2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

sanırım bizm bebişler rahatlarına çok düşkün olacaklar nisan nisan derken mayıs çocukları olacak galiba,sağlıklı olsunlarda napalım bekleriz yeterki beklediğimize değsin sağlıklı olsunlar

sağol canım,sana da geçmiş olsun,ben de çok ağlamıştım,hele o eşyalarıyla hastanede bırakınca eşimle beraber ağlamıştık oturup,duygusala bağlıyosun ama aslında hastanede daha güvenli,senin düşüremediğin sarılığı 2 günde tedavi ediyolar,emzirmeye gidip de renginin düzeldiğini görünce rahatlamıştım ben de,bana da iyi besle demişti doktor,ilk haftalar ben de kasıyodum beslemek için de 20 günlükken doktor artık risk oluşturmaz deyince uyandırmıyorum,zaten acıkınca çığlığı basıyo,kendi uyanıyo artık benim bebiş,sen de rahat ol,20 günlük olmuşunuz maşallah
ilk günler ben de biberon kullanmadım ama sonra baktım kaşıkla olmuyo,biberon kullanıyorum.Bir de ben sarılık için hastanedeyken yoğun bakım hemşiresine emmiyo bebek demiştim (ilk hafta emmek istemiyodu benim bebiş,ittiryodu memeyi,ağlıyodu falan),önce biberonu ver biraz çeksin sonra biberonu al ağzından memeni ver,emer dedi ve gerçekten de öyle öyle emmeye başladı,bence emzik ve biberon çene kaslarını güçlendiriyo bebeklerin,arkadaşım da emzikle emzirmeyi öğretti bebeğine,onunki de ilk günler ememiyodu,benim bebiş şu anda hem emiyo hem de biberonla mama yiyo (benim sütüm de yetmiyo gibi geliyo,çok aranıp ağlayınca günde 1 veya 2 kere mama veriyorum ben de),hatta emzirirken diğer göğsümden akan sütü kalkanla topluyorum,onu biberona döküp emzirme arasında içiriyorum sonra tekrar mememi veriyorum,iikisini de alıyo arka arkaya,yani bende biberon problem olmadı,kaşıkla falan uğraşmıyorum ben,keşke ilk hafta da biberonla verseydim mama da aç kalmasaydı sarılığı bu kadar yükselmezdi diye düşünüyorum.bir de yoğun bakımdaki hemşireler prematüre bebekleri biberonla besliyolardı ama bazılarının anneleri de büyümesi yeterli seviyeye ulaşanları emzirmeye başlamışlardı,biberon emzirmeyi engellese daha hiç anne memesi görmeden bibneronla beslenenler emmeyi reddederlerdi diye düşünüyorum ben,bebekten bebeğe değişiyo bence,bazı bebek biberonu görünce memeyi bırakıyo belki ama herkeste böyle olucak diye bişi yok

öksürme var mı peki? arada bir ama öksürüyo acaba üşüttüm mü ben?

benimki de öksürüyo arada,sanırım tükürüklerini yutuyolar bazen,o da boğazına kaçıyo ,üşütseler sürekli öksürürler bence

kızlar bu arada bebişlerinizin burnu tıkandığında (çok ciddi boyutta değilse tabi) doktor bana emzir dedi,mecbur kalmadıkça serumla falan burnunu açma dedi,arada hafif tıkanıyo özellikle kusar da burnundan da gelirse,emziriyorum burnu açılıyo gerçekten,bilginize

hiç sorma ilk günler tepemde bir sürü insan vardı herkes emzir emzir diyodu iyide emmiyodu katılıyodu ağlamaktan.aç bırak aç kalınca emer mama verme dediler öyle yaptım.
kan şekeri düşmüş o yüzden ve sürekli uyuyordu. uyuduğu ve beslenmediği içinde sarılığı ilerlemiş. doktor bana öyle söylemişti. ne aptallık etmişim milleti dinlemekle.
valla böyle giderse ben de biberona başlıycam.

Ben 36.haftamda oldum ilk alttan muayenemi,sonra da 39 da yaptı tekrardan.İyi de sen normal doğumu bekliyosun,çatın müsait mi değil mi çoktan bakması gerekmiyor muydu?Ya bu süre içinde gelseydi bebişin :) Bazen doktorlar unutuyorlar çok hastaları var sonuçta normaldir,sen hatırlatsaydın yapmadınız henüz diye.Uzmanlar Hast.yapıcam canım.

kızlar bebeğim 20 günlük çok şükür ama gazlkı çok gazını çıkarıyo amqa uykusunda bile sürekli ıkınıyo ben de om xn diye bitkisel şurup var onu veriyorum sizin durumkar nasıl gaza napıyosunuz her damlayı da kullanamıyom kabızlık yapıyomuş aslında bitkisel bile kullanmak istemiyorum ama 4.günümüzde acildeki doktor verdi gazdan 7 8 saat ağladı yavru

