2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah doğum başlar ve kolay bir doğum yaparsın, benden henüz nişan gelmedi, bekliyorum. Benim de yarın kontrolüm var cumartesi nst de bebeğim kalp atışları biraz yavaş çıkmıştı, inşallah yarın düzgün çıkar da rahatlarım. Bu sıralar hem doğum stresi hem ailevi problemler hayırlısı olsun inşallah kolay ve sağlıklı bir şekilde doğum yaparız. Allah yardımcımız olsun

kızlar merhaba.
08.04.12 de doğum yaptım bende.
aslında 11inde sezeryan tarihi vermişti doktorum.
8 inde normal doğum başladı.normal doğum riskliydi benm için. apartopar sezeryane aldılar.
3290 gr 50 cm olarak spinal anestezi ile sezeryan olarak dünyaya geldi oğlum

Gecmis olsun canim, Allah anali babali buyutsun
Darisida biz bekleyenlere insallah

lasinoch krem. dışı mor renkli onu kullanabilirsiniz.
birde e vitamini ni alıp iğneyle delip memenize sürün çabuk iyileştiriyor.

arkadaşlar 10 nisanda normal doğumla oğlum aybars kağan'ı kucağıma aldım.3.700 doğdu.6 gün hastanede kaldık karnımda enfeksiyon kapmış yavrum ama şimdi çok iyiyiz.darısı başınıza,normal doğumu herkese avsiye ediyorum üstelik sun i sancıyla doğdu

BİLGEKAAN hayirli ugurlu olsn canm.allah anali babali buyutsun.ne guzel normal dogum yapmissn.bende normal dogumu bekliyorm.dua et ins ole olsn.

Son düzenleme:

canım banada parmak ucu kadar açılman var dediler ama doğum konusunda bişi demediler..hakkınızda hayırlısı olsun, sonuçta gününü tamamlamış, doğsada sorun olmaz, Rabbim bir avazda kurtarır inşAllah..bende beklemedeyim..

Missaltin canım nişanın gelmiş :) Ne güzel, inşAllah sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım, benimde kontrol çarşamba..hakkımızda hayırlısı bakalım..

kızlar doktordan geliyorum parmak ucu kadar açıklık var dedi. doğumun 19 nisana dedi. ultrason içinde 20sinde bakıcaz dedi. suyuna falan. Anlayamdm ya. bizim sıpanın geliceği yok sanırm. şimdide çok belim ağrıyo geçiyo tekrar ağrıyo. akıntım çoğaldı baya. parmak ucu kadr açılma varmış. yani 1 santim dedi. nstye soktu. ama aklım ultrasonda kaldı. insan bi bakar bebek nasıl bi sorun varmı diye. ama bakmadı. :/

merhaba,
benim normalde 31 martti dogumum o gun doktora gittik sadece nst de baktilar eve yolladilar 1 hafta sonra gel dediler ve o surecte surekli akintim oldu hafif sancilarim oluyodu ve 1 hafta sonra yani 7 nisan sabahi hazirlanirken hafif olan sancim artmaya basladi 3 dk da bir sancim oldu hemen gittik 4 cm acilma var dediler ben suya girmek istedim acilma suresi kisalsin cunku dayanamadim yarim saat suda bekledim cikinca hemen doguma aldilar 10 cm acilmis.bu su isini dusun derim.ben dogum animi hatirladika agliyorum gercekten hem aciyi hemde mutlulugu yasiyosun.burdaki dogum yapicaklara Rabbim kolaylik versin insallah.bu arada benim bebegimin gozunde capaklanma var acaba bebeginde olan var mi?

gözünüz aydın kızlarrr. Allah bağışlasın...

evet cnm devam ediyor sancı bkliyorum artık:)

ay ne güzel darısı başımıza...

havva, Allah bağışlasın bebeğini.. bir şey soracağım, suya girmek derken duş almaktan mı bahsediyorsun? hastanede küvet imkanı yoktur sanırım :) acaba evde küvete girsem açılmam olur mu? bana da geçen perşembe parmak ucu kadar açılman var dedi doktorum, yarına da randevu verdi.. acaba bu gece küvette keyif yapsam mı azıcık? :)

maaşallah,Allah bağışlasın oğlunu..normal doğumu bekleyen suni sancı alma ihtimali olan birine moral oldu yazdıkların..

Konuya atlicam simdi
Benim ilk dogumum olacak insallah haziranda.Ben yurtdisindayim. Burda hastaneye yatirildiginda,hem sancilarin/agrilarinin cok ise rahatlaman icin küvete sokuyorlar.Bir arkadasim sancilarindan dolayi girmis ve acilmasi cok yavasmis.Küvet rahatlatmis ve acilmasi hizlanmis.Gayetde rahat bir dogum olmus.
Ben kendimde küvet isticem.Gerci ben su da dogum dusunuyorum.Ozamanda agrin sizin olmuyormus pek.

ayy bende gircem o zmn küvete yumuşasın braz ya. bn çok sabırsızım. doğsun istiyorum hemen.

Aynen canim dogum odasinda kuvet var gecende gittik baktik esimle. Bende yurtdisindayim. Tr de devlet hastanelerinde yok bu uygulama bildigim kadariyla. Belki ozellerde vardir. Bana Dr da dedi sancilarin baslayinca hastaneye gitmeden evde de yap rahatlarsin dedi. Bakalim Son 6 Gun icindeyiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz. Sanada kolay dogumlar insallah guzel agrisiz gecer.

ayy bende gircem o zmn küvete yumuşasın braz ya. bn çok sabırsızım. doğsun istiyorum hemen.

Iyi cesaretlisin.Benim evde küvetim yok.olsada korkarim.Pit diye birden acilma olur diye.Kisiden kisiyede degisiyordur bence:18:
Ama yinede korkarim

Amin canim.
Insallah sende kolay bir dogum gecirirsin
Cok heycanli ya.Sizlerin az kalmis Ne kadar güzel
Umarim hepiniz bebislerinizi saglikli alirsiniz kucaginiza

Iyi cesaretlisin.Benim evde küvetim yok.olsada korkarim.Pit diye birden acilma olur diye.Kisiden kisiyede degisiyordur bence:18:
Ama yinede korkarim

bişi olmaz cnm ya. çok sıcak su yapmam ıık olur brazda yağlardan koyarm. bzde küvet var ama oturduğumuzdan beri hiç daha girip keyif yapasım gelmedi.

bişi olmaz cnm ya. çok sıcak su yapmam ıık olur brazda yağlardan koyarm. bzde küvet var ama oturduğumuzdan beri hiç daha girip keyif yapasım gelmedi.

Zaten cok sicak olmamasi gerekiyor canim
Ay olsada girsem Insan rahatliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…