2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Heheh
Benim oglan kalsin daha icerde,erken onun icin Sinavimdan sonra dogsunyada 1 hafta önce

canım o emme sorunu ilk hafta oluyor malesef,benim bebiş de emmedi,göğüslerim taş gibi oldular,medela elektrikli pompa aldım,resmen hayatımı kurtardı,onunla sağıp verdim,sonra yavaş yavaş emmye başladı,şimdi de saatlerce ayırmasam durur göğsümde,keşke doğumdan önce alsaymışım da hastaneye götürseymişim pompayı,daha çabuk emerdi,sütüm çoğalırdı ilk günlerde,ilk günlerde süt de pek gelmiyo zaten,bebişlerin de çenesi yoruluyo,doymayınca da emmek istemiyolar,,biz 20 günlük olduk bu arada,tabi çene de kuvvetlendi süt de arttı,benim bebiş de sol göğsümü emmeyi çok seviyor sağı emmek istemiyor,onunla uğraşıyorum ben de,inatlaşmadan halletmeye çalışıyorum bakalım,emmek istemeyince soldan emzirip sağı sağıp veriyorum falan,moralini bozma,ben de çok üzülmüştüm emmicek diye ama emdi,gerçi haftasına göre kilolu olduğundan mama takviyesi yapıyorum günde 1 kere falan,seninki de emer inşallah üzülme

canım, cevap verdiğin için teşekkür ederim, Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin yavrucuğunu

o zaman tavsiyene uyuyayım da bu gece gireyim küvete.. açılma olsun diye iş güç yapıp, yürüyüp, merdiven inip çıkmaktan daha keyifli ve konforlu bir yol valla, şöyle sıcak banyoda buharlar içinde ılık suyun içine girip uzanacaksın, ohh miss

yarın doktordan sonra rapor veririm kızlar hepinize, tabi doğurmazsam

selam oğluşumun teyzoşları biz 13.04.2012 de kontrol için gittiğimiz cuma günü süpriz bir şekilde doğum yaptık:) uzun uzun yazmaya çalışıcsm sizlere, cuma günü kontrole gittiğimizde hiç bir sıkıntımız yoktu nst de sancılarımız fazla çıkınca doktorumuz alttan muane etti ve yüksek sancılara rağmen hiç açılma olmadığını gördü, ayrıca çok fazla enfeksiyonumuz vardı, bebişimizin kafasıda 42. haftayla uyumlu olunca normal doğumun benim için çok zor olduğunu söyledi saat 6 gibi yatışımız yapıldı, bizde 7 gibi epidural doğuma karar verdik akşam 8 de amaliyathaneye indik, ancak doğum anında ben panik oldum ve anestezi uzmanı hemen genel anesteziyle beni uyuttu, yani bebişimi ilk ben göremedim ben odama geldiğimde herkes beni bekliyordu neyse bebişi görünce hemen ayıldım tabi:)) oğluş 3600 doğdu eve geldiğimizde 3200 olmuştu, epidural sonrası 2 gün hastanede kaldık şimdi evdeyiz :)maalesef baş ağrısı çekiyorum bebişimiz çok şükür güzel emiyor aman dua edin bize teyzeleri, şimdilik bu kadar hepinizi çok öpüyorum rabbim bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşallah :)) bu arada geçmişi şu an okuyamıyorum doğum yapan arkadaşlar hepinizin gözü aydın allah analı babalı büyütsün, doğum bekleyen arkadaşlar rabbim hepinizin yardımcısı olsun , doğum hikayesini ayrıca yazabilirim inşallah :)

ayy gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
hayırlısıyla sağlıklı, bol bol emerek büyür inşallah

ne güzel herkes aldı bebişini kucağına.Allah hepinize sağlık sıhhat versin.benim 20 nisan görünüyor ama iyice strese girdim,ne sancım var ne ağrım...40. haftayı geçerse suni sancı isticem doktordan.bir zararı var mı fikirlerinize ihtiyacım var.

Yok canım, annem suni sancıyla 3 çocuk doğurdu bir zararı yoktur, ben de bekliyorum benim de 25 nisan görünüyor, artık her an tetikte bekliyorum, inşallah suni sancıya gerek kalmaz

Ben de çok yoruldum artık,uykusuzluktan,ödemlerden,beklemekten,yürüyememekten oturamamaktan çok yoruldum,Allah benim gibi tüm bekleyenlere bebişlerini sağlıklıkla kucaklarına almayı nasip etsin...

[

Canm banada 20 nisan dedi d bdt ne.bendede ara ara sanci oluyo.ama dogum bildigm kadari ile birden baslayan bir eylem.banada cok tuhaf geliyo hic bir durum yokken ne sanci ne bisey nasil birden basliyo....ins dogumlarimz kendi baslar disardan mudahelesiz.banada suni sanci verick dr um 40 haftayi gecersek.hakkimizda hayirlisi

Canm hayirli olsn allah anali babali buyutsn darisida basimiza olsun....

Ben de çok yoruldum artık,uykusuzluktan,ödemlerden,beklemekten,yürüyememekten oturamamaktan çok yoruldum,Allah benim gibi tüm bekleyenlere bebişlerini sağlıklıkla kucaklarına almayı nasip etsin...

günaydın...
hislerime tercüman oldu cümlelerin inşallah sağlıkla alırız biz de yavrularımızı kucağımıza..

benim de son gün 20 nisan. ne çokmuşuz 20 nisanı bekleyen. hakkımızda hayırlı olsun ama beklemek gerçekten zor. rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin

Arkadaşlar çok şükür 12 nisan saat 15:35 oğlum, 3kg normal doğdu, çok mutluyum, hiçbişeye vakit yok kısa da olsa size haber vermek istedim, şimdi biraz sarılık başlangıcımız var, benim de aşırrı uykusuzluğum, geri kalan herşey çok güsel, hamd olsun.. Doğum yapmamış olan tüm arkadaşların Rabbim yardımcısı olsun,hayırlı doğumlar diliyorum, bebekleri dünyaya gelenlere de Allah sağlık,sıhhat uzun ömür nasip etsin..

Dogum bekleyenler Allah yardimciniz olsun rahat dogumlariniz olsun doguran anneler gôzleriniz aydin olsun ama nerelerdesiniz biz iyiyiz oglum gunduz uyuyup gece uyumuyo bende gunduz de uyuyamiyorum zombi oldum yani gogus yaralarim gecmeye basladi sukur

Merhaba,

Benim gibi sezeryan sonrası normal doğum için bekleyen var mı? 39+1 deyim. İlk hemileliğimde bebeğim 42.haftada bile aşağıya inmedi ve açılmam hiç olmadı, suni sancıya rağmen açılmam olmadığı için sezeryan ile doğum yaptım. Fakat yine normal doğum istiyorum yine tık yok... Acaba aynı şekilde mi olacak bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…