bakmadım kuzi ben herşey hazır olsun hazıra konim die beklom...
NO|İSİM|YAŞ|SAT|BEKLENEN DOĞUM|BAŞLANGIÇ KİLO|ŞİMDİKİ KİLO
1|elchin|26|6 temmuz|10 nisan|57|58
2|ktg|28|????|20 nisan|48|????
3|srrbkl|27|12 Temmuz|17 nisan|54|????
4|bianka|26|18 temmuz|25 nisan|64|????
5|nicole 78|33|25 temmuz|30 nisan|80|????
6|htcydmr|24|3 temmuz|????|72|????
7|sbilyana|29|3 temmuz|12 nisan|56|????
8|mistrall|27|23 temmuz|28 nisan|62|????
9|zeytinn|27|14 temmuz|19 nisan|62|????
10|hatice_06|19|17 temmuz|25 nisan|55|????
11|hayserp|25|14 temmuz|18 nisan|54|????
12|elistina|27|30 haziran|5 nisan|62|????
13|nrytkmn|29|20 temmuz|25 nisan|64|????
14|guncekiz|28|7 temmuz|12 nisan|57|????
15|biumut|23|11 temmuz|16 nisan|83|83.5
16|kkelebekk|23|3 temmuz|7 nisan|63|64
17|mehtapozan|28|21 temmuz|26 nisan|59.5|????
18|tunihan86|25|24 temmuz|29 nisan|53|????
19|pohhpohh|26|27 haziran|2 nisan|61|????
20|mehoo|28|16 temmuz|21 nisan|63.5|65
Ben de aynen devam şu an. ikili için beni semih beye yönlendirdi. ikili testimi orada Semih beye yaptırdım. ek ücret alıyorlar ama kendisi bu işin uzmanı. çok beğendim, bilgili, kendinden emin. eşim de benle aynı izlenimi edinmiş. ben de ona devam etmeyi düşünüyorum. ama ücret konusunda konuşmak lazım. muayenede fark varken doğumda nasıl bilmiyorum.sağolsun eşim sen nasıl istersen öyle olsun diyor ama bakalım. sonuçta içime çok sindi, güven verdi. ben görüntü almadımneyse bir dahakine. benim de trombositlerim iyice düştü. kanamayı durduran maddeler. hemotolojiye gitmem gerek. ama üzmüyorum kendimi. tahlil yaptıracağım. sanırım sen de öğretmensin. bu arada ben de öğretmenim. her şey yolunda gider umarım.
canım birde testi nerede yaptırdın özelde mi? ne kadar ödedin?
elçin linkini paylaş istersen cnm...beceremicek tuni..he hee
canım dört gözler haberlerini beklıyoduk çok sevındım iyi olmasına elelrini ayaklarını yerim ben onunnnn maşallah maşallahhhh demekki pazartesi gunu bende öğrenemıcem cinsiyet banane yaaaaaaaa
canım dört gözler haberlerini beklıyoduk çok sevındım iyi olmasına elelrini ayaklarını yerim ben onunnnn maşallah maşallahhhh demekki pazartesi gunu bende öğrenemıcem cinsiyet banane yaaaaaaaa
hımm malesef canım ben de doktora sordum ama bir ay sanra dedi.ama bi arkadasım 12de öğrenmişti erkekti onunki.sağlıklı olsun da cinsiyeti çok merak etmiyorum ben.önce sağlıklı mı diye sordum.ense kalınlığı iyi dedi.kan sonuçları da iyi çıkar inşallah.
