2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bizim işitme tesitin hastane doğduğunun 2.günü yaptı.sorun yok diye bi kağıt verdi.sanırım bidaha yaptırmamıza gerek yok

nisan anneleri önce kendinize sonra topiğe gelin
eskden dolup taşan geçmişi okumakta zorluk çektiğim topikte şimdi in cin top oynuyo,

bebişlerimz dünyaya geldi
yaşadıgımız zorlukları buldugumuz çözümleri burda paylaşalım ki
sıkıntılar azalsın sevinçler çoğalsın

6 nisanda sezeryanla doğum yaptım bi hafta yanımda ananem kaldı sonra gitti
o günden beri yalnızım

bebeğimde reflü var ne emerse aynen kusuyo yavrucum çok zor günler geçirdik
ilaç tedavisine başladık el kadar çocuga inş faydası olur
ayrıca inek sütüne alerjisi varmış dr bana diyet verdi süt ve ürünleri yasak

sabah 6 da uyandık o saatten beri kucagımda hop oturup hop kalktık az önce uyudu da kahvaltımı yapabildim
bazen tükendiğimi hissediyorum insanlıktan çıktım resmen kaş bıyık saç baş rezalet ev desen bi şey götürüyo

sizler de durumlar ne
bura böyle ıssız topik modunda olunca ben de mart anneleri ile takılmaya başladım
ama aklm sizde
hamileliği birlikte yaşadık bebeklerimizi de birlikte büyütelim

valla bende hergün geliyorum ama kimseecikler yok gelin artık yav

:129::129::129:

ben de bakıyorum kimsecikleri yok doğum yapan kaçtı
kimse olmayınca bi şey de yazılmıo sorsan kim cevap verecek anlatsan kim dinleyecek
bazı arkadaşlar da benm gibi mart annelerine kaçmakta bulmuş çareyi orda karşılaşıyoruz
bebekler nerdeyse bi aylık oldu anneler hala yok

canım benimde gece hiç sütüm olmuyodu mama vermek zorunda kalıyodum istemeye istemeye şimdi bol süt yapacak şeyler yiyorum bide psikolojimide düzelttim şimdi gecede oluyo çok şükür bide ben emzik vermeyi beceremedim yada oğlum almayı beceremedi veriyom atıyo elimle tutuyom bi yandanda sallıyom bu sefer uyuyunca bırakıyom emzik düşünce ağlıyo bende vermiyom artık evde emzik koleksiyonu oldu nerdeyse her çeşit her marka var

benimki 2 aylık oldu ama gelen giden yok buraya bende mart annelerine takılıyorum neyse millet gelene kadar bizim sıkıntılar bitmiş olur inşallah

benimki 2 aylık oldu ama gelen giden yok buraya bende mart annelerine takılıyorum neyse millet gelene kadar bizim sıkıntılar bitmiş olur inşallah

nisan anneleri gelmeyince bende mart annelerini takibe başladım, bayanlar gelin bebişlerden konuşalım, kelebek çok geçmiiş olsun bu arada inşallah bebişin bir an önce sağlığına kavuşur, sıkıntılarını okudum diğer topikten , allah yardımcın olsun , şu an ben annemlerle kaldığım için rahatım, bebiş 2 aylık olunca tayinimiz çıkıcak ve hiç tanımadığım bir şehirde bebişimle yaşamayı öğrenicem:26: , bebişler sağlıklı olsunda her şeye dayanıcaz , nede olsa anne olduk biz

Son düzenleme:
selam arkadaşlar benim bebeğimde 12 günlük memeden ayrılmıyordu resmen bizde emzik aldık maşallah itiraz bile etmeden kabul etti emziği 3 saatte 2.5 saate bir uyanıyor ama bazen saatlerce susturamıyorum gaz sancısı basıyor çocuğumu o sırada memeden ayrılmıyor anne sütünün ağrı kesici etkisi varmış heralde o yüzden ama sütüm tükeniyor o zamanda sizlerin bebişler ne durumda

amiiiiinnnnnnnnnnnn

sağol cnm inşallah bu dönemi de atlatırz Allah kaldıramayacgmz yük vermesn ben 1 haftalk bebemle bi başıma kaldm hem iyi hem kötü yönleri var

allah hepimizin yardımcısı olsun bizim kızda emzigi tutmuyo elimle tutuyorum düşünce hemen uyanıyo saglıklı olsunlarda bu günlerde gececek ne kadar şükretsek azdır valla bende arada giriyorum ama kimsecikler yok sıkılıp cıkıyorum nerde o eski günler gecmişi okumaktan sıkılırdım şimdi günlerce girmesem 2 sayfa anca ilerliyo

canım geçmiş olsun ,bizim doktorumuz bebeğimiz reflü olmasın diye yastık kullanın demişti.Biz 10 günlükken yastık kullanmaya başladık.Belki biliyorsundur bunu...Ben de bakıyorum sayfa ilerlemiyor bir türlü ben de mi mart annelerine transfer olsam ne?
senin son 3 kilon kalmıştı verdin mi acaba?

