Ayy canim yaa insan olumsuz birseyler okuyp gorunce iyice tirsiyor.bende bu ara cok dogum oykuleri okuyorm ama arkadaslarm sakin okuma bilinc altina yerlesiyor herkezin dogumu farklidir dediler.bende artk okumamaya karar verdim:))epidural banada mantikli geliyo bosuna agri cekmektense.bakicaz artik duruma gore....
Arkadaşlar birkaç gündür kızım sancılarla sıkıştırıyodu beni,dün doktora gittik...ebe muayeneye aldı,doğum başlamamış...hazırlık sancılarıymış...sonra içerde doğumu için sancı çeken bir bayan vardı,ben sesini duyuyordum,çok bağırıyordu...fena halde tırstım,ebeye çok mu acı çekiyo diye sordum,evet dedi...ama dedi bu artık çok karşılaştığımız bir durum dedğil dedi...epidurali kesinlikle öneririm dedi...ya baş ağrısı dedim..herkeste olmaz o dedi,zaten bol kahve ve ağrı kesici işe yarıyor dedi...galiba ben epiduralli normali tercih edeceğim....
o yüzden zaten en iyisi görmemek değilmi görünce ister istemez korkuyoruz ve bu da çok normal
Kesinlikle canım...hani derler ya cahil cesareti,gerçekten de konu hakkında bilgi sahibi olmamak en güzeli sanırım....
yaaaaaaaaaaa şimdi nisanın son anneleri biz mi olacaz ya :)))
belli olmaz bizim ufaklıklar erkenden geliverirler :)
ben geldim biraz gezdik geldik bebişime eldiven aldım hastanede yedek olsun diye çünkü elerini agzına filan götürünce kirleniyo bizim burda bebegi yıkamıyolar evdekilerde uymadı kırmızı takımına bende gittim beyazlı aldım herşeyiyle uysun diye zaten çok takmayız yaz bebekleri olcaklar ama gene dayanamadım annem sakın kıyafetlere bakma yürü çabuk dedi kendimi zor tuttum yazlıklar çıkmış fırffırlı çıtçıtlı badiler elbiseler hayırlısıyla sagsalim dogursakta görsek nekadarlar annemdiyo ya tobik olursa ya çok zayıf olursa elbiseler kalacak hep elindeartık zıbınlar hiç hoş gelmiyo elbiselere hevesleniyorum 2 tane almıştım ama şimdide yazlıkları görünce içim gitti
Kesinlikle canım...hani derler ya cahil cesareti,gerçekten de konu hakkında bilgi sahibi olmamak en güzeli sanırım....
yaaaaaaaaaaa şimdi nisanın son anneleri biz mi olacaz ya :)))
ben geldim biraz gezdik geldik bebişime eldiven aldım hastanede yedek olsun diye çünkü elerini agzına filan götürünce kirleniyo bizim burda bebegi yıkamıyolar evdekilerde uymadı kırmızı takımına bende gittim beyazlı aldım herşeyiyle uysun diye zaten çok takmayız yaz bebekleri olcaklar ama gene dayanamadım annem sakın kıyafetlere bakma yürü çabuk dedi kendimi zor tuttum yazlıklar çıkmış fırffırlı çıtçıtlı badiler elbiseler hayırlısıyla sagsalim dogursakta görsek nekadarlar annemdiyo ya tobik olursa ya çok zayıf olursa elbiseler kalacak hep elindeartık zıbınlar hiç hoş gelmiyo elbiselere hevesleniyorum 2 tane almıştım ama şimdide yazlıkları görünce içim gitti
merhaba arkadaşlar nasılsınız.ben bugün 37+5 oldum.doktorum 2 hafta önce sezeryan dedi.ve ben sezeryandan okadar çok korkuyorum ki!pzrtesi tarih verecek ben normal doğum diye direticem.ama sanırsam mecbur sezeryan olacak çünkü daha önce ben rahimden ameliyat oldum.doktor seni riske atamam dedi.neyapacağımı şaşırdım yaa.daha önce sezeryanla doğum yapan var mı aranızda arkadaşlar.hergece rüyalarıma girer oldu.
merhaba arkadaşlar nasılsınız.ben bugün 37+5 oldum.doktorum 2 hafta önce sezeryan dedi.ve ben sezeryandan okadar çok korkuyorum ki!pzrtesi tarih verecek ben normal doğum diye direticem.ama sanırsam mecbur sezeryan olacak çünkü daha önce ben rahimden ameliyat oldum.doktor seni riske atamam dedi.neyapacağımı şaşırdım yaa.daha önce sezeryanla doğum yapan var mı aranızda arkadaşlar.hergece rüyalarıma girer oldu.
Merhabalar kizlar,
Bugun her yerim agriyor hic yuruyemiyorum gibi bisey. Bugun Dr Dan gelirken iki kadin halime baktilar gulduler ne uyuz oldum agzimi acip bisey diycek halim bile yoktu gecip gittim yanlarindan. Agrilarim halsizligim okadar cokk ki bugun dogurcammi ne diyorumdaha odamizda gelmedi gecen hafta gelmesi gerekiyordu sorun cikmis iki hafta sonraya gelcek, bakalim bebekmi odami once gelicek
DOGUM YAPAN ARKADASLARA SORMAK ISTIYORUM,
SIMDI VAR OLAN BUTUN SIKINTILARIMIZ; bulanti, kusma, halsizliklerimiz vs. Dogumdan hemen sonra geciyormu?? Inanirmisiniz su icmeyi okadar cokkk ozledimki. Hic bir Vitamin hapimi icemedim bulantilarim yuzunden.. Haftada iki kere demir serumu yiyorumonce erken dogum riskimiz vardi uzuluyordum simdi de dogsun die gozunun icine bakiyorum desem yalan olmaz
Allah yardimcimiz olsun
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım. biz bugün temizlik yaptık gerçi ben bişi yapmadım ama yine de yoruldumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?