2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım sarılıksa anne sütü vermen gerekir bolca ama sarılık değilde yine uyuyosa daha ne isten öpte başına koy üfürümde geçer canını sıkma çoğu bebekte oluyo sonradan geçiyo

dünde bizim kontrolümüz vardı doktor sarılık yok dedi ama bebek sürekli uyuyo yaa. normalmi acaba.

benim bebişte sezaryanla dünyaya geldi ancak anası epidurale o anda dayanamadığından genel anesteziyide aldı , bizde ilk günler bebişi uyandırmakda çok zorluk çektik, üstelik memeyide bir türlü tutamadı, ayağının altını gıdıklıyorduk birde uyumasın diye üstündekileri soyuyorduk, zoraki uyanıyordu oğluşum yavaş yavaş memeyi tutmayı öğrendi sarılığımız 5. gününde 13 mg çıktı doktorumuz sınır 15 mg şimdilik iyi dedi daha sonra bebiş uyumamaya başlayınca:))) bol bol emdi şükür ne sarılık ne uyku sorunu, şimdi bol bol uykusuzluk hadi bakalım buda geçicek:))

Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda düzelirde sende doya doya yaşarsın. Sağlıklı bi şekilde büyür reyyan ela inşallah

senle herşeyimiz aynı olucak galiba :) banada dün 3700 olmuş ama bu kadar değil gibi duruyor karnımdan dedi :) son haftalarda çok alabiliyormuş da diyorlar valla bakalım bi doğsunlarda görücez kısmetse :) ben pek o tarafları bilmiyorum hep merkezde olduğumuz için gitme şansımızda yoktu yalovalı arkadaşlar anca gezdirirse :)

o sarılık illaki bi olyuo canım,benimki de oldu,değeri 21 e çıkınca hastanede kaldı 2 gece,mor ışıkta.hatta bayaa da sürdü bizimki,ama 10-15 günden sonra devam etse de tehlikeli boyuta ulaşmıyomuş,ilk hafta tehlikeli oluyo,takibini yapın,çok sararırsa tahlille öçltürün,25 i geçerse tehlike başlıyo,zaten doktorunuz da takip eder,o ilk haftalarda çok uyuyolar,sarılık da uyutuyo diyolar,uyandırmaya çalışsam da uyanmıyodu benimki,çenesine,burnuna dokunuyodum vs uyanmıyodu,ben de üzülüyodum,ama geçiyo sarılık,doktor iyi beslenmeyle geçer dedi,bol bol emzir,sütün yetmiyosa da mama ilavesi yap,aç kalmasın,ben ilk hafta çok sütüm gelmedi,ille anne sütü alsın diye mama vermek sitemedim,aç kalınca sarılığı da arttı,sonra mama vermeye başladım ek olarak,hem ebni emiyo hem de biberonla mama veriyorum,kalan sütümü sağıp veriyorum,biberona alışırsa emmez dediler bana,gözümü korkuttular,ama kisini de alıyo benim bebiş,keşke sütüm gelmediğinde de biberonla besleseymişim,belki o kadar yükselmicekti,kaşıkla falan verdim mamayı ama yine de kaşık biberon gibi olmuyomuş,şimidi biberon+emzirme şeklinde g,d,yorum

kızlar nisan annelerinden doğurmayan varmı hala :))) biz mayıss annelerinin yarısı doğurdu:)

ay varya o uyanmayınca bi sorunmu var diye psikopata bağlıyorum resmen.uyanmıyor diye ağladım bile :)

migicimmm sen girmiyosun sanıyodum ben.benim bebeğim bu gün 21 günlük oldu
bizim değerlerimizde 19 oldu bizde iki gün ışık tedavisi gördük ay ne ağladım ne ağladım. sonra 3 saatte bir uyandırıp besle dedi dr kakayla atıcak sarılığı dedi.ne zaman uyusa sarılık tekrarladı sanıyorum.bide sütüm yetmiyo benim onun için mama takviyesi yapıyorum. biberonda kullanmıyorumki beni bırakmasın diye sürekli bi yedirme gaz çıkarma ve alt değiştirme modundayım.çokkk geçmiş olsun bu arada sana ve bebişine

kızlar nisan annelerinden doğurmayan varmı hala :))) biz mayıss annelerinin yarısı doğurdu:)
Evet canım ben varım SAT 20 temmuz , Beklenen doğum tarihi 27 nisan bekliyorum hala ama ne suyum geldi, ne nişan geldi, normal doğumu bekledim ama sancım da yok artık herhalde suni sancı verilir

