2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
asu87 canm doğum yapmadın mı daha.

Yok canim yaa nerdeee. Dunden beri nisanim geldi iste simdide sanci cekiyorum duzensiz hala ama nasil aciyoo hergun Dr a gidiyorum. Bugun hastaneye gitmistik yeterli acilma ve sanci yok die Eve yolladilar. Bi mudahalede de bulunmadilar. Bekleyisteyiz canim..

Sen naptin agri sizi varmi?? Bebegin nasil??

ahh cnm zor bır dogum atlatmıssın.. bende epıdural-spınal kombıne sezeryan ıle dunyaya getırdım bebegımı 19 nısanda..sutum 2 gun sonra geldı ve 3.gun bebegımle ılgılenebılecek durumdaydım.. oturarak kucagımda emzırmeye basladım altını degıstım gazını cıkardım vs..
sutun gelmesının yada ıyılsme surecının vajınal dogum yada sezoyla alakası yok ..bunye meselesı..
bende tabıkı zorluk cektım kolay degıldı ..her acı unutuluyor bebegınle ılgılenmek ıcın hemencık ayaklanıverıosun..Allah bıze bagıslasın yawrularımızı:))

selamlar benim bir sorum olucak. ben normalde bu ayın 28 inde adet olmam gerekiyordu ama ayın 23 ünde pembe bir akıntı geldi ardındanda kahve rengi akıntı ve hala devam ediyor. acaba nedeni ne olabilir? belim ve kasığımda ağrı var. 3 aydır duphaston kullanıyrdum. bu ay kullanmadım.

Yok canım hiç bişi verilmedi.

arkadaşlar haftaya oğluşumu sünnet ettircez 40ı çıkmış olcak korkuyorum ama mecburuz sıntı var çünkü dua edin oğlum ağrısız acısız ağlamasız atlatsın

Canım Allah şifa nasip etsin şimdiden kolaylıklar.
Bende düşünüyorum 40 ı çıkınca.
Deneyimlerini paylaşırsın.
Ama ne kadar küçük olursa o kadar kolay oluyor diyorlar genelde...

Bu burcun bebekLeri, bir şey yapması için ısrar ediLdiğinde yapmazLarmış ya, biz de çok bekLedik. İnatçı sıpaLar :) Vaktini de bugün doLdurduk. 40+1 oLarak, uzatmaLardayız :) Dedim, tamam oğLuş, ben de nicedir erteLediğim işLerimi yapayım bari, annede ne sancı, ne kasıLma, tık yok :) BakaLIm, hep beraber bekLemeye devam..

Kontrolüm ay sonu,haftalık olarak gidiyorum artık,1 Mayıs 40 haftam doluyormuş.Benim doktorum 3.ayda 2 hafta üst üste erkek bebek demişti bize sağlıklı olsunlar da hiç fark etmez..Amaa kız bebişler de ayrı bi güzel canımm..Nazlar,mimikler,kılık kıyafetler Herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin yarabbim..Ağrı eşiği yüksek ola insanlar fazla acı,ağrı hissetmezler derler..Kasılma olarak hissedince sancıları böyle demişti hemşire..Bilemiyorum artık bakıcaz :) Benim sancılar 60 ve civarında geziniyor,5 kez nst girdim ama hiç 100 görmedim ben.Epidurali 4 cm olunca yapıyorlarmış.Hadi bakalım ne zaman doğacaklar,şu son zamanlar daha bir zor;heran gelebilirler düşüncesiyle insan heyecan yapıyor wala..Herşey hazır,bebişler bekleniyor işte..Sanırım Elif olacak ismi,hayırlısıyla bi gelsinler de..Bu arada komşuyuz da sen Bursadasın değil mi?

Yaklasik Son iki saattir 8-10 dk arayla 30 sn ve uzeri sancim oluyor iyice yaklastimi ki kizlar. Hastaneye gitsekmi sonra???
Aayyy bide dayanamiyorum yaaa sancilara. Belden kasiga basiyoooo. Allahim sen yardim et ya rabbim.

öyle tabi canım önemli olan sağlıkları sıhhatleri iyi olsun yeter erkek yada kız olmuş ne farkeder ama erkek olursa pembişleride giyer pembiş yataktada yatar
ay inşallah dediğin gibidir bu ağrı eşiği olayı ve vardırda :) benim bu sefer ilk defa 60 ve üstü çıktı ve 100 lerde durdu. herkes beni merak ediyor ama ben nedense çok rahatım bu doğum için sanki bi an önce doğuvercekmiş hiç ağrı sancı olmayacakmış gibi fazlamı rahatım ne :) evet canım bursadanım sen nerdensin?

