Bayanlar, 4-5 gündür oğlum saat başı emmek istiyor bazen 3 bazen de 5 dk emiyor ve bırakıyor biraz bekliyorum gaz filan çıkartıyorum tekrar vermeye çalışıyorum böğürüyor almıyor memeyi sonra aradan 45 dk filan geçince tekrar istiyor emzirmekten dolayı ve emzirme esnasında da yaptığı huysuzluktan dolayı bir yere gidemiyorum misafir de kabul edemiyorum hatta kendime yemek bile yapamıyorum. Doymuyor mu ya da gazdan sıcaktan mı böyle anlamadım. Bir de önceden gündüzleri 2-3 saat uyurdu şimdi ancak 30 dk 1 saat bile zor uyuyor sabaha karşı çok uyanıyor ben çok uykusuz kalıyorum. Böyle durumları yaşayan var mı? Bütün günüm onunla geçiyor, kendime özel hiçbir şey yapamıyorum ve bunalıyorum, herşey çok sıkıcı geliyor bazen, çünkü evden çıkamıyorum tek başıma. Bebek arabasını apartmandan indiremiyorum biraz ağır yardım edecek, bana eşlik edecek kimse yok, keşke kışın doğum yapsaymışım en azından hava soğuk mecbur evde olacaktım. Bu güneşli günlerde eve hapsoldum ve bebeğimin bu beslenme sorunu ve huysuzluğundan dolayı hiçbir yere gidemiyoruz.
kızlar merhaba, moralim çok bozuk, kızımın kakası kanlı olmaya başladı, doktora götürdük acile ama bişi yapılmadı, elazığda olup iyi bir doktor tavsiye edecek olan var mı aranızda?
ben oğluma gunde 120ml mama verıyorum zarzorda emzırmeye çalışıyorum evimizde oldukça sıcak 33 derecelerde baya bı ter döküyor nerdeyse 15 gundur 2 yada 3 kaşık kadar su verıyordum ama artık düzenli sumu versem dıye düşünüyorum sizler su verıyormusunuz verıyorsanız mıktarı nekadar ?*?:44::44::44:
kızlar merhaba, moralim çok bozuk, kızımın kakası kanlı olmaya başladı, doktora götürdük acile ama bişi yapılmadı, elazığda olup iyi bir doktor tavsiye edecek olan var mı aranızda?
Ben de bazen mama veriyorum gunde bir kere. Arada meyvelerden emdirince cok hosuna gidiyor. Su ise biberonla veriyorum, bi iki cekip birakiyor.
geçenlerde burda bir arkadaşa bu yazıyı tavsiye etmiştim ben sütünün yetmediğini söylüyordu..ben de birkaç gün önce acaba sütüm yetiyor mu herkes mama veriyor ben vermiyorum diye düşünürken bu yazıyı buldum ve çok hoşuma gitti,mantıklı da geldi.yatak konusunda ben de senle aynı fikirdeyim..zaten artık bilinçli doktorlar odanızı hemen ayırmayın diyor.benim kız beşikte yatmıyor sere serpile bizim yatakta yatmayı çok sevdi..biz de mecburen babayı başka odaya attık ama ben de beşikte yatsın istiyorum.beşik hemen yanımda zaten ama onda pek rahat etmiyor anlaşılan:))
İstediği kadar verin lütfen..karnını doyurmaz..suyun sınırı yok..bol bol icsin..asırı sıcak havalar..sonra bezinde pembe nokta oluşur yani böbrekler susuz kalır Allah korusun..hem görürseniz korkmayın diye söyledim..hemen su içirmek lazım bolca..bende biberonla vermeye başladım en azından bı ölçüsü olsun dıye çünkü kaşıkla genıze kaçıyordu ıkıde bır ama bıkmıyor işteiçmekten bıtırcek bıberonu nerdeyse mamamı snaıyor anlamadım daha yenı alıştırıyoruzya suya zararı olabılır dıye korkumdan kontrollü verıyorum bi ölçüsü varmı dıye sormuştum belkı doktora danışan vardır
Kızlar aranızda saçları çok dökülen var mı? Şu sıralar saçlarım çok kötü dökülüyor elimi ne zaman saçıma götürsem avuçlarımda görüyorum acaba hamileyken kullandığım vitamini mi kullansam zararı olur mu
Kızlar aranızda saçları çok dökülen var mı? Şu sıralar saçlarım çok kötü dökülüyor elimi ne zaman saçıma götürsem avuçlarımda görüyorum acaba hamileyken kullandığım vitamini mi kullansam zararı olur mu
aynen canım,araştırdığım kadarıyla hamilelikte saçlar belli bir sınıra kadar büyür ve dururlarmış yani dökülmezlermiş hormonlardan dolayı,doğumdan sonra hormonlar normal seviyeye geldiğinden hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülmeye başlarmış,evde saç toplamaktan bıktım,benim hamilelikte gerçekten hiç dökülmüyordu,doğru galiba.Gerçi ben hamillelikte kullandığım vitaminden aldım, her gün olmasa da arada bir alıyorum,sonuçta emziriyoruz ve vücuttan gidiyo süt yapmak için,bakalım ne zaman normale döncek saçlarım...
canım ben elazıgdayım damla hastanesinde funda oguza götürüyorum gecmiş olsun canım kan ilacına başlamışmıydın ondanda olabilir bide ben birkeresinde karpuz suyu vermiştim kakasında kırmızılıklar oluştu bişey verdinmi sende
bende biberonla vermeye başladım en azından bı ölçüsü olsun dıye çünkü kaşıkla genıze kaçıyordu ıkıde bır ama bıkmıyor işteiçmekten bıtırcek bıberonu nerdeyse mamamı snaıyor anlamadım daha yenı alıştırıyoruzya suya zararı olabılır dıye korkumdan kontrollü verıyorum bi ölçüsü varmı dıye sormuştum belkı doktora danışan vardır
malesef aynı sorun bendede var bonyodan çıkamıyorum üzerimden saç toplamaktan şampuandan sandım bıkaçtane değiştim hala aynı bu sebepten oldunu bılmıyordum
uzuncaaaaaa bi süre zarfından sonra herkese selamlar :))
Parisss:)) dierek bi deneme yapmak isiorum, bakalim guncellendimi tickerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?