Saol cnm. Pufffff ya. Ben şimdi 1 ay nasıl beklicem. Hihhh Dr hiç bakmaya yeltenmedi bile baksa gorurdu belki ama daha 1 ay sonra cinsiyet dedi tıkadı lafı. Belki senin Dr soler yefru belli olmaz
Orası öyle cnm. Zaten onları öle hoplarken ziplarken gorunce insanın aklına mutluluktan hiç bisi gelmiyor...ama ana yüreği merakda edio iste
amin canım inşallah bi sıkıntı olmaz.semih bey de bölge hastanesinde di mi?ben de mustafa beye gittiğimde aynı şeyi düşünmüştüm.işini iyi bilmesi çok önemli.ona devam et o zaman.evet ben de bugün gittim 12 idi 20 tl olmuş.ben sağlık sigortamın limitlerini ayarlamak için sormuştum ggklılardan normal550 sezeryan 750 gibi bişiyler demişti.orda bu işlerle ilgilenen biri vardı ona sorarsın danışmadan yönlendiriyorlar.evet canım ben de öğretmenim.okul çıkışı sakin oluyor hastane ama bugün yoğundu baya.ben de eşimle gitmek isityorum ondan c.tesi gidiyorum.görüntülerin kaydediliyorsa bi dahaki gittiğinde öncekilerini de alırsın.ben de bugün öğrendim zaten kendisi söyledi doktorum.neyse soracağın bişiy olursa yine konuşuruz canım.ha senin ikili testin sonuçları nasıl?aldın mı?
yalan yanlış bişiy söylememek için bakmamıştır belki.ben kendim de iyice baktım hatta videosu var yine bakıom ama yok yok görünmüyo bişiycanım sen ikiliyi yaptırdın şimdi sana bir daha 1 ay sonra mı gel dedi? kan sonuçlarını da göstterdin mi?önceki sayfalarda yazdıysan kusura bakma noolur.hepsini okuyamıyorumda.
evet canım haklısın.hayırlısı olsun diyelim zaman öyle çabuk geçiyorki zaten.bir ay daha geçsin bakalım.ha bu arada kızlar size de söyliim doktor bana yüz üstü yatma dedi.artık bebişler bundan rahatsız oluyor demekki.bilginiz olsun.
Sağol tatlım, bakalım gidince bilgi edinirim artık. benim de ölçümler çok şükür, iyi. ben de kan tahlilini perşembe verdim. haftaya çıkacakmış senin gibi. İnşallah ikimiz de -tabii tüm hamişler de- güzel haberler alırız. Sonuçlardan sonra ekim sonuna randevu verirler artık. haberleşiriz yine. bu arada bir arkadaşım söyledi, yatmadan önce taze ceviz, fındık, badem yersen bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış. sevgiler...
Hepimiz hayırlı haberler alırız ins. Benim Dr umda balığın üstünde cok duruo.balık yağı içildim zatennyine sordu yine devam dedi haftada bı balık 2 kezde balık yağı.
İnşallah canım, ya ben de normalde balığı çok severdim ama artık fazla yiyemiyorum. zorla haftada 1. ben de balık yağı hapı içeyim diye düşünüyorum. doktorun mu önerdi, adı ne acaba. Gidince sorayım ben de. tabii bebişi görüp ununutmazsam
Sağol tatlım, bakalım gidince bilgi edinirim artık. benim de ölçümler çok şükür, iyi. ben de kan tahlilini perşembe verdim. haftaya çıkacakmış senin gibi. İnşallah ikimiz de -tabii tüm hamişler de- güzel haberler alırız. Sonuçlardan sonra ekim sonuna randevu verirler artık. haberleşiriz yine. bu arada bir arkadaşım söyledi, yatmadan önce taze ceviz, fındık, badem yersen bebeğin beyin gelişimi için çok faydalıymış. sevgiler...
Evet cnm 3 aydan sonra özellikle yatmamak gerekiyormuş. Ben yaklaşık bı haftadır yatamaz oldum yüz üstü zaten aktik kasık bölgem bayağı siskinlesti.
Evet ben zaten tahmin ediodum cnm solemiceni, Dr umuz biraz ciddi ve garanticieline alıp baksan şimdi bilemezsin didi...evet yaptırdım. Sonuclar 1 hafta sonra ckicakmis.Dr sonuclar çıkınca ariyacak ins. Bı sorun yoksa 1 ay sonra görüşcez. Aaaa estf. Cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?