Canım benim kızım normal biberona alışınca beni bıraktı kaşıklada yutamadi chicconun anne memesi şeklinde biberonu var ondan kullanıyorum şimdi çok memnunum bi dene istersen

Benim sütüm hala ağız sütü şeklinde sarı renkte geliyor.Çok az geldiği için bebeğime yetmiyor ve maalesef mama veriyorum(
Elektrikli pompa ile sağıyorum sürekli ama bir biberonun dibini anca dolduruyor. Kızım da emmemek için direniyor, emdiği zaman da süt gelmeyince ağlıyor.Mama vermedim direndim sadece emmesi için ama bu sefer de çok acıktığı için susmadı.Benim gibi olan var mı? Herkes sezaryendendir diyor ama bu durumu yaşamayanlar da var.Zaten bugün 12.günümüz

Canım benim 26.günüm hala tam yetmiyo sütüm sürekli mama takviyesi yapıyorum doymuyo çünkü yavrum dr önce emzir sonra mama ver yetmiyosa en azından anne sütunu almış olsun dedi

bizimki herkesin yapabileceğini düşünüyo olsa gerek :)
özel hastane şimdiye kadar kadından şikayetçi olan olmamış ama inş bizdede bi sorun çıkmaz. hmm duymamışım ben o hastaneyi :)
yorulduğum içinmi yoksa normal olan bişimi belime ufak ufak ağrı giriyo seninde öyle oluyomu gerçi bebek hareket ettikçe oluyo bu önceleri daha seyrekti dünden beri daha sık gelcekmi acaba :44:

herkese merhaba,

24 Nisan günü, 16.30'da, minik kelebeğim, Sena'm, gözümüzün nuru, hayatımıza katıldı.. 3400 gr, 48 cm küçük hanım..

normal başlayan doğumum, genel anestezi sezaryen ile son buldu. kızım gayet sağlıklı, ben de gün geçtikçe daha iyi oluyorum hamdolsun.

bu güze duygu her isteyene nasip olur inşallah..

:)) çıkmaz çıkmaz sen pozitif düşünmeye devam et..Bu günlerde başım hemoroidle dertte benim de Herkesin bi şekilde hamilelik boyunca bazı sorunlar yaşadığını okudum hep forumda..Maşallah bana deyip şükrediyordum ki bu skıntı geldi başıma..Çok zor geçti iki günüm.Dayanamadım bugün genel cerrahiye göründüm..Biraz daha iyiyim şükür.Diğer adı Özel Yalova hast.bilirsin aslında..Bir Atakent bir de bu var Yalovada.Bel ağrım sadece bir kez oldu,adet sancısına benzerdi doğum başlıyor sandım :) ama kısa sürede geçti ve devamı gelmedi.Sıklaştıysa sen bekle o zaman bebeğini sinyal gönderiyordur belki

ay o hemoroit dediğin zor bişi en kısa sürede geçer inş. aynen ben de senin dediğin mide bulantısı dışında bişey yaşamadım çok şükür diyorum ama daha doğum olmadı insan korkmuyor değil yinede olmayacak diye
ama benmki bi giriyo bi çıkıyo hiç sancı çekmedimki bugüne kadar anlayamıyorum o yüzden çok merak ediyorum nasıl bi doğum olucak her gelen soruyo bide plan yapıyorum plandan önce ya gelirse bizim ufaklık. geçen gün resmen ayağını gördüm çok tatlıııydı

sanırım bizm bebişler rahatlarına çok düşkün olacaklar nisan nisan derken mayıs çocukları olacak galiba,sağlıklı olsunlarda napalım bekleriz yeterki beklediğimize değsin sağlıklı olsunlar

Amin canım, benim bugün 40 haftam doldu, 1 hafta takip edecek doktorum en geç cuma suni sancı verip doğumu başlatacak, inşallah o güne kadar kendiliğinden doğum başlar

Amin canım, benim bugün 40 haftam doldu, 1 hafta takip edecek doktorum en geç cuma suni sancı verip doğumu başlatacak, inşallah o güne kadar kendiliğinden doğum başlar

ay inş suni ye gerek kalmaz benimde pzrtesi doluyo 40 haftam zaten kaç kişi kaldıkki doğum yapmayan bizimkiler çok inatçı çok :)

ay inş suni ye gerek kalmaz benimde pzrtesi doluyo 40 haftam zaten kaç kişi kaldıkki doğum yapmayan bizimkiler çok inatçı çok :)

İnşallah gerek kalmaz ama benim hiç sancım yok şimdiye kadar 5-6 defa nst ye girdim hiç çıkmadı, doğum belirtileri de yok, üstelik çok da hareket ediyorum yürüyorum, boğa bebekleri inatçı olacaklar, rahatlarına düşkünler, senin ki kız mı erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…