi utanirim ben valla
Teşekkür ederim canım evet sezaryen olacak genel anestezi.
Ben de bu sabah 6da uyandım ama neyseki çalışmıyorum şimdi sen çalışıyorum diyince üzüldüm yaa ne zaman izne ayrılacaksın?
Ben boyatmadım ben zaten 1,5 senedir saçımı boyatmıyorum kendi rengine çevirmeye çalışıyorum. Yaza aralara hafif balyaj attırıcam. Yıllarca sarışındım doğal saçıma dönmek istiyorum ama 1,5 yıl oldu hala tamamen kendi rengine kavuşamadım uçlarda boyalar duruyor. Neyseki çok renk farkı yok.
Buarada benim doktorum saçlarını boyatabilirsin demişti bir sakıncası yokmuş.
Ben maniküre her ay düzenli gidiyorum ya manikür benim vazgeçilmezim. Tanıdığım bir yere giidyorum manikürümü yapan kız da hamile :) Benim dualarımla o da hamile kaldı :) Manikür sırasında kanamazsa bir risk yok ben yıllardır düzenli yaptırdığım için de kanamıyor o yüzden rahatım. Kendi aletlerimi götürdüğümde daha zor oluyor çünkü ellerinin alışık olmadığı aletle zor yapıyorlar ve kanatabiliyorlar.
Doktor evde nasıl kontrollerini yaptı. Ultrasona nasıl girdin? Perşembeye 2 gün var bence yarın çıkma birdaha Perşembe doktordan sonra gidersin.
biz bulunduğumuz yere yeni taşındık cnm burada yeni bir kuaföre başlayacağım.bir de bnm bazen kanayabiliyor devamlı yaptırmadığım için.gideceğim kuaföre söyledim o getirtti cnm manikür malzemelerimi.pedikür için de evde kullandığım bir törpüm vardı onu götürücem.bakalım 2 hafta sonra kesim,boya,manikür,pedikür genel bir bakıma giricem:)))doğuma hazırlık.Ben maniküre her ay düzenli gidiyorum ya manikür benim vazgeçilmezim. Tanıdığım bir yere giidyorum manikürümü yapan kız da hamile :) Benim dualarımla o da hamile kaldı :) Manikür sırasında kanamazsa bir risk yok ben yıllardır düzenli yaptırdığım için de kanamıyor o yüzden rahatım. Kendi aletlerimi götürdüğümde daha zor oluyor çünkü ellerinin alışık olmadığı aletle zor yapıyorlar ve kanatabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?