2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

kaç haftalıksın canım dogumuna ne kadar var benim bugün itibariyle 28 günüm kaldı artık gün sayıyorum sezeryan tarihinden önce gelirse o başka

günaydın bayanlar
doktor kontrolümüz var bugün öğleden sonra bakalım nasıl bebişim ne diyecek doktor
zaten sezeryan olacak tarihi kesinleştirir büyük ihtimal haftaya çarşamba bitti günler şaka maka

dün gece uyuyamadım heyecandan hadi yat derse doktor diye gün yaklaştıkça daha çok sıkıntı basıyor
bende deprosyon belirtileri başladı bile
hadi hayırlısı

doğuranlar arttı ne güzel Rabbim sağlık versin

kızlar soğan sürmek nasıl oluyodu ya ben ilkinde sürmedim bunda süreyim diyorum soğanı sürdükten sonra silmemiz lazım ya
kokar yoksa bebek emmez ya

dün bir posta daha yıkadım çamaşırlarını battaniye nevresim falan dolabınıda hazırladım yatağıda haftaya kurulur artık ana dizlerinden aldım şimdilik yeni eve geçince mobilya bakacam kısmetse

kızlar ya ilk doğumumda aldığım lohusa pijamam yok
yer yarıldı içine girdi sanki 6*7 aylıkken görmüştüm ortalıktaydı şimdi yok
nereye kaldırdım bilmiyorum ama evi alt üst ettim zaten
canım sıkkın ona zaten bir bu dönem giyilecek bişeye o kadar para verdim ve şimdi ortalıkta yok

güzel haberlerle gel canım inş.
ne güzel işlerde bitmiş pijamalrında kesin
göz önündedir ama bakıp görmüyorsundur
bazen oluyor böyle insan sinir oluyor
ama çıkar merak etme

Herkeze gunaydinnn.yeni kalktik bizde aciktk cok teyzeleri.simdi iyi bir kahvalti yapmamiz lazim.sonrada eve girisicem cok pislendi.kac gundur temizlik yapmiyorm.yarnda bir arkadasim kahvaltiya gelecek.onun icin poaca vs yapmam lazim...uff cok isim var.hic sevmiyorm bu pazartesilerini..

güzel haberlerle gel canım inş.
ne güzel işlerde bitmiş pijamalrında kesin
göz önündedir ama bakıp görmüyorsundur
bazen oluyor böyle insan sinir oluyor
ama çıkar merak etme

kesin çıkarda doğum falan biter ondan sonra

benimde dün vardı misafir
sabah kışlıkları kaldırdım birde çok yorulmuştum
bugün hiç bi iş yapmıyacammm

son yedi günüm canım.37+5 deyiz.haftaya pazartesi doğmuş olacak oğlum.Sen de mi sezeryan olacaktın?

evet canım benimde sezeryan 23 nisan dedi en son haftaya pazartesi gidecem ozaman kesin bi tarih verir artık senin çok az kalmış allah yardımcın olsun

Bence o lazerle ölçüm yapanlar iyi olabilir çünkü benim prematüre doğan 3 aylık yeğenimin doktoru lazerle alından ölçüyormuş. Zaten şöyle düşünüyorum eğerki ateşi varsa hem koltuk altından hem kulaktan ölçerim sağlam olur. Sen de öyle yaparsın 2 çeşidin var sonuçta. İnşallah ihtiyacımız olmaz ama...

Valla maşallah diyim bende de kramp hiç olmadı. Ben hergün 1 tane muz yedim ona bağlıyorum.

güzel bir güne,yeni bir üyeden,merhaba.Günaydın nisan anneleri,..

Günaydın :) Hava çok güzel camın kenarında güneşleniyorum içim açıldı valla...

soğanın iyi geldiğini ben de duymuştum canım.Ama uygulamaya cesaret edemedim kokar diye.badem yağı bile kokuyordu ki soğanı düşünemedim bile.ama memnun kalanları duymuştum.

artık misafir almak çok zor allah yardımcın olsun bugün benimde günüm ama gitmeye bile gözüm kesmiyor parasını görümceme verdim o verecek uzun süre biyerde oturamıyorum popom belim ölüyorum o yüzden gidemiyecem

Herkese günaydıııın

Bizim de haftasonu mobilyamız geldi. Çok mutluyum ki hiç kokusu yok özellikle kokusu olmayanı tercih etmiştim alırken ama yine de pek ümidim yoktu açıkçası. Cumartesi geldi. Pazar günü kayınvalidem tertemiz yaptı hepsini. Ama bebek odamızda 1 tane yatak var onu çıkartmadığımız için takımın 1 parçasını sığdıramadık. O parçayı da yatak odamızda giyinme odası var oraya koyduk süper oldu. Böylelikle ilk 1 yıl bizim odamızda yatacağı için en çok kullanacaklarını oraya alacağım odasına sürekli gidip gelmem gerekmeyecek. Zaten evin en büyük yanlışı yatak odası evin bir ucunda bebek odası öteki ucunda git gel zor olacaktı. Bugün ya da yarın kıyafetlerini yerleştireceğim sanırım en zevkli kısmı da bu Sonra odamızın fotoğraflarını paylaşırım sizinle...

