2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba,
ben de 2012 nisan annesi olucam inşallah. forumda bir karışıklık olmuş sanırım başka bir nisan anneleri forumu daha var oraya bakıyordum ben de ama burda muhabbet almış yürümüş :)
biz de 10. haftaya yeni başladık, 12. haftada ikili testimiz olacak, inşallah hayırlı haberlerle gelirim.
herkese sağlıklı ve rahat bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum.

merhaba canım.inşallah hayırlı haberler olsun.ben 11deyim bugün yaptırdım.

kızzzlllaaaarrrrr.benim hala sağ kasığım ve bacağım ağırıyor.bu normAl mi yoksa doktora gideyimmi?lekelenme filan yok çok şükür ama neden ağırıyor kasığım.ağrısı bacağa vuruyor.apandisten şüphelendi eşimde.ama apandisit olsaydı 3 aydır birşeyler olurdu demi kızlar .beni biraz rahataltın nooolllurrr:)))

öyle aklına kötü şeyler getirme ama canım madem ağrın var.muhakkak doktora git derim.

öyle aklına kötü şeyler getirme ama canım madem ağrın var.muhakkak doktora git derim.

haklısın canım da ne bilim işteya kasık ağrısı ama ben öle hissediyorum.hamileliğimde çıktı.8 haftaıkken doktora dediğimde normaldir.rahim büyüyüor ondan demişti.sürekli olmuyor mesela 1 haftadır yoktu bugün yine çıktı.doktor kontrolum 8 ekimde inşallah.2li test filan yapılacak ve bebişimi görücem

ya bu ikili testi beklemek çok heyecanlı, hemen olsa da sağlıklı haberlerini alsak keşke. bu arada benim de kasık ağrım oluyor, hatta ayağa kalkarken falan sancı giriyor kasığıma ara ara ama bence endişelencek bir şey yok. rahimin büyümesiyle alakalı diye düşünüyorum. doktora gidince sorucam yine de, buraya da yazarım.

oyyy kıyamam ben onaaa... iyiki söyledm haftaya ctesi bende gidicem yanıma alayım bellek falan super olur çok özendim ama

maşallahh maşallah tatlım yaa 2 hafta önce gittiğimizde bizimkide uyuyordu dr zorla uyandırdı zıplattı yafrumu ellerini havaya kaldırdı zıparkey ayy çok superdii haftaya ctesi ye kadar nasıl durucam yaaa çok merak ediyorum bende.... cinsiyet işide ne olacak bakalım söyler mi acaba? balık yağını bende sorcam daktıraaaaaaaa folıcten başka bişi vermedi bana aaaaaaaaaaa

suppeerr olmus elllerine sağlık...
özelde yaptırdım canım fiyatı 95 lira

wışş pahalıymış oda yawww.. daha geçen kan testi ve idrar testine 145 lira verdik... olsun yawrumuza değer, özel olsun temiz olsun....

evet yaa ben ilk öğrendiğimden beri yatamıyorum. karnım acıyo sanki psikolojik mi acep

amin canım. inşallah hepimize sağlıklı ve rahat bir hamilelik ve sağlıklı bebişler....

bende oturduğum yerden ayağa kalkarken bi kasılma sancı oluyor... haftaya unutmazsam sorarım bende ... heyecandan unutuyoırum ben bişi sormayı hep ultrosonda kalayım istiyorum

ben de yokum listede kızlar beni de ekler misiniz.

sat: 2 temmuz
Beklenen Doğum tarihi: 9 Nisan
Balangıç kilo: 65
Şuanki kilo: 64

Öncelikle bebeğin hayırlı sağlıklı olsun inş..Aramıza hoşgeldin..
kurulan ilk forum burdaki üyelerin oluşturduğu idi canım benim ama bir arkadaşforumu takip edemedğini söyleyip yeni bir grup daha kurup orda üyeler oluşturdu.Hepimiz burda olsak çok mutlu olurduk ama kendi filkirleri saygı duyuyoruz.sen dilersen iki tarafıda takip et uygun vakti buldukça sonuçta hepimişz birbirimizden yeni bilgilerle bilinçleniyor mutluluklarımızı paylaştıkça keyifleniyoruz... sevgiler

Evet onu bende okudum.
Bana 7 haftada uyarı verdi dr. sadece sola yada sırtüstü uyu dedi.belki alıştırma adına o kadar erken söylemiştir bana.Ama bende oksijeni daha rahat alabildiğinden sola yatmak lazım diye biliyordum ben çok önceden başlamıştım sola yatmaya çünkü benim yatış alışkanlığım yüzüstü vazgeçmem için çok önceden kendimi alıştırdım ben ...

kızlar bi topic açalım aylık gelişimleri yazalım drdan geldiğimizde bebeğin boyu kılosu gramı:)
artık göbüşler olabılır ben resım koymamda:))) koym ak isteyenler olabılır
sonra alınan ciciler olabılırrrr
olurda olur fikirleriniz neler

cinsiyetleri belli olduktan sonra bebek isimleri ile ilgili de olabilir. ben iki ihtimalide düşünerek isim araştırıyorum şimdiden ama çok kararsızım..

cinsiyetleri belli olduktan sonra bebek isimleri ile ilgili de olabilir. ben iki ihtimalide düşünerek isim araştırıyorum şimdiden ama çok kararsızım..

Çok güzel fikir ,ama bir kaç hafta daha bekleyelim derim ben ,cinsiyetler belli olsun alışverişlerin başladığı dönemde yapalımki bu forumda aktifliğini yitirmesin...

Çok güzel fikir ,ama bir kaç hafta daha bekleyelim derim ben ,cinsiyetler belli olsun alışverişlerin başladığı dönemde yapalımki bu forumda aktifliğini yitirmesin...

ya ben dayanamadım unisex birşeyler almaya başladım bile. bir tulum buldum çok tatlı birşey. onu seviyorum arada :))
12. haftada cinsiyeti belli olan oldu mu? ben öyle birşeyler duydum ama genelde hep 16. hafta diyorlar. ay bekle bekle geçmiyor sanki yaaaaa

Son düzenleme:
ben kızımın cinsiyetini 11. haftada öğrendim hiç yanıltmadı ve kızım oldu:))
gittiğim dr tecrubelı drdu bugune kadar herkesi erken bilmiş ve kimsede yanılmamış:)
her dr farklı bakar olaya nasıl olsa bı gun bellı olcak şu 4 hafta içinde bellı olmaya başlar herkesin sağlıkla gelsin hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…