2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yok canım hiç korkma,ben daha önce apandisit ameliyatı olmuştum,öncesinde lavman yaptılar,hiç ama hiç bişey hissetmiyosun,ama 5 dk. sonra müthiş rahatlıyosun:)))

:))) en güzel olanı istiyorsun zannımca,ama neden bahsettiğine dair hiçbir fikrim yok magnet ne çubuklusu nasıl oluyo bilmiyorum ben anama söledim,kafana göre takıl dedim,bakalım karşıma ne çıkacak:)))

uyuşturduktan sonra takıyorlarmış canım sondayı yada sen öyle iste okişş,hayırlı doğumlar

:))) en güzel olanı istiyorsun zannımca,ama neden bahsettiğine dair hiçbir fikrim yok magnet ne çubuklusu nasıl oluyo bilmiyorum ben anama söledim,kafana göre takıl dedim,bakalım karşıma ne çıkacak:)))

yani keşke benimde zevkine güvenebileceğim biri olsa etrafımda. Aam çok detaycıyım sinir oluyorum kendime. Altı üstü şeker hatıra kalıcak ama ne bilim.
Örnek : BEBEK ŞEKERİ MAGNET 50 ADET 5x7cm GittiGidiyor'da 54006347
burdaki magnet. Ben buna çubuk ekleyip, sepette strafor üzerina kaklayıp :) sunmak istiyorum. Ne hevesse artık :)

Hayırlısı olsun cnm, inşallah çok acımaz. korkusu baştan oluyo ama o an gelince rabbim yardım edecektir eminim.
Rabbim yardımcın olsun inşallah...

bu arada anezteziden sonra lavman mümkün değil mi yapmıyorlar mı? Bilmediğimden soruyorum da

Yerim ben onu ya demek evini özlemiş küçük bey ne kadar masumlar Allah korusun onları...çok çok geçmiş olsun...

Baktım da gerçekten çok güzeller düşünncen de çok hoş...aslında bunlara çubuk eklenebilir...

yok canım hiç korkma,ben daha önce apandisit ameliyatı olmuştum,öncesinde lavman yaptılar,hiç ama hiç bişey hissetmiyosun,ama 5 dk. sonra müthiş rahatlıyosun:)))

uyuşturduktan sonra takıyorlarmış canım sondayı yada sen öyle iste okişş,hayırlı doğumlar

sağolun kızlar çok kısa sürüyomuş ama korktum:18:
canım anestezien sonra lavman mümkün değil çünkü 5 dk sonra acayip büyük tuvaletin geliyormuş tuvalete koşuyormuşsun
bağırsaklarını boşaltmak içinmiş

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/safinaz-bebek-sekeri-miknatisli-0-60-krs-52567808
ben bunlardan düşünüyorum canım bana göre çok sevimli...lisedeyken bi anahtarlığım vardı tıpkı böyle adınıda fatoş koymuştum,kızlardeşime bak yiğeninin bebek şekerini seçtim diye bunları gösterdiğimde ilk tepkisi<aaaa fatoş değilmi abla bu> oldu

Son düzenleme:
Yerim ben onu ya demek evini özlemiş küçük bey ne kadar masumlar Allah korusun onları...çok çok geçmiş olsun...

sağol teezesi,sorma walla çok bilmişşş o aşkım benimmmuyandırıp ısırasım geldi

petuşşşşş
acıbademin sitesinde bu hafta doğan bebeklere bakerken tesadüfen gördüm bebişini...ayyy çok tatlı maşallah ultrasondan belliydi slikon duduşları zaten
bu arada nası gidiyo lohusalık bebeim

İyi gecelerrr, dogum yapan. Aradaslari tebrik ediyorum, darisi basimiza artik. islerimi halletmek icin avm ye gittim Bugun :herkes bakiyor. :Her an dogurucak ne isi var buralarda gibisinden :) ahhhhhhh bir bilseler iki aydir yatiyorum cok zor walla allah saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin

amannn takılma sen o bakanlara...bende 2 gün hastanedeydim oğlum için ya orda bile bakıyolar böleealışverişmerkezi neyse hadi de hastanede hamile olamazmı yani yine de bakıyolar,göze gümrük yuok işte

günaydın göbişli güzel anne adayları sayımız iyice azaldı bakalım mart ayında anne kimler olacak kim nisan annesi olacak son gün mart annesi olmak için

Günaydınnnn

sabah sabah yine kimse kalmamış burda

ay maşallah petuşun bebişi pek tatlıı
merak ediyorum bizimkiler neye benziyo
ahsenim emin ol o marta biz girmeyiz biz nisan olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…