canım seyirme dediğin nasıl oluyor oynatmamı? benim kızın elleri hiç durmuyor, dili iledeçok oynuyor, öyle bir yere sabitlenme yok ama insan korkuyor işte..kasılmada öylece kalıyormu? yoksa sıkıyormu? bende bazen korkuyorum, Rabbim korktuklarımızla sınamasın, sizede çok geçmiş olsun..
Hepinize teşekkürler kızlar Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah
normal el oynaması değil elinde tesbih varmışta hani erkeklerin salladığı türden nasıl sallarlar onun gibi bişy oluyordu, dilde normal oynama değil sen zten emin ol anlarsın alışılagelmişin dışında bi oynma biz hiç beklemediğimiz için anlayamadık
ellerini sıkıp kendinide sıkıp bi yere odaklanma yada dediğim gibi el, dil , göz seyirmeleri oluyor
bu soğuk havalede saraya (epilepsiye) çeviriyormuş ilerlerse
Kızlar regl olan var mı aranızda?ben 3 gün önce oldum.oğlum 1 hafta sonra 4 aylık olacak
kızlar ya ben bu imza olayını unutmuşum lilyp de yaptım ama hangini seçiyoduk hep hatalı diyo sinir oldummm
aynı soruyu ben soracaktım bugün:)Emzirirken 1 sene falan olmayabilirmiş.ben emziriyorum daha olmadım ama olanlar var mı acaba..gerçi bu sıcakta da pek istemem(
Ay canım, kızının resmini koymuşsun, maşallah çok tatlı, güzel bir bebek. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Şimdi sen emziriyor musun, yoksa mamayla mı destekliyorsunkızlar ya ben bu imza olayını unutmuşum lilyp de yaptım ama hangini seçiyoduk hep hatalı diyo sinir oldummm
url html neyi seçiyoduk
:) malesef bronşit olduk büyükşehirde hülya hanıma götürüorum cnm ya sen ?
biz de öyle. sırtına bez koy terledikçe değiştr artık öle yapıorz
ehli keyif benim oğlum :)
15 kilo almştım ilk ay 15i de gitti
sırrı uyumayan bebeğim :)
oruç tutamıorum sütüm kalmıo o zamn
iftara davet edenlerden utanıp davet etmeye niyetlendim
ama iftar saatlerinde ömere bi haller oldugu için vazgeçtim
ve yaklaşık 20 kişilik bi arkadaş grubunu sahura çağırdm
pekii napabilirim
patates böreği sigara böreği
kahvaltı türü zeytn peynr domates vs
patates patlıcan biber kızartması
düşündüm yeter mi ki
her türlü öneriye açığım
bu arada
günaydınlarrrr
kızlar sizin de bebişlerinizin kulakları yastığa yatırınca kıvrılmaya başladı mı?şu son haftaya kadar yoktu zaten,son günlerde dikkatimi çekiyo da,burda bi forumda okuyunca farkettim ben de,kıkırdak sertleşmediği için kulaklarının üst kısmı kıvrılıyor,sizce bi zararı olurmu ,yani şekil bozuklupu olur mu?düzeltmek de çözüm değil çünkü kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çeviriyor,yani düzeltmekle uğraşılmaz,kepçe kulak falan olmaz di mi?
slm kızlar ya miray gece beşiğinde uyurken yüzüstü dönüyo geride dönemiyo başlıyo ağlamaya napsam:44:
Kızlar regl olan var mı aranızda?ben 3 gün önce oldum.oğlum 1 hafta sonra 4 aylık olacak
bebek suyu dıye bişeymı var ilk defa duyuyorum bılseydım ondanverırdım bakım netten nerden temın edebılırım
Kızlar meraba benim 3.5 aylık oğlum var kilo alımı gayet iyyidi sadece anne sütüyle besleniyor haftada 300-400 gr alıyodu ama son 15 günde hiç kilo almadı neden olabilir sizce? Çok kafama takıyorum ya biraz önce geldim sağlık ocağından bir grm bile oynamazmı ..Sütüm iyi azalma falan yok altını kirletmesi de normal ama kilo alımı durdu resmen sizde de öyle olan varmı?..Bu arada yollarda çok kaldı oğlum sıcaklarda derken etkilenmiş olabilir mi??
Canım sen emziriyor musun? Süt su ihtiyacını karşılıyor, sık emzir, benim oğlum sık emdiği için çok şükür bir problem yaşamadık, ben su vermiyorum ama saat başı emiyor sanırım susuyor, benim için biraz yorucu oluyor ama sağlıklı olsun yeter ki^kızlar dün akşam kızımın bezinde pembelik vardı önemsemedim sabah baktım gene var doktora götürdük tahlil yaptık çok şükür kötü bişey yokmuş su eksikliginden dedi ama nne yapsamda içmiyo midesini bulandırıyo
her bebek farklı canım döner meraklanmayaa bizde hala dönme hareketi yok yaa
direkt kafadan doğruluyor
^kızlar dün akşam kızımın bezinde pembelik vardı önemsemedim sabah baktım gene var doktora götürdük tahlil yaptık çok şükür kötü bişey yokmuş su eksikliginden dedi ama nne yapsamda içmiyo midesini bulandırıyo
^kızlar dün akşam kızımın bezinde pembelik vardı önemsemedim sabah baktım gene var doktora götürdük tahlil yaptık çok şükür kötü bişey yokmuş su eksikliginden dedi ama nne yapsamda içmiyo midesini bulandırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?