Selam kızlar kısmetse bende nisan annesi olucam 39+3 deyim 29 nisanda 40 haftamız bitiyor heyecanla beklemekteyim sürekli kendimi dinleme modundayım normal doğum istiyorum umarım çok beklemem

Benim yarın günüm doluyor, bugün muane oldum ne açılma var, ne suyum geldi, ne nisan sadece arada kasılmalar ve adet sancıları ama nst de cıkmadı .. iyice sabırsızlanıyorum artık

Benim karnımı iice yokladıktan sonra söyledi iri bebek olacak diye..Korktum bir an sezeryan mı diyecek acaba diye..Alttan muayene edince 'ooo 4 kilo bile doğurursun,kemiklerin çok iyi dedi :)) rahatladım o zaman..Sen gel gezeriz bebişlerle

Ne güzel yaa bizde hala normal doğumu bekleyenler var..

Selam kızlar kısmetse bende nisan annesi olucam 39+3 deyim 29 nisanda 40 haftamız bitiyor heyecanla beklemekteyim sürekli kendimi dinleme modundayım normal doğum istiyorum umarım çok beklemem

Hayırlı olsun.Sen de sağlıkla kavuşursun bebene inşallah..Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
Merhaba nisan anneleri, yan gruptan geldim :) mayıs annesi olacakken nisan sonuna yetiştik 1 kaç güne sezeryanım var Allah kısmet ederse..
bugün ultrasonda oğluşumun sol testisinin su topladığını gördü doktor. bize de gösterdi bariz şekilde belli doğduğunda sol tarafı şiş göreceksiniz sakın korkmayın zamanla geçecek dedi..2 hafta içinde olmuş çok üzüldüm..internetten biraz araştırdım HİDROSEL diye bir durum..yumurtalıkların su toplaması bazı durumlarda doğumdan sonra kendiliğinden geçermiş, bazı durumlarda 13. ayda ameliyat şartmış.. ( doğuran veya hala doğurmamış annelerden bu durumu yaşayan var mı aranızda??

beni daha alttan muayene etmedi salı günü edecek bakalım ne dicek 40. haftada ediyo heralde sorun olmadığından
iri bebek iyi hoşta çıkarması var bide onu yalovada nerde olacak doğumun? ah bi doğursak sağ salim :)

Kizlaarrr ben geldiimmm sonunda doguranlar kervanina katildim bebegim25.04.2012 oglen 12.32 de dunyaya geldi. Normal dogumdu acayip biseydii okadar kolay olduki cookkkkkk sukur rabbime. Ayrintilari Eve cikinca yazarim..
Normal dogumdan hic korkmayin derim kizlar....

Aeo Optum herkesiiii.....

Kac gündür nisan annelerini takip ediyordum. 2-3 gün önce yazdiginda belliydi doguracagin Bu sabahda merakla girdim acaba dogurdunmu diye
Allah anali babali büyütsün bebisini.

biz de oğlumuz keremi 20 nisanda sezeryanle kucağımıza aldık suni sancıya dayanamadım çünkü bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür.. 3650 gr doğdu bebeğimiz.. 1haftadır da süt vermeye uğraşıyorum yeni yeni geliyor sütüm sıkıntılıyız biraz..sarılık atlattık hafif..daha geniş bi zamanda daha uzun yazıcam..herkese sevgiler...

hayırlısı olsun canım öyleydi böyleydi derken bak sende doğurdun kolay olmasına sevindim darısı bizim başımıza inşallah
doğumu yapacağın belliydi zaten :) Allah bol bol süt versinde bebişin emsin inşallah canım

Selam kizlar...tebrik eden herkeze cok tsk..artik vakit bulup giremiyorm pek.kizimla yeni hayatimiza alismaya calisiyoruz...annelik cok guzel bir duygu.bebegin emmesi..uyumasi..kokusu..harika birsey..rabbim olmayan herkeze bu guzel duyguyu yasatsin...
Dogurmayanlarada hayirlisi ile kolayla bir dogum nasip etsin...

Canm hayirli ugurlu olsn allah anali babali buyutsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…