| k.k nick | yaş | nereden | s.a.t | tahmini doğum tarihi | başlangıç kilo |
|tunihan86|25|konya|24 temmuz|29 nisan|53
|ELCHIN|26|?|6 temmuz|10 nisan|57
oluyomu diye bi deniyim dedimm
yehuuuuuuu hadi çabukkkk ama gösterdi kaçtı yaptın sen şimdi olmadıinş. hayırlı haberler verirsinn yawrim
yaww ben neden yapamadım kineee
ELCHIN yeni grup açtınmı kuzum naptın?? bende bi deneyimmi listeyi son durumlar nasıl??
amannn ya yapamadım bu evdeki pc zımbırtısında...ultrason resmini yüklicektim teyzesi bebişin...kocaman olmuş ya..vicdansız annesi 5 haftadır görmuodu, nasıl büyümez yani dimi bunca zamanda...allam resmen ellerini oynatıo yüzünü kapıo bildiğin küçük insan...dr ultrason aletini dürtünce dötünü öle bi döndüki bize...3 boyutlu bi resmi var yükliyemedim pzt yüklerim o kadar belliki elleriyle yüzünü kapttı, bacaklar üst üste, ayaklarda kilit gibi, nasıl yapmışsa sıpa...dr zaten hiç cinsiyetine bakma tarafında değildi ama bakmaz istesede göremezdi heralde bacak bacak üstüneydi hep..mendebur dr sölemedi cinsiyet bende bi sorim didim "aaa belli olurmu hiç daha çok erken, eline alsan bebeği bilemezsin şu aşamada " didi, 1 ay sonraymı...hıhhh....bide ilk beklenen doğum tarihine 5 nisanla başladık, geçen sefer 2 nisan dedi, şimdi 1 nisan oldu, çok iimiş gelişimi, 6.5 santim boyu..ikili testide yaptı..bi ultrasonda bayağı ölçtü biçti bide kan verdim, sonuç 1 hafta sonraymış arıcak beni dr. folic i bıraktık artık elevit kullancaz. bide balık yağına devam..başkada bişi demedi..cinsiyet patladı yani ama çokk şükür bin şükür herşey yolundaymış...
amannn ya yapamadım bu evdeki pc zımbırtısında...ultrason resmini yüklicektim teyzesi bebişin...kocaman olmuş ya..vicdansız annesi 5 haftadır görmuodu, nasıl büyümez yani dimi bunca zamanda...allam resmen ellerini oynatıo yüzünü kapıo bildiğin küçük insan...dr ultrason aletini dürtünce dötünü öle bi döndüki bize...3 boyutlu bi resmi var yükliyemedim pzt yüklerim o kadar belliki elleriyle yüzünü kapttı, bacaklar üst üste, ayaklarda kilit gibi, nasıl yapmışsa sıpa...dr zaten hiç cinsiyetine bakma tarafında değildi ama bakmaz istesede göremezdi heralde bacak bacak üstüneydi hep..mendebur dr sölemedi cinsiyet bende bi sorim didim "aaa belli olurmu hiç daha çok erken, eline alsan bebeği bilemezsin şu aşamada " didi, 1 ay sonraymı...hıhhh....bide ilk beklenen doğum tarihine 5 nisanla başladık, geçen sefer 2 nisan dedi, şimdi 1 nisan oldu, çok iimiş gelişimi, 6.5 santim boyu..ikili testide yaptı..bi ultrasonda bayağı ölçtü biçti bide kan verdim, sonuç 1 hafta sonraymış arıcak beni dr. folic i bıraktık artık elevit kullancaz. bide balık yağına devam..başkada bişi demedi..cinsiyet patladı yani ama çokk şükür bin şükür herşey yolundaymış...
ha gayret kuzi oluo....elçin yeni bitopic açıp listeyi oraya eklemiş okuduğum kadarıyla ama topic in adını yazmamış...bide benim bilgileride ekleyin bi ara
petunyapet, istanbul
son adet: 30 haziran
beklenen doğum: 5 nisan
kilo:73 ile başladım şu an:73,5
elçin en şişko bensem topic de liste yaparken ortalama bi ayar çek bebem bana:)
eksik kalmadı dimi?:44:
ha gayret kuzi oluo....elçin yeni bitopic açıp listeyi oraya eklemiş okuduğum kadarıyla ama topic in adını yazmamış...bide benim bilgileride ekleyin bi ara
petunyapet, istanbul
son adet: 30 haziran
beklenen doğum: 5 nisan
kilo:73 ile başladım şu an:73,5
elçin en şişko bensem topic de liste yaparken ortalama bi ayar çek bebem bana:)
eksik kalmadı dimi?:44:
hamile resimleri falan bak güzel oldu sanki dahada düzenlersek daha güzel olacak ama ben elçinin açtığı topiği bulamadım yaa ??
yaww kendim doktora gitmişim gibi heyecanlandım sevindim yawrucum yaaa gözün aydınn teyzesi yer onun elini ayaklarını parmaklarınıbacaklar üstüste demek rahatı yerinde tosbağnın oyyyy nasıl büyüyolar kurban olurum onlara darısı başımıza artık Allahımm esirgesin yarabbimm boşver iyi olduğunu öğrendinya çok şükür cinsiyetini nede olsa öğrenicen inş...çoook sevindim kuzum yaa hadi hayırlısı inş. bida 1 ay sonramı çağırdı şimdi??
bu arada baksana örnek bitane yaptım tablo güzel oldu gibi ha??
ne guzell yaa okurken gözlerim doldu inşallah bende 10 ekimdeki kontrolumde bebeği detaylı görürüm şimdiye kadar kese içinde bir beyazlık gibi gördük.. cinsiyeti için 16 haftadan once bişey demiyorlar. maşallah hep böle güzelce devam eder inşallah
yerim onun keyfini ben yaaaa amannn teyzeleri gurban olsun ona hehheeh allahım perşembe çabuk gelsin nolur bende görem bebemi yaaa heyecan yaptım ama benim dr un ultrasonu 3 boyut değil neyse sağlık olsun napalım yaaa
açtım canım benim yeni topic nisan annelerine gir yeniden orda takip listesi diye
elçin bulamadım kuzum sadece nisan anneleri diyemi girecem ??
elçin linkini paylaş istersen cnm...beceremicek tuni..he hee
Allahın izniyle testlerin sonuçlarıda çok iyi çıkacak yawrimm inş. Allahım korusun kuzularıbelki haftaya sonuçları almaya gittiğinde söler cinsiyetini hee bende bu salı değil haftaya salı gidecem inş. görürüm kolusunu bacağısını kuzumun
ya sen buldunmuu?? nisan annelerimi yazdın arama motoruna sadece bende çıkmıyo o yüzden soruyom laa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?