2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Annesi bebeGin doyuyordur buyume atagi diye bisey var bu gunlerde hem boy atiyordur hemde kilo. Sndeki can sikintisi bendede var. Hergun ev isler yemek camasir of diyorum. Zaman nasil geciyor anlamiyoum. Esim tatile gidelim diyor minik bebekle tatil nasil yapilir bilemiyorum. Bu sene boyle gececek belli.
Kisisel bakimimi esim evdeyken yapiyorum. Haftasonlari sabahlari esime ilgilendiriyorum oglumla ben uyuyorum. Eslerimizin destek olmasi lazim. İlk cocukta insan zorlaniyor. Bekarlik hakikaten sultanlikmis diyorum of icim sisti.

ben oğluma gunde 120ml mama verıyorum zarzorda emzırmeye çalışıyorum evimizde oldukça sıcak 33 derecelerde baya bı ter döküyor nerdeyse 15 gundur 2 yada 3 kaşık kadar su verıyordum ama artık düzenli sumu versem dıye düşünüyorum sizler su verıyormusunuz verıyorsanız mıktarı nekadar ?*?:44::44::44:

kızlar merhaba, moralim çok bozuk, kızımın kakası kanlı olmaya başladı, doktora götürdük acile ama bişi yapılmadı, elazığda olup iyi bir doktor tavsiye edecek olan var mı aranızda?

Canim ben İstanbul'dayim ama senin icin netten arastirayim derken su yaziyi buldum. Bir bak istersen.
ELVİN BEBEK: DOKTOR SEÇİMİ

Ben de bazen mama veriyorum gunde bir kere. Arada meyvelerden emdirince cok hosuna gidiyor. Su ise biberonla veriyorum, bi iki cekip birakiyor.

kızlar merhaba, moralim çok bozuk, kızımın kakası kanlı olmaya başladı, doktora götürdük acile ama bişi yapılmadı, elazığda olup iyi bir doktor tavsiye edecek olan var mı aranızda?

canım ben elazıgdayım damla hastanesinde funda oguza götürüyorum gecmiş olsun canım kan ilacına başlamışmıydın ondanda olabilir bide ben birkeresinde karpuz suyu vermiştim kakasında kırmızılıklar oluştu bişey verdinmi sende

Ben de bazen mama veriyorum gunde bir kere. Arada meyvelerden emdirince cok hosuna gidiyor. Su ise biberonla veriyorum, bi iki cekip birakiyor.

bende biberonla vermeye başladım en azından bı ölçüsü olsun dıye çünkü kaşıkla genıze kaçıyordu ıkıde bır ama bıkmıyor işteiçmekten bıtırcek bıberonu nerdeyse mamamı snaıyor anlamadım daha yenı alıştırıyoruzya suya zararı olabılır dıye korkumdan kontrollü verıyorum bi ölçüsü varmı dıye sormuştum belkı doktora danışan vardır

ben de yanımd ayatmaya alışır diye hep beşiğinide yatırdım doğduğundan beri,o nedenle yatağımızda yatmayı bilmiyo,eminim yatsa bi daha beşiği istemez,beşik hemen yanıbaşımda zaten,ben de yatsın kendi beşiğinde diyorum,büyüdükçe yanımız agelmek isterse bakarız artık duruma göre

İstediği kadar verin lütfen..karnını doyurmaz..suyun sınırı yok..bol bol icsin..asırı sıcak havalar..sonra bezinde pembe nokta oluşur yani böbrekler susuz kalır Allah korusun..hem görürseniz korkmayın diye söyledim..hemen su içirmek lazım bolca..

Kızlar aranızda saçları çok dökülen var mı? Şu sıralar saçlarım çok kötü dökülüyor elimi ne zaman saçıma götürsem avuçlarımda görüyorum acaba hamileyken kullandığım vitamini mi kullansam zararı olur mu

aynen canım,araştırdığım kadarıyla hamilelikte saçlar belli bir sınıra kadar büyür ve dururlarmış yani dökülmezlermiş hormonlardan dolayı,doğumdan sonra hormonlar normal seviyeye geldiğinden hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülmeye başlarmış,evde saç toplamaktan bıktım,benim hamilelikte gerçekten hiç dökülmüyordu,doğru galiba.Gerçi ben hamillelikte kullandığım vitaminden aldım, her gün olmasa da arada bir alıyorum,sonuçta emziriyoruz ve vücuttan gidiyo süt yapmak için,bakalım ne zaman normale döncek saçlarım...

malesef aynı sorun bendede var bonyodan çıkamıyorum üzerimden saç toplamaktan şampuandan sandım bıkaçtane değiştim hala aynı bu sebepten oldunu bılmıyordum

Karpuzdan olmaz canım o, susuzluktan olmuştur. Ben de her gün meyve emdiriyorum birkaç kere. Ama hiç kakasında leke olmadı, en fazla renkli kusuyor.

Suyu sınırlama derim. Yani içebildiği kadar içsin. Ben de biberonla veriyorum kendisi istemeyince itiyor. Bir de ne kadar su içse de mamanın memenin yeri ayrı. Onunla karnını doyurmuyor, susuzluğunu gideriyor sadece.

malesef aynı sorun bendede var bonyodan çıkamıyorum üzerimden saç toplamaktan şampuandan sandım bıkaçtane değiştim hala aynı bu sebepten oldunu bılmıyordum

Bende de var aynı sorun. Avuç avuç dökülüyor, saçımı elime ne zaman atsam ya da banyo yapsam her yerim saç telleriyle doluyor. Uyku sersemi saçlarım açık olunca Ada saçlarımı tutuyor, kızın elinde kalıyor. :))) Vitamin ve demir eksikliği hamilelikte de vardı, öncesinde de şimdi de var bende. Etkisi olabilir onun da.

kızlar merhaba,
bebişleriniz nasıl.
benim oğlum iyi çok şükür ama moralim çok bozuk. oğluma bakacak bir bakıcı bulamıyorum. iznim 14 temmuzda bitti. bakıcı bulamadığım için 1 ay uzattım.ama hala bulamıyorum.
bulsamda nasıl bırakıcam ben oğlumu yaaa.
psikolojim bozuldu

ha ha haaa bakın ben yaptım,oldu :)) slm kızlarrr .özlemişim burayııı.ne günlerdi be yaaa petuu bak ne varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…