2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yok canım,benimki lütfen hareket ediyor,kızımın adı gülce olacak da ben onu bu kıpırdamaması yüzünden tehdit ediyorum teyzesi...Yarmagülce koyacam senin adını diyorum...:)))

Maşallah canım 26 yaşında 3 çocuk sahibi olacaksın ne güzel genç anne olmuşsun. Ben 29umda ilkini bekliyorum 30 olmadan anne olucam diye seviniyorum bi de :)

slm kızlar.dün humana still tee den aldım da süt için.acaba bunu doğumdan bikaç gün önce içmeye başlasak faydası olur mu??
Ben daha alamadım yaa. Bence başlama doğurunca başlarsın.

bi faydası olmaz mı diyosun cnm süt olmadan:)

yok canım,benimki lütfen hareket ediyor,kızımın adı gülce olacak da ben onu bu kıpırdamaması yüzünden tehdit ediyorum teyzesi...Yarmagülce koyacam senin adını diyorum...:)))

Allah iyiliğini versin emi
bende diyorum bak elif eğer erkek olmaya kalkarsan seni kız gibi giydircem herkes sana gülecekk :)

Merhablr,
Bugun hic keyfim yok kizlar ya cok halsizim gecte kalktim ama gozumu acamiyorum aslinda uykumda yok ama anlamadim nie bole oldum. Bebegimde masallah hic durmuyor sag kaburgam hic kalmadi sanirim :) Son 18-20 Gun icindeyiz dogsun artik..

Bide kizlar bi arkadasim 2 Gun once tup bebek transferi oldu dualarinizda onada yer verebilirmisiniz? Insallah onunda yuzu guler. Rabbim herkese bu guzel duyguyu yasatsin insallah...

benimkinin hareketleri ağır ve seyrek olmaya başladı bu aralar...hatta geçen gün hareket etmiyor die korktuk tam hastaneye gidecektikki hareketlendi kuzum

benimkinin hareketleri ağır ve seyrek olmaya başladı bu aralar...hatta geçen gün hareket etmiyor die korktuk tam hastaneye gidecektikki hareketlendi kuzum

dediğin gibi insan merak ediyor hareket etmeyince ama bizim ufaklık şu zamana kadar hiç meraklandırmadı ama şu saatten sonra olmayacağı anlamınada gelmez bende zaten ona güvenerek bizim hanımefendinin gelmeye daha niyeti yok diyorum

:)))))))))) ya bir de bizimkiler dikbaşlı koç olacak,tehdit işe yarar mı bilmiyorum ama ben şansımı deniyorum:)))

ayy evet gerçi koç ta kesin değil benim boğa da olabilir ama ikisininde birbirinden farkı yok
ikiside inat ve dik başlı işimiz çok zor
sen ne burcusun uyabilecekmi acaba sana
benden çok babasıyla daha çok uyumlu olacak gibi geliyo bana balık babası ben akrep :)

bi faydası olmaz mı diyosun cnm süt olmadan:)

Olacağını sanmıyorum bir de zararı olmasın bitki çayları hamilelikte önerilmiyor ya. Nolucak bekleyiver doğuma kadar :) Hastanede başlarsın. Bebiş bi çıksın da yerinden :)

Bizim hanımefendinin de hareketleri bazen hiç olmuyor, diyorum birşey mi oldu acaba. Ama gün içinde bekleyince, hareketlendiği oluyor. Geçen akşam baya bi aşağılarda hissettim, dedim tamam geliyor artık cadımız, ama hala devam ediyor nazlanmaya :))) Bakalım ne zaman sürpriz yapacak bize.

slm kızlar

benim sağ ayak fena halde şiş tüm bacağımla birlikte, özellikle ayağımın üzeri sanki yanmışta su toplamış gibi, bu ödemi yaşayan varmı:44:

tahmini doğum tarihim 31 mart iken 40+2 oldum ve daha doğum yapmadım mart annesi olmayı beklerken nisan annesi olucam. günüm geçti yarın kontrolüm bakalım ne dicek doktorum. herkese hayırlı doğumlar diliyorum paylaşımlarınızı takip edicem inşallah

bende ondan korkuyorumya gerçi kızlar beklemez deselerde hiçte belli olmaz insan ister istemez tedirgin oluyor
senin içinde hayırlısı olur inşallah

kızlar Sat a göre 25 nisan ultrasona göre 20 nisan gibi beklenen doğum tarihi. Sir ağda yaptırmak istiyorum yarın gitsem sizce çok mu erken olur, insan ne zaman doğuracağını da bilemiyor ki

Canım ben 15 gün önce gittim ve hemen uzamaya başladılar şuanda. Bence biraz daha bekle, 10 gün sonra falan git. Benim 12 nisan sat'a göre. 2 gün sonra doktor kontrolüm var, haftaya tekrar gidicem mecburen ağdaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…