vay vay vay
kayıplar ortaya çıkmış hoş geldiniz kızlar vaktim pek yok işe başladım
geçmişe bakarım müsait zamanda
bebeişler iyi mi
biz iyiyiz şükür oğlumla beraber mesai bile yapıyoruz
bebişlere iyi bakın görüşürüz
haaa kilolar ne alemde ben ilk ay 6 kilo vermiştim ama şimdi onu da geri aldım yani doğurduğum kilodayım yani 90
ne yapacağım bilmiyorum şaştım ben ya
bebeğimde pek emmiyo oruç da tutamıyorum tutanınız var mı
:) malesef bronşit olduk büyükşehirde hülya hanıma götürüorum cnm ya sen ?yerim ben o et tavuğunu :)))) hasta galiba oğlun yazışmalardan gördüm geçmiş olsun hangi doktora götürüyosun ?
geçmiş olsun canım hemen düzelsin ya kıyamam ben onaaaa biz evde çıtçıtlı badiyle dolaşıyoruz onla bile çok terliyor ne yapacağımızı şaşırdık ya
canım ya her çocuğun gelişimi farklı bence takma kafana zamanı gelince o da dönecek hatta birden 360 derece dönerse şaşma.bazen keyiflerine bakıyor bebekler sonra birden yapıyorlar
vay vay vay
bebeişler iyi mi
haaa kilolar ne alemde ben ilk ay 6 kilo vermiştim ama şimdi onu da geri aldım yani doğurduğum kilodayım yani 90
:) malesef bronşit olduk büyükşehirde hülya hanıma götürüorum cnm ya sen ?
biz de öyle. sırtına bez koy terledikçe değiştr artık öle yapıorz
ehli keyif benim oğlum :)
15 kilo almştım ilk ay 15i de gitti
sırrı uyumayan bebeğim :)
oruç tutamıorum sütüm kalmıo o zamn
geçmiş olsun canım,bende kızılay hastanesine eylem hanıma götürüyorum...
abov herkeşler gelmiş gosenaycım nasılsın canım uzun zamandır yoktun ben de ilk 2 ay eylem hanıma götürdüm belki karşılaşmışızdır:)ama memnun kalmadım sürekli mama ver deyip duruyodu bide kalça çıkıklığı testi için ultrason istemişti ultrason odasında yaşlı bi doktor var uyuz oldum ona tartıştım ondan bida gitmedim oraya şimdi akademide ali rıza çiçekliye gidiyorum çok memnun kaldım ona gidicem sürekli
canım iyiyim evet uzun zamandır girmiyodum,pazartesi işe başladım işte olunca buraya bakma fırsatı buluyorum,evde fırsatım olmuyodu
ben 1 kere götürdüm daha ilk kontrolüne selçuklu hastanesine götürmüştüm orda doğum yaptım,sonra eylem hanımı çok önerdiler 1 kere götürdüm,iyi gibi geldi ama...peki akademiden memnunmusun ? bu arada neyin var kızmı oğlanmı
canım eylem hanım iyi ama çok mamacı bi doktor ben doğumu kızılayda yaptım çok memnun kaldım ama çocuk doktoruna akademiye götürüyorum çok memnunum adam her sorumu sıkılmadan uzun uzun cevaplıyo oğlum var canım senin?
sitede teknik b ir arıza olmuş.dün sabah 8 akşam 20:30 arası yapılan tüm yazışmalar,üye kayıtları,mesajlar hepsi geri dönüşüm olmaksızın silinmiş malesef.site yönetimi açıklama yapmış
kızlar benim oğlum dönmüyo
annemler de et tavugu bu hiç hareket etmiyo diyorlar
aslında elleri kolları bacakları kııpır kıpır bıraksan uçacak ama
dönmüyo ve dik tuttugumuzda ayaklarını basmıyo diye adı et tavugu oldu paşamın
yaaa kızlar çoğunuzun bebeği çok su içiyor galiba..benim kızım su çok içmiyor.günde 5-6 çay kaşığı anca..sonra almıyo ağlıyo ama idrarı öyle koyu renk değil.acaba mama vermediğim için mi susamıyor.anne sütünün yüzde sekseni su diyorlar ya:))
vay vay vay
bebeişler iyi mi
merhaba canım bebişi de mi işe götürüon?Bizde iiyiz.Ben oruç tutuom ama sütüm azaldı günaşırı tutayım diyorum ben de.Doğumdan sonra kiloyu çok takmıştım diyet yaptım 2 kilom kaldı vermem gereken doğumda 20 kilo almıştım çok şükür artık rahatladım.Biraz dikkat edersen verirsin canım sende
Gece yazdığımız şeyler hep uçmuş gitmiş kızlar ya. Umarım olmaz bi daha böyle aksaklık.
