amannn takılma sen o bakanlara...bende 2 gün hastanedeydim oğlum için ya orda bile bakıyolar böleealışverişmerkezi neyse hadi de hastanede hamile olamazmı yani yine de bakıyolar,göze gümrük yuok işte
iyi günler bayanlar, hava ne güzel bugün, herhalde dışarı çıkarım zaten evde neyi bekleyecem. Bu sıralar beklemek beni geriyor, bir yandan bebeğimi bekliyorum bir yandan 1 aydır işsiz olan eşimin işe girmesini bekliyorum zaten onun yüzünden ne bebeğime ne de doğuma konsantre olamıyorum sanki doğuma 4 ay var gibi bir hava içindeyim. Hayırlısı olsun artık, ama çok isterdim bebeğim doğduğu günlerde babamız iş bulmuş olsa benim üstümdeki bu stres ve gerilim kalksa... Size bir sorum olacaktı bu saatten sonra sir ağda yaptırsam bir sakıncası olur mu
iyi günler bayanlar, hava ne güzel bugün, herhalde dışarı çıkarım zaten evde neyi bekleyecem. Bu sıralar beklemek beni geriyor, bir yandan bebeğimi bekliyorum bir yandan 1 aydır işsiz olan eşimin işe girmesini bekliyorum zaten onun yüzünden ne bebeğime ne de doğuma konsantre olamıyorum sanki doğuma 4 ay var gibi bir hava içindeyim. Hayırlısı olsun artık, ama çok isterdim bebeğim doğduğu günlerde babamız iş bulmuş olsa benim üstümdeki bu stres ve gerilim kalksa... Size bir sorum olacaktı bu saatten sonra sir ağda yaptırsam bir sakıncası olur mu
ben mart başında yaptırdım şimdi tekrar yaptırıcam bide nisanda yaptırıcam ortalarında sanmıyorum sorun olsun herkes yaptırıyomuş sonuçta
bu arada inşallah eşin en kısa sürede iş bulur çok zor bi durum onun psikolojisi içinde ama bebiş şansıyla gelir bence en kısa zamanda bulur gibi geliyor sen içini ferah tutmaya çalış
Bebeginiz kismetiyle gelir , evren sonsuz kaynaklarla dolu siz de payiniza duseni fazlasiyla alirsiniz insalllahhersey gonlunuzce olsunnn
ayy bende tirsiyorum o alttan muayene isinden.her seferinde bakicak korkusuyla gidiyorm ama bakmadi benm dr henuz.son zamanlarda bakicak heraldebide alttan muayene etti hiç açılma yok dedi.ama nst de 100e yakın sancı çıktı.bu doğuma hazırlık sancuılarmışama alttan muayende canım yandı doktorun elini geri ittimm
canim hadi gozun aydin.cok az kalmis.cabucak gecsin gunler hepimiz icin insss.selam kızlaaar biz geldik.bugünkü kontrolümüzde bebikimin 2750g olduğunu öğrendk:)geçende haftada 300 g almıştı şimdi haftada 150g almış:/sezaryen günümüz de belli oldu 12 nisanda geliyor bebeğimmm:)saat 8.30da:)7.30da burada olun dedi dr.:18:ay ben nasıl uyurum o gece uyku tutmaz ki beni heyecandan.sabah gözlerim şiş olacakdoğum fotoğrafçısı da gelicekti bakalım nasıl çıkçam fotolarda artık....
Eki Görüntüle 379666
petuş'un bebeğine kocaman bi maşallahhhh
kaynak:ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar
ben mart başında yaptırdım şimdi tekrar yaptırıcam bide nisanda yaptırıcam ortalarında sanmıyorum sorun olsun herkes yaptırıyomuş sonuçta
bu arada inşallah eşin en kısa sürede iş bulur çok zor bi durum onun psikolojisi içinde ama bebiş şansıyla gelir bence en kısa zamanda bulur gibi geliyor sen içini ferah tutmaya çalış
Eki Görüntüle 379666
petuş'un bebeğine kocaman bi maşallahhhh
kaynak:ACIBADEM SAĞLIK GRUBU - Hastaneler,Tıp Merkezleri,Poliklinikler,Laboratuvarlar
selam kızlar,ara ara kk 'ya girip bakıyorum,kısaca yazıyorum kusura bakmayın,bir ara ayrıntılı doğumumu anlatıcam,şimdiliki kısaca yeni sorulara cvp vereyim
doğumdan sonra gerçekten hafifliyosun,zaten bebek çıktı mı o sancılar bitiyo,plasentanın çıkmasında hiç acı falan hissetmiyosun,bi ıkınmayla düşüyo kendiliğinden,
