2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Senide tebrik ederm tatlim allah anali babali buyutsun..sutu hic kafaya takma duzene giriyo.sular seller gibi geliyo.bebislerde guzel guzel emiyo:))

Bebişiniz hayırlı olsun, normal doğum yapabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Normal doğum isteyen biri olarak, detayları merakla bekliyorummm...

Kızlar bugün tahmin doğum tarihim sabahtan beri karnımda bi sertleşme oluyordu.. şimdi belime aniden feciy bi ağrı girdi.. daha dün hastaneye gittim hic bir doğum belirtisi yoktu :/ Her defa hastaneye gitmek istemiyorum Kafam çok karışık fikrinize ihtiyacım var

pek bu konuda tecrübeli dilim daha ama sancı bile olsa ne kadar çoğunu evde çekersen hastanede o kadar kolay oluyormuş diyolar bunu doğum yapanlar daha iyi bilir gerçi, malum biz daha beklemedeyiz hayırlısı olsun inş doğum belirtisidirde en kısa sürede sağlıklı bi doğumun olur ve bebeğini kucağına alırsın

kızlar doğum yapanlar özellikle benim bebeğim sürekli uyumaya başladı yine çok zor uyanıyo sarılık diycem ama geçirdik tabi tekrarlamadıysa.bide hapşuruyo çok bu normal mi ?

canim benim kizimda aynen seninki gibi surekli uyuyo hele ilk gunlerde ne yapsam uyandiramiyordum hapsuruk ilk gunden beri var ve sarilik vardi sebebi buymus cok uyumasinin ancak uyanmiyo diye bosverme uzun sure uyuyup emmeyince kan sekeri dusuyomus bebeklerin ne yap et emzir 2 saatte bir.....

canım sertleşme ağrıyla birlikte ve düzenliyse doğum sancısı olabilir bi saat tut bakalım dicem ama belkide çoktan gittin hastaneye:) hayırlısıyla kolaylıkla al bebeğini kucağına inşş

kizlar ya abimiz cok kiskaniyo 5 yasina girdi ama anlamiyo daha basina bastiriyo burnunu issirmis cok cocuklu anneler sizde durum ne

aynen canım bizimkininde sebebi buymuş şimdide gaz sancısından uyumuyo :))

kizlar ya abimiz cok kiskaniyo 5 yasina girdi ama anlamiyo daha basina bastiriyo burnunu issirmis cok cocuklu anneler sizde durum ne

benim kizimin 2 ablasi var biri 6 yasinda digeri 17 aylik zarar verme boyutunda kiskanclik yapmadilar hic buyuk sadece bozuluyo ilgi bebekte yada diger kardesinde olunca 17 aylik olan kizimda daha pek biseyin farkinda olmadigi icin idare ediyoruz senin isin zor bebegi abiyle basbasa birakma onun yanindada ilgilenmessen iyi olur canm

Selam bayanlar, kontrolden geldim çok şükür nst iyi çıktı, ultrason güzel, suyu filan yeterliymiş ama yarın 40 haftamız doluyor hiç sancım yok, ne zaman gelecek oğlum bilmiyorum. Doktorum her iki günde bir kontrole gel dedi, en kötü ihtimalle haftaya cuma doğumu başlatacak, bu gidişle mayıs annesi olacam sanırım

hakkinda hayirlisi olsun cnm nisan annesi olmak icin son 4 gun hadi bakalim

kızlar bebeğim böyle nefesini tutup birden nefes alır gibi bi hareket yapıyo.doktora sorduk normal dedi ama bunu yaşayan var mı aranızda?

öksürme var mı peki? arada bir ama öksürüyo acaba üşüttüm mü ben?

eet öksürüyüo hapşrıyo :) ama normalmiş bnde üşüttüm sanıyodum. bide çok hıçkırık tutuyo. doktor limon damlat 1 damla dedi. verdim 1-2 kere korktum snra bdaa vermedim. emziriyorum hçkırık tutnca.

hıçkırık tutması iyiymiş beni doktorumda öyle söylemşti. bi deee son bi soru daha :)
mama takviyesi yapıyo musun ?
benim sütüm yetmiyoda

hıçkırık tutması iyiymiş beni doktorumda öyle söylemşti. bi deee son bi soru daha :)
mama takviyesi yapıyo musun ?
benim sütüm yetmiyoda

yok cnm sdce anne sütü. rezene çayı iç. bide 1 kase yoğurdun içine reçel koy ye. bn çilek reçeli koyuyorm süper oluyo :) ama reze çayını gnde 2 bardk iç. sbh kahvltıdan snra. akşm yemeğinden sonra. meyve suyu iç.

humananın çayını içiyorum ama rezene arttıracaksa onu da içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…