Kızlar sizinkilerde kımıl kımılmı, bizim hanımefendi bugün pek keyifli heraldeki durduğu yerde duramıo bende diyorum bunun daha gelmeye hiçç niyeti yok. Zaten hala yukarıda karnım aşağıda inmedi ama çok tatlııı kıpraşıyoo çıksın her tarafını yicemm
saat 4 30 ve ben uyuyamiyorumsizdede ayni durum oluyomu kac gecedir boyleyim sinir oluyorum kendime diger hamileliklerimde bu kadar olmuyodu puuuuufffff.... buraya girip gecmisi okudum dogum yapan arkadaslari ogrendikce onlar adina cok sevindim allah hepimize nasip etsin yavrularimizi sag salim kucaklamayi..... ben de bugun doktora gidicem sezeryan icinn gunum belli olacak tahminen en gec 9u der doktorum ama bellide olmaz birkacgun icinde de alabilir... bu benim 3.cu sezeryanim olacak ama yinede korku ve heyecan bayaa fazla arti birde tupleri baglaticam 26 yasindayim normalde doktorlar erken yasta baglamaya karsilar ama benim 3.cu oldugundan dogru olanin bu oldugunu dusunuyo doktorum... gece gece cenem dustu ben simdiden herkese gunaydin diyerek ve bugun dogum yapacak arkadaslarima dua ederek ayriliyorum.....
Ben daha alamadım yaa. Bence başlama doğurunca başlarsın.slm kızlar.dün humana still tee den aldım da süt için.acaba bunu doğumdan bikaç gün önce içmeye başlasak faydası olur mu??
bi faydası olmaz mı diyosun cnm süt olmadan:)Maşallah canım 26 yaşında 3 çocuk sahibi olacaksın ne güzel genç anne olmuşsun. Ben 29umda ilkini bekliyorum 30 olmadan anne olucam diye seviniyorum bi de :)
Ben daha alamadım yaa. Bence başlama doğurunca başlarsın.
yok canım,benimki lütfen hareket ediyor,kızımın adı gülce olacak da ben onu bu kıpırdamaması yüzünden tehdit ediyorum teyzesi...Yarmagülce koyacam senin adını diyorum...:)))
Kızlar sizinkilerde kımıl kımılmı, bizim hanımefendi bugün pek keyifli heraldeki durduğu yerde duramıo bende diyorum bunun daha gelmeye hiçç niyeti yok. Zaten hala yukarıda karnım aşağıda inmedi ama çok tatlııı kıpraşıyoo çıksın her tarafını yicemm
Allah iyiliğini versin emi
bende diyorum bak elif eğer erkek olmaya kalkarsan seni kız gibi giydircem herkes sana gülecekk :)
benimkinin hareketleri ağır ve seyrek olmaya başladı bu aralar...hatta geçen gün hareket etmiyor die korktuk tam hastaneye gidecektikki hareketlendi kuzum
122 Babycix Penye Kaptan Köpek Nakışlı 10 lu Zıbın Set - Ürün Kategorileri
arkadaşlar ben mart annesiyim, sizlerden henüz doğum yapmayan veya almak isteyenler için bugün indirimdeymiş.
:)))))))))) ya bir de bizimkiler dikbaşlı koç olacak,tehdit işe yarar mı bilmiyorum ama ben şansımı deniyorum:)))
bi faydası olmaz mı diyosun cnm süt olmadan:)
benimkinin hareketleri ağır ve seyrek olmaya başladı bu aralar...hatta geçen gün hareket etmiyor die korktuk tam hastaneye gidecektikki hareketlendi kuzum
yok be tatlım,42,43 te bile doğum yapan var baksana şu linke http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...l-olanlar-kacinci-haftada-dogum-yaptiniz.html
tahmini doğum tarihim 31 mart iken 40+2 oldum ve daha doğum yapmadım mart annesi olmayı beklerken nisan annesi olucam. Günüm geçti yarın kontrolüm bakalım ne dicek doktorum. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum paylaşımlarınızı takip edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?