Yaklasik Son iki saattir 8-10 dk arayla 30 sn ve uzeri sancim oluyor iyice yaklastimi ki kizlar. Hastaneye gitsekmi sonra???
Aayyy bide dayanamiyorum yaaa sancilara. Belden kasiga basiyoooo. Allahim sen yardim et ya rabbim.

ayy bebiş bu gece yada yarın geliyoo hadi hayırlısı inş en kısa zamanda doğumun olur canım yarın gelmezsen buraya anlarımki doğum oldu. sağ salim soğsunda sende sağlıklı olursun inşallah bol bol sütün gelir ve bebişte tatlı tatlı emer. hadi hayırlısı bakalım

Aynen yaa ben de çok rahatım.Genel yapım soğukkanlıdır zaten ama doğum bu sonuçta başka bişeye benzemez..yumurta dayandı mı emin ol heyecan,stres hepsi birbirine karışır beni de arayan soran doğurmadın mı daha diyenler..Rüyasında bile görüyor millet :) ben ne doğum ne bebiş görüyorum bu ara..Yalovadayım ben :)

ayyy şimdi tekrar hastaneye gidicem sakalım ne diyecek ne olacak hala tık yok sancıda acılmada yok bebişimde hala yukarıda bu günde doktor suni sancı verelim derse sanırım kabul edicemm

hmm anladm cnm bnmde öle oldu geri gnderdiler gönderdikten 3-4 saat snra açılmam başladı. dayanmadm hemen sezeryana aldırdm kndmi. Şimdi Allaha şükür iyiyim bebeğim de iyi dikişlerim braz sızlıyo oda sadce 1 tanesi baştaki :) okdr. onun dışında herşy çok iyi şükür. blki doğurmşsundur :) hehe.

ay canım benım bebekte öyle cok hamsuruyor korkuyorum hasta olacak dıye hıçkırık karnımdayken de vardı zaten cok uzuluyorumya sıkıntıya gırıyor dıye kıckırıken cok seker ya...

gecmiş olsun sen bıran önce dr gıtt bence fakit kaybet meden hamilede olabılırsın ama dış gebelik dene bır duurmda var ben yasadım çünkü hemen git bir beta tahlili yaptır allah korusun yani geçmiş olsun.

bende hiçgörmedim bebişimi ama dediğin gibi benim haricimde herkes görmüş hep anlatıyolar kızımı bakalım dedikleri gbi çıkacakmı herkes tombik yanaklı görüyomuş tam sıkılmalık diyolar :)
benim 2 yılım yalovada geçti merkezde orda üni okudum sen merkezdemisin?

bugün aile hekimliğine gittik.
kızımın topuk kanını aldılar ,çook ağladı ama yaa
bide genel muayenesi oldu.
d vitamin damlası verildi.15 günlükten itibaren günde 3 damla verecekmişim.
kızım der değiştiriyor bunun için ebe bana sebamed ürünlerini önerdi.
bide ben tsh ve kolestrol için kan verdim.inşallah kendiliğinden düşmüşlerdirde ilaç kullanmam artık...

Son düzenleme:
kızlar merhaba, bende doğum yaptım 20 nisanda kızım Reyyan Ela saat 11:15te spinal sezeryan ile dünyaya geldi..ama biraz sorunlarla geldi Kalb,nde üfürük çıktı ve ilk kontrolünü oldu çok önemli olmasada takip edilecek ve gelecek aya gün verdiler..Şimdide sarılık oldu ve baya fazla yükselmiş değeri ne yapmam lazım, devamlı uyuyor ve uyanmak nedir bilmiyor zorla uyandırıp besliyorum...Allah'ım çok güzel bir duyguymuş ama daha doyasıya yaşamadık malesef, ağlamaktan helak oluyorum lütfen dualarınızı bekliyorum ve önerilerinizi..

Ne güzel biraz ele avuca gelsinler tabi. Ptesi kontrolümde doktorum iri bebek dedi,3700 olmuşuz sanırım..Ama her zaman yanılma payı var ultrasonun bi 500 gr kadar dimi..Bir hafta önce farklı ultrason cihazında 3.300 demişti,nasıl 400 gr alıcak hem..Ben merkezde değilim,Yalova - Çiftlikköy arası diyelim..kiptaş konutları.. :)

Hayırlı olsun,gözün aydın Melisela..Bebeklerde üfürüm genelde bir sorun teşkil ettiğinden olmuyor bildiğim kadarıyla,sen içini ferah tut,üzüntü stres yapma ki hissetmesin bebişin..Sarılık hakkında bişey diyemem,iyi emzirmen gerekiyor sanırım..Gelip geçer o da sorun etme,forumda çok kişi yazdı bebeğinin sarılık olduğunu..İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız..

dünde bizim kontrolümüz vardı doktor sarılık yok dedi ama bebek sürekli uyuyo yaa. normalmi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…