Canım suyu biberonla ver daha çok içtiğini göreceksin. Biz de kaşıkla versek bi yerden sonra iter. Sevmiyorlar kaşıkları pek.
Kızlar ne orucu ya. Emzirenlere, hamilelere oruç düşmez ki. Sütünüz kalmaz ve olanı da kalitesizleşir. Gün boyu 17 saat. Yapmayın ya bebişlerinize yazık
Cnm takilafak bi durm deil benim kizimda oturyo ve yere basio yuzukoyunken arkaya anarya emekiyo gibi gidio ama donmuo hic:)) ama takilmiuorum..sitede teknik b ir arıza olmuş.dün sabah 8 akşam 20:30 arası yapılan tüm yazışmalar,üye kayıtları,mesajlar hepsi geri dönüşüm olmaksızın silinmiş malesef.site yönetimi açıklama yapmış
kızlar benim oğlum dönmüyo
annemler de et tavugu bu hiç hareket etmiyo diyorlar
aslında elleri kolları bacakları kııpır kıpır bıraksan uçacak ama
dönmüyo ve dik tuttugumuzda ayaklarını basmıyo diye adı et tavugu oldu paşamın
sen yazdinda bide ben firsat bulup okuyabilsem:))Selam arkadaşlar, uzun zamandır yazmak istediğim doğum hikayemi yazdım.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/545683-uzun-hikayemiz-hamilelik-dogum.html#post25654062
kızlar sizin de bebişlerinizin kulakları yastığa yatırınca kıvrılmaya başladı mı?şu son haftaya kadar yoktu zaten,son günlerde dikkatimi çekiyo da,burda bi forumda okuyunca farkettim ben de,kıkırdak sertleşmediği için kulaklarının üst kısmı kıvrılıyor,sizce bi zararı olurmu ,yani şekil bozuklupu olur mu?düzeltmek de çözüm değil çünkü kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çeviriyor,yani düzeltmekle uğraşılmaz,kepçe kulak falan olmaz di mi?
kızlar sizin de bebişlerinizin kulakları yastığa yatırınca kıvrılmaya başladı mı?şu son haftaya kadar yoktu zaten,son günlerde dikkatimi çekiyo da,burda bi forumda okuyunca farkettim ben de,kıkırdak sertleşmediği için kulaklarının üst kısmı kıvrılıyor,sizce bi zararı olurmu ,yani şekil bozuklupu olur mu?düzeltmek de çözüm değil çünkü kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çeviriyor,yani düzeltmekle uğraşılmaz,kepçe kulak falan olmaz di mi?
canım efe ninki hep öyle yana dönünce mutlaka kıvrılıyor,bir ara bandaj taktım evdeyken şimdi sıcaklardan dolayı bıraktım .beni oğlum biraz kepçe gibi acaba ondan mı oldu bilmiyorum yoksa kendi yapısı mı öyle onu da bilmiyorumkızlar sizin de bebişlerinizin kulakları yastığa yatırınca kıvrılmaya başladı mı?şu son haftaya kadar yoktu zaten,son günlerde dikkatimi çekiyo da,burda bi forumda okuyunca farkettim ben de,kıkırdak sertleşmediği için kulaklarının üst kısmı kıvrılıyor,sizce bi zararı olurmu ,yani şekil bozuklupu olur mu?düzeltmek de çözüm değil çünkü kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çeviriyor,yani düzeltmekle uğraşılmaz,kepçe kulak falan olmaz di mi?
çok haklısın canım ben tutuyorum ama sütüm azaldı ilk günler iyiydi bugün daha bi azaldı tutamayacağım ben deGece yazdığımız şeyler hep uçmuş gitmiş kızlar ya. Umarım olmaz bi daha böyle aksaklık.
Canım suyu biberonla ver daha çok içtiğini göreceksin. Biz de kaşıkla versek bi yerden sonra iter. Sevmiyorlar kaşıkları pek.
Kızlar ne orucu ya. Emzirenlere, hamilelere oruç düşmez ki. Sütünüz kalmaz ve olanı da kalitesizleşir. Gün boyu 17 saat. Yapmayın ya bebişlerinize yazık
Oohh oğluşların ikiside yatar ve ben dondurma keyfi yapar dergi okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?