benim dikiş sayısı biraz fazla ,nedenini ayrıntılı anlatırım,bebeğin doğum kanalında ilerlemesi zor oldu bende,o nedenle doktor bebeği dışarı çıkarmaya odaklandı(doktorumu çok iyi seçmişim,onu anladım) biraz yırtık oluştu ama dikiş atarken falan canın öyle yanmıyor,bebek çıkmadan lokal anestezi yaptı doktor zaten,dikişten korkmayın,doğumdan sonra bile tahmin ettiğimden daha az canım yandı,şu anda da sadece oturup kalkarken sıkıntı oluyor biraz,ki dikişi 3-5 tane olanların eminim daha az canları yanacaktır,doğumdan hemen sonra ayağa kalkabildim ben,gece hastanede gezindim koridorda ara ara,doğumdan sonra benden en kısa zamanda idrarımı yapmamı istediler,çünkü idrarın hiç yokmuş gibi hissediyosun ilk başta,yaparken zor oluyo,ama eğer çok uzun süre yapmazsan sonda takmak zorunda kalırsın dedi hemşire,az da olsa odaya çıkar çıkmaz lavaboya gidip yaptım ben,bana ped verdiler,kendi kullandığın ped ya d ahasta bezinin üzerine bunu koy,değiştirirken bunu biz görmeden atma dediler,kanama kontrolü içinmiş,taburcu olana kadar pedlerimin hepsini görüp öyle çöpe attılar,ağrı kesici ve antibiyotik verdiler ilaç olarak günde 2 kere,zaten salı 13,30 gibi doğurdum ertesi sabah taburcu olup eve geldik,ilk iki gün hasta bezi daha kullanışlı bence çünkü rahat yatıp oturmadığından ve kanaman biraz fazla olduğundan sızma yapıyort ped,ped de denedim hasta bezi büyük diye ama sonra tekrar hasta bezi koydum,şu anda normal gece pedlerini kullanıyorum,hastanede bana verdikleri ped gazlı bezin arasına konmuş pamuktu,dikişleri hiç acıtmıyor,evde de öyle pedler yapıyorum,normal pedin üzerine koyuyorum çok rahat ettim,tavsiye ederim,sıksık değştiriyorum,ben bebeği beslemek için kaşık ve bardak götürdüm çünkü sütün hemen gelmiyor,bugün tam gelmeye başladı,emzirmeye alıştırmak zor biraz,hala uğraşıyoruz bakalım,benim şimdiliki aklıma gelenler bunlar kızlar
selam kızlar,ara ara kk 'ya girip bakıyorum,kısaca yazıyorum kusura bakmayın,bir ara ayrıntılı doğumumu anlatıcam,şimdiliki kısaca yeni sorulara cvp vereyim
doğumdan sonra gerçekten hafifliyosun,zaten bebek çıktı mı o sancılar bitiyo,plasentanın çıkmasında hiç acı falan hissetmiyosun,bi ıkınmayla düşüyo kendiliğinden,
benim dikiş sayısı biraz fazla ,nedenini ayrıntılı anlatırım,bebeğin doğum kanalında ilerlemesi zor oldu bende,o nedenle doktor bebeği dışarı çıkarmaya odaklandı(doktorumu çok iyi seçmişim,onu anladım) biraz yırtık oluştu ama dikiş atarken falan canın öyle yanmıyor,bebek çıkmadan lokal anestezi yaptı doktor zaten,dikişten korkmayın,doğumdan sonra bile tahmin ettiğimden daha az canım yandı,şu anda da sadece oturup kalkarken sıkıntı oluyor biraz,ki dikişi 3-5 tane olanların eminim daha az canları yanacaktır,doğumdan hemen sonra ayağa kalkabildim ben,gece hastanede gezindim koridorda ara ara,doğumdan sonra benden en kısa zamanda idrarımı yapmamı istediler,çünkü idrarın hiç yokmuş gibi hissediyosun ilk başta,yaparken zor oluyo,ama eğer çok uzun süre yapmazsan sonda takmak zorunda kalırsın dedi hemşire,az da olsa odaya çıkar çıkmaz lavaboya gidip yaptım ben,bana ped verdiler,kendi kullandığın ped ya d ahasta bezinin üzerine bunu koy,değiştirirken bunu biz görmeden atma dediler,kanama kontrolü içinmiş,taburcu olana kadar pedlerimin hepsini görüp öyle çöpe attılar,ağrı kesici ve antibiyotik verdiler ilaç olarak günde 2 kere,zaten salı 13,30 gibi doğurdum ertesi sabah taburcu olup eve geldik,ilk iki gün hasta bezi daha kullanışlı bence çünkü rahat yatıp oturmadığından ve kanaman biraz fazla olduğundan sızma yapıyort ped,ped de denedim hasta bezi büyük diye ama sonra tekrar hasta bezi koydum,şu anda normal gece pedlerini kullanıyorum,hastanede bana verdikleri ped gazlı bezin arasına konmuş pamuktu,dikişleri hiç acıtmıyor,evde de öyle pedler yapıyorum,normal pedin üzerine koyuyorum çok rahat ettim,tavsiye ederim,sıksık değştiriyorum,ben bebeği beslemek için kaşık ve bardak götürdüm çünkü sütün hemen gelmiyor,bugün tam gelmeye başladı,emzirmeye alıştırmak zor biraz,hala uğraşıyoruz bakalım,benim şimdiliki aklıma gelenler bunlar kızlar
selam kızlaaar biz geldik.bugünkü kontrolümüzde bebikimin 2750g olduğunu öğrendk:)geçende haftada 300 g almıştı şimdi haftada 150g almış:/sezaryen günümüz de belli oldu 12 nisanda geliyor bebeğimmm:)saat 8.30da:)7.30da burada olun dedi dr.:18:ay ben nasıl uyurum o gece uyku tutmaz ki beni heyecandan.sabah gözlerim şiş olacakdoğum fotoğrafçısı da gelicekti bakalım nasıl çıkçam fotolarda artık....
