evet az kaldı bnm ama bi türlü beynimde
kabul edemiyorum daha doğrusu inanamıyorum
en geç 7gün sonra bebeğim kollarımda olacak
ama ben sanki 7.aydaydım daha çok varmış
gibi hissediyorum
yok canım tembelikmi yoksa korkumu bilmiyom sanki hazırlarsam doguracamgibi geliyoeşimde ısrar ediyo sabahta tamam bugün hazırlayıcam dedim ama halen içraat yok
hrkese merhaba bu aralar çok giremiyoruz ama yine de güzel heberler getrmeye çalışıyoruz..
Kumsal arkadaşımız bu sabah doğum yaptı kendisi de bebek de iyiymiş hülya bebek hoş geldi
htcydmr arkadaşımızın da suyu geldi ve hastanede kendisi..
tüm doğum yapanlara tekrar hayırlı olsun diyorum ...
kolay olduğu için çok önemsemiyo olabilirsin
bende hazırladım az çok ama çokta önemli değilmiş hastanede çocuğu herşeyiyle giydiriyolarmış banada anca doğumdan sonra pijamalar lazım olcak diğerleride halledilecek şeyler
ama insanın yinede aklında kalıyo işte
evet az kaldı bnm ama bi türlü beynimde
kabul edemiyorum daha doğrusu inanamıyorum
en geç 7gün sonra bebeğim kollarımda olacak
ama ben sanki 7.aydaydım daha çok varmış
gibi hissediyorum
ikinci çocuk daha zor gibi geliyor ilkinde ne olacagını nezaman gelecek başka bir heyecan şimdi gününü bilmek sezeryan dan sonrasını düşünmek beni daha korkutuyo ben ilk dogumda hem sancıyı cektim sonra bebegin kalp atışları yavaşlayınca hemen sezeryana alındım ondanmı bilmiyorum uyanmak ayaga kalkmak çok zordu düşünmüyorum desemde sezeryan beni çok korkutuyo herşey hazır eksik bişey kalmadı şu anda bi çanta hazırlanacak bide temizlik ama hiç yapasım yok biraz tırsıyom galiba eşimde çok destek ama o benden daha korkuyo daha dogum konusunda hiç konuşmadık hayırlısıyla bi dogursaydın diyo sadece :18:burda erken dogum yapanları okudukca dua ediyorum vaktinde sag salim dogururum inşallah
kızlar merhaba, yorum bekliyorum çünkü kafam çok karışık ve moralimde baya bozuldu
Biliyorsunuz ben Ankya geldim doğum için, bugün kontrole gittim, tüpü yapan doktorumun yanına, doktorumun yanına girdim adam bana hemen bir kağıt yazdı nst ve usg diye aşağı asistanlara gönderdi, kontrolümü onlar yaptı yani, kendisi yapmadı ve o kağıdı yazmadan hemen önce doğumu sezeryan yapalım yapalım, ben normal doğumlara pek girmiyorum dedibende normal istiyordum ama direkt böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım, haftaya tekrar kontrole gel dedi, ya sizce ne yapayım? gideyimmi gitmeyeyimmi karar veremedim açıkcası, normal doğumdada bir sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum..lütfen bişiler yazın ihtiyacım var acaba tüp olduğu içinmi direkt sezeryan dedi? hiç çatı vs bakmadan, off off
doğru diyosun benim ilk olduğu için sanki hiç sancı çekmicekmişim hemen oluvercekmiş gibi geliyor
o yüzdende hiç korku yok bende okudukça da nedense korkmuyorum
sadece her an gelirmi acaba diye merak ediyorum
sen daha önce yaşadığın için herşeyi iyi biliyorsun bilmekte iyi bişey olmasa gerek
kızlar merhaba, yorum bekliyorum çünkü kafam çok karışık ve moralimde baya bozuldu
Biliyorsunuz ben Ankya geldim doğum için, bugün kontrole gittim, tüpü yapan doktorumun yanına, doktorumun yanına girdim adam bana hemen bir kağıt yazdı nst ve usg diye aşağı asistanlara gönderdi, kontrolümü onlar yaptı yani, kendisi yapmadı ve o kağıdı yazmadan hemen önce doğumu sezeryan yapalım yapalım, ben normal doğumlara pek girmiyorum dedibende normal istiyordum ama direkt böyle deyince ne yapacağımı şaşırdım, haftaya tekrar kontrole gel dedi, ya sizce ne yapayım? gideyimmi gitmeyeyimmi karar veremedim açıkcası, normal doğumdada bir sıkıntı çıkarsa ne yaparım diye düşünüyorum..lütfen bişiler yazın ihtiyacım var acaba tüp olduğu içinmi direkt sezeryan dedi? hiç çatı vs bakmadan, off off
Kizlar menzil,nefrazen filan vardi onlardan haberiniz varmi girmiyolar artk hic...
Kizlar bir arkadasim doguma gitti.40 haftasini doldurmustu.ne suyu geldi ne bisey.ilk dogumu.dua edelim yaa bizmde basimiza gelcekduyunca pek bi heyecanlandm.ins normal bir sekilde dogurur.
inşallah çok kolay dogurursun canım ben sezeryandan çok korkuyodum ilk dogumdada çok direndim normal olsun diyee ama olmadı gene çok şükrediyorum sagsalim dogurdum sonra eşimde bende hiç düşünmüyorduk ikinci bebişi ama bi baktım istemeye başlamışız 7 sene sonra ilk denememizdede olunca şoku atlatmamız zor oldu biz hani bikaç ay deneriz filan diye düşünüyoduk ama kısmeti varmış minişimininşallah buda sagsalim gelir evimize başta biraz sorunlar oldu sonra 3lü tarama filan iyi çıktı ama genede içimde hep duruyo o korku inşallah bi sorun cıkmaz
Arkadaşlar Menzil doğuma giriyoooo
kendisi çok mutlu dua istiyo bol bol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?