kızlar bugün işlemlerim yapıldı pazartesi 7 de hastannede olucam hazırlıcaklarmış
spinal yapacakmış anestezi doktoru çünkü grip oldum:2:
sezeryanden çok sondayla lavmanı düşünür oldum
acıyor mu ya:18:
kk bayansu ( medarı iftiharımız) çok çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun bayansu...
canım listeye baktım da
htcydmr 26 mart erkek
kumsal540 26mart kız (hülya bebek)
denis34 birisi söylemişti doğum yaptığını detay bilmiyorum :))
ii geceler....
Ya ben bebek şekeri konusuna hala karar veremedim yaa
Pifff magnet bastırıcaktım ama 1000 taneden az basmıyor adamlar. gerçi 1000 tanesi 60 TL ama ne bilim ben ziyan diye vageçtim.
Gitti gidiyorda beğendim bi tane magnet şeklinde. Bi yandan da çubuklu olsun istiyorum.
Sanırım ben dayak istiyorum....
kızlar bugün işlemlerim yapıldı pazartesi 7 de hastannede olucam hazırlıcaklarmış
:))) en güzel olanı istiyorsun zannımca,ama neden bahsettiğine dair hiçbir fikrim yok magnet ne çubuklusu nasıl oluyo bilmiyorum ben anama söledim,kafana göre takıl dedim,bakalım karşıma ne çıkacak:)))
Hayırlısı olsun cnm, inşallah çok acımaz. korkusu baştan oluyo ama o an gelince rabbim yardım edecektir eminim.kızlar bugün işlemlerim yapıldı pazartesi 7 de hastannede olucam hazırlıcaklarmış
daha iyi canım şu anda..yaa crp die bi değeri çok yükselmişti kanında boğaz iltihabından kaynaklı..enfeksiyon kana karışmış baya bi 4 şişe 400ml 7 pkt 50ml serum aldı ve sonunda 90'dan 25'e kdr düştü..doktorumuz çok tatlı bi adam kaana sordu gönderimmi seni eve burdamı tedavi olmak istersin die,oğlumda evimi özledim diyince evde tedavinin dewamına karar verdik 3-4 gün sonrada tekrar gidicez bakalım..allah kimseyi hastanelere düşürmesin ook zor walla
yani keşke benimde zevkine güvenebileceğim biri olsa etrafımda. Aam çok detaycıyım sinir oluyorum kendime. Altı üstü şeker hatıra kalıcak ama ne bilim.
Örnek : BEBEK ŞEKERİ MAGNET 50 ADET 5x7cm GittiGidiyor'da 54006347
burdaki magnet. Ben buna çubuk ekleyip, sepette strafor üzerina kaklayıp :) sunmak istiyorum. Ne hevesse artık :)
Hayırlısı olsun cnm, inşallah çok acımaz. korkusu baştan oluyo ama o an gelince rabbim yardım edecektir eminim.
Rabbim yardımcın olsun inşallah...
bu arada anezteziden sonra lavman mümkün değil mi yapmıyorlar mı? Bilmediğimden soruyorum da
yok canım hiç korkma,ben daha önce apandisit ameliyatı olmuştum,öncesinde lavman yaptılar,hiç ama hiç bişey hissetmiyosun,ama 5 dk. sonra müthiş rahatlıyosun:)))
uyuşturduktan sonra takıyorlarmış canım sondayı yada sen öyle iste okişş,hayırlı doğumlar
yani keşke benimde zevkine güvenebileceğim biri olsa etrafımda. Aam çok detaycıyım sinir oluyorum kendime. Altı üstü şeker hatıra kalıcak ama ne bilim.
burdaki magnet. Ben buna çubuk ekleyip, sepette strafor üzerina kaklayıp :) sunmak istiyorum. Ne hevesse artık :)
Hayırlısı olsun cnm, inşallah çok acımaz. korkusu baştan oluyo ama o an gelince rabbim yardım edecektir eminim.
bu arada anezteziden sonra lavman mümkün değil mi yapmıyorlar mı? Bilmediğimden soruyorum da
Yerim ben onu ya demek evini özlemiş küçük bey ne kadar masumlar Allah korusun onları...çok çok geçmiş olsun...
İyi gecelerrr, dogum yapan. Aradaslari tebrik ediyorum, darisi basimiza artik. islerimi halletmek icin avm ye gittim Bugun :herkes bakiyor.:Her an dogurucak ne isi var buralarda gibisinden :) ahhhhhhh bir bilseler iki aydir yatiyorum cok zor walla allah saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin
günaydın kızlaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?