Maşallah canım bebeğine. Biz de bugün kontroldeydik. Seninle haftamız aynı hangimiz önce doğuracağız bakalım diyorduk benimki 9'una gün verdi. Daha da önce gelebilirmiş çünkü plasenta olgunlaşmış. İyice korktum yani :18: Kilosu da 2800-3000 gr civarındaymış ama daha büyümezmiş bu civarda doğarmış. Offf çok heyecanlı yaaaa .....
ayy tatlm senin daha da yakın.evet çok heyecanlı.benim 12senin 9 günün kaldı:)önce ayları,sonra haftaları şimdi de günleri iple çekicez.kiloları da yakın bebiklerin dün 2750 idi benim.daha küçük doğmaz demi dedim.yok dedi.inş.öyle olur.bana da artık haftada ancak 100g alır dedi.bebiklerimiz biraz minik gelicek ama inşallah hiç bi sağlık sorunları olmaz da biz onlara doğumdan sonra kilo aldırırız.hazırlıkların bitmişti senin değil mi tatlm?benim hala küçük eksikler var.yarın bunlardan biri olan kuaförü hallediyorum.aslında daha önce gidicektm ama bir türlü denk gelmedi.bu arada seninle mi konuşmuştuk hastane ücretini tam hatırlıyamadım ama biz konuştk hastaneyle gelen zammı uygulayacaklar çünkü bunu biz değil il sağlık müdürlüğü yaptı dedi.sanırım devlete ödedikleri tutara zam gelmiş...napalım artık bebek sevinci hepsine değer...
ücret konusunu bende görüştüm ve kesinlikle zammın uygulanacağını söylediler. Bebeklerimiz sağlıkla doğsunda gerisi önemli değilayy tatlm senin daha da yakın.evet çok heyecanlı.benim 12senin 9 günün kaldı:)önce ayları,sonra haftaları şimdi de günleri iple çekicez.kiloları da yakın bebiklerin dün 2750 idi benim.daha küçük doğmaz demi dedim.yok dedi.inş.öyle olur.bana da artık haftada ancak 100g alır dedi.bebiklerimiz biraz minik gelicek ama inşallah hiç bi sağlık sorunları olmaz da biz onlara doğumdan sonra kilo aldırırız.hazırlıkların bitmişti senin değil mi tatlm?benim hala küçük eksikler var.yarın bunlardan biri olan kuaförü hallediyorum.aslında daha önce gidicektm ama bir türlü denk gelmedi.bu arada seninle mi konuşmuştuk hastane ücretini tam hatırlıyamadım ama biz konuştk hastaneyle gelen zammı uygulayacaklar çünkü bunu biz değil il sağlık müdürlüğü yaptı dedi.sanırım devlete ödedikleri tutara zam gelmiş...napalım artık bebek sevinci hepsine değer...
Maşallah canım bebeğine. Biz de bugün kontroldeydik. Seninle haftamız aynı hangimiz önce doğuracağız bakalım diyorduk benimki 9'una gün verdi. Daha da önce gelebilirmiş çünkü plasenta olgunlaşmış. İyice korktum yani :18: Kilosu da 2800-3000 gr civarındaymış ama daha büyümezmiş bu civarda doğarmış. Offf çok heyecanlı yaaaa .....
Evet canım yaaa bir de 9 gün kalsa iyi her an gelebilir dedi doktor ona çok tırstım. Kasılmalarım var zaten onu söyledim ama önemsemedi pek nst'de de bakmıyor. Ritmik sancın olursa, nişan ya da suyun gelirse geliceksin alıcaz dedi. Adam çok rahat mesleği tabi. Kilosuna hiç önemli değil dedi. Bence 3000 gr doğarlarsa gayet iyi. Bir de 500 gr yanılma payı var ultrasonların o yüzden takılmıyorum kiloya sağlıklı olsunlar da...
Benim herşeyim tamam canım. Dün ağda manikür işlerimi de hallettim rahatladım. Herşeyimiz hazır bekliyoruz.
Hastane ücretini konuşmuştuk seninle pazarlık yapın demiştim ben. Demek işe yaramadıBenim doktorum dışarıdan gelecek bugün kendisine en son hastaneden aldığım fiyatı verdim o da ben hastaneyle konuşup seni arıycam dedi. Bence 2 gün kalmana gerek yok 1 gün yeter dedi. Bakalım ne fiyat çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?