- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
kızlar merhaba, bende doğum yaptım 20 nisanda kızım Reyyan Ela saat 11:15te spinal sezeryan ile dünyaya geldi..ama biraz sorunlarla geldiKalb,nde üfürük çıktı ve ilk kontrolünü oldu çok önemli olmasada takip edilecek ve gelecek aya gün verdiler..Şimdide sarılık oldu ve baya fazla yükselmiş değeri ne yapmam lazım, devamlı uyuyor ve uyanmak nedir bilmiyor zorla uyandırıp besliyorum...Allah'ım çok güzel bir duyguymuş ama daha doyasıya yaşamadık malesef, ağlamaktan helak oluyorum lütfen dualarınızı bekliyorum ve önerilerinizi..
kızlar merhaba, bende doğum yaptım 20 nisanda kızım Reyyan Ela saat 11:15te spinal sezeryan ile dünyaya geldi..ama biraz sorunlarla geldiKalb,nde üfürük çıktı ve ilk kontrolünü oldu çok önemli olmasada takip edilecek ve gelecek aya gün verdiler..Şimdide sarılık oldu ve baya fazla yükselmiş değeri ne yapmam lazım, devamlı uyuyor ve uyanmak nedir bilmiyor zorla uyandırıp besliyorum...Allah'ım çok güzel bir duyguymuş ama daha doyasıya yaşamadık malesef, ağlamaktan helak oluyorum lütfen dualarınızı bekliyorum ve önerilerinizi..
dünde bizim kontrolümüz vardı doktor sarılık yok dedi ama bebek sürekli uyuyo yaa. normalmi acaba.
Ne güzel biraz ele avuca gelsinler tabi.Ptesi kontrolümde doktorum iri bebek dedi,3700 olmuşuz sanırım..Ama her zaman yanılma payı var ultrasonun bi 500 gr kadar dimi..Bir hafta önce farklı ultrason cihazında 3.300 demişti,nasıl 400 gr alıcak hem..Ben merkezde değilim,Yalova - Çiftlikköy arası diyelim..kiptaş konutları.. :)
Canım benim bebişimde sürekli uyuyordu.Uyandırmak ise imkansızdı,her şeyi deniyordum ama olmuyordu.geçen hafta bir profesöre gittik kontrol için.Bebeği uyandıramıyorum bir türlü dediğimde "sakın uyandırmaya çalışma çocuk ne zaman isterse o zaman uyanır ve o zaman karnını doyurursun Uyusun da büyüsün",dedi.Ben o günden beri uyandırmıyorum.Ne zaman kalkarsa o zaman emziriyorum.Gittiğimiz doktor oldukça iyi ve güvenilir bir profesör.Bence sende uyandırma aç olduğunda bebiş zaten kalkar.
canım benim bebiş de oldu sarılık hatta 21 lere çıkınca 2 gece hastanede kaldı,sonra düştü sarılığı ,1 hafta sonra yne ölçtürdük 8 çıktı,doktora kontrole gidince dedim sarılığı hala tam geçmedi,yine tekrarlar mı,(20 günlük olmuştu kontroldeyken),doktor bundan sonra tehlikeli sınıra ulaşmaz,10 günden sonra beyin bariyeri kapanıyo,boşuna kan alıp ölçmeye gerek yok,sarı rengin geçmesi zaman alabilir,bazı bebeklerde 3 ayı bulabiliyor dedi,o günden beri hiç bakmıyorum sarılığına,yavaş yavaş rengi de açılıyo zaten,benim bebiş de çok uyuyodu,şimdi de emdikten sonra uyuyo bir iki saat uyanık kalırsa kalıyo,bazen yarım saat uyuyuo oyanıyo hemen 10 dk sonra tekrar dalıyo falan, ama artık o kadar takmıyorum,aç olsa ağlar zaten,uyku da gerekli bebeklere,ne zaman uaynırsa o zaman doyuruyorum artık,bazen 3 saat kesintisiz uyuyo,ellemiyorum hiç,ne kadarlık oldu senin bebiş canım?hapşurmaları da her zaman üşüdükleri anlamına gelmiyomuş,burun kanallarını açmak için de hapşururlarmış,benim ki de hapşuruyo,hatta arada boğazına salyası kaçıyo galiba öksürüyo falan,bir de günde bi kaç kez sayısız kere hıçkırıyo :) o da midesinin büyüdüğünün işaretiymiş,mide büyürken diyaframa baskı yapıyomuş ondan hıçkırıyolarmış,hiç kafana takma lova cım
Evet canım ben varım SAT 20 temmuz , Beklenen doğum tarihi 27 nisan bekliyorum hala ama ne suyum geldi, ne nişan geldi, normal doğumu bekledim ama sancım da yok artık herhalde suni sancı verilirkızlar nisan annelerinden doğurmayan varmı hala :))) biz mayıss annelerinin yarısı doğurdu:)
senle herşeyimiz aynı olucak galiba :) banada dün 3700 olmuş ama bu kadar değil gibi duruyor karnımdan dedi :) son haftalarda çok alabiliyormuş da diyorlar valla bakalım bi doğsunlarda görücez kısmetse :) ben pek o tarafları bilmiyorum hep merkezde olduğumuz için gitme şansımızda yoktu yalovalı arkadaşlar anca gezdirirse :)
kızlar nisan annelerinden doğurmayan varmı hala :))) biz mayıss annelerinin yarısı doğurdu:)
Selam kızlar kısmetse bende nisan annesi olucam 39+3 deyim 29 nisanda 40 haftamız bitiyor heyecanla beklemekteyim sürekli kendimi dinleme modundayım normal doğum istiyorum umarım çok beklemem
kızlar nisan annelerinden doğurmayan varmı hala :))) biz mayıss annelerinin yarısı doğurdu:)
Benim karnımı iice yokladıktan sonra söyledi iri bebek olacak diye..Korktum bir an sezeryan mı diyecek acaba diye..Alttan muayene edince 'ooo 4 kilo bile doğurursun,kemiklerin çok iyi dedi :)) rahatladım o zaman..Sen gel gezeriz bebişlerle
Ne güzel yaa bizde hala normal doğumu bekleyenler var..
Hayırlı olsun.Sen de sağlıkla kavuşursun bebene inşallah..Allah yardımcımız olsun.
Kizlaarrr ben geldiimmm sonunda doguranlar kervanina katildimbebegim25.04.2012 oglen 12.32 de dunyaya geldi. Normal dogumdu acayip biseydii okadar kolay olduki cookkkkkk sukur rabbime. Ayrintilari Eve cikinca yazarim..
Normal dogumdan hic korkmayin derim kizlar....
Aeo Optum herkesiiii.....
Kizlaarrr ben geldiimmm sonunda doguranlar kervanina katildimbebegim25.04.2012 oglen 12.32 de dunyaya geldi. Normal dogumdu acayip biseydii okadar kolay olduki cookkkkkk sukur rabbime. Ayrintilari Eve cikinca yazarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?