Günaydın herkeslere cumarteside bu yana okuyana kadar anca buraya gelebildim
Sizler nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür
Dünde güzel bir piknik yaptık ama yorulmuşum gezerken ya

doğum yaklaştığında hakkaten hareketsizleşiyomu :44:
o zaman bizim daha çookkk var gibi gözüküyor
yarın bende nst ye giricem ilk giricem ya heyecanlandım nasıl bişi bu nst ne iş görüyoki acaba tam olarak sadece kalp atışları ile sancıyımı gösteriyoki

güle güle kullan canım hayırlı olsun

en güzel kısmı kalmış senin :)
ayy bende çoktan beri hepsi hazır ama parça parça iş yaptığım için bi türlü bitiremedim işleri

evet canım bebegin kalp atışlarıyla sancıları gösteriyo

günaydınnnnnn
cheerfulsky
canım odanız hayırlı olsun, bizde hafta sonu temizliğimizi bitirdik, odamızda yerleşti, çok keyifli bişey o dolapları,çekmeceleri minik minik şeylerle süslemek,bi halımız bide avizemiz kaldı alıncak,bende en kısa zamanda foto koycam

eyidas_
canım nasıl gidiyor iş, son 2 haftan dimi, benim bu hafta son inşallah, artık cumayı iple çekiyorum,Allah yardımcımız olsun

Canm cidden zor oluyo bende iste birkac arkadasi cagirdm yarn sabah kahvaltiya.ama yemek olsa alamazdm.kahvalti daha kolay geliyo bana hazirlamasi vs.
Hayirli ugurlu olsn tatlim.bencede en zevkli kisim kiyafetleri utuleyip yerlestirmek:))resimlerini bekleriz artik...
soğanın iyi geldiğini ben de duymuştum canım.Ama uygulamaya cesaret edemedim kokar diye.badem yağı bile kokuyordu ki soğanı düşünemedim bile.ama memnun kalanları duymuştum.

Ya bu sogani bende cok duydum gerckten ise yariyormu acaba.valla cok tirsiyorm bu gogus catlaklarindan herkez cok zoor berbat bisey diyo.ozellikle ilk dogumda illaki oluyomus.krem surmeye basladm ama aklima geldikce ise yararmi bilmiyorum...

evet çok şükür iyi gidiyo ayaklarım da ağrı olmadığı sürece iyi gidiyoruz.
2 hafta bile bana sanki bu hafta sonmuş gibi geliyor ama olsun onu bilmek bile güzel geliyor.
sabahları eşim getirmese çok zor derdim ama iyiyiz o yüzden
sen nasılsın nasıl geçecek bu haftan :44:

günaydın kızlar
gece uykularımız sık sık bölüne bölüne uyumaya çalışıyoruz artık:)o yüzden de ne kadar çok uyusam da biraz yorgun uyanıyorum.cheerfulsky ve gosenay odalarınız hayırlı olsun güle güle kullansın bebişleriniz.bizim odamızın da artık kokusu baya çıktı ve yerleştirdim eşyalarını.dün de hastane çantamı ve kendi çantamı hazırladım biraz.biberonları,emzikleri sterilize ettim.bugün onlardan da koyacağım çantalara.ama hala bi kaç küçük eksiğimiz var.onları da önümüzdeki günlerde alıp koyarım inş.
göğüs çatlakları için soğanı ben de yapıcam.ama ilk etapta aventin kelebek göğüs koruyucusunu kullanıcam.arkadaşım onu kullandı bir süre hiç çatlak olmadı.şimdi kullanmıyor artık.bebek onunla sütü emdiği için emziğe ya da sağdığı sütü biberondan içmeye de kolay alıştı.
diğer arkadaşım kullanmamıştı.şimdi işe başlayacak ama çocuğu biberonu almıyor.emzik de almadığı için yabancı geliyor bebeğe.kara kara ne yapsam diye düşünüyor.o yüzden bu koruyucunun baya faydalı bişey olduğunu düşünüyorum.size de tavsiye ederim.göğüs çatlakları için lansinoh ya da aventi değil de garmastan pomadı öneriyorlar.çocuğa pişik kreimi olarak da sudocream den çok memnun arkadaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…