- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
iyi akşamlar canım, aynen bende çok yorgunum, hiçbir şey yapmasam da yoruluyorum, sen sezeryan mı olacaktın
selam kızlaaar biz geldik.bugünkü kontrolümüzde bebikimin 2750g olduğunu öğrendk:)geçende haftada 300 g almıştı şimdi haftada 150g almış:/sezaryen günümüz de belli oldu 12 nisanda geliyor bebeğimmm:)saat 8.30da:)7.30da burada olun dedi dr.:18:ay ben nasıl uyurum o gece uyku tutmaz ki beni heyecandan.sabah gözlerim şiş olacakdoğum fotoğrafçısı da gelicekti bakalım nasıl çıkçam fotolarda artık....
kk bayansu oglun nasıl oldu durumun nasıl
daha iyi canım şu anda..yaa crp die bi değeri çok yükselmişti kanında boğaz iltihabından kaynaklı..enfeksiyon kana karışmış baya bi 4 şişe 400ml 7 pkt 50ml serum aldı ve sonunda 90'dan 25'e kdr düştü..doktorumuz çok tatlı bi adam kaana sordu gönderimmi seni eve burdamı tedavi olmak istersin die,oğlumda evimi özledim diyince evde tedavinin dewamına karar verdik 3-4 gün sonrada tekrar gidicez bakalım..allah kimseyi hastanelere düşürmesin ook zor walla
maşallah kuzunaya banada 9 nisana sezeryan günü verdi ama ben hep normal istedim.benim bebeğin eşi rahim ağzına çok yakınmış normal doğum başlar ama kanaman çok olursa tekrar sezeryana alırızı dedi:// hayırlısını diliyorum ama sezeryan için hiç ii duymadım yani doğumdan sonraki zaman için.benim bebişde 2900 dedi.boyunada 49 cm dedi ama daha kuzum çoook küçük yaaa
canım ya insan çocuğu olunca daha iyi anlıyo hastane işleri olunca oğlumun canı yanacak diye çok üzülüyorum allah oğluna şifa versin sanada kolaylıklar diliyorum
sağlıklı doğsn da cnm doktorun öyle uygun gördüyse güven bence.bnm iki arkadaşm da sezaryen oldular 2.3.gün sıkıntıları tamamen bitmişti neredeyse.korkma tatlm.bebekle uğraşırken nasıl geçicek günler anlamıycaz bile bence.bebişinin kilosu da iyiymş maşallah.3ü geçecek yani:))
çok teşekürler canım,evt annelik hem güzel hem zor.oğlumun dilleri yine yeter,anne beni bırakma diyip dudağını bükünce içim para parça oluyor
Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 14 ziyaretçi)
Egemeniim, honeycat, pancem, MelihDora, burki, missaltin, _bitanesi_ herkese iyi geceler arkadaşlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?