Teşekkür ederim canım.uykusuzluktan başım ağrıyor,ama yine de uyuyamıyorum.En azından bebişimiz doğsa da onunla uğraşşak,sevsek,oynasak.Zaten sabırsızlıkla bekliyoruz hepimiz.En azından benim çok az kaldı:)
kaç haftalıksın canım dogumuna ne kadar var benim bugün itibariyle 28 günüm kaldı artık gün sayıyorum sezeryan tarihinden önce gelirse o başka
günaydın bayanlar
doktor kontrolümüz var bugün öğleden sonra bakalım nasıl bebişim ne diyecek doktor
zaten sezeryan olacak tarihi kesinleştirir büyük ihtimal haftaya çarşamba bitti günler şaka maka
dün gece uyuyamadım heyecandan hadi yat derse doktor diye gün yaklaştıkça daha çok sıkıntı basıyor
bende deprosyon belirtileri başladı bile
hadi hayırlısı
doğuranlar arttı ne güzel Rabbim sağlık versin
kızlar soğan sürmek nasıl oluyodu ya ben ilkinde sürmedim bunda süreyim diyorum soğanı sürdükten sonra silmemiz lazım ya
kokar yoksa bebek emmez ya
dün bir posta daha yıkadım çamaşırlarını battaniye nevresim falan dolabınıda hazırladım yatağıda haftaya kurulur artık ana dizlerinden aldım şimdilik yeni eve geçince mobilya bakacam kısmetse
kızlar ya ilk doğumumda aldığım lohusa pijamam yok
yer yarıldı içine girdi sanki 6*7 aylıkken görmüştüm ortalıktaydı şimdi yok
nereye kaldırdım bilmiyorum ama evi alt üst ettim zaten
canım sıkkın ona zaten bir bu dönem giyilecek bişeye o kadar para verdim ve şimdi ortalıkta yok
güzel haberlerle gel canım inş.
ne güzel işlerde bitmiş pijamalrında kesin
göz önündedir ama bakıp görmüyorsundur
bazen oluyor böyle insan sinir oluyor
ama çıkar merak etme
Herkeze gunaydinnn.yeni kalktik bizde aciktk cok teyzeleri.simdi iyi bir kahvalti yapmamiz lazim.sonrada eve girisicem cok pislendi.kac gundur temizlik yapmiyorm.yarnda bir arkadasim kahvaltiya gelecek.onun icin poaca vs yapmam lazim...uff cok isim var.hic sevmiyorm bu pazartesilerini..
son yedi günüm canım.37+5 deyiz.haftaya pazartesi doğmuş olacak oğlum.Sen de mi sezeryan olacaktın?
güzel bilgiler canım sağol paylaştığın için
ilk aydaki ateş sınırını bilmiodum gerçekten öğrendiğim iyi oldu..ama daha bugün lazerle ölçüm yapan tabanca şeklindeki ateşölçerden aldım,neyse evde koltukaltıda var allahtan
canım hoş geldin.maşallah bebişine :)) valla banada verdi ama ben almadım.ne bilim fazla da ilaç ii değil gibimi geliyoruz.çok kramp yoksa alma derim ben.genede sen bilirsin.ben sadece demir duedonal ve elevit alıyorum.süt çok içiyorum.belki o yüzden kramp olmadı bende
güzel bir güne,yeni bir üyeden,merhaba.Günaydın nisan anneleri,..
