bişi olmaz cnm ya. çok sıcak su yapmam ıık olur brazda yağlardan koyarm. bzde küvet var ama oturduğumuzdan beri hiç daha girip keyif yapasım gelmedi.
Zaten cok sicak olmamasi gerekiyor canim
Ay olsada girsemInsan rahatliyor
selam taze anneler ve anne adayları.
ben 30 martta doğum yaptm saat 17:29'da bebeğim doğdu. oğlum yusuf. size o kadar çok anlatacaklarım var ki. çok güzel bir duygu. rabbim hepinize yaşatsın sağlıcakla. öyle çok şeyle uğraştım nerden başlıcam nasıl anlatcam bilemiyorum. birgün uzun uzun yazarım inşallah. şimdi meme emme sorunumuz var. bu beni üzüyor. bana ve bebeğime dua edermisiniz? mama ile beslensin istemiyorum. sıcaklığını kucağımda hissetmek istiyorum. Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin. ama inşallah mememi emmeye devam eder? okuyanlar amin derse çok sevinirim. ve yapabileceğim birşeyler varsa öneride bulunabilirmisiniz?
Konuya atlicam simdi
Benim ilk dogumum olacak insallah haziranda.Ben yurtdisindayim. Burda hastaneye yatirildiginda,hem sancilarin/agrilarinin cok ise rahatlaman icin küvete sokuyorlar.Bir arkadasim sancilarindan dolayi girmis ve acilmasi cok yavasmis.Küvet rahatlatmis ve acilmasi hizlanmis.Gayetde rahat bir dogum olmus.
Ben kendimde küvet isticem.Gerci ben su da dogum dusunuyorum.Ozamanda agrin sizin olmuyormus pek.
selam oğluşumun teyzoşları biz 13.04.2012 de kontrol için gittiğimiz cuma günü süpriz bir şekilde doğum yaptık:) uzun uzun yazmaya çalışıcsm sizlere, cuma günü kontrole gittiğimizde hiç bir sıkıntımız yoktu nst de sancılarımız fazla çıkınca doktorumuz alttan muane etti ve yüksek sancılara rağmen hiç açılma olmadığını gördü, ayrıca çok fazla enfeksiyonumuz vardı, bebişimizin kafasıda 42. haftayla uyumlu olunca normal doğumun benim için çok zor olduğunu söyledi saat 6 gibi yatışımız yapıldı, bizde 7 gibi epidural doğuma karar verdik akşam 8 de amaliyathaneye indik, ancak doğum anında ben panik oldum ve anestezi uzmanı hemen genel anesteziyle beni uyuttu, yani bebişimi ilk ben göremedimben odama geldiğimde herkes beni bekliyordu neyse bebişi görünce hemen ayıldım tabi:)) oğluş 3600 doğdu eve geldiğimizde 3200 olmuştu, epidural sonrası 2 gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz :)maalesef baş ağrısı çekiyorum bebişimiz çok şükür güzel emiyor aman dua edin bize teyzeleri, şimdilik bu kadar hepinizi çok öpüyorum rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah :)) bu arada geçmişi şu an okuyamıyorum doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün, doğum bekleyen arkadaşlar rabbim hepinizin yardımcısı olsun , doğum hikayesini ayrıca yazabilirim inşallah :)
Kizlar yarin sabah 11'de spinal sezeryan ile doguma giriyorum. Dualarinizi eksik etmeyin. :18:
Yok canım, annem suni sancıyla 3 çocuk doğurdu bir zararı yoktur, ben de bekliyorum benim de 25 nisan görünüyor, artık her an tetikte bekliyorum, inşallah suni sancıya gerek kalmazne güzel herkes aldı bebişini kucağına.Allah hepinize sağlık sıhhat versin.benim 20 nisan görünüyor ama iyice strese girdim,ne sancım var ne ağrım...40. haftayı geçerse suni sancı isticem doktordan.bir zararı var mı fikirlerinize ihtiyacım var.
ne güzel herkes aldı bebişini kucağına.Allah hepinize sağlık sıhhat versin.benim 20 nisan görünüyor ama iyice strese girdim,ne sancım var ne ağrım...40. haftayı geçerse suni sancı isticem doktordan.bir zararı var mı fikirlerinize ihtiyacım var.
selam oğluşumun teyzoşları biz 13.04.2012 de kontrol için gittiğimiz cuma günü süpriz bir şekilde doğum yaptık:) uzun uzun yazmaya çalışıcsm sizlere, cuma günü kontrole gittiğimizde hiç bir sıkıntımız yoktu nst de sancılarımız fazla çıkınca doktorumuz alttan muane etti ve yüksek sancılara rağmen hiç açılma olmadığını gördü, ayrıca çok fazla enfeksiyonumuz vardı, bebişimizin kafasıda 42. haftayla uyumlu olunca normal doğumun benim için çok zor olduğunu söyledi saat 6 gibi yatışımız yapıldı, bizde 7 gibi epidural doğuma karar verdik akşam 8 de amaliyathaneye indik, ancak doğum anında ben panik oldum ve anestezi uzmanı hemen genel anesteziyle beni uyuttu, yani bebişimi ilk ben göremedimben odama geldiğimde herkes beni bekliyordu neyse bebişi görünce hemen ayıldım tabi:)) oğluş 3600 doğdu eve geldiğimizde 3200 olmuştu, epidural sonrası 2 gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz :)maalesef baş ağrısı çekiyorum bebişimiz çok şükür güzel emiyor aman dua edin bize teyzeleri, şimdilik bu kadar hepinizi çok öpüyorum rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah :)) bu arada geçmişi şu an okuyamıyorum doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün, doğum bekleyen arkadaşlar rabbim hepinizin yardımcısı olsun , doğum hikayesini ayrıca yazabilirim inşallah :)
Ben de çok yoruldum artık,uykusuzluktan,ödemlerden,beklemekten,yürüyememekten oturamamaktan çok yoruldum,Allah benim gibi tüm bekleyenlere bebişlerini sağlıklıkla kucaklarına almayı nasip etsin...
[
Canm banada 20 nisan dedi d bdt ne.bendede ara ara sanci oluyo.ama dogum bildigm kadari ile birden baslayan bir eylem.banada cok tuhaf geliyo hic bir durum yokken ne sanci ne bisey nasil birden basliyo....ins dogumlarimz kendi baslar disardan mudahelesiz.banada suni sanci verick dr um 40 haftayi gecersek.hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?