2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar nette bazı sitelerde nişan gelince de doktora gitmek gerekir diye yazıyodu bazıları ise tek başına doğum belirtisi değildir diye yazıyo,doktoruna soran var mı bunu:26:?

sağol canım,bir de yastıkta yatırmayı önermiyo doktorlar bilginize,düz yatınca boyu daha çabuk ve sağlıklı uzuyoumş,çevremde 2 yeni doğum yapmış aile var,ikisi de yastık kullanmıyorlar,ben de kullanmayı düşünmüyrum,yanıuna destak olacak şeklide kullanıcam

ne güzel ne yararlı bilgileeeer,teşekkür ederim cheer yazdıklarını kopyalayıp saklıycam

kızlar nette bazı sitelerde nişan gelince de doktora gitmek gerekir diye yazıyodu bazıları ise tek başına doğum belirtisi değildir diye yazıyo,doktoruna soran var mı bunu:26:?

Nisan geldikten sonra hemen dogum yapan da var saatlerce, gunlerce bekleyen de...ama Doktorum, nisan, su , kanaman gelirse mutlaka haber ver dei. Riske atmamak lazm bence

güzel bilgiler canım sağol paylaştığın için
ilk aydaki ateş sınırını bilmiodum gerçekten öğrendiğim iyi oldu..ama daha bugün lazerle ölçüm yapan tabanca şeklindeki ateşölçerden aldım,neyse evde koltukaltıda var allahtan

ee canım petuşun geldi nişanı
ama hala doğurmadı sanırım
20günü geçmiştir geleli tek
başına doğum belirtisi olmadığı
doğru olabilir yinede dr gitmek
gerek

kişiden kişiye değişir canım...2. veya 3. çocuğunu doğuracak bi anne nişanı geldikten sonra doktora gitmek yerine sancınında gelmesini bekler..çünkü nişan rahim ağzındaki tıkacın atılması yani rahmin açılmaya başlaması anlamındadır..eeh rahmin açılırkende mutlaka bi yerde sancında eşlik edicek,hemde ne sancı

benim doktor nstye gerek yok şu an gerekirse söylerim dedi. şart mı acaba girmek nstye?

yoouu,doktor gerek görmediyse niye şart olsun..hem nst de sancına bakılıyor,e ultrasyon aletiyle doktor bebeğin doğum kanalına girip girmediğini görebiliyor zaten..demekki bebeğin henüz doğum kanalına girmemişti o yüzden de doğum sancının olma ihtimali yok..nst'yede gerek yok..çok uzun anlattım dimee

Son düzenleme:

yok iyi yaptın:) benim doktor o kadar ketum biri ki, sorularıma tek kelimeyle cevap veriyor. üsteleyince çok mu okuyorsun internetten diyor teşekkürler

yaaa kızlaarrrrr size bieşy sorayımçbu rahim açıklığı nasıl tespit ediliyor.36+3 günlüğüm her hafta kontrolum var nstye de 32 haftalıktan beridir giriyorum ama açıklık filan bişey demedi doktorlarım.doktora sormam gerekiyormu?alttan mı belli oluyor.baktırmamız gerekiyormu?*?

Selam kizlar MasAllah topic pek bi kalabalik uykusu gelmeyen buraya damladi anlasilan:))

merhaba kızlar 2012 mayıs anneleri grubundayım ama bana kalırsa nisan da gelecek oğluşum :))
sizlere bi sorum var : magnezyum için OSTEOCARE TABLET kullanan var mı aranızda?
efervesan tabletleri yani suda eriyen tabletleri tavsiye etmiyor doktorum o yüzden bu kocaman dev gibi haptan günde 4 adet almak zorunda kalıyorum gerekli magnezyumu almak için..

canım hoş geldin.maşallah bebişine :)) valla banada verdi ama ben almadım.ne bilim fazla da ilaç ii değil gibimi geliyoruz.çok kramp yoksa alma derim ben.genede sen bilirsin.ben sadece demir duedonal ve elevit alıyorum.süt çok içiyorum.belki o yüzden kramp olmadı bende

hmm anladım,doğum kanalına girmediyse zaten doğmaz dimi ,mantıklı :44: demek nst için ona da bakıcak doktor,bi de belki sen hareketleri azaldı falan dersen bakıyuo demek ki,anladım canım

Günaydınlar

hoşgeldin canım ben varım bnde uyuyamıyorum
Teşekkür ederim canım.uykusuzluktan başım ağrıyor,ama yine de uyuyamıyorum.En azından bebişimiz doğsa da onunla uğraşşak,sevsek,oynasak.Zaten sabırsızlıkla bekliyoruz hepimiz.En azından benim çok az kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…