soğanın iyi geldiğini ben de duymuştum canım.Ama uygulamaya cesaret edemedim kokar diye.badem yağı bile kokuyordu ki soğanı düşünemedim bile.ama memnun kalanları duymuştum.günaydın bayanlar
doktor kontrolümüz var bugün öğleden sonra bakalım nasıl bebişim ne diyecek doktor
zaten sezeryan olacak tarihi kesinleştirir büyük ihtimal haftaya çarşamba bitti günler şaka maka
dün gece uyuyamadım heyecandan hadi yat derse doktor diye gün yaklaştıkça daha çok sıkıntı basıyor
bende deprosyon belirtileri başladı bile
hadi hayırlısı
doğuranlar arttı ne güzel Rabbim sağlık versin
kızlar soğan sürmek nasıl oluyodu ya ben ilkinde sürmedim bunda süreyim diyorum soğanı sürdükten sonra silmemiz lazım ya
kokar yoksa bebek emmez ya
dün bir posta daha yıkadım çamaşırlarını battaniye nevresim falan dolabınıda hazırladım yatağıda haftaya kurulur artık ana dizlerinden aldım şimdilik yeni eve geçince mobilya bakacam kısmetse
kızlar ya ilk doğumumda aldığım lohusa pijamam yok
yer yarıldı içine girdi sanki 6*7 aylıkken görmüştüm ortalıktaydı şimdi yok
nereye kaldırdım bilmiyorum ama evi alt üst ettim zaten
canım sıkkın ona zaten bir bu dönem giyilecek bişeye o kadar para verdim ve şimdi ortalıkta yok
Herkese günaydıııın
Bizim de haftasonu mobilyamız geldi. Çok mutluyum ki hiç kokusu yok özellikle kokusu olmayanı tercih etmiştim alırken ama yine de pek ümidim yoktu açıkçası. Cumartesi geldi. Pazar günü kayınvalidem tertemiz yaptı hepsini. Ama bebek odamızda 1 tane yatak var onu çıkartmadığımız için takımın 1 parçasını sığdıramadık. O parçayı da yatak odamızda giyinme odası var oraya koyduk süper oldu. Böylelikle ilk 1 yıl bizim odamızda yatacağı için en çok kullanacaklarını oraya alacağım odasına sürekli gidip gelmem gerekmeyecek. Zaten evin en büyük yanlışı yatak odası evin bir ucunda bebek odası öteki ucunda git gel zor olacaktı. Bugün ya da yarın kıyafetlerini yerleştireceğim sanırım en zevkli kısmı da buSonra odamızın fotoğraflarını paylaşırım sizinle...
Herkese günaydıııın
Bizim de haftasonu mobilyamız geldi. Çok mutluyum ki hiç kokusu yok özellikle kokusu olmayanı tercih etmiştim alırken ama yine de pek ümidim yoktu açıkçası. Cumartesi geldi. Pazar günü kayınvalidem tertemiz yaptı hepsini. Ama bebek odamızda 1 tane yatak var onu çıkartmadığımız için takımın 1 parçasını sığdıramadık. O parçayı da yatak odamızda giyinme odası var oraya koyduk süper oldu. Böylelikle ilk 1 yıl bizim odamızda yatacağı için en çok kullanacaklarını oraya alacağım odasına sürekli gidip gelmem gerekmeyecek. Zaten evin en büyük yanlışı yatak odası evin bir ucunda bebek odası öteki ucunda git gel zor olacaktı. Bugün ya da yarın kıyafetlerini yerleştireceğim sanırım en zevkli kısmı da buSonra odamızın fotoğraflarını paylaşırım sizinle...
Günaydın herkeslere cumarteside bu yana okuyana kadar anca buraya gelebildim
Sizler nasılsınız okuduğum kadarıyla herkes iyi çok şükür
Dünde güzel bir piknik yaptık ama yorulmuşum gezerken ya
doğum yaklaştığında hakkaten hareketsizleşiyomu :44:
o zaman bizim daha çookkk var gibi gözüküyor
yarın bende nst ye giricem ilk giricem ya heyecanlandım nasıl bişi bu nst ne iş görüyoki acaba tam olarak sadece kalp atışları ile sancıyımı gösteriyoki
Canm cidden zor oluyo bende iste birkac arkadasi cagirdm yarn sabah kahvaltiya.ama yemek olsa alamazdm.kahvalti daha kolay geliyo bana hazirlamasi vs.artık misafir almak çok zor allah yardımcın olsun bugün benimde günüm ama gitmeye bile gözüm kesmiyor parasını görümceme verdim o verecek uzun süre biyerde oturamıyorum popom belim ölüyorum o yüzden gidemiyecem
Hayirli ugurlu olsn tatlim.bencede en zevkli kisim kiyafetleri utuleyip yerlestirmek:))resimlerini bekleriz artik...Herkese günaydıııın
soğanın iyi geldiğini ben de duymuştum canım.Ama uygulamaya cesaret edemedim kokar diye.badem yağı bile kokuyordu ki soğanı düşünemedim bile.ama memnun kalanları duymuştum.
günaydınnnnnn
cheerfulsky
canım odanız hayırlı olsun, bizde hafta sonu temizliğimizi bitirdik, odamızda yerleşti, çok keyifli bişey o dolapları,çekmeceleri minik minik şeylerle süslemek,bi halımız bide avizemiz kaldı alıncak,bende en kısa zamanda foto koycam
eyidas_
canım nasıl gidiyor iş, son 2 haftan dimi, benim bu hafta son inşallah, artık cumayı iple çekiyorum,Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?