2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yehuuuuuuu hadi çabukkkk ama gösterdi kaçtı yaptın sen şimdi olmadı inş. hayırlı haberler verirsinn yawrim

amannn ya yapamadım bu evdeki pc zımbırtısında...ultrason resmini yüklicektim teyzesi bebişin...kocaman olmuş ya..vicdansız annesi 5 haftadır görmuodu, nasıl büyümez yani dimi bunca zamanda...allam resmen ellerini oynatıo yüzünü kapıo bildiğin küçük insan...dr ultrason aletini dürtünce dötünü öle bi döndüki bize...3 boyutlu bi resmi var yükliyemedim pzt yüklerim o kadar belliki elleriyle yüzünü kapttı, bacaklar üst üste, ayaklarda kilit gibi, nasıl yapmışsa sıpa...dr zaten hiç cinsiyetine bakma tarafında değildi ama bakmaz istesede göremezdi heralde bacak bacak üstüneydi hep..mendebur dr sölemedi cinsiyet bende bi sorim didim "aaa belli olurmu hiç daha çok erken, eline alsan bebeği bilemezsin şu aşamada " didi, 1 ay sonraymı...hıhhh....bide ilk beklenen doğum tarihine 5 nisanla başladık, geçen sefer 2 nisan dedi, şimdi 1 nisan oldu, çok iimiş gelişimi, 6.5 santim boyu..ikili testide yaptı..bi ultrasonda bayağı ölçtü biçti bide kan verdim, sonuç 1 hafta sonraymış arıcak beni dr. folic i bıraktık artık elevit kullancaz. bide balık yağına devam..başkada bişi demedi..cinsiyet patladı yani ama çokk şükür bin şükür herşey yolundaymış...

yaww kendim doktora gitmişim gibi heyecanlandım sevindim yawrucum yaaa gözün aydınn teyzesi yer onun elini ayaklarını parmaklarını bacaklar üstüste demek rahatı yerinde tosbağnın oyyyy nasıl büyüyolar kurban olurum onlara darısı başımıza artık Allahımm esirgesin yarabbimm boşver iyi olduğunu öğrendinya çok şükür cinsiyetini nede olsa öğrenicen inş...çoook sevindim kuzum yaa hadi hayırlısı inş. bida 1 ay sonramı çağırdı şimdi??
bu arada baksana örnek bitane yaptım tablo güzel oldu gibi ha??

ne guzell yaa okurken gözlerim doldu inşallah bende 10 ekimdeki kontrolumde bebeği detaylı görürüm şimdiye kadar kese içinde bir beyazlık gibi gördük.. cinsiyeti için 16 haftadan once bişey demiyorlar. maşallah hep böle güzelce devam eder inşallah

yerim onun keyfini ben yaaaa amannn teyzeleri gurban olsun ona hehheeh allahım perşembe çabuk gelsin nolur bende görem bebemi yaaa heyecan yaptım ama benim dr un ultrasonu 3 boyut değil neyse sağlık olsun napalım yaaa

kızlar beni de ekleyin listeyee..

sat: 12 temmuz
beklenen doğum tarihi 19 nisan
başlangıç kilo: 55
şimdiki kilo: 56
yer: istanbul

evet canım, şimdi testleri yaptı 1 hafta sonra konuşcaz eğer inş. testlerimiz sorunsuzsa 1 ay sonra gidcez..ama bu sefer 5 hafta değil 4 hafta beklicem..belkide daha az:))) tabloyuda walla elinize sağlık canlarım bayağı geliştirmişsiniz..

inş. cnm...evet ya şok olyosun görünce hele böle kımıl kımıl olması..çikolata yedim bide gitmeden çakallık yaptım..he hee..

yerim onun keyfini ben yaaaa amannn teyzeleri gurban olsun ona hehheeh allahım perşembe çabuk gelsin nolur bende görem bebemi yaaa heyecan yaptım ama benim dr un ultrasonu 3 boyut değil neyse sağlık olsun napalım yaaa

ya benimkide 3 boyulu değil die bilyodum bugüne kadar hep siyah beyazdı..bugünde öle başladı yine tam böle sonuna doğru bak dedi 3 boyuta geçirdi makinayı..didim ula madem imkan var ne beni zorluyon:)) ama dr a gitmeden diodum onuda dicem bunuda sorcam, he he yafruyu görünce kuzular sorcak hiç bişi kalmıo:)))

Allahın izniyle testlerin sonuçlarıda çok iyi çıkacak yawrimm inş. Allahım korusun kuzuları belki haftaya sonuçları almaya gittiğinde söler cinsiyetini hee bende bu salı değil haftaya salı gidecem inş. görürüm kolusunu bacağısını kuzumun

test sonucu için arıo cnm ya didim ya mendebur die gelmemizi istemio, arıo hnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…