2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlaaar biz geldik.bugünkü kontrolümüzde bebikimin 2750g olduğunu öğrendk:)geçende haftada 300 g almıştı şimdi haftada 150g almış:/sezaryen günümüz de belli oldu 12 nisanda geliyor bebeğimmm:)saat 8.30da:)7.30da burada olun dedi dr.:18:ay ben nasıl uyurum o gece uyku tutmaz ki beni heyecandan.sabah gözlerim şiş olacakdoğum fotoğrafçısı da gelicekti bakalım nasıl çıkçam fotolarda artık....

selam kızlar...
biz dün akşamüstü çıktık hastaneden bugün dinlendik..oğlumun hemogram testinde 0-6 arası olması gereken bi değer 90'dı ve ilaçla serumla 28'e indi çok şükür..hala tamamen iyileşmiş sayılmaz ama en azından kontrol altına aldık
şu son günlerimde hastanelerde üzüle üzüle yine iyi dayandım
bu arada doğum listemizide düzenledim gözümden kaçan olmuştur belki hatırlatın pls..
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar

bugün karnım taş gibi hayırlısı artık

maşallah kuzuna ya banada 9 nisana sezeryan günü verdi ama ben hep normal istedim.benim bebeğin eşi rahim ağzına çok yakınmış normal doğum başlar ama kanaman çok olursa tekrar sezeryana alırızı dedi:// hayırlısını diliyorum ama sezeryan için hiç ii duymadım yani doğumdan sonraki zaman için.benim bebişde 2900 dedi.boyunada 49 cm dedi ama daha kuzum çoook küçük yaaa

bide alttan muayene etti hiç açılma yok dedi.ama nst de 100e yakın sancı çıktı.bu doğuma hazırlık sancuılarmışama alttan muayende canım yandı doktorun elini geri ittimm

kk bayansu oglun nasıl oldu durumun nasıl

daha iyi canım şu anda..yaa crp die bi değeri çok yükselmişti kanında boğaz iltihabından kaynaklı..enfeksiyon kana karışmış baya bi 4 şişe 400ml 7 pkt 50ml serum aldı ve sonunda 90'dan 25'e kdr düştü..doktorumuz çok tatlı bi adam kaana sordu gönderimmi seni eve burdamı tedavi olmak istersin die,oğlumda evimi özledim diyince evde tedavinin dewamına karar verdik 3-4 gün sonrada tekrar gidicez bakalım..allah kimseyi hastanelere düşürmesin ook zor walla

canım ya insan çocuğu olunca daha iyi anlıyo hastane işleri olunca oğlumun canı yanacak diye çok üzülüyorum allah oğluna şifa versin sanada kolaylıklar diliyorum

sağlıklı doğsn da cnm doktorun öyle uygun gördüyse güven bence.bnm iki arkadaşm da sezaryen oldular 2.3.gün sıkıntıları tamamen bitmişti neredeyse.korkma tatlm.bebekle uğraşırken nasıl geçicek günler anlamıycaz bile bence.bebişinin kilosu da iyiymş maşallah.3ü geçecek yani:))

canım ya insan çocuğu olunca daha iyi anlıyo hastane işleri olunca oğlumun canı yanacak diye çok üzülüyorum allah oğluna şifa versin sanada kolaylıklar diliyorum

çok teşekürler canım,evt annelik hem güzel hem zor.oğlumun dilleri yine yeter,anne beni bırakma diyip dudağını bükünce içim para parça oluyor

inşallah canım ya sağolasın.valla ultrason sonucuna güvenmiyorum ben açıkçası benim bi arkadaşıma 3500 dedi sezeryana girmeden önce doğduğunda 3000 doğdu.çok şükür sağlığı yerinde ama.kilo önemli diil diyoz ama biz anneler herzaman çocuklarımızın zayıf olduğunu ve az yediğinden şikayet ederizaaaa biz anneler dedim ayyyyy heyecanlandım

canım listeye baktım da
htcydmr 26 mart erkek
kumsal540 26mart kız (hülya bebek)
denis34 birisi söylemişti doğum yaptığını detay bilmiyorum :))

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 14 ziyaretçi)

Egemeniim, honeycat, pancem, MelihDora, burki, missaltin, _bitanesi_ herkese iyi geceler arkadaşlar....

Ben eşime sinir olmakla meşgulum,adam 2 saattir horlaya horlaya uyuyor ya,beynimdeki fonda halil sezainin isyan şarkısı çalıyoooo:))))

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 14 ziyaretçi)

Egemeniim, honeycat, pancem, MelihDora, burki, missaltin, _bitanesi_ herkese iyi geceler arkadaşlar....

ii geceler....

Ya ben bebek şekeri konusuna hala karar veremedim yaa

Pifff magnet bastırıcaktım ama 1000 taneden az basmıyor adamlar. gerçi 1000 tanesi 60 TL ama ne bilim ben ziyan diye vageçtim.
Gitti gidiyorda beğendim bi tane magnet şeklinde. Bi yandan da çubuklu olsun istiyorum.
Sanırım ben dayak istiyorum....

kızlar bugün işlemlerim yapıldı pazartesi 7 de hastannede olucam hazırlıcaklarmış
spinal yapacakmış anestezi doktoru çünkü grip oldum:2:
sezeryanden çok sondayla lavmanı düşünür oldum
acıyor mu ya:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…