Bizim gaz sancımız hiç yoktu başlarda.sonradan sancı çeker olduk.Doktorumuz gaz sancısı için çocuğun karnına 2 3 dk masaj yapın,sıcak havlu ya da sıcak su torbası uygulayın demişti.Masajı uyguladım bazen etkiliyor bazen etkilemiyor.Sıcak su torbasını 3 kere uyguladım,üç seferde de uyutamıyordum oğlumu.Torbayı karnına koyunca 5 6 dakika içinde uyudu.Heralde etki etti torba ki uykuya daldı oğlum.

kızlar bebeğim sabahtan beri 3 defadır kusuyo acaba üşüttüm mü ben yaa

ben bide bikaç gündür adaçayı yağı sürüyorum karnına bide ayaklarını altına çok hoşuna gidiyo gazınıda çıkarıyo ama biraz kötü kokuyo
bide hergün rezene içiriyorum 3 çay kaşığı

Selam bayanlar, bebeğinizin gaz sancıları için ilaç kullanıyor musunuz? Emziriyorum, sırtını sıvazlıyorum, altı temiz yine de ağladığına göre gaz sancısı var herhalde, kıpkırmızı oluyor, 8 günlük oldu ve suni sancılı doğumdan sonra hiç dinlenemedim çok yorgunum ve uykusuzum, dün doktora götürdüm gaz için yapacak hiçbir şey yok dedi, sinirlerim bozuldu, tavsiyeleriniz var mı

adaçayı yağını başka bir yağ ile(mesele zeytinyağı) seyreltiyorsun dimi eğer direk sürüyorsan bebeğinin cildi için zararlı olur aklında bulunsun canım

hepimizde aynı sorunlar Allah yarrdımcımız olsun güç kuvvet versin bizlere
canım bana dr 15 günlükken verdi ilaç çok gazlı bir kızım var ama ben kullanmadım
geceleri hep uykusuz huzursuz tabi bende sonra 20 günlükken ateşlendim
ve o kadar güçsüz kaldımki su şişesinn kapağını bile açamıyordum düşün 20 gün
boyunca ne gece ne gündüz uyudum sonra dr kendine bakman gerek diyince 2 gece annemlerde kaldım
gece uyuyacaktım annem bakacaktı kızma ve mama verecekti ama ne mümkün kızımın ağlamalarını
duyunca yine kalktım ateşli ateşli emzirdim yavrumu dicem o kendine dikkat et benartık dr
ne derse yapıyorum sap simplex kullanıyorum kullanmadığım için kızım çok ıkınmaktan göbek fıtığı oldu
hem kendim yorgun düştüm hemde kızım

geçmiş olsun canım ilk günler gerçekten zor yeni bir yaşama alışmak, yorgunluk derken insan tükenecek gibi oluyor..Allah şifa versin ve hepimize güç versin inşşş ama annelik çok güzel

bugün doktor kontrolümüz vardı
doktor
*aşılarını sağlık ocağında yaptır
*çok gazı olursa gaz damlası ver
*çiğ sebze yeme bebeğe gaz yapar
*emdikten sonra fazla sütü kusması normal
* d vitamin damlasını günde 4 damla ver
*artık 3 saatten fazla uyuyabilir
*vucudundaki kırmızı benekler sıcaktan fazla giydirme
dedi......

kızım 55 cm olmuş ve 1 kilo civarı kilo almış.

maşalah canım bebişine bizde yarın 1 Aylık olucaz,pazartesi aşıya gidicez bakalım kilomuz boyumuz ne alemde demek 3 saatten fazla uyuyabilir dedi doktorun ben okadar şanslı olabilirmiyim şimdilik bilmiyorum ama olurda oğluş uyursa kaldırmıyım acıkmıştır diiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…